Jag är supernöjd, med allt faktiskt! Dom var tålmodiga och fick vänta när våra stommar till köket var försenade. Dom återkopplade även här och kollade hur vi låg till. Mätningen gick mycket smidigt och dom gav oss även tips på vilken installation av diskhon som var bäst. Vilket fick oss att tänka om lite. Mycket uppskattat. Bänkskivorna vart även klara och monterade mycket fortare än planerat. Vi är så nöjda och har värdens finaste bänkskivor. Stort tack för allt! Camilla Hertz
Stoneks AB
Välkommen till Stoneks AB! Hos oss hittar du ett stort urval av bänkskivor. Om du behöver hjälp att installera din bänkskiva så kan vi hjälpa dig i Malmö, Stockholm och Göteborg med en radie på 15 mil. Vi lämnar alltid 10 års garanti på våra bänkskivor. Om något skulle ha gått fel i frakt eller installation så åtgärdar vi...
229 omdömen om Stoneks AB
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Camilla, Stort tack för ditt fina omdöme – det betyder verkligen mycket för oss! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och dina nya bänkskivor. Tack också för ert tålamod under processen och för att ni var öppna för våra rekommendationer kring diskhons installation. Det är alltid vårt mål att leverera både kvalitet och en smidig upplevelse – så det värmer att höra att du upplevde det just så. Vi önskar dig all lycka med det nya köket och hoppas att du får många fina stunder där framöver. Stort tack än en gång! Vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB
Stonek har en jättefin personal som kommer ut och mäter så allt blir rätt. Tyvärr blir det inte alltid så och det saknas så där 3-4-5 cm på skivan. Utifrån detta så är det ju inte så bra men alla som skriver ett positivt omdöme på Reco får ett kit så att man kan vårda skivan. Det är säkert värt ett par hundralappar…. Sen är företaget konkursmässigt enligt allabolag=betala inget i förskott. Man kan dela upp uppdraget i skivor som är okej = vilket man givetvis ska betala men den skivan - som skulle vara 80 cm men bara var...
Hej Rikard, Stort tack för din återkoppling. Tyvärr kan vi inte hålla med dig i det du skriver. Under installationen upptäckte vi att en liten stenskiva var något kortare, vilket innebar att vi behövde tillverka en ny. Vi ville därför inte installera den, men du insisterade på att vi skulle montera den ändå eftersom ditt projekt skulle fotograferas just då. Du lovade oss att stenen senare skulle bytas ut. I vårt avtal står det tydligt att vi har rätt att åtgärda våra misstag, och vi kom överens om att genomföra en ny...
Fantastiskt fint slutresultat, och hantverkarna var verkligen snabba, effektiva och supertrevliga. Under själva processen hade vi dock önskat lite mer återkoppling om status överlag från Stoneks, för att underlätta att få ihop alla bitar med övriga hantverkare osv. Men som sagt, nu när bänkskivan är på plats så är den verkligen superfin!
Hej Isabella, Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! 🌟 Vi är otroligt glada att höra att du är nöjd med slutresultatet och vårt hantverkarteam. Vi tar också till oss din feedback kring återkopplingen under processen – det är värdefull information som hjälper oss att bli ännu bättre. Tack för ert förtroende och vi hoppas att du njuter av din vackra bänkskiva i många år framöver! 🤍 Vänliga hälsningar, Stoneks teamet
Upptäckte Stoneks via en instagram-reklam. Kan med handen på hjärtat säga att Stoneks är ett riktigt bra företag som är både ärliga och tillmötesgående. Vi köpte både bänkskiva och stänkskydd från Stoneks i samband med vår köksrenovering - det blev Technistone Mystery White. Allt gick väldigt snabbt när vi väl bestämde oss och Stoneks gjorde ett väldigt bra jobb med både mätning, och montering. När det blev lite fel så kom de tillbaka snabbt och åtgärdade detta - riktigt proffsigt. Framför allt var de riktigt prisvärda i...
Hej Daniel, Stort tack för din fina återkoppling och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi på Stoneks Team är väldigt glada och tacksamma över ditt förtroende och det värmer att höra att du är nöjd med både produkterna och servicen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden om du behöver något mer. Tusen tack ännu en gång och ha en fantastisk dag! Vänliga hälsningar, Stoneks Team
Bra o lätt att diskutera med företaget. Lyhörda för mina synpunkter. Vettiga priser. Bra urval stor flexibilitet.
