Energikonsult i Stockholms län

Vallentuna  (1 st)

Topp 24 energikonsulter i Stockholms län

• 251 opinions
    Mazen G
    Mazen G: Hej, Jag vill verkligen tacka Hampus för den fantastiska supporten. Han var snabb, tydlig och väldigt hjälpsam under hela processen. Jag känner mig trygg och väl omhändertagen som kund, och är mycket nöjd med den service jag fått. Stort tack! 🌟
  • Linda Helen Ö
    Linda Helen Ö: Väldigt bra bemötande engagerade och bra på att återkoppla. Jag upplever dem som jobbar på Measol som duktiga, snabba, seriösa och serviceminded.
  • 15 opinions
  • 7 opinions
    Richard L
    Richard L: DMB ställer alltid upp och är mycket kompetenta och professionella i sina uppdrag. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete!
  • Rasmus L
    Rasmus L: Trevligt företag som håller tiderna och utför snygga arbeten. Rekommenderas starkt!
    FREDI H
    FREDI H: Om ni söker en Röris som är engagerad, bryr sig, ställer upp, levererar och gör ett bra jobb...
    Erling E
    Erling E: Mycket kunniga energiexperter som verkligen går till botten och beräknar alla föreslagna åtgärder.
    Maria Veronika B
    Maria Veronika B: Vi anlitande Concento AB när vi valde att bygga pool i slutet på förra året. Pelle, som är ägaren till Concento är otroligt duktig och hjälpte oss genom hela processen i bygget. Vi gjorde en helgjuten pool samt byggde en stödmur via dem. De arbetar med ett gäng underleverantörer som har varit riktigt duktiga genom hela processen och andra hantverkare har berömt dem för arbetet. Jag har fullt förtroende för Pelle och hans gäng och vi är väldigt imponerade med de jobb som de har gjort. Om man skall nämna en sak som kan vara mindre bra så är det att Pelle är VÄLDIGT svår att få tag på. Och förmodligen för att de är så fullbokade, men man får jaga några gånger. Inget stort problem, men tänkte ändå att det var värt att nämna. Oavsett vad så skulle jag inte tveka att anlita Concento igen för andra arbeten.
  • Pontus Ö
    Pontus Ö: Anders Dahlbeck VVS-Konsulter AB/Anders Dahlbeck är en mycket kompetent V-konsult som är kunnig, pålitlig, på hugget och snabb att leverera bra handingar. Dessutom mycket trevlig att ha att göra med. Pontus Öhman/ Wåhlin Arkitekter B
    Per A
    Per A: ar köpt fleraPC och laptop där. Serviceinriktade och snabba.
    Tomas B
    Tomas B: En bra offertjänst där vi fick kontakt några riktigt bra leverantörer. //Tomas i Solna
  • Uno J
    Uno J: Gösta Sandegren hos Sandegren VVS Konsult är en erfaren och mycket kunnig och noggrann besiktningsman av VVS-installationer / entreprenader. Gösta har samarbetat med mig under många år som biträdande besiktningsman och har alltid utfört sitt besiktningsarbete omsorgsfullt och på ett fackmässigt sätt.
  • 17 opinions
  • Maria & Karl-Robert L
    Maria & Karl-Robert L: Fick hjälp med att få tillbaka pengar till mitt lantbruk (ca 22 000kr) som mitt elbolag Fortum tagit för mkt + nytt elavtal med bättre påslag, så Kraftrevision funkade för min del iaf! Hade nog sparat in ganska mkt på att göra det själv men man är ju för lat för att sätta in sig i skiten
  • Emma K
    Emma K: Mycket pålitlig och trovärdig konsult. Utomordentligt följsam och flexibel - tar uppdrag på kort varsel - och är lyhörd för önskemål.
    Sven A S
    Sven A S: Ägaren, professor Sven A. Svennberg, är kunnig rådgivare i energi- och lönsamhetskalkyler
Show page: