Svekraft AB

svekraft.com
  • BadgeTwoYears
4.2
Call 0101-01 07 00 Share

Välkommen till Svekraft AB, det naturliga elvalet! Vi är ett elbolag som sedan 2008 funnits på den svenska marknaden och haft en rad nöjda elkunder genom åren. Under dessa år har vi hela tiden anpassat oss både efter våra kunders behov, men också den förändrade elmarknaden. Hos oss får du ett förmånligt elavtal, snabb kundservice...

276 omdömen om Svekraft AB

Sedan starten hos Reco 2023

Patrick Lind P
Wrote about Svekraft AB

Prisvärt och bra!! Snabba på återkoppling.

Olsson Åsa O
Wrote about Svekraft AB

Blev bra bemött i telefon, har tecknat 1års fast elavtal. Har varit kund där förut (förra året)

Andreas L
Wrote about Svekraft AB

Tycker ni är onödigt dyra då jag bara förbrukar lnågra kilovatt i månaden

Paolo Poli P
Wrote about Svekraft AB

Servizio clienti ottimo!!! Consigliatissimo!!!

Nyström Bengt N
Wrote about Svekraft AB

Tycker att det fungerar bra. Prisvärt.

Olatova Margarita O
Wrote about Svekraft AB

Enkelt , smidigt och säkert...

Niklas Horn N
Wrote about Svekraft AB

Har inget att anmärka på förutom att dom av någon anledning tar ut en månadsavgift för att ta emot den el som mina solceller producerar, därav så fick ett annat bolag köpa min överskottsenergi

Pontus Sjösten P
Wrote about Svekraft AB

Prisvärt och bra service. Inga problem alls

Petra Mauritzson P
Wrote about Svekraft AB

Mu. Upplevelse är att ni varit tillmötesgående eftersom det blev fel och vi trodde att vårt abonnemang gått ut men så var inte fallet, blev en bra återgång

Paul Wedendal P

Fungerar bra ! Bra, fint, utmärkt!😃

Nicole Renne N
Wrote about Svekraft AB

Uppskattar påminnelsen då jag har en aktiv Borelia infektion och har ett ”mos huvud” för tillfället. Betalningen är skickad tack vare påminnelsen

Ghebaru B
Wrote about Svekraft AB

Normalt "upplever" jag inte Svekraft. Leverans av produkten el genomförs av annat företag. Om Svekraft eller annat företag står för elen är fullständigt egalt. Produkten är identisk oavsett. Val av leverantör är enbart en prisfråga. Om det skulle strula någon gång är det elnätsleverantören som är "skyldig"

Patrik Jacobsen P
Wrote about Svekraft AB

Inga problem än så länge. Helt ok.

Persson Lars P
Wrote about Svekraft AB

Smidig övergång från fg leverantör, smidig förnyelse. Bra, tydlig faktura info. Kan man begära mer av en elleverantör?

Nevzeta T
Wrote about Svekraft AB

Jag är glad med Svekraft, de är inte dyra

Per-Olov Eriksson P
Wrote about Svekraft AB

Bra bemötande från start.. Lätt och enkelt allt som förväntat

Per Wikstrand P
Wrote about Svekraft AB

De ska leverera el till min fastighet och det har de lyckats med

Johansson Sara J
Wrote about Svekraft AB

Det är dyrare än andra elbolag.

Hej Sara. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Hej Hamza. Tack för ditt omdöme och fina ord. Ha en fin dag. Emelie

Azmat Usman A
Wrote about Svekraft AB

it is ok but electricity is expensive

Hej Usman. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Mohammad Sepandian M
Wrote about Svekraft AB

Det funkar bra och det var enkelt att välja Svekraft AB.

Hej Mohammad. Tack för ditt omdöme och fina ord. Ha en fin dag. Emelie

Christopher Rosenstam C

Fast pris är det ända jag vill ha och ni hade det när ingen annan hade.

Svar från Svekraft AB

Hej Christopher. Tack för ditt omdöme och fina ord gällande det avtal som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Gustafsson Ronny G
Wrote about Svekraft AB

Jag har prövat dem, och deras tjänster. Det har fungerat bra, och då har jag fortsatt med dem. Eftersom att det fungerar bra, så ser jag ingen anledning till att byta leverantör.

Svar från Svekraft AB

Hej Ronny. Tack för ditt omdöme och feedback, så roligt att du är nöjd med din leverans hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Eriksson Pia E
Wrote about Svekraft AB

Det har bara funkat bra, har inga övriga synpunkter.

Svar från Svekraft AB

Hej Pia. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Flodin Olle F
Wrote about Svekraft AB

Jag har alltid fått klara och raka svar på mina frågor och priser på elen som jag godtagit.

Svar från Svekraft AB

Hej Olle. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt priset. Ha en fin dag. Emelie

Nashat Abdulrazak N
Wrote about Svekraft AB

Väldigt nöjda med dem ,bra el priser

Svar från Svekraft AB

Hej Nashat. Tack för ditt omdöme och feedback gällande priserna. Ha en fin dag. Emelie

Bo V
Wrote about Svekraft AB

Svekraft erbjuder bra villkor för sina avtal. Man kan önska sig en bättre hemsida som ger bättre info.

Svar från Svekraft AB

Hej Bo. Tack för ditt omdöme och feedback gällande hemsidan, vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Norberg Maria N
Wrote about Svekraft AB

Dom har bra priser och bra avtal

Hej Maria. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Pietrych Zofia P
Wrote about Svekraft AB

Jag tycker att Svekraft anställda ar trevliga mod sina kunden och det ar viktigt att man fa information .

