Björn E:
Konstruktiv, får saker gjort, har bra kontaktnät, kommer med bra förslag och ideér, och framförallt: mycket serviceminded, trevliga och har känsla för den lilla föreningen.
Gustaf D:
En skräckupplevelse. Det finns inget annat sätt att beskriva det hela. Skulle inte rekommendera till min värsta fiende. Nedan följer ett urval av allt elände, jag har inte orkat sammanställa allt som gått fel eller sköts dåligt.
Återställandet efter en vattenläcka i min lägenhet blev försenat i omgångar. Gärdets bygg hörde vid upprepade tillfällen av sig på en torsdagkväll (bygget skulle varit klart på fredagen) och meddelade att de inte skulle bli klara i tid.
När de bar in byggmaterial hade de inte täck över kalkstensgolv i hallen och orsakade repor.
Den målare de anlitade lyckades inte på 3 försök måla klart golvlister hela vägen ner till golvet utan lämnade en omålad yta närmast golvet. Det slarvades även något enormt med snickerier och element, vilket krävde flera återbesök och orsakade förseningar. Till sist gav jag upp och lät det sista vara.
Den värsta upplevelsen var ändå när lägenheten var klar och jag fick tillbaka de möbler och husgeråd som hade varit magasinerade. När jag diskar upp tallrikar mm hör jag hur vattnet rinner rakt ut i köksskåpet! De hade inte kopplat ihop diskhon med avloppet....Dessutom hade de monterat en trasig blandare som stod och droppade. Precis vad man önskar sig efter en vattenläcka.
Eländet tar dock inte slut där. När jag packar upp kartongen där min matta förvarats är den full med mal! Jag fotar det hela och skickar till gärdets bygg med en gång. Själva kartongen med innehåll slänger jag självklart direkt efteråt. Gärdets bygg svarar inte på en dryg månad men meddelar sedan att de inte kan ersätta mattan då jag inte sparat den. De menar på fullaste allvar att jag skulle sparat en kartong full med mal inomhus i flera veckor i väntar på deras återkoppling.
Katja G:
Besökte butiken 11 oktober. Fick svävande besked om tillgång o tillgänglighet för större förråd som kostar närmare 4000. Hänvisades till nätet.
Bokade ett förråd på nätet samma kväll. Där det framgår att bokningen gäller 14 dar.
Besökte butiken den 15 oktober för att få närmare info. Och se förrådet på plats.
Visar sig att bokningen inte varit en bokning utan att förrådet var uthyrt. Därför att jag inte svarat i telefon när jag är på arbetet o inte kan svara på privata samtal.
Och tack för ingenting o kass service!
EWA N:
Tyvärr så blir det bara 1 i betyg! Detta pga att en uppgift jag fått av kundtjänst via telefon tydligen var fel och att det kostade mig 1 månadshyra extra för mitt redan tömda förråd! Kommer aldrig att hyra här igen!