Hej Anders, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det! Vi på Stoneks uppskattar verkligen din återkoppling. Det gläder oss att höra att du upplevde oss som lyhörda, flexibla och lätta att ha att göra med. Vår målsättning är alltid att erbjuda bra service, hög kvalitet och rättvisa priser – därför känns det extra roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp igen! Med vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB
Mycket bra bemött från första kontakten till leveransen av min marmorskiva! Rekommenderas varmt!
Stort tack, Anna, för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och din marmorskiva. Det har varit ett nöje att hjälpa dig, och du är varmt välkommen tillbaka när som helst! Vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB
Snabb och bra i kommunikationen, alltid tillgänglig och proaktiva. Bra installation utförd.
Hej Linda Marie, Stort tack för din fina återkoppling och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord om vår kommunikation och installation. Det betyder mycket för oss. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något mer i framtiden. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB
Bra och snabb kommunikation och bemötande.
Hej Karl, Stort tack för din fina återkoppling och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med vår kommunikation och bemötande. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer. Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB
Undvik detta företag!! Jag betalade en deposition på 10 % men sa upp avtalet inom 24 timmar. De vägrade en återbetalning och hävdade att de redan hade kapat stenen, vilket är konstigt eftersom de ännu inte hade mått på stenen som krävs. Jag har anmält dem till Konsumentverket. Den angivna adressen är ett Scandic-hotell. Inte ett pålitligt företag.
Hej Ben, Stort tack för din återkoppling – den är väldigt viktig för oss. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att leverera stenen snabbt och med hög kvalitet. Dina påståenden stämmer dock inte helt. Du skickade oss exakta mått som tagits av en professionell mätare, och vi hade även information om vem som utfört mätningen. Eftersom vi hade en stenbit i lager, valde vi att skära till den direkt så att vi kunde leverera den till dig redan samma vecka. Vi erbjöd dig dessutom möjligheten att hämta stenen själv om...
De hade full koll på hur man mäter fast väggarna inte var helt raka. Bänkskivorna blev bäde i vinkel och följde väggarna. Trots lite strul med fel mått på en av skivorna gav dom inte upp utan jobbade glatt på tills det var färdigmonterat. Slutresultatet blev riktigt bra.
Hej Tord Peter, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med slutresultatet. Ibland kan det dyka upp oväntade utmaningar, men vi ger oss aldrig förrän allt sitter perfekt – så det betyder mycket att du uppskattade vårt arbete. Tack igen för förtroendet och varmt välkommen tillbaka i framtiden! Vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB
Jättebra service och otroligt fin stenskiva
Hej Wilma Lisa Maria, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både servicen och din stenskiva – det betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden. Allt gott önskar vi dig! Teamet på Stoneks AB
It’s my second time with them. It has always so easy and fast. Took two weeks from measure to install!
Hi Wen Yang, Thank you so much for your kind words and for taking the time to leave a review! We truly appreciate your trust in us — it means a lot that you chose Stoneks again. We're glad to hear the process was smooth and efficient for you. Two weeks from measurement to installation is exactly the kind of speed and quality we aim for! Thanks again, and don’t hesitate to reach out if you ever need anything in the future. Warm regards, The Stoneks Team
Vi beställde både sten, målning och installation av kök från Stoneks. Väldigt nöjda med leveransen som helhet. Duktiga hantverkare rakt igenom.
Hej Mathias, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det! Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med både stenen, målningen och köksinstallationen. Det betyder mycket för oss och vårt team. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden – du är alltid välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Kert med teamet på Stoneks
Hej! Jag är verkligen nöjd med bänkskivan från Stoneks och kan starkt rekommendera dem! Kvaliteten är fantastisk, och utförandet är både stilrent och noggrant gjort. Passformen är exakt, och materialet ger ett lyxigt och hållbart intryck. Dessutom var servicen professionell och leveransen smidig. Jag är mycket imponerad och kommer definitivt att vända mig till Stoneks igen i framtiden! ⭐⭐⭐⭐⭐
Hej Salahadin, Stort tack för dina fina ord och fantastiska omdöme! 🌟 Vi är väldigt glada att du är nöjd med både bänkskivan och vår service. Det betyder mycket för oss att höra att kvaliteten, passformen och helhetsintrycket levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Bästa hälsningar, Teamet på Stoneks AB
We are very happy with Stoneks work in replacing our kitchen's worktops from laminate to quartz composite: all skilfully organised -- from project planning through implementation — by a friendly and competent team, including Urmas and a two-specialist team responsible for the final installation. We strongly recommend their service.
