STÖTEN i Sälen AB

Soltorget Stöten, 780 67 Sälen — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om STÖTEN i Sälen AB

 • David E

  2020-02-26

  Spontant omdöme
  David E skrev om STÖTEN i Sälen AB
  Bokningen är rena lotteriet
  Förra februari bokade vi om plats 36 på husvagnscampingen - nära serviceshuset för sportlovsveckan, men när vi kom hit i år så blev vi hänvisade UTANFÖR campingen, hela 240m från servicehuset istället för tidigare 40m. Man hade gjort om vår plats till säsongsplats 7 månader (!) EFTER vår bokning samt förhandsbetalning. Man hade visserligen skickat ett infomeddelande och försökt ringa om detta, säger man, men vid det laget (september 2019) så hade vi inte kunnat byta till annan anläggning då veckobokningar för sportlovsveckan måste bokas ett år innan. Bokningschef Henrik Nathansson visar ingen förståelse, utan tycker det räcker med att de försökt meddela att de flyttat vår bokning, information som inte nått oss. Vi fick INGEN som helst kompensation.

  Nu släpar vi på avloppshinkar, disk, toakassett och renvattenkannor nära en halv kilometer av och an till servicehuset medan plats 36, som vi bokade förra året, står tom.

  Det här är tyvärr sista gången vi besöker Stöten, för man blir behandlad som luft. Riktigt synd, för backarna är bra. Läs mer
  gillar detta