Svar från Svekraft AB

Hej Zofia. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen. Ha en fin dag. Emelie

Paulsson Benny P
Wrote about Svekraft AB

Inga problem. Fakturan dras varje månad.

Hej Benny. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Olsson Staffan O
Wrote about Svekraft AB

Avgifterna på el ok, bra och kort info vid behov, bra månadsuppföljning av energiförbrukningen.

Svar från Svekraft AB

Hej Staffan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Peter Kling P
Wrote about Svekraft AB

Funkar fint för oss bra elektricitet

Svar från Svekraft AB

Hej Peter. Tack för ditt omdöme och feedback gällande avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Nils F
Wrote about Svekraft AB

Bra tillmötesgående bra avtal dock bör Ni fundera om inte avtalen som är valda och tecknande ska förnyas inte ett tillsvidareavtal som är….inte bra

Svar från Svekraft AB

Hej Nils. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och avtalet. Ha en fin dag. Emelie

Mojgan O
Wrote about Svekraft AB

Seriöst företag. Kundtjänsten består av kunnig och kompetent personal med gott bemötande. Inga krångligheter gällande vare sig avtalet eller priset. Vi har nu varit kunder hos företaget för 3: e året i rad. Är nöjda med både informationsöverföring en och servicen. Med andra ord: Inga konstigheter, känns tryggt.

Svar från Svekraft AB

Hej Mojgan. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt din upplevelse som kund hos oss. Det gläder oss att du valt att vara kund i tre år. Ha en fin dag. Emelie

Ramin P
Wrote about Svekraft AB

Jag har inte haft så mycket med de att göra förutom haft abbonrmang där. Generell bedömning är bra. Snabb och trevlig kundservice och de höjer inte galet mycket vid nyteckning.

Svar från Svekraft AB

Hej Ramin. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt priset. Ha en fin dag. Emelie

Per-Göran Magnusson P

Ganska ok elpris, men betalar skandalöst lite för levererad solel. Bedrövligt! Ska vbi tvingas byta elleverantör för att få rimlig betalning för vår överskottsel???

Hej Per-Göran. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Nenzén Anneli N
Wrote about Svekraft AB

Elen fungerar som jag förväntat.

Hej Anneli. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Bengta Berit N
Wrote about Svekraft AB

Jag har vattenburen eluppvärmning och anlitar dem för just detta ändamål. Alltid vänlig och kunnig personal om man vill ställa några frågor med anledning av något kring detta. Tydligare kan jag inte vara, det borde räcka med detta. Vad vill ni ha för svammel så att ni får minst 30 tecken, tramsig regel! bla, bla, bla, bla bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla bla, bla, bla, bla, bla, bla

Hej Berit. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie

Pulkit Vashist P
Wrote about Svekraft AB

Bra, Bra, Bra, Bra, Bra, Bra :)

Svar från Svekraft AB

Hej Pulkit. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Nilsson Martin N
Wrote about Svekraft AB

Elen kommer dom den ska, kundtjänsten har jag inget att säga om, det fungerar bara 👍

Svar från Svekraft AB

Hej Martin. Tack för ditt omdöme och feedback, härligt att du är nöjd med servicen. Ha en fin dag. Emelie

Pål Brunnström P
Wrote about Svekraft AB

Billig el, enkla fakturor, inget trubbel.

Svar från Svekraft AB

Hej Pål. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Per Bäckman P
Wrote about Svekraft AB

Levererar till en bra kostnad.

Svar från Svekraft AB

Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Önskar dig en fin dag. Emelie

Petter Källström P
Wrote about Svekraft AB

Väldigt trevligt och bra bemötande, trots att jag inte handlar så mycket. De är billiga också.

Svar från Svekraft AB

Hej Petter. Tack för ditt omdöme och feedback gällande bemötandet från vår kundservice samt priserna som vi erbjuder. Önskar dig en fin dag. Emelie

Niclas Sundberg N
Wrote about Svekraft AB

Tydlig faktura, rimlig kostnad och har egentligen bara bra erfarenheter av Svekraft som leverantör av el. Bytte till annat bolag eftersom kostnaden i det avtalet kunde jag ej avstå från.

Svar från Svekraft AB

Hej Niclas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande faktureringen samt servicen. Det gläder oss att du är nöjd. Ha en fin dag. Emelie

Petra Bosson P
Wrote about Svekraft AB

Hela faktureringsprocessen har varit knölig och stökig, de har inte varit trevliga på telefon och de har skickat mig till Inkasso utan att försöka ringa mig eller på annat sätt få kontakt med mig. Hatar Svekraft.

Svar från Svekraft AB

Hej Petra. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen samt faktureringen. Vi tar till oss detta. Ha en fin dag. Emelie

Peter U
Wrote about Svekraft AB

Lätt att ha att göra med och bra prisvärda produkter!

Hej Peter. Tack för ditt omdöme och fina ord. Ha en fin dag. Emelie

Nylander Niklas N
Wrote about Svekraft AB

Har inte behövt vara i kontakt med er och det är väl ett gått tecken. Köpte varan efter ha kollat på nätet typ sajten elskling.

Svar från Svekraft AB

Hej Niklas. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss. Ha en fin dag. Emelie

Per H
Wrote about Svekraft AB

Bra service och bra pris !!!!!!!!!!!!!

Svar från Svekraft AB

Hej Per. Tack för ditt omdöme och feedback gällande servicen och priset. Önskar dig en fin dag. Emelie

Niko Sorani N
Wrote about Svekraft AB

relativt neutral åsikt då jag inte har något super speciellt att beröma men jag har inte heller haft några negativa upplevelser med svekraft.

Hej Niko. Tack för ditt omdöme och feedback. Ha en fin dag. Emelie