Linda Helen Ö:
Väldigt bra bemötande engagerade och bra på att återkoppla. Jag upplever dem som jobbar på Measol som duktiga, snabba, seriösa och serviceminded.
ANURAG C:
Vvs & Villa Comfort i Stockholm AB har installerat en NIBE frånluftsvärmepump som har slutat fungera som den ska efter två veckor. Vi ringde installatören och fick 'sms hjälp' att åtgärda problemet. Det fungerade inte. Under en hel vecka har vi försökt att nå de men dem vägrar att ta ansvar. Vi ringde ett annat NIBE auktoriserat VVS företag som kollade på maskinen och ringde NIBEs support som sa att det är bara företaget som har installerat maskinen har ansvar att felanmäla och åtgärda problemet. Vi meddelade detta till Vvs & Villa Comfort och ändå vägrar dem att ens ringa NIBE och anmäla felet. Som privat person är det omöjligt att lösa situationen. Vi kan inte anlita något annat företag heller även om vi gärna vill.
Vi försöker gång på gång förklara att det inte går att anlita ett annat bolag eftersom det är installatören (Vvs & Villa Comfort i Stockholm AB) som har ansvaret. Detta enkla argument landar inte i deras huvud och dem vägrar göra det minsta (dvs ringa NIBE) som inte ens skulle kosta dem något.