Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

sundbybergs.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2025

Vi är specialister på värmepumpar och hållbara energilösningar. Hos oss kan du köpa, få installerat, byta ut och serva system från marknadens främsta tillverkare. Med tusentals lyckade projekt bakom oss tar vi ansvar för hela processen – från rådgivning till färdig installation – så att du slipper samordna flera aktörer och...

109 omdömen om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Sedan starten hos Reco 2024

Isra A
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Fantastisk trevlig tekniker med goda kunskaper. Kunde inte varit mer nöjd. Rekommenderar starkt

Zbigniew L
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Väldigt proffsigt gjort. Bra pris. Väldigt fint mottagande.

Tack för omdömet Zbigniew! Kul att du blev nöjd 🤗👍

Thomas R
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB har på ett mkt bra sätt ryck in när våran luftvatten värmepump som installerades av Ekovinden AB blev allt annat än lyckad. Snabb och kvalificerad hjälp samt service.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet Thomas - kul att höra att du blev nöjd. Nu ska vi också se till att vattnet fortsätter värmas upp som det ska. 🔥👍

Camilla B
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Vi fick snabbt en tydlig och bra offert och omgående installation. Installatören var väldigt kunnig, trevlig och pedagogisk. Han tog sig tid att visa hur maskinen fungerar och hjälpte oss att välja bästa inställning för det behov vi har.

Tack för omdömet Camilla. Det är alltid kul att höra från nöjda kunder 🤗👍

Gunnar S
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Förtroendeingivande och seriösa! Det är en självklarhet att en leverantör av värmepumpar hellre säljer en ny pump än reparerar en befintlig. Men teknikerna från Sundbybergs Kyl & Värmecenter förhöll sig helt neutrala, beskrev alternativen faktamässigt och utövade ingen som helst påtryckning. Det gillar jag och därför blev det en ny värmepump, installerad inom en vecka. Jag är mycket nöjd!

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack så mycket för omdömet Gunnar - kul att du uppskattar vår approach och blev nöjd med installationen 🤗👍

Martin W
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Hela vägen från beställning till installation blev vi otroligt proffsigt och vänligt bemötta, allt var dessutom otroligt smidigt. Kan varmt rekommendera dom!

Tack för bra omdöme Martin - kul att vi kunde göra er nöjda 🤗

Thomas E
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Super trevlig personal, kunnig och serviceinriktad. Rekommenderar detta företag varmt .

Tack för omdömet Thomas - kul att ni blev nöjda 🤗

Daniel L
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Enkelt, smidigt, flexibelt och snabbt.

Tack för omdömet Daniel. Kul att du blev nöjd 🤗

Magnus L
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Jag hade problem med min luft/vatten-värmepump, Estia, från Toshiba. Hela tiden god kommunikation om när och hur och varför. Erfaren tekniker som var hos mig och löste problemet som flera andra "Toshiba-kunniga" misslyckats med.

Tack för omdömet Magnus! Kul att du blev nöjd 👍😊

Jan E
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Kom på överenskommen tid och gjorde ett snabbt och bra jobb med montera värmepumpen. Teknikern som utförde jobbet var mycket trevlig och vi fick den information vi behövde för att komma igång.

Tack för omdömet Janne - kul att du blev nöjd 😊👍

Lars Christer E
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Installationen har utförts enligt beskrivning och ser väldigt fint ut. Anläggningen fungerar mycket bra. Tyvärr fick vi ingen tillräcklig vägledning via telefon avseende uppkoppling via mobil.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Hej Christer, tack för omdömet! Er dotter får gärna höra av sig när det passar så ska vi se till att ni kommer igång med appen. 👍😊

Eva G
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

När jag skulle köpa och låta installera luftvärmepump fick jag ett mycket bra bemötande av representanterna för företaget. Johan var snabb, punktlig, effektiv och kunnig. Vid hembesöket visade han hur det skulle kunna se ut och informerade sakligt. Efter hembesöket svarade Johan snabbt på mina nya frågor. Montörerna arbetade effektivt tillsammans och visade ett förtroendeingivande och stabilt arbetssätt. Den äldre kommunicerade med mig på ett både informativt och lyhört sätt för att fånga upp mina förväntningar och farhågor....

