1.8 i betyg av av
25 omdömen
Välkommen till oss på Storholmen Förvaltning!
Vi är en fastighetsförvaltning som i första hand arbetar med människor, och i andra hand med hus.
Det vi får reda på av våra bostadsrättsföreningar är det allra viktigaste för oss, och blir ledstjärnor i vårt arbete. Vi som jobbar här har passion för att göra livet enklare för alla boenden och därför lägger vi mycket fokus på god kontakt och återkoppling. Vi ser till att ärenden inte blir för gamla och vi sköter och förvaltar fastigheten med högsta möjliga service.
Kontakta oss så berättar vi mer!
Kontakta oss så berättar vi mer!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag25 omdömen om Storholmen Förvaltning
skrev om Storholmen Förvaltning
En förvaltare utan koll på sina siffror
skrev om Storholmen Förvaltning
Storholmen försöker kräva mig på pengar för el mellan augusti 2021 pch maj 2022. Då förutom att det nu är januari 2023 och man kan tycka att det är lite sent att komma i efterhand så bodde jag inte ens här under den perioden dom försöker kräva mig på pengar för.
Dom svarar inte heller på mail om ärendet och skickar istället ut påminelseavgifter. Undvik om ni inte älskar scam företag då har ni kommit helt rätt. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Har haft med Storholmen att göra i flera år då jag satt i BRF-styrelse. Önskar att jag kunde bemöta all negativ kritik, men tyvärr är den korrekt. Måste tyvärr avråda alla BRF:er att använda som leverantör/förvaltare.
Hej alla BRF:er se hit!
Nedan kommer jag att redogöra varför ni inte ska välja Storholmen alternativt omedelbart säga upp ert samarbete om ni råkat ingå i ett.
Pris.
Storholmen lockar nya kunder med ett lågt pris och tar igen det genom att inte inkludera de flesta tjänster i avtalet. Storholmen tar även alla externa intäkter en BRF kan ha som överlåtelseavgifter direkt ner i sin kassa. I slutändan betalar ni nästan 100 procent mer än budgeterat. D v s långt över lockpriset.
Kundservice.
Är på en fruktansvärd nivå. Du hamnar ofta i en loop av kontakter med personer som inte har en koll och ofta otrevliga om du ifrågasätter arbetssättet. Ni som styrelse har tyvärr inte det bättre och vill du ha svar så bollas du mellan kontaktpersoner där ingen tar ansvar. Vilket betyder att ni som styrelse får ofta styra upp era ärenden själva.
Återkoppling.
Du tvingas följa upp flertalet gånger för att se till att ärenden tas itu med och inte faller mellan stolarna. Ofta lovar Storholmen att återkomma men gör det inte och ringer du tillbaka så får du börja om processen på nytt.
Kompetens.
Den är låg och ber du bolaget om att vara tydliga eller fördjupa sig så vill de precis som i allt annat ha betalat för det.
Vi försöker nu avsluta vårt samarbete men Storholmen kräver oss på avslutsarvode för ett helt kvartal. En klausul de listigt smugit in i avtalet. Så kika gärna igenom det om ni har eller tänker skriva på ett avtal och AVSTÅ i sådana fall.
Trots att vi tidigare avtalat bort det här med deras tidigare VD Peter Niemeyer. Så väljer deras nya VD Fredrik Dansk att inte stå för denna överenskommelse.
Vår anledning till uppsägningen förutom ovan och ökningen av kostnader. Är att Storholmen beställt servicejobb för högre belopp än överenskommet gränsbelopp på (5 000 kr) för ett gammalt passersystem. Dessa servicejobb har under två år uppgått till 500tkr och deras ekonomi har inte heller reagerat på det före vi flaggat för de höga kostnaderna.
Vi bistår gärna andra i samma sits med hjälp.Hej Adam
Storholmen Förvaltning
Jag begränsar mig till att kommentera de delar i ditt inlägg som är möjliga att kommentera på ett rationellt sätt:
Pris
Avgiften för att hantera överlåtelser är beskrivna i föreningens stadgar och avgiften baseras på vad som sägs i stadgarna. Det är branschstandard att förvaltaren gör jobbet mot denna ersättning.
Avslut
Det är samma sak här: 3 månaders avslutsarvode är branschstandard. Arvodet ska täcka arbetet med att avsluta samarbetet. Det är alltså inget som smugits in avtalet, ett avtal som ni i styrelsen dessutom haft god tid på er att läsa igenom innan undertecknande.