Hi João Manuel, Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! 😊 We are delighted to hear that you are happy with your new quartz composite worktops and that the entire process—from planning to installation—went smoothly. Our team, including Urmas and the installation specialists, truly appreciates your recognition. Your recommendation means a lot to us, and we’re always here if you ever need anything in the future! Best regards, The Stoneks AB Team
Trevlig kontakt. Mycket bra installation. Snygg stenskiva.
Hej Maria Helena S, Stort tack för din fina feedback! 😊 Vi är glada att du är nöjd med kontakten, installationen och din nya stenskiva. Det betyder mycket för oss att höra! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver något i framtiden. Med vänliga hälsningar, Stoneks AB
Vi är mycket nöjda med fönsterbänkar från Stoneks. "Jag hade en fantastisk upplevelse med Stoneks! Hantverkare/installatör var inte bara trevlig och glad, utan också oerhört noggrann med sitt arbete. Det märktes att de verkligen bryr sig om sina kunder och deras behov. Jag uppskattade deras professionalism och den hänsyn de visade under hela processen. Rekommenderar starkt detta företag till alla som behöver deras tjänster!"
Hej Morteza Z, Stort tack för din fina recension! 🌟 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med dina fönsterbänkar från Stoneks och att du hade en så positiv upplevelse med vår hantverkare/installatör. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och service, så det betyder mycket att höra att du uppskattade vårt arbete. Tack för att du tog dig tid att skriva detta – och varmt välkommen tillbaka om du behöver något i framtiden! Med vänliga hälsningar, Stoneks AB
Vi är väldigt nöjda med bänkskivan från Stoneks. Helhetsupplevelsen har varit guld! Bra bemötande från start, lätt att få återkoppling och svar på våra frågor samt snabb leverans. Allt som allt tog arbetet 1,5 vecka från beställning till leverans i vår lgh i Sthlm. Kan varmt rekommendera att välja Stoneks som företag och leverantör av bänkskiva.
Stort tack, Karin, för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både bänkskivan och hela processen. Snabb leverans och bra kundservice är alltid vårt mål. Tack för ditt förtroende och dina varma rekommendationer! Mvh Stoneks Team
Att anlita Stoneks är de bästa jag gjort! Förberedelserna var enkla innan besök i deras show room. Bemötandet på plats fantastiskt. Väl efter beställning har genomförandet gått otroligt smidigt. De har varit super proffsiga och verkligen haft mig som kund i fokus genom hela processen. Jag kan inget annat än lyfta på hatten för detta kundvänliga företag. Mina varmaste rekommendationer om du som kund vill ha en bra upplevelse och ett fantastiskt resultat anlita denna stenfirma till dina nya bänkskivor.
Stort tack, Carolin Signe Louise, för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både processen och resultatet. Det är alltid vårt mål att erbjuda högsta kvalitet och bästa möjliga service. Tack för ditt förtroende och dina varma rekommendationer!" Mvh Stoneks Team
God kommunikation genom hela processen! Bänkskivan skulle även få ett rundning mot ett trapphus och resultatet blev perfekt! VI är mycket nöjda!
Hej Adam, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med både kommunikationen och det slutliga resultatet – särskilt den rundade lösningen vid trapphuset. Vi strävar alltid efter perfektion och det är fantastiskt att höra att vi lyckades! Tack för ditt förtroende och vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB
• Kunde ha varit mer tydliga när det gäller påläggsavgifter. Första offerten som jag godkände låg på 21755kr och efter att mätning med tekniker gjorts på plats landade slutofferten på 25587kr. Mätningen visade på att kortsidorna i verkligheten var totalt 25mm längre än ursprungsofferten och långsidorna var totalt 18mm kortare än ursprungsofferten. Det blir totalt 7mm fel från ursprunget. Man fick inget underlag på tillägget den ända förklaringen var att det behövdes extra bearbetning. • Vid installation repade man upp 3st...
