Marcus Mellwing
Marcus Mellwing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Marcus Mellwing har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Marcus Mellwing har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Mellwing har haft 12 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 12 Läs vad Marcus Mellwing
2021-01-20Verifierad kund
Sålt en lägenhet. Marcus är lätt att samarbeta med, påläst och höll mig uppdaterad under försäljningens gång.
2021-01-19Verifierad kund
Har hjälpt oss att sälja vår lägenhet. Jättetrevlig och alltid lätt att få tag i. Flexibel och engagerad, hjälpte oss massor bland annat inför fotografering och visningar av lägenheten och vi är mer än nöjda med slutresultatet av försäljningen. Rekommenderar!
2021-01-19Verifierad kund
Vi har en sålt en lägenhet. Marcus var supertrevlig, lugn och väldigt förtroendeingivande :)
Vi hade som krav att sälja den för ett minimum belopp och det löste Marcus med bravur :)
5 av 5 toast!sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Mellwing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping -
2020-12-03Verifierad kund
Engagerad, saklig, ärlig mäklare.
Gav stort förtroende.
Kunnig och väl förberedd.köpte sitt hus med hjälp av Marcus Mellwing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping -
2020-12-02Verifierad kund
Sålt fritidsfastighet.
Marcus har hanterat försäljning och förberedande värdering mm snabbt, effektivt och tryggt.
Marcus har guidat oss genom processen med stort engagemang och hög tillgänglighet och har ett väldigt sympatiskt bemötande som vi uppskattat mycket genom processen.
Rekommenderar varmt Marcus vidare!sålde sitt hus med hjälp av Marcus Mellwing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping -
2020-12-01Verifierad kund
Tydlig, tillgänlig och gör det lilla extra.
2020-10-22Verifierad kund
Köpt en bostadsrätt. Marcus var lugn, proffsig och tydlig i sin kommunikation med mig. Han gav ett seriöst intryck.
Jag är jättenöjd på alla sätt med köpet av min bostad.köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Mellwing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping -
2020-10-22Verifierad kund
Väldigt nöjd , sålde min lägenhet.
Processen var väldigt smidig och jag fick bra bemötande och återkoppling.sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Mellwing en del av Svensk Fastighetsförmedling NorrköpingTack själv Adrian och tack för att jag fick förtroendet att förmedla din fina lägenhet! Lycka till med huset nu!
Marcus Mellwing
2020-09-26Verifierad kund
Sålt bostadsrätt. Han var kunnig och hjälpte mig med alla frågor jag hade.
2020-09-16Verifierad kund
Köpte en villa och bemöttes trevligt och professionellt! Marcus löste problem som uppstod längst vägen och höll alltid koll på att vi kände oss bekväma och hade koll.