Beställning av jobb
Detta är mycket enkelt. Alla fakturor ska godkännas och attesteras av två styrelsemedlemmar i förening. Om en kostnad inte känns rätt så bestrids den.
Till sist så vill jag tack för att du håller denna offentliga dialog till normalt accepterad och städad ton. Det är mycket trevligare så Adam, och betydligt mer produktivt. Bra ton är viktigt i samarbeten oavsett forum.
Jag öppnar också upp för hugade förvaltare som önskar förvalta denna förening att höra av sig om referenser. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Vi i BRF Karolinagården bytte från SBC till Storholmen pga det avsevärt mycket lägre priset och ett koncept som verkade gå ut på att ha dragit lärdom av allt som inte funkade hos andra förvaltare. Bytet var det sämsta beslutet vi har fattat i BRF Karolinagården. Storholmens koncept liknar det hos Ryanair. ”Betala ett lågt pris, men förvänta er absolut ingenting förutom strul.” Vi har fått lägga hundratals timmar på att kontrollera deras fruktansvärt amatörmässiga förvaltning av vår förenings ekonomi. Det tog Storholmen ett år att få ordning på hyresavierna och våra medlemmars autogirobetalningar. Flera medlemmar hamnade hos inkasso och Kronofogden, när felet hela tiden låg i Storholmens undermåliga rutiner. BRF:en har debiterats påminnelseavgifter och straffränta för att Storholmen tar 7-9 dagar på sig att öppna inkommande post och lägga in fakturor i betalningssystemet. Vid flera tillfällen har de lagt in fakturor som redan förfallit i betalningssystemet och sedan försökt skylla ifrån sig på Postnord, banken eller någon annan utomstående aktör.
Vi behövde omförhandla ett hyreskontrakt med en lokalhyresgäst och vände oss till den enhet inom Storholmen som heter BoRätt Forum. De uppskattade att deras insats i omförhandlingen skulle landa på 10.000 kr. Deras ”experter” satte igång ett debiteringsmaraton, som snabbt hamnade på 17.000 kr, utan att omförhandlingen ens börjat. De lyckades dessutom klanta till kontakten med vår hyresgäst så pass att hyresgästen inte ville ha med dem att göra och valde att flytta.
De gör oroväckande ofta slarvfel, exempelvis har de för vår del lagt in en faktura på 40.000 kr vid två separata tillfällen. De fakturerar extra för minsta lilla ansträngning de gör. Vid ett tillfälle debiterade de oss 1.000 kronor för att vi skickat ett två rader långt mail till dem med upplysningar som de behövde för att handlägga ett ärende. Vi har även debiterats 1.000 kronor för en biltransport av ett kuvert som deras FixIt-team gjorde från Johanneshov till Solna. Styrelsemedlemmar bombarderas med mailutskick från Storholmen innehållande diverse desperata erbjudanden om att komma och klä föreningens julgran eller hjälpa oss att posta en påminnelse till alla medlemmar om att släcka ljusen i jultider. Extradebiteringar av typen ”vi kommer att uppgradera er årsredovisning till en mer omfattande variant som kostar 8.000 kr mer, om ni inte meddelar oss att ni inte vill ha detta” smygs in bland dessa massutskick, som man snabbt tröttnar på att läsa och således lätt missar informationen om.
Slarvfelen från deras sida innefattar även att de upprepade gånger råkat lägga in korrespondens som de haft med medlemmar i andra BRF:ar i vår portal, vilket innebär ett kundsekretessbrott.
Detta är ett uselt, uselt företag. Akta er!
Slutreplik till Storholmens svar:
Jag fascineras av att ni envisas med att skylta med er ”transparens” som vore det någonting positivt. Om det vore så att kunder bjöds in till att ”titta bakom kulisserna” och att de där fann tecken på fläckfri förvaltning och professionalism, skulle er transparens vara något att skryta med. Dessvärre får det ju rakt motsatt effekt när man tittar in bakom kulisserna och finner så många feldebiteringar, allmänt slarv och sekretessbrott att man blir uppriktigt mörkrädd.
Jag vill också nämna att det är obehagligt att er VD Fredrik Dansk utövar påtryckningar för att försöka få mig att plocka bort min recension av er från denna sida. Det gör mig snarare mer motiverad att låta den vara kvar, som en nödvändig varning till alla som överväger att anlita er.
