Sundbybergs FlyttExpress

Sundbybergs FlyttExpress är en väletablerad flyttfirma i Stockholm med säte i Sundbyberg som grundades 1990 och har drivits i samma regi sedan starten.

Vi har under alla år blivit så mycket mer än en traditionell flyttfirma där vi idag kan utföra de flesta transportuppdrag för både dig som kund med ett engångsbehov till att bli en samarbetspartner där vi sköter hela logistikkedjan.

Vi sammanfattar hur vi vill att våra kunder skall uppfatta oss med de fem P:ena Pålitliga, Personliga, Prisvärda, Professionella, Problemlösare

Utmärkelser

67 omdömen om Sundbybergs FlyttExpress

Sedan starten hos Reco 2013
    2023-03-09 Verifierad kund
    Bra service och jobb rakt igenom. Utlåning av flyttkartonger, hjälp med packning av känsliga föremål, effektiv under flytten och tydlig offert som hölls prick på vid fakturering.
    2023-03-03 Verifierad kund
    Besvärlig flytt! Flera möbler fick monteras ned och ben på soffor med mera fick skruvas av. Men allt avklarades galant. Högt kunnande, god yrkeskunskap och trevligt bemötande! Mycket bra!
    2023-03-01 Verifierad kund
    Mycket bra. Snabba och pålitliga.
    2023-02-21 Verifierad kund
    De var gick otroligt bra med flytten. Dagen innan flytten så mailade jag till dem om de kunde komma tidigare på flyttdagen och det gjorde dem utan som helst problem.

Så de var väldigt lyhörda, flexibla och snabba. Kan bara rekommendera.
    2023-02-19 Verifierad kund
    Bra service.Levde upp till mina förväntningar.Flyttning av bohag.Trevlig peronal.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Lätta att nå och uppfyller det som efterfrågats och utlovats.
    Flexibla och lösningsinriktade
    2023-02-08 Verifierad kund
    Vi blev mycket trevligt bemött av personalen och alla våra förväntningar infriades. Detta gäller både flytt och städning av lägenheten. Med Sundbybergs FlyttExpress går inget snett.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Proffsiga och vänliga. Vi fick hjälp med att flytta ett helt bohag och över 100 kartonger, stöd med att lämna/hämta kartonger och etiketter, samt bra råd.
    2022-12-15 Verifierad kund
    Allt fungerade bra med flytt av mina saker från 2st förråd till min lägenhet. Bra kommunikation både före och under det utförda uppdraget.
    2022-12-05 Verifierad kund
    Supernöjd! Kunde komma förbi dagarna innan för att gå igenom flytten lite mer detaljerat. Allt gick smidigt. Kan verkligen rekommendera
    2022-11-23 Verifierad kund
    Hela inställningen var toppen. Lån av kartonger gick smidigt och levererades intid. Det var ordning & reda, killarna jobbade jättebra på flyttdagen & var hjälpsamma och ansträngde sig för att göra allt så bra som övligt. Vi kan varmt rekommendera dem!
    2022-11-23 Verifierad kund
    Kom i tid, noggranna och bra pris. Rekommenderas!