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack så mycket för omdömet! Toppen att det gick att få ihop allt på en lördag och att du blev nöjd! 🤗👍

Serge G
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Jag har inte genomförd installation av Samsung luftvatten värmepump med hjälp av Sundbybergs kyl- & Värmecenter AB just pga det som jag upplevt under processen innan installation. 80% är väl lika mycket som 100% hos Sundbybergs kyl- & Värmecenter AB. Ja, jag har skrivit på en offert med detta företag och inte tittat ordentligt i just den delen av kontraktet där det står att man betalar 80% i förskott om beställning ligger över 50 000kr. Men när jag fått en faktura från de fick jag se 100% av totalen som ska betalas i löpet...

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för ettan Serge - som vi nämnde erbjuder vi delbetalning, faktura eller kreditkort och har även en lösning där du inte behöver betala i förskott, men du sa bara tack för visat intresse och ger oss det här omdömet. Hoppas det var skönt att du fick skriva av dig lite i alla fall.

Ted N
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Bra rådgivning, trevligt bemötande, snygg installation utan otrevliga överraskningar. Väldigt skönt med AC hemma!

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet Ted - kul att du blev nöjd och att komforten ökat enligt plan. 👍😊

Juno J
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Jag är nöjd o kommer att rekommendera mina grannar i Fasanen via facebook Juno

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet och rekommendationen Juno! Hoppas det löser sig med elementet nu också 👍🤗

Jonathan W
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Deras recensioner talar för sig självt, väldigt nöjd med deras arbete och skulle inte tveka på att anlita dom igen! Starka rekommendationer.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet! Kul att ni blev nöjda Jonathan - och hoppas ert inneklimat blev bra direkt! ❄️☀️

CARL-JOHAN L
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Noggranna och trevliga installatörer.

Tack för omdömet Carl-Johan - hoppas det blev skönt och svalt där uppe nu! 😊👍

Mikael L
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Snygg och prydlig installation med bra information från installatören samt besök innan för planering och input.

Tack för omdömet Micke! Kul att ni blev nöjda med instatsen! 😊👍

Emelie L
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tydlig kommunikation och bra problemlösning på kort tid. Rekommenderas!

Tack för omdömet Emilie - det uppskattas 😊

Jose G
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Enkelt och smidigt genom hela processen! Trevliga och duktiga. Rekommenderas stark

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet José. Kul att ni blev nöjda och hoppas att Ell Front 12 gör ett bra jobb. 👍

Jan S
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Hela affären var proffsig från inköp, bekräftelse, priser och framförallt enormt kunnig montör som berättade allt om funktionerna och vård av maskinerna. Högsta betyg rakt igenom. JP

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack ska du ha JP! Kul att du blev nöjd med vår personal och arbete! 👍😊

Joakim S
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

John var väldigt trevlig, kunnig och lyhörd. Han kom i tid, arbetet var perfekt utfört. Mycket nöjd!

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet Joakim! Kul att höra att du blev nöjd!

Mikael J
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Snabbt och proffsigt. På rätt plats i rätt tid.

Tack för omdömet. Kul att du blev nöjd. 👍🤗

Per S

Dom flyttat fram o fram ska nu komma i morgon 30/6

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack Per. Vi har haft det körigt med logistiken men hoppas att det ska bli en bra lösning imorgon.

Lennart D
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Prodigy, trevligt och bra pris

Tack Lennart - kul att du blev nöjd 👍🤗

Fredrik J
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Noggranna, kunniga och trevliga att ha och göra med. Rekommenderar!