Vi i styrelsen i BRF Karolinagården hade ett samtal med Fredrik Dansks företrädare, Peter Niemeyer, för ungefär ett år sedan. Vid det mötet framförde vi alla kritik mot er förvaltning, så ert försök att avfärda kritiken i detta forum som en enda persons åsikter är rent löjeväckande.Hej Annika.
Storholmen Förvaltning
Vi är transparenta i vårt arbetssätt. Det betyder att du ser allt som vi gör, inklusive fel som uppstår. Och självklart gör vi fel ibland, det tillstår vi. Poängen är bara att hos andra leverantörer så ser du inte lika lätt, som kund, de fel som uppstår. Vårt arbetssätt kräver alltså att du kan se styrkan i att vi är transparenta och kan hantera det. Det är uppenbarligen svårt men vi föredrar transparens, för fördelarna övertrumfar nackdelarna mångfalt.
Ni har som förening, som du själv påpekar Annika, nu bytt förvaltare ett par gånger på riktigt kort tid. Vi önskar er i styrelsen lycka till i era fortsatta strävanden och till hugade förvaltare sänder vi en varning: denna förening lovar mer än den håller och den fina ton och inställning som föreningen meddelar sig med initialt byts efter ett tag mot något annat. Det är också bra at tänka på att en styrelsemedlems åsikt inte nödvändigtvis är representativ för övrigas. Det går bra att kontakta oss för referens. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Instämmer med alla negativa kommentarer, otroligt uselt företag med otrevliga och ohjälpsamma medarbetare. Hade jag kunnat ge minus i betyg hade jag gjort det.
Hyr ut en lägenhet i andrahand där föreningen bytte till Storholmen som förvaltare i december 2021. Första fakturorna skickades därmed ut via brev (till lägenhetens adress och inte min folkbokföringsadress?) och nådde aldrig mig. Min hyresgäst eller jag har inte sett röken av dessa fakturor. Efter det ska påminnelser ha skickats ut enligt deras noteringar som inte heller nådde mig eller hyresgästen och sen har de skickat ärendet till Inkasso.
Efter att jag lyckats reda ut detta efter femton samtal mellan Storholmen, Inkasso-bolaget och min BRF så bad jag dem att upprätta E-faktura och inbillade mig allt var frid och fröjd igen då jag därefter fått hyran som E-faktura som betalts. Efter 1.5mån får jag en påminnelse (åter igen för en faktura jag inte fått) för en skuld hos Storholmen på en tredjedel av min hyresavgift som jag inte förstår ö.h vad det gäller. Hur kan jag ha en skuld hos er när jag gjort rätt för mig?
Katastrofal hantering från dem hela vägen och jag önskar att min BRF aldrig valt dessa att förvalta. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Vi är såå nöjda med förvaltningen via Storholmen! Efter år av missnöje med HSB tog vi tag i saken och bytte till Storholmen som var oss behjälpliga med att, till slut, få över alla delar från HSB.
Vi anlitar dem i ekonomi, teknisk och drifttekniks förvaltning samt även fastighetsskötsel.
De är aktiva, återkopplar och går alltid att få tag i någon att diskutera med. Vi har även anlitat dem i projekt som projektledare och även fått mycket god juridisk hjälp via dem.
Rekommenderas varmt! -
skrev om Storholmen Förvaltning
BRF Jordgubben 20 kan bara instämma i alla negativa omdömen. Vi anlitade Storholmen för teknisk förvaltning och ökade våra kostnader för detta abnormt mycket. Det var större delen av tiden svårt med återkoppling, flera ärenden drog ut på tiden (flera månader), kompetens saknades vilket fördyrade några av våra renoveringsarbeten pga felaktiga beslut. Inför ett omfattande vattenledningsarbete fick man oss att gå med på ”projektledning” av detta för en stor summa pengar. Projektledningen mynnade ut i en obegriplig 25-sidig rapport som enbart innehöll standardfloskler ihopklistrade ur olika rapporter. När vi sedan tog in en riktig VVS-firma så lyckades de få Storholmen att förstå att hela rapporten var värdelös och de fick banta ner den till några enstaka sidor.
Sammantaget har vi inget positivt att säga om Storholmen. De livnär sig på att mjölka BRF-er på pengar då de vet att styrelserna i regel består av folk som arbetar heltid, kanske inte har all kompetens och framförallt inte tiden att fingranska allting som man trots allt litar på att den tekniska förvaltaren kan och skall utföra. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Vi har haft Storholmen som teknisk förvaltare i flera år och fått hjälp med vår underhållsplan/fastighetsskötare och varit jättenöjda med det. Fastighetsskötaren är noggrann och snabb på att byta lampor och annat som varit trasigt.
