Malin Solvang Forsberg
Malin Solvang Forsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Malin Solvang Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Malin Solvang Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 5.0. Malin Solvang Forsberg har haft 5 försäljningar sen 2020-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-09 - 2020-12
Läs vad 6 Läs vad Malin Solvang Forsberg
2020-12-24Verifierad kund
Köpte en lägenheten via Malin, superbra o trevligt bemötande.
Hon hjälpte även till att hitta andra hyresvärdar till en parkeringsplats.köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Solvang Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster -
2020-12-22Verifierad kund
Mycket bra bemötande och det blev en smidig försäljningen av lägenheten.
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Solvang Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster -
2020-12-05Verifierad kund
Vi köpte ett radhus med hjälp av Malin. Vi fick ett väldigt bra bemötande med en mäklare som var tillgänglig och närvarande under budgivning. Det var en snabb och smidig affär.
köpte sitt hus med hjälp av Malin Solvang Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg VästerTack Carolina och Lycka till med det nya boendet. Tror ni kommer trivas fint där.
2020-11-03Verifierad kund
Köpte precis ett radhus av Malin.
Malin va bra och snabb i återkoppling, samt enkel att få kontakt med när vi hade frågor. Vi hade en väldigt bra köpupplevelse tack vare Malin.köpte sitt hus med hjälp av Malin Solvang Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg VästerTack Johanna - nu hoppas jag (fast jag är helt övertygad redan nu) att ni kommer stormtrivas i ert nya fina hus!
2020-11-02Verifierad kund
Vi har sålt vårt radhus. Malin har lotsat oss genom hela processen med kunskap och erfarenhet så att vi kunnat känna oss helt trygga. Alltid tillgänglig för våra frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda!
sålde sitt hus med hjälp av Malin Solvang Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster -
2020-11-02Verifierad kund
Då vi nyligen sålde vårt radhus hade vi den bästa tänkbara hjälp av Malin. Hennes kunskap och engagemang bidrog till att vi var trygga genom hela processen. Kan varmt rekommendera Malin!
sålde sitt hus med hjälp av Malin Solvang Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg VästerTack Christian - tack och för dina värmande ord - roligt att få bistå i er lyckade försäljning.