Svekraft AB

svekraft.com
  • BadgeTwoYears
4.2
Call 0101-01 07 00 Share

Välkommen till Svekraft AB, det naturliga elvalet! Vi är ett elbolag som sedan 2008 funnits på den svenska marknaden och haft en rad nöjda elkunder genom åren. Under dessa år har vi hela tiden anpassat oss både efter våra kunders behov, men också den förändrade elmarknaden. Hos oss får du ett förmånligt elavtal, snabb kundservice...

189 omdömen om Svekraft AB

Sedan starten hos Reco 2023

Rahel Tesfegeorgis R
Wrote about Svekraft AB

Jag har inte haft någon dålig upplevelse med Sveakraft. Nöjd med de än så länge

Ragnhild Carnling R
Wrote about Svekraft AB

Bra pris och snabb vänlig kundservice

Svar från Svekraft AB

Hej Ragnhild. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Rickard I
Wrote about Svekraft AB

Billigt och enkelt att byta till.

Svar från Svekraft AB

Hej Rickard. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Rohan Sherrard R
Wrote about Svekraft AB

Zero complaints, provides electricity, sorts bills, etc.. I.e. Does what it says on the tin.

Svar från Svekraft AB

Hej Rohan. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Rolf Von Essen R
Wrote about Svekraft AB

Det har fungerat utmärkt. Jag har aldrig behövt felsöka eller ens söka support. Tack!

Svar från Svekraft AB

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback, roligt att allt fungerar bra. Ha en fin dag. Emelie

Regina Kolzenburg R
Wrote about Svekraft AB

Sign up was easy and since then the fluctuations between bills are immensely high. Not 100% satisfied.

Hej Regina. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Risso Daniele R
Wrote about Svekraft AB

Har ingen app. Hemsidan är från 90 talet. Man har ingen koll på förbrukning iom företaget ligger kvar i 90talet

Svar från Svekraft AB

Hej Daniele. Tack för ditt omdöme och feedback! vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Robert Fbg Ab R
Wrote about Svekraft AB

Det var väldigt bra service, och anledningen att jag slutade var att jag gick med Enea och de väljer åt mig

Svar från Svekraft AB

Hej Robert. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Roar Brochs R
Wrote about Svekraft AB

Bra och snabb information vid sällsynta strömavbrott.

Svar från Svekraft AB

Hej Roar. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerar som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Rolf Wictorinsson R
Wrote about Svekraft AB

Jag tog kontakt med Svekraft när mitt gamla avtal med Vattenfall gick ut. Svekraft var några ören billigare. Hittils har allt fungerat bra. Hoppas att det kommer att göra det i fortsättningen också. Får se vad som händer när avtalet löper ut.

Svar från Svekraft AB

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du tecknat med oss. Ha en fin dag. Emelie

Ranjeetkumar Rajendran R

Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Svar från Svekraft AB

Hej Rajendran. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Rolf Skånberg R
Wrote about Svekraft AB

Det elavtal vi har med Swekraft AB har fungerat bra. En förbättring skulle vara om månadsfakturan kom tidigare i månaden eftersom sammanställningen av utbetalning av inkommande fakturor görs i början av månaden. Förväntningarna vid byte av elleverantör är uppfyllda och bemötandet har varit bra.

Svar från Svekraft AB

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och tack för din feedback gällande fakturorna, men även roligt att du är nöjd med avtalet som du haft hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Rolf Ehrencrona R
Wrote about Svekraft AB

Jag byter ofta elbolag, eftersom jag använder El-Mäklaren. Jag tycker inte att det finns några stora skillnader mellan elbolagen. Hittills har det fungerat bra.

Svar från Svekraft AB

Hej Rolf. Tack för ditt omdöme och feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Roland Hedman R
Wrote about Svekraft AB

Vad betyder : El, påslag 3,99öre/kwh Vad är det påslag på ? El, rörligt påslag 2,69 öre/kwh Vad är det påslag på ? Det bör beskrivas bättre.