Hej Kent Tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi uppskattar all återkoppling eftersom det hjälper oss att förbättra våra tjänster och produkter. Vi har dock gått igenom vårt kundregister och kan tyvärr inte hitta dig som kund hos oss. På senare tid har vi mottagit en del falska omdömen, och om en beställare inte uppger sitt namn är det dessvärre svårt för oss att verifiera ärendet och bemöta det på ett korrekt sätt. Om du är en av våra kunder ber vi dig att kontakta oss direkt, så att vi kan gå igenom ditt ärende och hitta en lösning tillsammans. Vänliga hälsningar, Stoneks AB
Renovering av kök, vi behövde nya bänkskivor. Ut i djungeln och letade både skivor och leverantörer av detsamma. Efter kontakt med ett flertal föll vårt val på Stoneks. Det har vi inte ångrat. Från första kontakt till nu levererade bänkskivor, har allt flutit på fantastiskt bra. Snabba och tydliga svar på all våra frågor, och det har vi inte haft bara en gång, trots det, alltid trevliga och tillmötesgående. Vilket de vinner på i längden. De i personalen som varit hos oss och gjort mätjobb och slutleverans av färdig...
Hej Helén, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde Stoneks AB för din köksrenovering! Vi är glada att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår service. Vi strävar alltid efter att ge snabb, tydlig och trevlig service, så det betyder mycket för oss att du uppmärksammar det. Vårt team uppskattar verkligen dina vänliga ord – det är precis sådana kommentarer som motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet och god kundupplevelse. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss! Vi...
Jag är mycket nöjd. Snabba svar i kommunikation och snabb leverans av min bänkskiva. Allt gick helt problemfritt och resultatet blev jättebra
Tack för din positiva feedback, Helena S! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med våra snabba svar, den snabba leveransen av din bänkskiva och att allt gick problemfritt. Ditt omdöme hjälper oss att fortsätta leverera högkvalitativ service till våra kunder. Om du har ytterligare frågor eller behov i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Mvh Stoneks Team
Mycket bra upplevelse från start till mål. Kert på Stoneks var snabb i kommunikationen och allt flöt på problemfritt. Slutresultatet blev jättebra. Kan rekommendera!
Hej Ibtissam, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med hela processen och slutresultatet. Kundnöjdhet är alltid vår högsta prioritet, och det är fantastiskt att höra att allt gick smidigt. Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att hjälpa dig eller dina vänner i framtiden! 😊 Med vänliga hälsningar, Team Stoneks AB
Allt funkade mätningen snabb leverans och kvalitén på stenen . Varmt rekommendera att köpa Stoneks sten.
Hej Johan, Stort tack för din fina recension om oss på Stoneks AB! Vi är otroligt glada över att höra att du är nöjd med både mätningen, den snabba leveransen och stenens kvalitet. Din rekommendation betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder. Om du har några frågor eller funderingar i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig. Tack igen för ditt förtroende och värdefulla feedback! Med vänliga hälsningar, Stoneks AB
Kunnig och Super trevlig personal!
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Daniel! 🙏 Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du är nöjd med vår service. Välkommen tillbaka när som helst! 😊 Vänliga hälsningar, Team Stoneks AB
Bra och trevligt bemötande från början till slut. De höll tiderna dom sade och var väldigt kompetenta arbetare som mätte och lade dit skivan. Tusen tack.
Hej Clas Åke, Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vårt team kunde leverera enligt dina förväntningar. Att hålla tiderna och arbeta professionellt är något vi strävar efter i varje projekt. Tack för att du valde oss och för ditt förtroende! Vi önskar dig ett riktigt gott nytt år och hoppas att du njuter av din nya stenskiva. Med vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks
Snabb återkoppling, trevligt bemötande och väldigt bra slutresultat - vi är väldigt nöjda med marmorskivan och kommer återkomma med fler projekt.
