Subway

Vasagatan 21, 411 24 Göteborg — Visa karta

2.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Subway

 • Fredrik S
  Fredrik S skrev om Subway
  Kom till butiken ungefär 19.40 i fredags.

  Var en kund som stod och betalade och jag och min flickvän ställde oss snällt och väntade. Det var två personal som jobbade en som sopade och en som skötte försäljning/beställning. Efter att kunden som den ena personalen tog betalt av hade betalat så stod denne kvar vid kassan och grejade med något vilket gjorde att det tog ungefär 1 - 1,5 minuter innan denne tog våran beställning. Ingen större skada sked bara lite irriterande.

  Under tiden vi stod och fick våra mackor fyllda med grönsaker så var den av personalen som sopade tvungen att sopa nästintill mellan våra ben. Om inte mellan så precis bredvid där vi stod, nästan så man var tvungen att flytta på sig. Varför inte vänta 1 minut, så hade vi inte stått kvar och personen kunde sopat utan att behöva zick zacka mellan våra ben? Ingen större skada sked bara lite irriterande.

  Efter vi gjort våra beställningar och skulle betala så fick vi frågan
  "- Äter ni här eller tar ni med er?"
  Vi äter här svarade jag.
  "- Okej, vi stänger om 10 minuter så ni vet."

  Klockan var då 19.50 och de stängde alltså 20.00. Frågan är varför inte detta kunde sagts till oss _innan_ vi beställde våra mackor? Så hade vi åtminstone kunnat haft alternativet att äta någon annanstans? Som kund har man inte jätte koll på öppettider, allra minst för en snabbmats restaurang.

  Sagt och gjort så satte vi oss och började äta. En hel macka är ganska mycket att trycka i sig på 10 minuter, men jag gjorde mitt bästa och grejade det med en minuts marginal. Ännu mer enerverande var det när den personen som höll på och sopade, tittar fram och säger "- Nu stänger vi om 3 minuter så ni vet."

  Jag förstår att man inte gärna jobbar övertid som personal. Men hade det gett oss 5 minuter extra, utan ett tillbud om "nu stänger vi om 3 minuter så ni vet", så hade jag gått ut som en mycket nöjdare kund trots det irriterande elementen med sega beställningar och sopkvastar mellan benen.

  Kommer tyvärr inte återvända till "Subway Vasa". Jag som relativt frekvent Subwaykund kommer att hålla mig till stationen och Linné i fortsättningen. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier