Har funkat helt ok, har inget att klaga på.
Svealands Elbolag
Välkommen till Svealands Elbolag! Vi är ett företag som tror på valfrihet, och därför låter vi dig välja vilket ursprung din el ska ha. Du väljer helt själv om du vill ha solkraft, vindkraft, vattenkraft eller kärnkraft. Med vår långa erfarenhet i branschen vet vi hur vi ska hantera marknaden och justera ditt pris så att det...
242 omdömen om Svealands Elbolag
Sedan starten hos Reco 2020
Hej Stefan. Tack för ditt omdöme och så roligt att läsa att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie
Allt har varit bra hittills.förändringar aviseras i tid och lätt att nå information
Hej Johan. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande aviseringar, avtalet och informationsbrev. Ha en fin dag. Emelie
Upplever det som en bra tjänst - tillförlitlig.
Hej Stefan. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Lätt att få hjälp, trevlig personal
Hej Usman. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie
Svealand har fungerat klander fritt .Det finns inget att klaga på.
Hej Ove. Tack för ditt omdöme och så roligt att läsa att du är nöjd med ditt avtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Lamporna lyser men fakturorna lyser med sin frånvaro. Får ofta logga in på svealands hemsida för att kunna betala mina fakturor som skall komma med post egentligen. Var är problemet? Om jag får faktura via post kommer denna alltid sent. Förbättring! Skicka ut fakturor redan den 20e så får samtliga sina fakturor i tid.
Hej Timo. Tack för ditt omdöme och feedback gällande fakturorna. Jag har dubbelkollat din kundprofil och allt med faktura adressen ser ut att stämma så det är väldigt märkligt att fakturorna inte når dig, vi får kolla på detta. Ha en fin dag. Emelie
Bra pris på ett 4 års abonnemang, trevligt bemötande.
Hej Ingvar. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med ditt 4 åriga avtal samt bemötandet. Ha en fin dag. Emelie
Bra Enkla att ha att göra med. Lägsta pris då jag tecknade avtal.
Hej Annika. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande avtalet och servicen hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Vi är väldigt nöjda med Svealand. Bra bemötande och bra avtal
Hej Thom. Tack för ditt omdöme och så roligt att läsa gällande din upplevelse som kund hos oss, samt att servicen är som förväntat. Ha en fin dag. Emelie
Strömmen är dyr, bolaget är svårt att få kontakt med.
Hej Lars. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna samt servicen. Ha en fin dag. Emelie
Alltid fungerat och bra bemötande personal.
Hej Inga-Lill. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen, också väldigt roligt att allt fungerat som det ska. Ha en fin dag. Emelie
Effektiva, billiga och trevliga
Hej Sven. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Dem har bra bemötande med kunder och är hjälpsamma.Nöjd kund här
Hej Theresa. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss på Svealands Elbolag. Ha en fin dag. Emelie
Har hållit en mycket bra prisnivå hela tiden.
Hej Thomas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna hos oss. Ha en fin dag. Emelie
alltid bra bemötande - professionellt bolaget svarade helt upp till de förväntningar vi hade elleveranserna har fungerat utmärkt
Hej Kjell-Erik. Tack för ditt omdöme och otroligt fina ord gällande din upplevelse som kund hos oss på Svealands Elbolag. Ha en fin dag. Emelie
Det har var ett bra bemötande för min del, man skulle önska ett tydligare informerande av innehåll i mail, ett enkelt VIKTIGT MEDELANDE typ skulle inte vara fel.
Hej Kaj. Tack för ditt omdöme och feedback gällande informationsbrev via mail, vi tar till oss denna och ska se över detta. Ha en fin dag. Emelie
Fungerar utan anmärkning. Trevlig support.
Hej Sten. Tack för ditt omdöme och dina fina ord gällande vår service, det gläder oss verkligen. Ha en fin dag. Emelie
Det är kanon bra företag elen bra hos
Hej Mikael. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Överlag smidigt och bra. Tydlig kommunikation.
Hej Thea. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet samt kommunikationen, det gläder verkligen oss. Ha en fin dag. Emelie
Tycker det fungerar bra. Har sällan varit i kontakt med dom. Vilket man kan tolka som ett bra tecken.
Hej Therese. Tack för ditt omdöme och så bra att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Lätt att få kontakt och alltid vänligt bemött
Hej Sylvia. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Jättedyra, väntar bara på att kunna byta elbolag.
Hej Tanja. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priset, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie
230volt i elutagen= Ok. Prismässigt nogolunda ok
Hej Roger. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bra och trevliga, har inte haft något större problem med dem. Får mejl itid innan de gör en förändring.