Svar från Svekraft AB

Hej Roland. Tack för ditt omdöme och feedback gällande tydligheten på fakturorna, vi tar till oss denna. Ha en fin dag. Emelie

Regnér Jean R
Wrote about Svekraft AB

Förstående vid samtal! Trots felaktigheter vid autogirobetalning blev det rättat till min fulla belåtenhet

Hej Jean. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sandström Catharina S

Kan tyvärr inte avge något omdöme då jag bara haft Svekraft som leverantör sedan 260401.

Svar från Svekraft AB

Hej Catharina. Tack för ditt omdöme och välkommen som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Terezia S
Wrote about Svekraft AB

Bra service, smidigt. Men blivit dyrare.

Svar från Svekraft AB

Hej Terezia. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Robert S
Wrote about Svekraft AB

Bra de har gett mig det lägsta priset för fast avtal/avgift per kWh i ett antal år nu. Hoppas det håller i sig vid kommande period för ett nytt ett års avtal. Elmarknaden är rätt så fri ....kanske lite för fri!

Hej Robert. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sildemark Kari S
Wrote about Svekraft AB

Det verkar funka ganska väl med Svekraft AB.

Hej Kari. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Salerud Ulf S

Lättlästa fakturor Inget mankma g

Svar från Svekraft AB

Hej Ulf. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Stina Björnström S
Wrote about Svekraft AB

Har fungerat fint. Det enda problemet jag upplevt var att det var omöjligt att få till e-faktura för ett par år sedan då jag blev kund, trots kontakt både med företaget och med banken. Tror dock att detta är löst nu då jag blev kund på nytt. Inga problem att fixa e-faktura denna gång.

Svar från Svekraft AB

Hej Stina. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Simon Mangasha S
Wrote about Svekraft AB

Bra service, bra priser och enkelt

Svar från Svekraft AB

Hej Simon. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande servicen samt priset. Ha en fin dag. Emelie

Siv Birgit Linnea Andersson S

Bemötandet på Svekraft AB var bra och medarbetaren var väl insatt i de frågeställningar som framfördes.

Hej Siv. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Svea Tvätt S
Wrote about Svekraft AB

Bra , vi önskar att blir mer inflöde av positiva energi i korgen

Hej Svea Tvätt. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Solsjö Per S
Wrote about Svekraft AB

Vi har inget att invända mot Svekrafts tjänster. Bytet är enbart kopplat till lägre pris hos annan operatör.

Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Said Wojciechowska Ewa Maria S

Hej ! Jag är mycket glad med äre kontakt

Hej Said. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sofie Gyllang S
Wrote about Svekraft AB

Har inte fått tillbaka pengar jag betalat för mycket. Så inte så nöjd med Svekraft AB.

Svar från Svekraft AB

Hej Sofie. Tack för ditt omdöme och feedback, du behöver kontakta vår kundservice om du dubbelbetalat en faktura. vi måste söka efter betalningen för att hitta dubbelbetalningen. Ha en fin dag. Emelie

Sjömark Staffan S
Wrote about Svekraft AB

Har inte något att säga Har inte haft någon anledning till kontakt

Hej Staffan. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Göran R
Wrote about Svekraft AB

Kan bara säja allt ha fungerat jättebra. Hoppas på bra Samarbete i fortsättningen. 🙏🙏

Svar från Svekraft AB

Hej Göran. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Sauli Sornikoski S
Wrote about Svekraft AB

bra o stabilt inga avbrott än,så nöjd

Svar från Svekraft AB

Hej Sauli. Tack för ditt omdöme och feedback. Dessvärre är det inte vi som elhandelsbolag som påverkar strömavbrott, vi äger inte kablarna i marken utan det är elnätet som sköter detta. Ha en fin dag. Emelie

Rosenholm Margareta R

Allt fungerar jättebra! Så jag är nöjd.☺️

Svar från Svekraft AB

Hej Margareta. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Sebastian F
Wrote about Svekraft AB

Inga problem med nånting speciellt

Svar från Svekraft AB

Hej Sebastian. Tack för ditt omdöme och härligt att allt fungerat som det ska. Ha en fin dag. Emelie

Thea L
Wrote about Svekraft AB

Det har väl vart bra, hyfsat billigt

Hej Thea. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Sven J
Wrote about Svekraft AB

Ni är billiga och det är inga strömavbrott. Jag blev väldigt bra bemött. Jag köpte el.

Svar från Svekraft AB

Hej Sven. Tack för ditt omdöme och feedback, strömavbrotten kan vi tyvärr inte påverka då det är elnätet som har koll på kablarna men skönt att du sluppit strömavbrott. Ha en fin dag. Emelie

Sterner Anders S
Wrote about Svekraft AB

Min upplevelse av Svekraft AB har varit mycket positiv. Företaget visar hög professionalism, god service och levererar alltid enligt överenskommelse.

Svar från Svekraft AB

Hej Anders. Tack för ditt omdöme och fina feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Stefan Arledal S
Wrote about Svekraft AB

Än så länge, bara haft en månad.

Svar från Svekraft AB

Hej Stefan. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med ditt nya avtal med oss. Ha en fin dag. Emelie

St Hill Martin S

Okomplicerat hantering. Prisvärt.

Svar från Svekraft AB

Hej Martin. Tack för ditt omdöme och feedback, roligt att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Stig V

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Svar från Svekraft AB

Hej Stig. Tack för ditt omdöme och för du tog dig tiden att lägga ett omdöme. Ha en fin dag. Emelie

Setareh Maghsoud Kheil S

Hej. Jag är nöjes med er. Tack

Hej Setareh. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Simon Yngvesson S

++++++ ++++++ ++++++ ++++++ ++++++ ++++++ ++++++ ++++++

Svar från Svekraft AB

Hej Simon. Tack för ditt femstjärniga omdöme och för att du tog dig tiden att skriva detta. Ha en fin dag. Emelie

Sten Jonasson S
Wrote about Svekraft AB

Bemötandena har varit bra. Förväntningarna om våra överenskommelser har infriats,. Månadsfakturor har hittills alltid motsvarat vad som avtalats. Att det nyligen har tillkommit ett rörligt påslag kändes inte helt tillfredsställande. Det gamla avtalet med endast ett fast påslag kändes definitivt tryggare. Dessutom tyckte jag att argumenten för det nya rörliga påslaget föreföll tämligen luddiga. Vårt avtal avser månadsbaserat rörligt elpris. Sammanfattningsvis är jag i stort sett nöjd.

Svar från Svekraft AB

Hej Sten. Tack för ditt omdöme och utvecklade feedback, vi tar till oss allt. Ha en fin dag. Emelie

Rödin Anna-Kristina R

Bara positivt, och att sen få höra att ni skänkt så mycket till Barncancerfonden, gör det ändå mer positivt Jag har mist ett barnbarn i neuroblastom, så jag vet vad forskning betyder 🙏

Svar från Svekraft AB

Hej Anna. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande din upplevelse som kund, samt om Barncancerfonden! Ha en fin dag. Emelie

Simone Rosenlind Kehler S

Har fungerat mycket bra.Lätta att ha kontakt med.

Hej Simone. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Steffi Großmann S
Wrote about Svekraft AB

Everything is great and excellent, all over they work quick and the support give an answer very quickly

Svar från Svekraft AB

Hej Steffi. Tack för ditt omdöme och positiva feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Sebastian Torstensson S

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, elen kommer, allt funkar, bra pris... Tack!

Svar från Svekraft AB

Hej Sebastian. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss på Svekraft. Ha en fin dag. Emelie

Sanna W

Inga problem. Bra priser . Jag har inget negativt att säga

Svar från Svekraft AB

Hej Sanna. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med allt. Ha en fin dag. Emelie

Sarah Søndergaard S

Mycket bra och inga problem. Kan rekommendera Svekraft

Svar från Svekraft AB

Hej Sarah. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Siho Y
Wrote about Svekraft AB

Har haft Svekraft i ett par år nu och det har fungerat utan problem

Svar från Svekraft AB

Hej Siho. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Sandra Helena Hartmann S

Jag är nöjd -priserna stämmer men de följer ju också bara alla andra så är det

Hej Sandra. Tack för ditt omdöme och feedback! Ha en fin dag. Emelie

Sigita Putnaite S
Wrote about Svekraft AB

Jag har inte hunnit uppleva. Med flyttning gick bra.

Svar från Svekraft AB

Hej Sigita. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med servicen vid flytt av avtal. Ha en fin dag. Emelie