Tack för omdömet Fredrik - kul att höra att du är nöjd! 😊👍

Madlin I
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Jag vill bara passa på att tacka för ett fantastiskt jobb med AC-installationen! Allt från första kontakten till färdig installation gick smidigt och professionellt. Teamet som kom ut var både trevliga, punktliga och väldigt kunniga – jag kände mig verkligen trygg under hela processen. Nu fungerar allt perfekt och jag är supernöjd med både resultatet och servicen. Det märks att ni bryr er om kvalitet och kundnöjdhet, och det uppskattar jag verkligen. Stort tack igen – jag kommer varmt att rekommendera er till andra!

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för det fina omdömet Madlin. Kul att ni uppskattar vår insats och blev nöjda med installationen! 👍❄️☀️🤗

Frej S
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Sköna gubbar som gillar sitt jobb! Kan rekommendera om det skulle skrula med installationen, skulle jag inte tveka på att dom inte hade lös det!

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack ska du ha för omdömet Frej! Hoppas det går bra med slutförandet av huset. 👍🔥

Johannes J
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Bra och smidig kommunikation och bra proffsig genomförande.

Tack för omdömet Johannes - hoppas ni får en skön och sval sommar ❄️😊

Bobby P
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Bra service och trevligt bemötande

Tack för omdömet Bobby! Hoppas ni blir nöjda med lösningen ❄️☀️👍

Linda A
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Beställde en av och fick mycket bra service och bra rådgivning. Toppenbra kommunikation och noggrann installation. Återkoppling och alla tider hölls. Kommer definitivt att anlita Sundbybergs Kyl & Värmecenter igen!

Tack för det fina omdömet Linda! Kul att ni blev nöjda. 🤗❄️👍

Charles N
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Very Professional from order to installation to follow-up. I ordered a luft-luft värmepump Toshiba Daisekai 10 35. Johan (sales) did a great job explaining what is suitable for my house. Contract and installation date were agreed shortly. John (installation expert) did a fantastic job & very friendly. He was very attentive to details, explained every steps of the installation and technical details of the system, and made sure the installation is properly & neatly done. I was unlucky that the outdoor unit compressor had...

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Thanks Charles - happy we could make it work for you without a major interruption. Hope we get some sun and heat so you can reap the benefits from the installation. ☀️❄️🤗👍

Eric A

Snabbt proffsigt jobb. Trevlig personal

Tack för omdömet Eric! Kul att du uppskattade insatsen 😊👍

Erik H
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Vi beställde en frånluftsvärmepump (Qvantum QE6) och är otroligt nöjda med hela processen. Installatören var väldigt tillmötesgående, ödmjuk och lyhörd för våra önskemål. Han gjorde verkligen allt för att vi skulle känna oss trygga och nöjda med både installationen och resultatet. Arbetet utfördes noggrant och professionellt. Vi kan varmt rekommendera företaget och deras fantastiska service!

Tack för omdömet Erik! Kul att ni blev nöjda med arbetet 🤗🔥

Geza C
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Mycket kunnig och trevlig installatör som gav mig goda råd inför nästa luft/luft värmepump installation, som planeras i mitt hus. Kan varm rekommendera detta företag.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet Geza - det uppskattas! Kul att du blev nöjd - vi ser fram emot nästa installation ❄️☀️😊

Filip H
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Snabba, proffsiga, enkla att ha att göra med och riktigt bra finish på allt arbete.

Tack för omdömet Filip - hoppas det blir svalt och skönt i sommar ☀️❄️

David P
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Smidiga att ha att göra med. Dök upp på avtalad tid. Snabb återkoppling vid frågor. Plockade ihop och städade efter sig. Förklarade hur maskinerna fungerade etc. Så som man vill att det ska fungera.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet David - kul att du är nöjd med vår insats och approach. 😊❄️☀️

Jörn K
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Väldigt bra installation, bra beslutsstöd från säljaren. Bra kommunikation.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack ska du ha Jörn, det blev riktigt snyggt hos er måste jag säga! Hoppas ni blir nöjda med inneklimatet sommar och vinter! Glad Påsk 🐣

