Alla kategorier Övrigt Västra Götaland Göteborg Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Långedragsvägen 31, 426 71 Västra frölunda — Visa karta

2.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster får hela tiden önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster säga eftersom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster har ett så brett kontaktnät här i Västra Frölunda som ger oss köpare i alla områden. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa eller för ditt fritidshus. Hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster får du en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga lånevillkor. Genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Västers koppling till Länsförsäkringar ger Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Väster din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar.

Läs vad 1 kund tycker om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

  • Sophia B
    Sophia B skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
    Jag uppskattar människor som passar tider, inte som ömsom är en halvtimme tidiga, ömsom en halvtimme sena. Människor som vet med sig att de är i andras hem och uppför sig med lyhördhet och respekt - den raka motsatsen är vad mäklare, stylist, besiktningsman och fotograf från detta företag uppvisat.
    Avslutningsvis tvingades vi, som meddelat att vi hade tidsbrist, efter fotografering för annons stå och vänta medan personalen glatt pratar på om sina privata projekt och ditten och datten. Läs mer
    gillar detta

Karta

Kategorier