Vi gick nyligen över till Storholmen med vår ekonomiska förvaltning också och är jättenöjda hittills. De skötte flytten från vår tidigare förvaltare nästan helt utan att vi i styrelsen behövde engagera oss. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Storholmen klarar inte av autogiro, höll på i 1 år att sätta upp det, 3 ansökningar skickades till Storholmen, 0 godkändes av Storholmen då "dom inte kommit fram", pratat med andra i föreningen , dom hade exakt samma problem. det ser ut som att dom satt detta i system, då varje påminnelseavgift är 180Kr. fick kravbrev på 60Kr i ränta+ 180 faktura, en skuld som inte fanns i december när dom tittade i systemet. Dom är mycket snabba på att svara i telefon, men det blir bara ett nytt ärende som inte leder till något.
skrev om Storholmen Förvaltning
Totalt värdelöst företag. Enda anledningen jag kan tänka mig att de överlever är för att de ger sjukt låga priser till bostadsrättsföreningar.
Du kan ringa dem hur mycket de vill. De svarar oftast och lovar att de ska åtgärda felet samt uppfölja men 99% av gångerna gör de inte ett skit. De bara snackar skit för att köpa tid. Enligt dem själva får det ta högst två månader att lösa ett ärende.
Hade inbrott I lägenhet och de tog dem ca 3 månader att få tummen ur röven att göra beställning på ny dörr (de försökte avsluta ärendet) efter jag ringt dem minst en gång i veckan av tjatande. Hur lång tid tar dörren att fixa, tydligen över 3 månader till. Nu sitter jag här med inbruten dörr efter ca 6 månader och de har inte gjort ett skit! Tråkigt att jag inte ens får chansen att fixa dörren själv för det hade tamejfan gått snabbare (konstigt med tanke på att det enda de ska vara bra på är att fixa dessa typer problem, det är deras jobb).
Håll er borta från dessa skojare! Finns endast en tolkning av situationen, bedrägeri! -
skrev om Storholmen Förvaltning
Blir inte ett dugg förvånad när jag ser dessa negativa omdömen. Dom är värdelösa, ohjälpsamma, otrevliga och till råga på allt så ljuger dom också. Skulle aldrig någonsin rekommendera Storholmen!!!
skrev om Storholmen Förvaltning
Se upp för dessa skojare! Otroligt dålig service, ingen återkoppling, hänvisar till mail som inte besvaras mm.. försökt att registrera ett autogiro i snart 2 månader - nu skall det vara klart efter 4 försök och X påminnelseavgifter på fakturor som inte kommer fram till mig i tid. Varje gång när jag registrerat det med deras hjälp över telefon har jag blivit lovad återkoppling när det skall vara klart. Hör aldrig något utan måste själv ringa hela tiden, samma ursäkt varje gång "något fel på systemet" - vilket är ganska uppenbart.
skrev om Storholmen Förvaltning
Lyhörda, kunniga, snabba och trevliga - samarbetet fungerar mycket bra sedan 4 år då vår förening valde Storholmen. Ett för oss mycket bra val!
skrev om Storholmen Förvaltning
Flyttade från en bostadsrätt där jag under flera månader fått - En faktura på lghavgiften och parkeringen. När jag nu flyttade gick parkeringens uppsägningstid ut någon månad efter flytten från lgh. Storholmen väljer då att skicka ut pappersfaktura på parkeringsavgiften till adressen jag flyttat från. Två månader efter flytten får jag ett mail från Storholmen om att fakturan är skickad till inkasso. Storholmen menar att e-fakturan är kopplad till lghavgiften och vägrar göra en rättelse.
skrev om Storholmen Förvaltning
Vi har använt oss av Storholmen sedan början av 2017 och är jättenöjda såhär långt. Självklart har det blivit fel ett par gånger men när vi påtalat dessa har Storholmens medarbetare bemött oss på ett bra sätt och snabbt korrigerat felen.