Barbro D
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Toppen service. Snygg installation. Rekommenderas varmt.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för omdömet Barbro - kul att du blev nöjd! Hoppas du får det svalt och skönt i sommar 🤗❄️☀️

Sven-olov G
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Har sällan träffat på mera professionell hantverkare! John hade monterat mer än 10.000 värmepumpar vilket syntes på hans lugna och perfekta arbete. Min fru hade planerat att dammsuga och skura efter montaget men sovrummet var sannolikt renare efter Johns arbete än innan. Fick fantastisk hjälp med att få Wifi funktionen att fungera vilket en person som mig som hatar att koppla upp nya appar mm. Bättre än bäst kan jag helt ärligt säga efter att ha med många olika hantverkare. Norrländsk kvalite!

Tack för de fina orden Sven-Olov - det betyder mycket 🤗❄️☀️

Solveig E
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Mycket bra, proffsiga, trevliga och informerade bra

Tack för omdömet Solveig. Hoppas ni får det riktigt bra med den nya pumpen. 🤗

Klara S
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Bra utförlig offert. Bra jobb. Lätt , snabb och bra kommunikation.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack ska du ha Klara - hoppas du får det svalt och skönt nu i sommar ❄️☀️

Abdullah A
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Duktiga killar och prisvärda jag rekommenderar starkt

Tack för omdömet Abdullah - hoppas renoveringen går bra! 👍

Rami N
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Mycket professionellt! Jag är väldigt nöjd med med allt från första mötet eller slutförandet. Johan är en riktig stjärna!

Tack ska du ha Rami. Super att du blev nöjd. 💪👍👌

Kontor G
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Snabbt, mycket väl utfört med gratis rådgivning. Mycket flexibla när det gäller installation, plats och avstånd – där andra inte kan, kan Sundbybergs Kyl och Värmecenter garanterat hjälpa! Tack!

Tack ska du ha. Kul att ni är nöjda 😊👍

Luis C
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Bra bemött från arbetare och snabbt utfört arbete. Flexibel med utmaningar.

Tack Luis - kul att du blev nöjd med lösningen! 😊

Jan-Olov B
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Mycket snabb handläggning av vårat ärende från förfrågan om värmepump, hela vägen, tills installationen var klar. Mycket proffsigt och vänligt bemötande. Vi rekommenderades en Toshiba luft-luft värmepump och är mycket nöjda med den. Vi kan på det varmaste rekommendera Sundbybergs Kyl o Värmecenter,de kan verkligen sin sak !

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack för det fina omdömet Jan-Olov - jättekul att höra att ni blev nöjda!

Linda P
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Sundbybergs va hos oss i Uppsala och installera luftvärmepump och varmvattenberedare och vi är så nöjda! En dag innan installation blev vi av med vatten, John felsökte och hitta ett kabelbrott och löste ny kabel i samband med installation av varmvattenberedaren. Det kan man kalla service! Snyggt montage, trevliga killar och toppenbra kommunikation och det har aldrig kännt så tryggt att ta in en hantverkare! Är det något mer som behövs göras så är det helt klart dom jag tar in igen :)

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Super att ni blev nöjda Linda - hoppas besparingen och komforten blir grym och att det snabbt löser sig med bidraget! 🤗

Kent L
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Fantastiska killar som är exceptionellt bra på vad de gör. De fixar de små detaljerna och får allt att både fungera och se bra ut. De till och med dammsuger och tar med sig allt skräp. Ingen stress, utan stannar kvar och går igenom allt, så att man känner sig lugn och kan sina appar och luftvärmepumpar, utan och innan. Priserna är inkluderat allt och det finns inga tillägg eller "smygpriser" som de flesta andra har. De verkar brinna för sitt arbete. Jag kan utan problem rekommendera detta företaget till alla.

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme Kent - superkul att höra att ni är nöjda med killarna och lösningen. 🥳👍

Besim D
Skrev om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Det var jätte bra jobb av killarna och trevliga

Svar från Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB

Tack Besim - du var trevlig du också :-)