Hej Jenny, Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med marmorskivan och vårt arbete. Det betyder mycket för oss att veta att du uppskattar vårt bemötande och slutresultatet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med framtida projekt! Vänliga hälsningar, Stoneks Team
Det blev en bra köpupplevelse både med säljare, Mätpersonen och montage personal. Även om mät och montage personalen ej pratar svenska så gick det bra på engelska. Bra rådgivning av personalen som delar med sig av sin erfarenhet. Vi är nöjda. /Lars-Göran
Hej Lars-Göran, Stort tack för din fina återkoppling och att du delade din upplevelse med oss! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med hela processen, från försäljning till mätning och montering. Vår personal gör alltid sitt bästa för att ge den bästa rådgivningen och hitta lösningar som passar våra kunder. Det är fantastiskt att höra att språket inte var ett hinder och att allt gick smidigt. Tack för ditt förtroende och vi hoppas att du får stor glädje av din nya bänkskiva! Tveka inte att höra av dig om det...
Det är en glädje att fått arbeta med företag som Stoneks! Från första samtalet så flöt allting perfekt Bra guide på hemsidan, bemött av trevlig personal som svarar på allt. Bokad tid snabbt för noggrann mätning. sen levererades och sattes skivan 2 veckor före lovad leverans. Bra uppföljning i processen. Flexibla med tider för montering..mm Kunniga.. Och ärlighet av sällsynt typ... prisjustering nedåt utefter processen, som initialt var ca 23', men landade på drygt 18'! Mycket mycket nöjd...och skivan är kanonsnygg!
Hej Claes, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada över att höra att du är nöjd med vår service och din nya bänkskiva. Att skapa en smidig process och leverera högsta kvalitet är alltid vårt mål, och det värmer att läsa att vi har lyckats överträffa dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar vår ärlighet och flexibilitet – det är värden som vi håller högt. Vi är stolta över att ha fått hjälpa dig med ditt projekt, och det är alltid en glädje att samarbeta med kunder som dig. ...
good customer support. unbeatable price. we had to hire a crane to move the countertop through window and the installation team was very supportive and professinal.
Hej Iman, Stort tack för ditt omdöme och för att du delade din upplevelse! Vi är glada att höra att du uppskattade vår kundsupport och våra konkurrenskraftiga priser. Att hantera speciella projekt som att flytta en bänkskiva med kran kan vara utmanande, men vi är stolta över att vårt team kunde göra processen smidig och professionell för dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med framtida projekt! Tveka inte att höra av dig om du behöver något. Med vänliga hälsningar, Stoneks Team
Kvalite, snabb leverans och bra kontakt
Hej Fadi, Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kvalitet, snabba leverans och vår kontakt med dig under processen. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig med framtida projekt. Tveka inte att höra av dig om du behöver något! Med vänliga hälsningar, Stoneks Team
Quite a bad experience - I don't recommend this company to anyone. In August 2024, I received offers from 5 companies for kitchen work (wooden plates on walls to be removed, fishbone tiles to be mounted behind countertop, and whole kitchen to be painted). All companies responded with 4-5 days of working time and similar prices. Stoneks offered the lowest price, and as the recommendations seemed good, I decided to go ahead with them. They started the work at the beginning of September, and it went so badly that the...
Hello Ayse, Thank you so much for your feedback; we greatly appreciate it. We acknowledge that your project did not go as smoothly as it should have, and we apologize for that. We use only the best materials in our work and always ensure that we complete our tasks to the highest standard. Unfortunately, we cannot always foresee everything. As we mentioned, we likely received defective paint, and we replaced it immediately. According to the contract we sent you, the estimated time for completing the work was about four...
Mycket smidig, korrekt och fantastisk personal. Allting gick enligt planerna, mycket professionellt båda vad gäller bemötande, att hålla i hela projektet. Sakkunnig personal som kom och fixade allting!
Hej Orsolya, Stort tack för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att projektet gick enligt planerna. Vår personal strävar alltid efter att ge den bästa servicen och säkerställa att allt går smidigt. Det betyder mycket för oss att höra att vårt bemötande och vår professionalitet uppskattas. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! Med vänliga hälsningar, Stoneks AB
Väldigt nöjda med måttning, leverans och montering av de fina Argaskivorna
Tack så mycket Arto för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att ni är nöjda med mätningen, leveransen och monteringen av era fina Argaskivor. Om ni behöver något mer framöver, tveka inte att höra av er! Med vänliga hälsningar, Stoneks Team
Kunniga och trevligt i bemötandet. Tydliga i kommunikationen och högklassig leverans. Rekomenderas varmt!
