Kunnig o trevligt bemötande. Bra information under den snabba processen
Svensk Fastighetsförmedling Forshaga
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Forshaga! Här i Forshaga bredvid vackra Klarälven bor du ett stenkast från staden Karlstad men ändå lugnt och avskilt. Vi på Svensk fastighetsförmedling har full koll på de värmländska skogarna runtomkring och kan guida dig både till fina lägenheter, trevliga villaområden eller...
176 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Forshaga
Sedan starten hos Reco 2016
Jag har haft Carolin vid flera tiilfällen kan inte tänka mig någon bättre. Kontakten oss imellan jätte bra.Informera bra har känt mig trygg med henne. Toppen betyg.
Toppen! Allt gick smidigt som bara den!
Mycket trevlig och hjälpsam! Känner mig trygg med mitt bostadsköp :-)
Väldigt proffsig och erfaren fastighetsmäklare
En mycket kunnig och trevlig mäklare som gör sitt yttersta för att såväl säljare som köpare ska bli nöjda :-)
Trevlig, hjälpsam och verkade kunnig
Trevlig och ringde och förklarade vad som hände
Trevlig och professionell. Lätt att få kontakt med.
Haft kontakt med Caroline vid flertal tillfällen så bemötandet visste jag skulle bra Vi hade ändå stora förhoppningar att vi skulle få ut så mycket som möjligt av försäljningen men visste också att det är tuff period att sälja och att det är mycket som ska göras på huset så vi är nöjda. Med förutsättningarna så är vi väldigt nöjda
Har blivit bemött på ett professionellt och trevligt sätt. Då det är lite speciella omständigheter kring vår husförsäljning så har det skötts på ett organiserat och strukturerat vis.
Proffsigt och vänligt bemötande, stort kontaktnät, och effektiv försäljning. Toppen!!
Trevlig och professionell mäklare vid mitt bostadsköp.
Mycket trevlig och proffsig, svarar snabbt om det är något.
Proffsigt upplägg. Positiv och lyhör.d Lagom drivande.
Caroline är en fantastisk mäklare. Närvarande, lyhörd och tillmötesgående i allt. Hon är professionell och lösningsorienterad, bra kommunikation. Har både köpt och sålt med Caroline och har bara positiva erfarenheter med henne. Rekommenderar henne varmt!
Caroline är professionell och tillmötesgående. Hon har ett gott öga för service och är noggrann och duktig på det hon gör.
Blev bemött proffsigt och varmt. Bra kommunikation både personligt och via mejl. Jag har bara positiva erfarenheter från mitt husköp och min kontakt med Caroline Larsen.
Bra förväntan och det uppfylldes. Bra mäklare lätt att ha kontakt med. Nöjd.
Trevlig och kunnig. Mycket nöjd med mitt val av mäklare. Rekommenderar starkt
Väldigt proffsig i allt hon gör. Tydlig kommunikation och väldigt mån om en lyckad affär.
Blev väldigt väl bemött av henne. Fick snabba svar, och snabb visningen, köpte huset på en vecka. Tack Caroline.
utmärkt på alert ock lyhörd vänlig hade en bra strategi
Jättetrevlig mäklare, svarar snabbt på frågor.
Caroline Larsen är en trevlig och hjälpsam person. Jag är mycket nöjd med hennes insats som mäklare vid vårt husköp.
Ett mycket trevligt och professionellt bemötande. Känner stort förtroende för henne. Hon har skött hela processen mycket smidigt.
Caroline är väldigt duktig och tillmötesgående. Hon är lugn och trevlig, mjuk, alltid positiv. Jag har fått mycket hjälp av henne. Är väĺdigt nöjd.
Se ovan xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccccccccccccx
En mäklare som ser individen och ser till att man blir bemött på ett proffsigt och ödmjukt sätt. Man känner verkligen att hon bryr sig och vill ens bästa. Hon lever upp till ryktet att vara en fantastisk person och mäklare. Kan varmt rekommendera henne för framtida försäljningar
Som alltid jättetrevlig och lyssnar på vad man vill ha. Duktig mäklare.
Fått ett väldigt gott intryck av Caroline. Mycket behaglig och trevlig mäklare:)
Trevlig, kunnig och bemötande mäklare! Super nöjd!
Jättebra, proffsigt bemötande och hjälpsam med alla frågor för oss som förstagångsköpare.
Proffsigt bemötande och smidig handläggning från början till slut.
Caroline är positiv, hjälpsam, kunnig och framåtsyftande. Hon har god erfarenhet och rutin, vilket inger trygghet från start till mål. Caroline visar tillgänglighet och tar sig tid till att informera och svara på frågor. Alltid glad och social. Rekommenderas starkt!
Caroline hade ett mycket bra bemötande och var tillmötesgående på våra behov i samband med köpet av vår nya bostad.
Saklig och kände till objektet
Till att börja med så är hon alltid glad och trevlig! Hon har skött vår bostadsaffärer på ett riktigt bra sätt. Hon har alltid hållit optimismen och tron på ett bra avslut vilket det också blev! Supernöjda!!
Trevlig, noggrann, hjälpsam, kunnig.
Jättetrevlig och kunnig. Har alltid blivit väldigt väl bemött och har fått mina frågor besvarade både om objekten till salu och hela processen gällande köp.
Mycket nöjd med trygg och smidig försäljning.
Bästa mäklaren att ha att göra med. Proffsig och snabb med svar!
Mkt nöjd med Caroline. Trevligt och proffsigt bemötande. Serviceminded och kreativ på att hitta lösningar på diverse problem 🙂. Återkommer gärna vid behov 🙂
Proffsigt men ändå personligt bemötande. Alltid lika trevlig och angelägen om att allt ska bli bra för alla parter. Väldigt proffesionell!
Fint support,klara besked! Mycket nöjd.
Proffsigt och fint bemötande både före, under och efter visning. Känns tryggt och bra att köpa hus via Svensk Fastighetsförmedling och med Carolines hjälp.
Mycket fint med vänligliga bemötande
Mycket trevlig och professionell mäklare.
Mycket kunnigt och trevligt bemötande. Bra kontakt gällande allt från visning till köp. Lätt att ta kontakt med och alltid glad och positiv. Väldigt nöjd kund!
Mycket dålig återkoppling Vet ej något om förfarandet