Malin Solvang Forsberg
Malin Solvang Forsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
.Malin Solvang Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Malin Solvang Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Solvang Forsberg har haft 21 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
63 omdömen om Malin Solvang Forsberg
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sitt hus med hjälp av Malin Solvang Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Malin gav oss ett mycket bra bemötande från första början.
Våra förväntningar betr försäljningspris var ganska lågt ställda men priset blev ganska bra.
Mitt intryck av Malin är att hon är
- mycket kompetent
- lätt att kommunicera med
- handlingskraftig och aktiv
- målinriktad -
Malin är förtroendeingivande, trevlig och lyhörd. Hon har levt upp till alla våra förväntningar på en professionell hantering av vår husförsäljning.
Vi kan varmt rekommendera Malin som mäklare. -
köpte sitt hus med hjälp av Malin Solvang Forsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
Trevlig och kunnig mäklare som hade säljarens behov i fokus
Snabba svar och väldigt bra på att förtydliga vad som gäller. Framför allt för oss som var förstagångs köpare
Jag tycker Malin va väldigt engagerad, proffsig och kunnig.
Hade hela tiden ett stort förtroende för henne.
Hon visade också på ett mycket strategiskt "tänk" hur vi skulle göra / preparera huset m.m.
Kan mycktet varmt rekommendera henne till andra husförsäljningar.
Mvh//Mikael -
Malin har ett proffesionellt bemötande och levde upp till alla förväntningar. Hon är uppdaterad, tillgänglig och det kändes tryggt att låta henne ta hand om försäljningen.
Kan varmt rekommendera henne. -
Allt har fungerat fint och vi har särskilt uppskattat att Malin har lång erfarenhet då det varit värdefullt särskilt på en lite svårare marknad.
Malin visade från första träffen att hon är professionell och strukturerad. För mig som säljare är det viktigt att det är någon som jag känner ett bra förtroende för och som jag också vet har bra, tydliga och korrekta svar på spekulanters frågor, någon som på ett bra sätt kan förmedla kunskap om mitt specifika objekt - det känns bra!
Malin har varit ett ovärderligt stöd och evig källa av kunskap och erfarenhet i samband med både husförsäljning men även under tiden då vi letat ny bostad. Vi är oerhört nöjda med Malin som mäklare och kan varmt rekommendera henne!
Malin var oerhört proffsig och trevlig. Vi är mycket nöjda och ger högsta betyg. Vi rekommenderar henne varmt.