Hej Susanne. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet. Ha en fin dag. Emelie
Fungerar än så länge utan krångel
Hej Svegby. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Elen kommer i uttaget - precis som den ska. Hyggligt enkel fakturering och bra pris.
Hej Anders. Tack för ditt omdöme och feedback gällande ditt avtal hos oss. Ha en fin dag. Emelie
👍👍👍👍👍👍👍👋🏻👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hej Daniel. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Enkla, snabba och prisvärda! Alltid lätta att få tag i, bra tid mellan räkning och betalning.
Hej Linus. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset. Ha en fin dag. Emelie
Det funkar kanon tack glad ni hjälpte mig med avtalet
Hej Thommy. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Bra har inget att klaga på så det fungerar bra
Hej Tommy. Tack för ditt omdöme och så roligt att läsa att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Bra och nöjd tjänst. Väldigt nöjd
Hej Terry. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie
Trenger ikke mer søppel post Slutt med dette Takk
Hej Torgrim. Tack för ditt omdöme och att du tog dig tiden att skriva ett. Ha en fin dag. Emelie
Svealand är enkelt att använda och lätta att skriva avtal med. Deras fasta priser är humana för en småbarnsfamilj.
Hej Kajsa. Tack för ditt omdöme och positiva feedback. Ha en fin dag. Emelie
Jättebra att ni tar hand om andras problem.
Hej Vahan. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie
Bra bemötande. Professionellt.
Hej Josef. Tack för ditt omdöme och fina feedback! Ha en fin dag. Emelie
Fantastisk bemötande. Uppfylla alla mina förväntningar! Köpte el.
Hej Noe. Tack för ditt omdöme och otroligt fina ord gällande din upplevelse som kund hos oss, det betyder mycket! Ha en fin dag. Emelie
Allt fungerar bra med Svealands Elbolag
Hej Karl. Tack för ditt omdöme och positiva ord om din upplevelse. Ha en fin dag. Emelie
jag är inte så nöjd och mitt upplevelse är så dåligt och de har så dyra priser
Hej Tvättexperten. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie
Bra priser, bra kundservice och bra att de har miljöavtal som jag tycker är viktigt
Hej Tilda. Tack för ditt omdöme och så trevligt att läsa att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Tycker det har fungerat bra med er,skulle vilja ha billigare kWh pris vid 10 års bindningstid annars är vi nöjda. Tina och Lasse Jonsson
Hej Tina. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priset. Ha en fin dag. Emelie
Nöjd. Bra pris och säker leverans. Funkar fint.
Hej Ulrik. Tack för ditt omdöme och fint att allt fungerar bra! Ha en fin dag. Emelie
Mycket bra! Jag är mycket nöjd
Hej Tor. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande din upplevelse. Ha en fin dag. Emelie
Jag är jätte nöjd med SveaElbolag
Hej Marek. Tack för ditt omdöme och det gläder oss att du är nöjd med oss som ditt elbolag. Ha en fin dag. Emelie
Enkelt och bra🫡😃😃. 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🥰🥰🥰🥰🥰😍👌👌👌
Hej Stefan. Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tiden att skriva gällande din upplevelse. Ha en fin dag. Emelie
Helt okej har inte haft några bekymmer alls under 2 år som kund
Hej Tony. Tack för ditt omdöme och så härligt att det fungerar som det ska för dig och att du valt att stanna kvar som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Trevliga att prata med bra konkurrenskraftiga priser.
Hej Ulrika. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande servicen och priserna. Ha en fin dag. Emelie
Smidigt o lätt att ha koll på kostnaderna.
Hej Tero. Tack för ditt omdöme och så roligt att läsa att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie
Ingen särskild upplevelse. Man kunde informera mer i detalj om olika prisalternativ.
Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande kundinformationen den tar vi till oss. Ha en fin dag. Emelie
Bra service. Inget att klaga på
Hej Ulrika. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie
Hej.om jag är ärlig,så finns det inget än så länge att klaga på .el har jag fått levererat ochdet har fungerat bra som man förväntar sig.jag undrar bara vad priset på el ,kommer att bli när jag förnyar avtal med er som levererar el till mig som kund,från 1/7-2 är tacksam om ni som levererar strömmen ,kan meddela mig ett bra avtal.så att vi fortsätter som vi har gjort i snart 2 år .tacksam för svar.MVH ÅKE WILHELMSSON
Hej Åke. Tack för ditt fina omdöme och för din fina feedback som du skrivit, det blir vi så glada över. Ha en fin dag. Emelie