Jag vill också ge ett stort plus för Storholmens arbete med vår underhållsplan som de upprättat och det goda resultatet med takmålningen som Storholmen upphandlade -
skrev om Storholmen Förvaltning
Helt värdelösa och icke hjälpsamma. Allt tar otroligt mycket tid, drar enorm tiden för att göra något. Problemen i fastigheten orsakat av de själva. Personalen är otrevlig. Har försökt kontakta de i en månadstid utan något att hända. De lovar att återkomma dock aldrig gör det, i varje samtal hör jag "imorgon" men det händer aldrig imorgon. Detta skapar ilska och frustration.
Hej Dimitry
Storholmen Förvaltning
Kunde kanske inte se att du skulle höra av dig denna väg men eftersom du gör det så svarar vi här. Vi har dock gjort det som står i vår makt för att du ska få det så bra som möjligt men eftersom du inte accepterar vår och din egen styrelses bedömning, förslag och åtgärder så innebär din fortsatta strid att du sänker din egen förening. Det är den mest påtagliga effekten av ditt agerande.Hej Caroline,
Dmitry K
Jag tycker att folk ska veta på vilket sätt jobbar ni och vilka bedrägerimetoder ni använder.
Sedan 2016 klagade jag till er flera gånger på kalla värmeelement i lägenheten. Ni skickade flera gånger era ”besiktningsmän" som skrev "rapporter" att allt är OK med elementen hos mig, trots att de fortfarande är kalla. Därefter stängde ni mina ärenden med hänvisningar till dessa "rapporter". Dock så ändras inte temperaturen på elementen efter säsong, de är max 25 grader varma oavsett temperaturen inne i lägenheten eller utomhustemperaturen.
Men det som hänt senast kan jag inte lämna och ska gå så långt jag kan tills jag får saker fungerande i min lägenhet och få förtjänt ersättning. Jag blev nästan klar med en renovering hemma när er rörmokare orsakade en vattenskada i min lägenhet. Han har inte gjort någon test eller preventiva åtgärder för att eliminera vattenskada innan han öppnade ballofixerna och lät att vattnet rinna ut i lägenheten! Sedan försökte han påstå att felet uppstod pga jag gjort fel och började erbjuda sina egna tjänster att utföra VVS-arbeten hemma hos mig på ett så kallat "rätt sätt". Och det är inte helt gratis! Dock utöver VVS finns det snickeri och el-arbeten som kostar stora pengar (vi har redan hunnit att lägga nytt parkettgolv och el-golvvärme i hela lägenheten). Någon dag senare erkände rörmokaren att han orsakat vattenskadan, dock vägrade han att ersätta hela summan när han fick den och beställde en besiktningsman från Storholmen istället.
Jag upprepade gånger ringt er för att ni ska skicka en besiktningsman, vilket inte hänt än. Men jag betvivlar att de besiktningsmän som ni skickar aldrig skulle uppskatta återställningskostnaden lika högt som de faktiskt är. Ni tittar endast på era egna "rapporter" som säger något annat, som säger precis som ni vill höra! Och, enligt era experter allt är mitt fel, det har jag lärt mig redan!
Pga renoveringsarbeten blev jag tvungen att hyra en till lägenhet och bo där medan renoveringen pågår i min lägenhet. Eftersom alla renoveringsarbeten blev stoppat hos mig pga vattenskadan blir det även extra kostnader för mig att bo någon annanstans och betala två hyror längre än vad som var tänkt.
Av någon anledning tar ni inte hänsyn att arbetet står till på grund av er rörmokare
Det är jättesynd att det här sänker min egen förening dock varför skulle jag stå för något som ni och föreningen orsakat mig? -
skrev om Storholmen Förvaltning
Storholmen är väldigt modernt och effektivt. Deras offerter är tydliga och på en betydligt bättre prisnivå än vår nuvarande förvaltare
skrev om Storholmen Förvaltning
Ett totalt hopplöst förvaltningsföretag. För förhållandevis höga arvoden skapar de betydligt mer oordning än ordning och likt föregående kommentarer krävs en negativ skala för att kunna ge ett skäligt betyg. Deras försäljningsmetoder är tangerande nära fakturabedrägerier då de säljer tjänster via "tyst accept" genom att maila ut bindande "förslag på avtal" och vid flertalet gånger fakturerar dubbelt på olika komplicerade vis samt "råkar ha lagt på timarvode utöver fastpriset".
Vidare är personalen generellt både otrevlig och okunnig.
Jag har nu flyttat och lämnat styrelsen för föreningen som Storholmen förvaltade, och kommer inte att köpa lägenhet i en förening som Storholmen förvaltar igen.
