Uno J:
Gösta Sandegren hos Sandegren VVS Konsult är en erfaren och mycket kunnig och noggrann besiktningsman av VVS-installationer / entreprenader.
Gösta har samarbetat med mig under många år som biträdande besiktningsman och har alltid utfört sitt besiktningsarbete omsorgsfullt och på ett fackmässigt sätt.
Maria & Karl-Robert L:
Fick hjälp med att få tillbaka pengar till mitt lantbruk (ca 22 000kr) som mitt elbolag Fortum tagit för mkt + nytt elavtal med bättre påslag, så Kraftrevision funkade för min del iaf!
Hade nog sparat in ganska mkt på att göra det själv men man är ju för lat för att sätta in sig i skiten
Ingrid V:
Göran Markström lämnar ett omdöme och ett protokoll där installation av felaktig värmepump döms ut. Men när det blir allvar, i tingsrätten, ändrar han sig fast det finns skriftligt, och med utlovande av fler arbetstillfällen av Huddinge Maskinservice, ändrar han ståndpunkt till förmån för dem som stämt oss, Huddinge Maskinservice!
karin:
Nä, inte bra. Jag sa när jag kom att jag bara ville laga om det va t rimligt pris, inte värt annars. AC. Han såg direkt att kylaren behövde bytas ändå gjorde han "lufttryck" (onödigt eg) och ville ta betalt ändå. Förstår att man tar betalt för att undersöka ngt, 500 kr, men jag tycker han kunde va lite mer schysst och gett mig alternativ. Jag va utanför lokalen! /Karin