Studio Luminous

Studio Luminous

studioluminous.nu
  • BadgeThreeYears
4.8

Välkommen till Studio Luminous! På vår frisörsalong i Göteborg arbetar tre passionerade frisörer med många års erfarenhet inom frisöryrket. Vi är kända för den goda stämningen i vår salong och ger varje kund en personlig och skräddarsydd upplevelse. Vi erbjuder ett brett utbud av frisörtjänster som klippning, färgning, permanent...

145 omdömen om Studio Luminous

Sedan starten hos Reco 2024

Izabel M
Skrev om Studio Luminous

Duktig, lyhörd frisör som lyssnar på kunden och försöker ge dig det du vill utav din klippning, har inte klippt mer än nödvändigt och inte lagt sina åsikter i dina önskemål! Huvudmassage i samband med hårtvätt gjorde gott, och jag valde tyst klippning vilket passar mig och kändes skönt. Stylingen var jag inte imponerad med men det är individuellt och gick att fixa på eget sätt sen.

Kia H
Skrev om Studio Luminous

Snabb och snygg klippning. Rent och fräscht i salongen.

Jaqlina C
Skrev om Studio Luminous

Mycket noggrann och fin frisör som lyssnar på kundens önskemål jag ble positiv överraskad topp betyg från mig Fick frisyr som jag ville ha

Birgitta G
Skrev om Studio Luminous

Alltid trevligt bemötande och snygg klippning, är mycket nöjd med besöket!

Arja T
Skrev om Studio Luminous

Mitt tunna hår fick en lyft:) Tack Mia!

Cecilia N
Skrev om Studio Luminous

Jag blev faktiskt lite besviken för hade velat ha rosa slingor. Och då det hade kunnat ordnats om dom läst sina mail. Jag hade kunnat ta en längre tid och fått detta gjort. Jag skickade meddelande. Men fick inget svar. Så är en besviken kund. Så jag vet inte mycket pengar igen om jag vill göra det och jag vill verkligen ha det. Så har det inte känt mig nöjd faktiskt på grund utav det.

Viktoria C
Skrev om Studio Luminous

Mia är lyhörd och mån om att både upplevelse och resultat ska bli riktigt bra. Hela hon andas yrkesstolthet och värme.

Anette S
Skrev om Studio Luminous

Mycket nöjd. Nöjd med klippningen och bemötandet.

Sanja B
Skrev om Studio Luminous

Mia är en otroligt skicklig frisör som verkligen tar sig tid. Jag kände mig trygg genom hela processen och älskar resultatet🥰😍

Brita H
Skrev om Studio Luminous

Är en trogen kund. Allting i topp klass.

Maria W
Skrev om Studio Luminous

Jättefint bemötande och bra samspel mellan elev och handledare. Kändes tryggt och bra. Jag är jättenöjd med min nya färg och min nya kortare frisyr. Kommer rekommendera er!

Anne-Grete S
Skrev om Studio Luminous

Alltid en trevlig stund . Klippningen är viktig och alltid nöjd över resultatet .

Margaretha Alexandra J
Skrev om Studio Luminous

En enormt proffsig Mia. Väldigt nöjd med mitt besök hos henne. Hon verkligen lyssnade på vad jag ville ha och resultatet blev kanon. Det var inte sista gången jag går dit 🦋

Vuokko L
Skrev om Studio Luminous

Alltid trevlig och kunnig personal. Alltid bra bemötande. Roligt att komma dit.

Pirkko K

Värdens bästa och trevligaste frisörska❤️🙋‍♀️❤️. Tack Mia👍👍

Monica A
Skrev om Studio Luminous

Fantastiskt nöjd. Mia är så bra alltid nöjd. Men denna gång var jag otroligt nöjd. Och de blev så bra.

Daniel Å

Alltid lika nöjd när jag varit hos Mia. Rekommenderas ++

Nadja J
Skrev om Studio Luminous

Mia är både duktig och trevlig. Både jag och mina ungdommar får så fint bemötande och fina resultat!

Sara H
Skrev om Studio Luminous

Mia är den bästa frisör jag haft!!

Eva S
Skrev om Studio Luminous

Bra bemötande och noggrann klippning av Mia.

Carina N
Skrev om Studio Luminous

Alltid nöjd med min behandling, känner mig trygg och bra hjälp och förslag.