Håll er borta.Fredrik. Jag vill gärna ge dig rätt i en sak. Storholmen har varit struliga under en tid med extra tjänster och faktureringen av dessa. Denna kritik tar vi till oss 100%. Vi ber om ursäkt för det och vi har ändrat våra rutiner för att besvärande inslag av detta slag i våra kundrelationer inte ska upprepas. Så tack för att du belyser ett besvärande inslag och ger mig möjlighet att få förklara att vi ändrat våra rutiner.
Storholmen Förvaltning
När det gäller din kommentar om Storholmens personal och beskriver oss som ”otrevlig och okunnig” så kan jag med stöd i all positiv respons vi får om vår personal säga, mycket förvånad vill jag understryka, att jag beklagar att du upplevt det så. Jag konstaterar att även när vi gör fel och drar på oss kritik så beröms vår personals trevlighet och bemötande så gott som alltid som mycket positiv. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Hade jag kunnat ge dem betyg på -5 så hade jag gjort det. Skitdåliga, oförskämda.
Har 2 ärende sedan juni - sep 2016. Inget är avslutat ännu.
De håller fortfarande på att utreda min plats på parkeringslista sedan sep 2016!!! Alltså, det är bara att dubbelklicka på en Word-fil som innehåller parkeringskö, så enkelt är det.
Väldigt proffsiga att tvinga folk vara otrevrliga för att få något gjort. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Hade jag kunnat ge dem betyg på minussidan så hade jag gjort det. Jag har haft med storholmen att göra vid några tillfällen. De har ALDRIG återkommit, gjort nåt inom rimlig tid, ibland inte gjort det alls innan många påstötningar eller bara gjort det totalt fel. Saker kan gå fel men de har alltid gjort fel / inte haft tid att göra de mest elementära saker som ingår när man tar en massa betalt för att just syssla med fastighetsförvaltning.
Edit: Såg senare på nåt ställe att de fått gott betyg i nån undersökning. Det är HELT obegripligt!! Storholmens katastrofala förvaltning har varit ämne för många diskussioner bland mina grannar och brf-styrelsen. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Ska du välja ett förvaltningsföretag till din bostadsrättförening? Undvik Storholmen!!
Uselt företag. Lovar en massa gott som snabb återkoppling men har aldrig lyckats hålla något löfte. Under mina tre olika ärenden har jag inte fått någon återkoppling och behövt kontakta Storholmen flera gånger för att få hjälp. Det är inga mirakel jag bett om heller, utan något så enkelt som att få upp mitt namn i porten och att få kontakt med en reparatör har fallit bort.
Vid alla tre ärenden har jag kontaktat kundtjänst, pratat med en Jenny (?) och blivit lovad återkopling inom 2h. Dagen efter har jag ringt tillbaka, blivit lovad samma sak och varken fått någon ursäkt eller förklaring till vad som hänt med mitt ärende. Ännu en dag efter det har jag ringt igen utan att ha fått återkoppling och varit tvunen att ställa krav oh vara otrevlig för att få något gjort. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Detta är ett direkt-till-inkasso företag som har oerhört dålig koll på vilka fakturor som faktiskt har eller inte har betalats. Mycket slarviga medarbetare som blandar ihop kundnummer(!) och inte ens kontrollerar att avgiftssummor stämmer överens med varandra.
Ett litet plus för att de beter sig artigt och behandlar ens ärende relativt snabbt när man väl tar sig tid och besöker deras kontor för att reda ut situationen.
Ett gigantiskt minus för att man ens ska behöva åka dit för att fixa deras egna slarviga misstag. -
skrev om Storholmen Förvaltning
Lovar runt och håller tunt. Extrem personalomsättning. De duktiga verkar sluta. Inget funkar, speciellt inte aviseringssidan vad gäller garage och hyror. Konstant fel - noll koll. Varning!!
Britt-Marie i Haninge -
skrev om Storholmen Förvaltning
Uselt! Man får verkligen vad man betalar för...Tomma ord, en säljare som bara är ute efter provision men inga färdiga produkter eller rutiner trots att dessa lovas dyrt och heligt av säljaren.
Kvalitetsproblem i alla led trots att VD är snabb med att försöka imponera kunden med att snabbt vara ute på problemärenden. Men dessa dyker ständigt upp - varför?! Deras programvara som skulle visa allt transparent - ja, där syns ingenting av det som såldes in innan avtalsskrivningen. Och de verkar ha ovanligt hög personalomsättning
Ingenting att rekommendera