/Nicholas, Bromma
    2022-11-21 Verifierad kund
    Bra bemötande, jobbet gjort snabbt och smidigt. Klart prisvärt, rekommenderas.
    2022-11-13 Verifierad kund
    Innan: Trevligt bemött, bra med instruktioner för att underlätta flytten. Genomgång av kartonger med mera!
    Flytten: vansinnigt snabba och proffsiga, märks att det fanns erfarenhet där. Jag hade dessutom min sex månaders son med mig mitt allt och de fixade runt oss två.
    Tack för ett jättebra jobb!
    Hej Emilia och tack för ditt omdöme om oss Sundbybergs FlyttExpress
    2022-11-13 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande kunnig personal, punktliga och håller vad man lovar
    Hej Olle. Tack för ditt omdöme. Får se om det blir dags om några år igen Sundbybergs FlyttExpress
    2022-11-11 Verifierad kund
    Super nöjd med hur Sundbygers FlyttExpress genomförde min flytt. Vilka killar, proffs på att stuva ihop och vara rädd om sakerna. Proffsigt bemötande från start till mål. Kommer klart att anlita dem igen om jag flyttar. Suverän flyttfirma.
  • Lena B
    2022-11-11 Verifierad kund
    Killarna var otroligt bra, arbetade snabbt och tryggt. Trevliga och ingen diskussion om en extra grej kom till.
    Tack bästa flytt killar. Flyttar vi igen så kommer vi ta er igen.
    2022-11-11 Verifierad kund
    Trevliga, flexibla och tillmötesgående. Och framförallt prisvärda!
    2022-11-11 Verifierad kund
    Fint bemötande och bra service. Otroligt snabba flyttkillar som var väldigt lösningsorienterade och positiva.
    Vi är över förväntan nöjda!
    2022-10-22 Verifierad kund
    Supertrevlig personal! Snabba och proffsiga. Svarade snabbt på mail och tålmodigt på alla frågor. Rekommenderar stark denna firma!
    2022-10-22 Verifierad kund
    Professionalism från offert till färdig flytt!
    2022-10-22 Verifierad kund
    En fantastisk upplevelse från första kontakt till avslutat uppdrag. Vi anlitade Sundbybergs flyttexpress för packning och flytt, vilket fungerade så smidigt. Väldigt service minded personal och trygg upplevelse. Tack!
    2022-10-22 Verifierad kund
    En mycket bra, flexibel och hjälpsam flyttfirma som på ett effektivt och noggrant sätt utförde packning, flyttning, bortforsling av möbler och flyttstädning när jag flyttade.
    2022-10-20 Verifierad kund
    Proffsiga, snabba på att svara. Levererade en trygg och stabil flytt. Har använt dem två ggr och kommer bli igen. Rekommenderas starkt.
  • Konrad V
    2022-10-20 Verifierad kund
    Kom när de skulle och gjorde det de skulle. Punkt. Sedan var det lite grejer som jag hade klantat mig på och då var det inget större tjafs - de hjälpte till och ordnade så att vi kom iväg och blev klara med god marginal.

Jag tänker aldrig flytta igen för det är en pina i häcken. Men om jag skulle bli tvungen så kommer jag att ringa upp dem igen. Att flytta suger pyton. Men i detta fall var det bara en liten snok.

Jag är helt nöjd och kan rekommendera firman.
    2022-10-20 Verifierad kund
    Pålitliga. Kommer att anlita dem igen.
    2022-10-20 Verifierad kund
    Proffsiga, trevliga och effektiva. Noggranna med packning och lyft in. Mycket bra med en arbetsledare som koordinerade allt. Köpte flytt ftån hus till lägenhet 2 trappor upp utan hiss. Inget knussel.
    2022-10-20 Verifierad kund
    Högst professionella, kommer i utsatt tid, mycket trevliga flyttkarlar. Varmt rekommenderas
    2022-04-29 Verifierad kund
    Köpt ett paket med 2 olika flytt destinationer, magasinering samt flyttstädning. Ett flytt till från magasin till lägenhet görs senare.
    Proffsigt, lyhört och trevligt bemötande!

Första flytt gick väldigt bra! Höll tiden och var mycket effektiva!

Städning påbörjades däremot många timmar försenad och avslutades sent på kvällen. Resultatet blev slafsigt och dammigt.
    Icke godkänd!

Vi hoppas att nästa flytten blir bra också!
    2022-03-31 Verifierad kund
    Kan inte bli bättre!
    Trevligt bemötande, håller lovade avtal, ordning och reda. Har redan rekommenderat till vänner.
    2022-03-10 Verifierad kund
    Superproffs på alla sätt och vis!
    2022-03-06 Verifierad kund
    Sundbybergs FlyttExpres har utfört min flytt på bästa tänkbara sätt.
    Tidsanpassningen var utmärkt, telefon- och
    mailkontakt likaså.
    Den trevliga personalen var aktsamma och
    effektiva med sakerna.

