Skaffade plissegardiner. De monterades snabbt och effektivt av vänlig personal. När ett problem dök upp efter några veckor fick jag snabb hjälp igen, så jag är nöjd.
Sun Off Jönköping
OM SUN OFF JÖNKÖPING Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd med mer än fyrtio års erfarenhet av solavskärmning. Sun Off Jönköping är din lokala expert på solskydd, vi erbjuder alla typer av solavskärmning, från fönster- och terrassmarkiser till plissé- och lamellgardiner. Oavsett om du behöver solskydd för offentliga...
111 omdömen om Sun Off Jönköping
Sedan starten hos Reco 2024
Vi blev mycket väl behandlade
Bra bemötande och bra personal
Bra genomgång inför köp samt proffessionellt montage vid överenskommen tidpunkt.
Smidig leverantör att jobba med.
Trevlig kontakt och montörer. Dock strul med felleverans och lång tid att åtgärda.
Trevligt bemötande och professionell insats
Trevligt bemötande. Även om leveranstiden på markisen var lite för lång så gick det väldigt smidigt när de väl installerade markisen. Så nu väntar vi bara på att solen ska komma fram så vi kan använda vår nya markis.
Bra tekniker dålig telesvar aktivare uppföljning
Fick hjälp att reparera min markis som hade släppt i ena sidan. Snabbt och smidigt!
Service av markiser , bra jobb till rimligt pris
Trevligt personal med bra bemötande!
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccccccccccc
Proffsigt, vänligt bemötande. Och sen ett bra jobb med att sätta upp grejerna. Mycket nöjda är vi
Bra produkt och trevligt bemötande av säljare och montör
Bra produkter, noggrann installation.
Jag har blivet väldigt bra bemött samt bra kvalitet på grejerna.
Bra och snabb service. Trevlig personal och rimliga priser
Mycket bra bemötande, snabba och höll utlovade leveranser. +++++++++++++++!
Proffsigt bemötande av all personal. Snabb leverans och montering av markisen.
Bra service trevligt bemötande, Rekommenderas.
Snabbt och kunnigt monterat. Trevligt bemötande
Snabbt svar och väldigt hjälpsamma. Anlitat två gånger och supernöjd varje gång
jag är nöjd med de rullgardiner som blivet uppsatta av er. mvh / Inger Andersson
Jag köpte persienner till 2 fönster. Trevligt bemötande. Har anlitat er tidigare. Bra alla gånger.
Trevligt bemötande. Håller vad som lovas .
De kom på utsatt tid, gjorde ett jättebra jobb, vi är fortfarande helnöjda och priset blev som överenskommet.
Bra bemötande och servicevänliga.
Positivt och tillmötesgående vid Val av solskydd
Flexibla. Kunniga. Blir bra resultat, utan att ta särskilt mycket av ens tid. Man behöver inte tänka ut allt själv, dom lämnar förslag som går att lita på. Bättre att be dom, än att sätta upp en rullgardin själv. Markiser med vev är lätta att hantera.
Mycket bra upplevelse från planering till utförande. Väldigt bra service och bemötande!
Trevliga, tillmötesgående, snabba, kunniga.
God personlig hjälp! Jättenöjd med produkterna. Tack för hjälpen!
Överlag mycket nöjd med installation och kvalitet på markiser. Snabb hjälp vid fel på markismotor efter 4 års felfrihet. Kan dock tycka motor borde hålla längre och risk finns att samma fel kommer uppstå igen på motor enligt montör.
Mycket nöjd , bra service kunniga
Vi hade ett litet problem och egentligen skulle vi behövt betala, men det var så bra kundservice och trogna till sina kunder så jag är djupt tacksam och kommer åter, med andra beställningar!! Dessutom kom de ut till oss vilket jag uppskattade enormt mycket.
Superfin service och trevligt bemötande! Nöjda med våra plisegardiner samt vertikalmarkis
Trevligt bemötande av personal
Hej ni är bästa och vi är jätteglada🌹🌹🌹🌹
Proffsiga , snabba , trevliga , i tid ,
De va trevliga, höll vad de lovade och produkterna har varit med väldigt god standard.
Smidigt att jobba med, inget att klaga på
Mycket bra kundbemötande både vid offert-beräkning och installation.
Bra servie, bra kommunikation med säljare. Nöjd kund.
Bra service och trevligt bemötande. Vi är nöjda.
Proffsigt och trevligt bemötande från alla vi hade att göra med. Kloka råd om vad som skulle passa bäst, och vi är jättenöjda med resultatet
Duktig säljare samt bra montör. Produkterna håller hög kvalité samt enkla att använda.
Bra allting fungerad som jag hade förväntat mej
Bra förutom lång leveranstid och svårt att få leveransbedked!
Hej Katarina. Vi tar till oss av er feedback och ser till att bättra oss i framtiden. Hoppas ni får glädje av ert inköpta solskydd i många år framöver. Med vänlig hälsning SunOff Jönköping
Mycket trevligt bemötande när jag gjorde beställningen av persienner och lika trevliga personer som sedan mätte och så småningom satte upp dem. Jag är jättenöjd över såväl bemötande som utförandet.