Caroline Larsen

Caroline Larsen

Caroline Larsen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Forshaga

Caroline Larsen har varit registrerad mäklare sedan 2015-09. Caroline Larsen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.8. Caroline Larsen har haft 56 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

175 omdömen om Caroline Larsen

Sedan starten hos Reco 2016
Ann-Cathrine S
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Larsen en del av Svensk Fastighetsförmedling Forshaga
Deje

Kunnig o trevligt bemötande. Bra information under den snabba processen

Marianne O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Larsen en del av Svensk Fastighetsförmedling Forshaga
Centralt

Jag har haft Carolin vid flera tiilfällen kan inte tänka mig någon bättre. Kontakten oss imellan jätte bra.Informera bra har känt mig trygg med henne. Toppen betyg.

Mats A
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Larsen en del av Svensk Fastighetsförmedling Forshaga
Forshaga

Toppen! Allt gick smidigt som bara den!

Linda K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Larsen en del av Svensk Fastighetsförmedling Forshaga
Skived

Mycket trevlig och hjälpsam! Känner mig trygg med mitt bostadsköp :-)

Niclas O
Forshaga

Väldigt proffsig och erfaren fastighetsmäklare

Kjell-Åke N
Kil

En mycket kunnig och trevlig mäklare som gör sitt yttersta för att såväl säljare som köpare ska bli nöjda :-)

Christer J
Forshaga

Trevlig, hjälpsam och verkade kunnig

Björn Anders N
Forshaga

Trevlig och ringde och förklarade vad som hände

Neda J
Forshaga

Trevlig och professionell. Lätt att få kontakt med.

Daniel S
Forshaga

Haft kontakt med Caroline vid flertal tillfällen så bemötandet visste jag skulle bra Vi hade ändå stora förhoppningar att vi skulle få ut så mycket som möjligt av försäljningen men visste också att det är tuff period att sälja och att det är mycket som ska göras på huset så vi är nöjda. Med förutsättningarna så är vi väldigt nöjda