Vvs & Villa Comfort i Stockholm AB

Långviksvägen 27C, 134 66 Ingarö — Visa karta

3.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Vvs & Villa Comfort i Stockholm AB

 • 2020-06-26

  Spontant omdöme
  ANURAG C skrev om Vvs & Villa Comfort i Stockholm AB
  Vvs & Villa Comfort i Stockholm AB har installerat en NIBE frånluftsvärmepump som har slutat fungera som den ska efter två veckor. Vi ringde installatören och fick 'sms hjälp' att åtgärda problemet. Det fungerade inte. Under en hel vecka har vi försökt att nå de men dem vägrar att ta ansvar. Vi ringde ett annat NIBE auktoriserat VVS företag som kollade på maskinen och ringde NIBEs support som sa att det är bara företaget som har installerat maskinen har ansvar att felanmäla och åtgärda problemet. Vi meddelade detta till Vvs & Villa Comfort och ändå vägrar dem att ens ringa NIBE och anmäla felet. Som privat person är det omöjligt att lösa situationen. Vi kan inte anlita något annat företag heller även om vi gärna vill.
  Vi försöker gång på gång förklara att det inte går att anlita ett annat bolag eftersom det är installatören (Vvs & Villa Comfort i Stockholm AB) som har ansvaret. Detta enkla argument landar inte i deras huvud och dem vägrar göra det minsta (dvs ringa NIBE) som inte ens skulle kosta dem något. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Cell Solar Nordic AB
  4.5 / 5 i betyg — 134 omdömen
  Badge2020
  "Precis driftsatt en solcellsanläggning från CellSolar där hela processen från offert till leverans varit perfekt. Personligt och bra bemötan"
 • 2015-04-27

  Spontant omdöme
  Christopher B skrev om Vvs & Villa Comfort i Stockholm AB
  Superbra killar med en otrolig serviceinriktning! Läs mer
  gillar detta

Bästa energikonsulterna i Värmdö:

4.7 i betyg av 22 omdömen
Linda Helen Ö Linda Helen Ö tycker:
“Väldigt bra bemötande engagera...” Läs mer

Karta

Kategorier