Sun Off Jönköping

Sun Off Jönköping

sunoff.se
  • BadgeThreeYears
4.5

OM SUN OFF JÖNKÖPING Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd med mer än fyrtio års erfarenhet av solavskärmning. Sun Off Jönköping är din lokala expert på solskydd, vi erbjuder alla typer av solavskärmning, från fönster- och terrassmarkiser till plissé- och lamellgardiner. Oavsett om du behöver solskydd för offentliga...

157 omdömen om Sun Off Jönköping

Sedan starten hos Reco 2024

Mats A
Skrev om Sun Off Jönköping

Mycket bra service under hela resans gång

Rut Inga Lisa L
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra tillmötesgående och mitt ärende löstes smidigt.

Berit A
Skrev om Sun Off Jönköping

Nöjd oh belåten med mitt persiennebyte Mycket nöjd i kontakten med Sun off

Jessica S
Skrev om Sun Off Jönköping

Jag har köpt 5 motorstyrda markiser. Jag hörde av mig till Sun Off under deras högsäsong och trots detta var det snabb och trevlig service. Jag blev jättenöjd med resultatet. Dock märkte vi att en markis var för kort när den fälldes ut. Sun Off skulle fixat detta innan semestern (vilket inte var nödvändigt). När de inte dykt upp hörde jag av mig i september och påminde dem och då bytte de markisen inom en vecka. Hålen efter de andra markisarmarna är tyvärr fula plus att de gjort ytterligare skruvhål (de måste ha gjort något...

Svar från Sun Off Jönköping

Hej Jessica. Det var ju inget bra med hålen i fönstren. Har ni inte redan åtgärdat detta så bokar vi en tid då vi kommer och snyggar till det. Är 100% vårt ansvar. Vänliga hälsningar Thomas Vestman Iderfjell

Axel B
Skrev om Sun Off Jönköping

Det var smidigt och bra utfört!

Pernilla M
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevligt bemötande. Snabb och bra service.

Boine A
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra bemötande Höll utlovad leveranstid Bra utfört arbete utan några anmärkningar Utmärkt dialog Vi fick invändiga solskyddsgardiner installerade

Anna L
Skrev om Sun Off Jönköping

Mycket smidig beställning från första kontakt till leverans och montering!

Jennie J
Skrev om Sun Off Jönköping

Snabb kontakt och smidig installation!

Carine J
Skrev om Sun Off Jönköping

Lätt att få kontakt med.Trevligt bemötande både vid första besöket och vid monteringen.Har redan rekommenderat er till andra.

Britt-Marie F
Skrev om Sun Off Jönköping

Snabbt svar på min förfrågan och offert skickades omgående. Leveranstiden stämde och montering gjordes efter konstens alla regler. Mycket nöjd!

Rebecka N
Skrev om Sun Off Jönköping

Proffsiga hela vägen från första besök i butik, hembesök med möjlighet att visualisera olika alternativ/färger digitalt och sedan montage.

Stefan R
Skrev om Sun Off Jönköping

Vi fick ett vänligt och professionellt bemötande.

Per-Ivan M
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra, trevliga och professionella.

Bertil G
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevlig personal med god kunskap som kund lösa problemn på plats utan onödig tidsåtgång. Tyvärr höga priser på material jämfört med uppgifter med datorpriser från samma märke på material som byttes ut. Bertil

Rune D
Skrev om Sun Off Jönköping

Köp o installation av solskydd på balkong Kunnig o bra personal Höll tider Bra produkt som fungerar

Jan N

Funkade bra. Trevligt bemötande

Roger K

Trevligt bemötande. När de kom på plats. Leverans enligt ök. 😊

Mats N
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra kunnig och trevlig personal. Snabb återkoppling

Roland Å
Skrev om Sun Off Jönköping

Allt fungerade till belåtenhet, från första kontakt , till slutleverans ..

Daniel L
Skrev om Sun Off Jönköping

Superbra bemötande från första till sista kontakt. Jobbet de gjorde var perfekt och resultatet var kalasbra. Köpte markiser och några genomskinliga rullgardiner till vårt uterum. Vi är jättenöjda så nu väntar vi bara till nästa sommar.

Peter A
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra noga med mått var ute 2gånger o mätte bra utbud av färger bra montörer lokal tillverkare

Kjell-Åke L
Skrev om Sun Off Jönköping

Mycket bra kundbemötande. Proffsig hantering av inköp och montering av persienn.