Hej Mikael, Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och leverans. Din rekommendation betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Varma hälsningar, Stoneks Team
Jätte proffesionellt och jättenöjd 👍😊
Hej Tony, Tack för feedback det ät viktig till oss :) Om du behöver mer hjälp bara fråga :) Mvh Stoneks Team
fungerade bra trots att många hantverkare var inblandade
Tack så mycket, Ulla, för din fantastiska feedback! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig och är glada att allt fungerade bra trots att många hantverkare var inblandade. Mvh Stoneks Team
Vi hade en relativt komplicerad ”plan” för granitskiva i vårt kök med flera delar som var skarvade. Skarvarna syns i princip inte och vi är jättenöjda. Bra kommunikation och snabb installation!
Hej Tide, Tack för feedback :) och att du beställt sten från oss :) Mvh Stoneks Team
Service i världsklass! Personalen är proffsiga och trevliga med stort kundfokus. Vi la ansvaret för renoveringen av vårt kök i deras händer. Vi bemöttes av trevliga och mycket hjälpsamma personal. Hela processen gick utmärkt; snabb återkoppling, mättning, leverans och installation av skivorna i Dekton Arga, diskhon och ny målade köksluckor. Resultatet blev jättefint! Vi är super nöjda och ger Stoneks AB våra uppriktiga och varmaste rekommendationer.
Hej Faress, Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är oerhört glada att höra att ni är nöjda med både servicen och resultatet av köksrenoveringen. Det betyder mycket för oss att ni uppskattade hela processen, från mätning och leverans till installationen av Dekton Arga-skivorna, diskhon och de ny målade köksluckorna. Ert förtroende och era varma rekommendationer är verkligen uppskattade. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp med något i framtiden! Vänliga hälsningar, Stoneks AB
Vilket fantastiskt resultat!! Ända från start till mål, så professionell uppmätning, beräknad tid för leverans och montage som verkligen höll. Montage utfördes helt enligt plan av två mycket duktiga killar. Imponerad av passform, precision och hur fint det blev med den underlimmade diskhon. Kostnaden blev också som utlovat. Behöver vi någon gång bänkskivor till ett nyttt bygge väljer jag Stoneks, alla dar i veckan, ger dom våra bästa rekommendationer!
Hej Walter, Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med både resultatet och hela processen från början till slut. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet, från uppmätning till montering, så det är härligt att höra att allt gick enligt plan och att du är imponerad av passformen och utförandet. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden och uppskattar verkligen dina varma rekommendationer! Tack för att du valde Stoneks! Mvh Stoneks Team
Vi fick utmärkt hjälp av Stoneks att byta ut våra bänkskivor i köket. Allt från mätning till montering har fungerat utan anmärkning. Vi fick dessutom hjälp att montera bort de gamla bänkskivorna och de samordnande sitt arbete med VVS-installatören. Allt på utlovad tid och med snyggt resultat och till ett mycket bättre pris än andra tillfrågade för samma tjänster. Nöjd kund!
Hej Anne-Christine, Tack så mycket för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service vid bytet av dina bänkskivor i köket. Från mätning till montering är vi glada att allt gick smidigt. Vi är också nöjda över att borttagningen av de gamla bänkskivorna och samordningen med VVS-installatören fungerade bra, allt inom utlovad tid och med snyggt resultat. Det är härligt att veta att vi kunde erbjuda dig ett bättre pris än andra för samma tjänster. Tack för att du är en nöjd kund! Mvh Stoneks Team
Prisvärda, trevliga och kompetenta.
Hej Johan, Tack för feedback :) Mvh Stoneks Team
Bra bemötande samt som har hållit sina tider Och det vi kom överens om Snabba noggrann med mätning Samt höll lev schemat enl.ök 2 veckor tog det från beställningen Mycket nöjd Tack till Tarvo…
Tack så mycket, Michael! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du är nöjd med vårt arbete. Det var ett nöje att samarbeta med dig. Mvh Stoneks Team
Önskar att jag aldrig anlitade dem, dålig information, dålig och snål uppföljning efter reklamation!