Förtaget kan därför ges topp-
    rekommendation / Leif
    2022-03-03 Verifierad kund
    Enormt nöjd med flytthjälpen. Trevligt och kommunikativt bemötande både inför och på plats. Skickligt och omtänksamt hanterande av mina tillhörigheter.vid både ut-/inflytt. Kan varmt rekommendera denna firma!
    2022-03-01 Verifierad kund
    Trevlig personal som jobbade snabbt, noga och effektivt när vi flyttade vår butik. Kommer absolut använda dem igen…
    2022-03-01 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och effektiv personal.
    2022-02-28 Verifierad kund
    Professionella från första kontakten. Vid själva flytten var de punktliga och noggranna, ingav ett stort förtroende och levde upp till det.
    2022-02-28 Verifierad kund
    Otroligt proffsiga, trevliga och effektiva! Väldigt tillmötesgående och lösningsorienterade när det visade sig att hissen (vån 6) skulle renoveras över flyttdagen. Vi tog även flyttstädning och lägenheten har aldrig varit så ren, inte ens när vi flyttade in.
    2022-02-17 Verifierad kund
    Jag har flyttat många gånger och detta var den bästa flyttfirman hittills
    2022-02-14 Verifierad kund
    De var väldigt effektiva, duktiga och trevliga! Det bästa var nästan att de tog ansvar för hela processen; tog kontakt med mig innan och lånade ut flyttkartonger, sa till mig hur jag skulle packa och efter så kommer de och hämtar kartongerna också. Väldigt smidigt och effektivt och de arbetade hårt.
    2022-02-13 Verifierad kund
    Fantastisk snabb effektiv och exemplarisk service. Vilken lycka när en dansk stor tung säng demonterades och var ihop monterad på plats redo för trötta själar. En perfekt flytt och en perfekt flyttstädning med stor noggrannhet.
    Ska vi någonsin flytta igen är valet enkelt
    Med vänlig hälsning Richard & Birgitta
    2022-02-13 Verifierad kund
    Bra kontakter vid frågor.
    Trevlig personal.
    Bra och snabbt vid lastning och lossning av vår flytt på 30 mil.
    Flyttstäd var bra.
    Mycket nöjda är vi.
    2022-02-12 Verifierad kund
    Punktliga, ankom på utlovad tid. Effektiva och proffsiga rakt igenom! Kan varmt rekommendera!
    2022-02-12 Verifierad kund
    Packning och flytt, är otroligt nöjd med allt från början till slut.
    2021-12-25 Verifierad kund
    Snabbt svar och adapterad lösning utan strul . Packning av allt, flytt och flyttstädning.
    2021-12-22 Verifierad kund
    Från första kontakten så flöt allt på bra inga konstigheter,
    allt skedde som planerat, duktiga och hjälpsamma flyttgubbar.
    Kan rekommendera.
    2021-12-21 Verifierad kund
    Flytttjänst.

Ett fantastiskt bra bemötande från dag1 till genomförandet.
    Jobbade snabbt , proffsigt och samtidigt mycket trevligt.
    Tackar så mycket och kan varmt rekommendera till alla som behöver flytthjälp!!
    2021-12-19 Verifierad kund
    Proffsiga, serviceinriktade o mycket trevliga. Hela flytten gick jättebra med dom. Rekomenderas!
  • Kim J
    2021-12-18 Verifierad kund
    De var proffsiga och jättebra! Supernöjd med hela flytten. Skulle definitivt rekommendera dem och anlita dem igen!
    2021-12-16 Verifierad kund
    Gick snabbt och smidigt. trevlig personal
    2021-12-16 Verifierad kund
    Vi blev väldigt bra bemötta,
    snabb och proffsig flytthjälp
    dom kommer vi helt klart att anlita fler
    gånger