Anna-Karin J
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevligt bemötande och fin service. Köpte persienner som jag också fick monterade. Använder gärna samma företag igen!

Ulf D
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevligt bemötande och kunnig personal

Gunnar S
Skrev om Sun Off Jönköping

Fina rullgardiner Snygg uppsättning av både rullgardiner och gardinstänger

Malin H
Skrev om Sun Off Jönköping

Ok, levererade men ingen uppföljning efter. Har en del frågor.

Svar från Sun Off Jönköping

Hej Malin Tack för din återkoppling! Under vår högsäsong mellan mars och september har vi ett extremt högt tryck i verksamheten. Det gör att vi tyvärr inte har möjlighet att rutinmässigt ringa upp och följa upp med alla kunder efter avslutad leverans och montage, även om vi gärna hade velat. Självklart vill vi ändå besvara dina funderingar. Du är mer än välkommen att slå oss en signal, så hjälper vi dig så snabbt vi kan. Vänliga hälsningar, Thomas, SunOff Jönköping

Anette G

Trevligt bemötande, hjälpsamma

Ida K
Skrev om Sun Off Jönköping

Snabb och smidig kontakt, leverans och montering

Per S
Skrev om Sun Off Jönköping

Snabb och smidig kontakt med bra resultat!

Stefan N

Mycket trevligt möte!!!!!!!!!!!!!👌

Elsie-Marie A
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevlig personal och snabb montering.

Tobias W
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevliga killar som vet vad dom gör. Bra installationer och bra kundkontakt.

Henrik O
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevlig säljare och nöjd med produkt och montering . Blev dock några ombokningar innan det blev monterat.

Rolf R
Skrev om Sun Off Jönköping

Mycket bra bemötande. Av Sun off mycket nöjd med markiserna jag ångra inte att jag. beställde markiserna mycket bra så jag är nöjd 👍

Mikael G
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra bemötande och snabb hantering. Väl utfört montage.

Rolf S
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra, snabbt, noggrant och god funktion till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Claes E
Skrev om Sun Off Jönköping

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Gör allt för att jag som kund ska bli riktigt nöjd. Rekommenderas

Emil Jonas A
Skrev om Sun Off Jönköping

Vi köpte våra screenmarkiser av Sun Off för ca 1 år sedan. De fungerade inte så bra med att känna av solen för att gå upp och ned från början utan de levde sitt "eget" liv och gick upp och ned som de ville. Sen har Sun Off varit hos oss och bytt vindgivare och satt dit en extra förstärkare för signalen ska gå fram men inget har riktigt funkat. De har hela tiden skyllt på sin leverantör som inte får det att fungera men det är till Sun Off jag har betalat och det är deras ansvar att det ska fungera. Nu har de slutat att svara...

Svar från Sun Off Jönköping

Hej Jonas. Jag förstår din besvikelse och beklagar verkligen att vi har haft så mycket problem med just er automatik. Vi säljer väldigt många liknande anläggningar med solcellsmotorer som fungerar helt felfritt, så det är olyckligt att denna installation har krävt så mycket felsökning. Vår ambition är alltid att lösa problemen, vilket är anledningen till att vi varit ute hos er ett tiotal gånger och bytt ut olika delar i samråd med leverantören. Jag ber om ursäkt om vi har varit svåra att nå den senaste tiden, men vi hoppas...

Caroline J
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevligt bemötande under hela processen. Snabb och smidig installation.

Dennis M
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra service och snabb återkoppling

Rudolf R
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra hjälp hela vägen. Från första kontakt till leverans och montage. Rekommenderar varmt detta företag

Otto Axel Gunnar S
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra säljare och montörer Bra pris och bra utfört

Dennis H

Trevligt bemötande. Snabb leverans och Bra utfört arbete

Jonas A
Skrev om Sun Off Jönköping

Snabba svar, håller tider och håller vad som lovas.

Maria S
Skrev om Sun Off Jönköping

Trevligt bemötande och snabb service

Eva E
Skrev om Sun Off Jönköping

Skaffade plissegardiner. De monterades snabbt och effektivt av vänlig personal. När ett problem dök upp efter några veckor fick jag snabb hjälp igen, så jag är nöjd.

Johan S
Skrev om Sun Off Jönköping

Vi blev mycket väl behandlade

Christer M
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra bemötande och bra personal

Anders B
Skrev om Sun Off Jönköping

Bra genomgång inför köp samt proffessionellt montage vid överenskommen tidpunkt.