Anders F:
Deltog i en kombinerad Golf & Fys-träning på Ågesta GK och Nathalie är en mycket engagerad, kompetent och pedagogisk instruktör på båda. Jag har fått motivation att träna mer fys och har en del saker i min golfsving som jag ska rätta till. Ännu en bonus är att en efterhängsen muskelskada i ryggen verkar påverkas positivt av det här.
Erja S:
Resan gav allt som lovat. Mycket välordnat och på bra pris.
Golfresa till Portugal innehöll flyget, hotellet, 5 golfrundor, transporter. Reseledare tog väl hand om oss hela tiden.
Mats L:
Underbar golfklubb. En komplett anläggning med utmanande golfbanor utöver de vanliga och en lunchrestaurang som heter duga. Man behöver inte spela golf för att njuta det går bra med en lunch eller middag. Och nu ska de göra Västerled ännu längre och svårare inför Lag EM 2010. Något att bita i det också!
Albert M:
Kanonbra att kunna spela så nära city. Visserligen bara 2 par 4 och resten par 3 men det är en fin och välskött bana och med trevlig och kunnig personal!
Mikael E:
Jag började sprida plast på denna bana sommaren -95 och har sedan dess varit mer eller mindre hooked. På senare år har jag inte varit lika aktiv men i början var jag mer tid på banan än hemma :)
Det har hänt otroligt mycket under åren och i början hade Mats endast en liten container han hade ett litet lager av discar i och hängde upp ett segel som tak över en grusplätt, som genom detta blev en fungerande shop och café.
På senare år har det uppkommit ett riktigt klubb-hus med resturang och shop så nu kan man både äta och handla under tak, för att sedan avnjuta en runda discgolf på en av sveriges absolut bästa banor.
Banan har blivit mer krävande med tiden och även elitspelare får sig en rejäl utmaning. Sammtidigt som rekreationsspelare kan ha kul, även om en del hål kanske är lite långa för nybörjaren.
Tove S:
Bro-Bålsta är en golfklubb men fina banor i en högst trevlig miljö. Greenerna är välklippta och det känns som om det har lagt ner tid på att göra en bana med spelglädje. Vissa tider på året kan kvaliteten på banorna dock sjunka lite men det går att ha överseende med.
Jonas A:
Som en glad fattig nybörjare med hcp 33 blir det här ytterst individuellt betyg, jag utgår ifrån hur mycket jag får i förhållande till vad jag får betala. Jag anser att 250kr & under är rimligt för 18hål, tror oxå det är modellen för att stoppa tappet av golfare på sveriges banor.
Väder: Högsommarvärme i flera veckor.
Greenfe: helg 400kr, vardag 350kr.
Vagns hyra: ja
Drivingrange: 3+
Strokesaver: 5+ gratis
Lunch:4+ tror det var 55kr, mycket mat & gott.
Banan: 3+ Utmanande, svår första varvet. Totalt beroende av srokesavern för att hitta rätt.
Greener: 4+
Fairways: 1+ (ingen bevattning i högsommarvärmen, betong torr)
Tee:4+ gräs
Personal: 4+
Total upplevelse:
Skulle kunna blivit en 4+, men torra fairways & 400kr tar ner den till en 3a.
Christian M:
Är en sån där bana som växer med antalet spelade rundor. En hederlig svensk parkbana med varierad kondition. För en greenfee som ligger i nivå med konkurrenterna får du en bred, stabil bana utan överraskningar. Väl värd ett besök, men inte alltför många. Ett gott alternativ är exempelvis Haninge GK som jag tycker är betydligt finare och mer varierad om du är ute efter parkkaraktär och breda fairways.
Christian M:
Var ute och slog några bollar igår. Tycker Ulriksdal är mkt bra placerat just norr om Stockholm, dock ganska ocharmig miljö (man kommer inte "ifrån" stress och staden som man vill med golfen...). Banan kan ni för övrigt strunta i. Rangen, som var målet med gårdagens utflykt, är helt OK prisvärd (30 kr/50 bollar). Mattorna var sådär. Skönt att slå nerför, men jobbiga mål och "stökigt" ute på fältet, rörigt med blandning av flaggor, konstgjorda greener, brunnslock och ett riktigt fult stängsel längst bak som slingrade sig i en märklig båge. Tråkigast av allt var den mediokra kvaliteten på bollarna, ska kunna kräva bättre 2008. Betyget blir knappt godkänt tack vare närheten till city och hyfsat pris. Däremot tråkig kafeteria med 20 (!) kr för en burk Loka- var tog budgetimagen vägen?
Peter J:
Fruktansvärt bemötande! Var ute efter att köpa ett nytt set då mitt gamla blivit stulet. När jag kommer in i butiken är det flera kunder som står och väntar på att killen bakom disken ska avsluta ett privat samtal i hans mobil. När han väl avslutar konversationen så är han otrevlig på de före mig i kön, när jag väl får hjälp så tar han fram en klubba (Taylor Made Burner) och säger att jag kan provspela den. Toppen säger jag och lämnar mitt körkort som pant. Men för att provspela måste du köpa en polett av mig säger han. Ok säger jag och tar fram mitt kort. Han säger att jag måste spendera minst 100 kr för att han ska dra kortet, annars är det bara "chash" som gäller som han uttrycker det. Går ut i bilen för att leta men hittar bara 20 kr, går tillbaka och frågar om det är ok, behöver ju bara spela några bollar och känna på järnsetet. Nej säger han, 40 kr, annars får du inte provspela! Jag tar då mitt körkort och går iväg väldigt missnöjd. Hade en förhoppning att köpa dessa klubbor som jag hört så mkt gott om, skulle även köpa driver, wedge + putter. totalt ungefär 6000 kr som de gick miste om pga att de var så dåliga på att sälja och otrevliga! Åk till Dormy istället!