Fastighetsbolag på Norrmalm

9 rekommenderade fastighetsbolag på Norrmalm, Stockholm

• Tony M
    Tony M: BRF Jordgubben 20 kan bara instämma i alla negativa omdömen. Vi anlitade Storholmen för teknisk förvaltning och ökade våra kostnader för detta abnormt mycket. Det var större delen av tiden svårt med återkoppling, flera ärenden drog ut på tiden (flera månader), kompetens saknades vilket fördyrade några av våra renoveringsarbeten pga felaktiga beslut. Inför ett omfattande vattenledningsarbete fick man oss att gå med på ”projektledning” av detta för en stor summa pengar. Projektledningen mynnade ut i en obegriplig 25-sidig rapport som enbart innehöll standardfloskler ihopklistrade ur olika rapporter. När vi sedan tog in en riktig VVS-firma så lyckades de få Storholmen att förstå att hela rapporten var värdelös och de fick banta ner den till några enstaka sidor. Sammantaget har vi inget positivt att säga om Storholmen. De livnär sig på att mjölka BRF-er på pengar då de vet att styrelserna i regel består av folk som arbetar heltid, kanske inte har all kompetens och framförallt inte tiden att fingranska allting som man trots allt litar på att den tekniska förvaltaren kan och skall utföra.
  • Driver du fastighetsbolag i Norrmalm?

• Silas Lundgaard F
    Silas Lundgaard F: Noll service - när fel produkt skickades... Köpte två stk 400ml Body Builder Volumising Mousse Transparent från Nordiska Kompaniets hemsida. De skickade två stk 100ml i stället, och när jag gör dem uppmärksamma på felet tackar de och berättar att det varit fel på hemsidan, och priset var fel. Jag påpekar att priset inte var vansinnigt på något sätt, utom verkade som okej erbjudande, och förväntade att de skickade ut rätt produkt till mig. I början vägrar de och säger att jag får returnera produkten, och att det då återbetalas. Dette vägrar jag, och säger att jag inte önskar återbetalning utom rätt produkt, och nämner att de skicket bekräftelse på 400 ml på mailen och i leveransen. När jag säger att jag då får låta ARN ta koll på saken är det plötsligt möjligt skicka ut rätt produkt, om bara jag skicker tillbaka de fel produkt först. Jag berättar då att jag för längst skickat tillbaka de fel produkt. (10 dagar före, med returblankett utfyllnad med fel produkt) Plötsligt är det då inte möjligt att skicka rätt produkt igen, då de gjort automatisk återbetalning (då de inte fick berättat att jag inlämnad retur paketen till PostNord). Om det är sant koller de tydligen inte på returblankett man skickar med sakerna. Vägrar köpa någonting från dem igen. Kundservice vid NK gör ALLT de kan hitta på för att inte yta någon service.
  • 1 omdöme
    Therese J
    Therese J: Ville egentligen bara rekomendera Hedengrens bokhandel och inte denna glassiga galleria som helhet. Hedengrens är nämligen ett paradis för alla läslusar eller språkfantaster. Här hittar du allt ifrån skönliteratur, faktaböcker till turist guider. Ett extra plus är den internationella prägeln. Här finns nämligen, förutom de stora utbudet av engelskspråkig litteratur, också böcker på b la franska, spanska, och tyska. Dessutom finns det kunnig personal specialisera på de olika språken att fråga vid ev funderingar. Ett besök här får du helt enkelt inte missa!!
  • Vincent H
    Vincent H: Hellstedt är en äldre privat fastighetsägare. Går inte alls att jämföra med andra nya privata fastighetsbolag som tex Akelius och Ikano. Där kan vi snacka skyhöga hyror. Vi bor bra på Södermalm. Nära till Eriksdalsbadet och fint i rabatterna. Trevliga fastighetsskötare man är tjenis med. Lite finare, lite bättre.
  • Viktoria E
    Viktoria E: Jag har tidigare gett Stena fastigheter ett dåligt omdöme pga jag har blivit dåligt behandlad av en anställd där, och mitt omdöme om Stena färgades av ilskan över den anställde som behandlat mig dåligt. Men att bo i Stena fastigheter är OK, dom får godkänt och vissa saker är riktigt bra och det finns omtanke för hyresgästerna. Det är alltid varmt i lägenheterna och man behöver aldrig frysa i Stenas lägenheter, det uppskattar jag mycket. Stena månar om sina hyresgäster men sen att det finns en o annan anställd som inte bemöter en bra är ju inte ledningens fel. Sånt finns ju överallt i stora organisationer. Man ska dock veta att Stena genomför extensiva reparationer och mitt tips är att Du tar reda på hur mkt dom behöver komma in i din lägenhet och hur mycket dom kommer utföra reparationer i området där lägenheten är per år innan Du skriver kontrakt med Stena.
  • Mia B
    Mia B: Riktigt jävla sämst! Vilka stolpskott som jobbar hos er.. på riktigt. Hade inte ens bott hos er gratis om jag fick! Så mycket strul. Ingen som tar tag i något. Vägrar visa upp besiktningsprotokoll från tidigare hyresgäster, inget jag heller fick se när jag flyttade in. Det som händer nu är att jag blir skyldigt för allt, precis allt! Jag är så otroligt missnöjd! Önskar det hade funnits minusstjärnor för inte ens en stjärna är ni värda. Skulle aldrig rekommendera er för någon. Ni lurar folk! Talar osanning och när jag tar kontakt med hyresnämnden om detta så ändrar ni er. Får se om vi behöver ses i rätten eller om ni godtar min besiktning. För detta är absolut inte okej!
  • Roger M
    Roger M: Ljusskyggt "företag" som exploaterar skog och mark hejvilt helt utan att beakta kringboende, natur, djur eller bygdekultur. Iskalla kapitalister utan humanism. "Pengarna som styr". Undvik.
  • 1 omdöme
    Anders B
    Anders B: Jagade ansvariga i för att få nycklar till en bokad replokal via mail, telefon, mobil och SMS för. Efter två veckor bemödade de sig med att höra av sig - då hade vi ordnat en annan replokal.
  • Driver du fastighetsbolag i Norrmalm?

• Andreas H
    Andreas H: En riktig skojare, bryter konsekvent mot lagstiftnignen och bedriver verksammheter i strid med detaljplanner eftersom de tjänar så mycket penger på detta under tiden som processen pågår. Tvärr så finns det tillräkligt med inkommetenta kommunala bolag för att göra dem rika på detta