Rebecca K
Skrev om Studio Luminous

Så trevlig och så otroligt duktig på blekning!

Mari K
Skrev om Studio Luminous

Mia tog hand om mitt hår på ett jättebra sätt och jag gick därifrån med fin ny nyans på håret och en klippning to die for!

Mathilda B
Skrev om Studio Luminous

Fantastiska Mia ger goda råd och är samtidigt mycket lyhörd. Jag är lika nöjd varje gång jag går därifrån! Tack Mia, på återseende!

Margarita A
Skrev om Studio Luminous

Supertrevlig och kunnig frisör!

Anneli N
Skrev om Studio Luminous

trevlig frisör och jag är nöjd med frisyren. köpte även en produkt som passar för lockigt hår.

Gunilla G
Skrev om Studio Luminous

Jättenöjd med med mitt besök och behandling

Caroline R
Skrev om Studio Luminous

Alltid trevligt bemötande och alltid nöjd med resultatet!

Dorota R
Skrev om Studio Luminous

Trevligt bemötande, lyssnar på kunden, kommer med idéer som är uppskattade av kunden. Super nöjd

Jeanette K
Skrev om Studio Luminous

Bästa frisören Mia. Alltid trevligt bemötande. Hon vet exakt hur hon ska få mig nöjd10/10😄

Julie O
Skrev om Studio Luminous

Alltid trevlig, professionellt och kunnig .

Therese H
Skrev om Studio Luminous

Ett besök hos Mia är både avkopplande och trevligt! Väldigt duktig frisör som är lyhörd för kunden och som kommer med bra tips och idéer. Hårmassagen i samband med hårtvätten är magisk!

Maria M
Skrev om Studio Luminous

Alltid bemöt på bästa sätt. Lyhörda, flexibla och trevliga.

Morgan C
Skrev om Studio Luminous

Alltid lika trevligt att klippa sig hos studio luminous och jag blir alltid nöjd 👍

Christine F
Skrev om Studio Luminous

Väldig trevligt bemötande och en super bra klippning

Gunilla E
Skrev om Studio Luminous

Mia som frisör är duktig och lyhörd och ett bra bemötande

Nicolina F
Skrev om Studio Luminous

Alltid nöjd med håret och färgningen. Trevlig personal.

Jesper M

Maria A
Skrev om Studio Luminous

Jag har klippt/färgat håret, fixat fransar och bryn flera gånger och är alltid lika nöjd. Mia som jag går hos har ett gott och trevligt bemötande och vet precis vad kunden vill. Jag är super nöjd och har bara gott att säga om Studio Luminous/Mia

Birgit N
Skrev om Studio Luminous

Skön och avkopplande stund, duktig frisör och jag blev nöjd med min klippning.

Frances M
Skrev om Studio Luminous

Lugnt trivsamt och mycket bra klippning. Alltid nöjd. Mia är bäst

Carina T
Skrev om Studio Luminous

Alltid trevligt bemötande och lugn härlig atmosfär. Aldrig missnöjd när man går därifrån. Jag klippte, färgade och slingor.

Agneta L
Skrev om Studio Luminous

Min första gång där på rekommendation av min dotter som går där Jag klippte mig de var noggrant, lugnt och harmoniskt Återkommer absolut 👍

Katrin P
Skrev om Studio Luminous

Det är bra! Tack! Mvh Katrin Vi ses ny i måndag 29.09.2025 jag boka en ny tid.

Dan L
Skrev om Studio Luminous

Fantastiskt trevlig frisör. Perfekt jobb. Bra pris. Pensionärsrabatt. On line bokning. Mycket nöjd.

Tilde H
Skrev om Studio Luminous

Trevlig salong med fräch lokal, duktigt frisör som var snäll och resultatet blev precis som jag tänkt

Satu W
Skrev om Studio Luminous

Bästa frisören ( Mia ).Alltid vänlig,lyhörd och professionell.Fin och fräsch lokal.Rekommenderar

Anna J
Skrev om Studio Luminous

Jättenöjd! Fin lokal och jättetrevlig personal.

Sara H
Skrev om Studio Luminous

Väldigt mysig salong, hon som klippte mig va hur trevlig och duktig som helst, fick precis det jag ville ha! Kommer absolut komma tillbaka

Veronika S
Skrev om Studio Luminous

Trevlig frisör, trevligt snack och väääldigt skön hårtvätt med massage i hårbotten.