Hej Leif, Tack så mycket för din feedback. Jag har gått igenom ditt projekt och har exakt uppfyllt din beställning enligt dina önskemål. Du bad inte om en specifik sten utan ville ha den mörkaste svarta matta graniten. Du ville spara pengar och hämta den lilla stenen själv från vårt lager. All information om hur man sköter stenen har vi också noggrant förmedlat. Vi vet inte hur du använder stenen eller vad du gör med den, och fläckar kan lätt uppstå på matt sten om den inte underhålls korrekt. Jag förstår att du inte...
Exceptionellt! Vi valde Stoneks för att dom gav bäst intryck, hade många bra tankar och idéer för att uppnå bästa resultat. Dessutom låg de bra till prismässigt mot de 5 andra offerter vi tog in. Vid mätning var dem otroligt noggranna - visade oss varje enskild millimeter som köket avvek från perfekt rät. Montering var lika bra, två trevliga killar som var effektiva och kunniga. Säljare/projektledare Ardi har också varit väldigt snabb på att svara vid frågor under hela processen. All kudos till teamet. Kommer definitivt rekommendera er till vänner och bekanta!
Hej Fredrik, Stort tack för din fantastiska återkoppling! Det gläder oss att ni valde Stoneks och att vi kunde leva upp till era förväntningar. Vi är stolta över att ha kunnat bidra med våra tankar och idéer för att uppnå det bästa resultatet och att vårt pris var konkurrenskraftigt jämfört med de andra offerterna ni tog in. Det är också härligt att höra att ni uppskattade vår noggrannhet vid mätningen och att våra montörer gjorde ett bra jobb. Vi är särskilt glada över att Ardi har kunnat ge snabb och bra service...
Ett stort tack till Stoneks! Vi är väldigt nöjda med vår köksbänk Dekton Salina från Stoneks, Väldigt duktiga, trevliga och prisvärt som utförde jobbet på professionell sätt. Rekommenderar varmt! Åke & Shirin
Hej Åke & Shirin, Stort tack för er fina feedback! Vi är glada att höra att ni är nöjda med er köksbänk Dekton Salina från Stoneks. Det är fantastiskt att höra att ni uppskattade vårt arbete och vår service. Vi värdesätter era vänliga ord och rekommendation. Tack för att ni valde Stoneks! Med vänliga hälsningar, Stoneks Team
Allt fungerade toppen. Bra priser och väldigt snyggt slutresultat!
Hej Johanna, Stort tack för din positiva feedback om Stoneks AB. Vi är mycket glada att höra att allt fungerade toppen och att du är nöjd med både våra priser och det slutliga resultatet. Din tillfredsställelse är mycket viktig för oss, och sådan feedback motiverar oss att fortsätta sträva efter att erbjuda den bästa servicen och kvaliteten. Om du har några frågor i framtiden eller behöver våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa dig. Med vänliga hälsningar, Stoneks AB
Mycket nöjd med installationen av både bänkskivor och stänkskydd till köket! Trevlig och bra kommunikation inför mätning och installation. Precis vad vi önskat till ett mycket bra pris!
Hej Johanna, Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med dina nya bänkskivor och stänkskydd. Det är alltid vårt mål att leverera högkvalitativa produkter och service till ett bra pris, och vi är glada att vi lyckades med det i ditt fall. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din positiva erfarenhet. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda och att vi kan bidra till att göra deras kök ännu vackrare och mer funktionella. Tack igen för att du valde oss! Vi ser...
Stenskivan till köket blev precis som vi ville ha den. Proffsig mätning och montering. Allt till ett bra pris. Enda invändningen är leveranstiden från mätning. Tre veckor var mer än det lät som det skulle göra när man pratade med dom inför beställning.
Hej Joakim! Vi är så glada att höra att stenskivan till köket blev precis som ni önskade! Det värmer oss att ni är nöjda med både mätningen, monteringen och priset. Vi beklagar att leveranstiden blev längre än väntat. Vi strävar alltid efter att vara så transparenta som möjligt gällande leveranstider, och vi ska se över vår kommunikation för att undvika missförstånd i framtiden. Tack för er feedback och för att ni valde oss! Vi hoppas att ni kommer att njuta av er nya bänkskiva i många år framöver. Med vänliga hälsningar, Stoneks Team