Svenska Domäner
Välkommen till Svenska Domäner!
Med över 29 års erfarenhet inom branschen har vi hjälpt tusentals kunder att bli webbaserade. Oavsett vad du har för typ av verksamhet är våra webbhotell skräddarsydda för att uppfylla dina behov med en rik uppsättning funktioner och flexibla betallösningar.
Fokusera på din verksamhet i lugn och ro. Vår tekniska plattform är optimerad för hastighet, skalbarhet och stabilitet med 99,9% upp-tid. Välkommen att besöka vår hemsida där du kan läsa mer om alla de olika paket vi har skräddarsytt för dig.
- Prova oss riskfritt i 30 dagar
- Hög säkerhet genom marknadens bästa verktyg
- Brett produktutbud med alla typer av hemsidelösningar
Utmärkelser
364 omdömen om Svenska Domäner
Sedan starten hos Reco 2020
Bra
Förväntar säkerhet och ordning vilket jag upplevt, -
skrev om Svenska Domäner
Snabb återkoppling, klara besked och erbjudande att hjälpa till att lösa min fråga direkt. Toppen bra, proffsigt.
skrev om Svenska Domäner
Bra service och personal. Alla problem löses snabbt.
Seriöst enkelt och pålitligt. Rekommenderas
skrev om Svenska Domäner
Fantastisk support! Otroligt snabba och bra svar!
Mailkonto
Funkar bra för vår verksamhet -
skrev om Svenska Domäner
Jag har köpt mail med domän.
Enbart varit kund en kort tid men de frågor jag haft har besvarats snabbt och professionellt. -
skrev om Svenska Domäner
Väldigt hjälpsam och bra support! Jag är nöjd som kund.
skrev om Svenska Domäner
Jag är jätte nöjd, snabbt smidigt och enkel. Bra pris också.
Snabbt, effektivt och träffsäkert
skrev om Svenska Domäner
Endast via mail. Men en trevligt bemötande
skrev om Svenska Domäner
I supportärensen är de alltid snabba och oerhört hjälpsamma. Trots hjälp via mejl så känns hjälpen väldigt varm och personlig, att det genuint finns en människa som bryr sig om ditt problem. Utöver det vanliga, jag är jättenöjd.
// Eva -
skrev om Svenska Domäner
Gillar Svenska Domäner ordentligt! Lättöverskådligt och riktigt bra priser, speciellt om man ställer den emot den utomordentliga service vi alltid fått. Kan verkligen varmt rekommendera!
skrev om Svenska Domäner
Fast, convinient. Bought 3 domain names, everything went smooth.
skrev om Svenska Domäner
Supersnabb service i toppklass! Hjälp med flera svåra frågor och behov!
skrev om Svenska Domäner
Snabb och begriplig 🙂 återkoppling.
skrev om Svenska Domäner
Dom är hjälpsamma och dugtiga. Forsöker lösa problemer, eller visa hur man fixar det själv. Har värit hos dom sen 2015. Dom gör sitt jobb, mer kan man knappast be om.
skrev om Svenska Domäner
Profesionellt och snabbt support, samarbetspartner att lita på.
Vi är nöjda kund sen 2015. -
skrev om Svenska Domäner
Vi är super nöjda och supporten är alltid villig att hjälpa till och svara både på stora och små frågor.
skrev om Svenska Domäner
Supporten, i form av Dragan svarade snabbt, bra och löste mitt problem både kortsiktigt och långsiktigt. Mycket nöjd!
skrev om Svenska Domäner
Mycket bra service. Mycket snabba svar. Toppenbra !
Helt OK.
portal med möjlighet till utveckling. -
skrev om Svenska Domäner
Snabba och bra kvalitet i supporten!
skrev om Svenska Domäner
Alltid snabba svar på frågor och hjälp med eventuella problem, dessutom är priset bra.
Allt funkar, bra support +++++
skrev om Svenska Domäner
Det här företaget har en numera unik tjänst, nämligen personlig service.
Bäst! -
skrev om Svenska Domäner
Snabb & mycket bra service och support.
skrev om Svenska Domäner
Bra och trygg mail-administratör, snabba och begripliga svar på alla slags frågor, stor kundförståelse och vänlig service.
skrev om Svenska Domäner
Fick snabb hjälp när jag hade problem att skicka e-post
skrev om Svenska Domäner
Den personliga servicen - viktig som komplement i dessa datatider - funkade perfekt och mitt fel kunde snabbt rättas till.
skrev om Svenska Domäner
Man kunde hjälpa mig på ett bra och trevlig sätt.
Min betalning ordnades på rätt sätt, problemet var orsakat av ett missförstånd från min sida.
En mycket bra upplevelse, dock kunde informationen om hur man aktiverar en ändring av betalningssätt. Alternativt klarare visning om vad som är aktiverat. Det sista har ju ingen betydelse för hur min upplevelse var, men kanske ett tips...
Tack för mig, -
skrev om Svenska Domäner
Jag ville köpa web hotell med Swisch vilket de inte stödjer. De accepterar köp via en separate process!
skrev om Svenska Domäner
Jag fick ett trevligt bemötande när jag väl tog kontakt med kundtjänst. För att röra ut mina frågetecken ang ett utskick i samband med den årliga faktureringen. De ansvariga behöver jobba mycket mer på sitt språkliga sätt att uttrycka sig!
Nonchalant rubriksättning på utskick och felaktig information i själva mailet…. Bättre ordval från en sådan här instans tack!
Mvh Helena Nilsson -
Topp med en svensk leverantör. Bra support. Köpte Pro
skrev om Svenska Domäner
Best hosting company in the world. And beyond.
skrev om Svenska Domäner
Den er ok. Har ikke så meget at sige.
skrev om Svenska Domäner
Bra service, bara mailsvar men ok
skrev om Svenska Domäner
Proffsiga och hjälper till vid alla tillfällen.
skrev om Svenska Domäner
Fungerar bra, supporten är snabb med återkoppling
Prisvärt! -
skrev om Svenska Domäner
Snabb och adekvat service vid frågor om domäner, mail etc.
skrev om Svenska Domäner
Man får alltid tydliga och snabba svar.
skrev om Svenska Domäner
Alltid tillmötesgående, vänliga och professionella.
Kompetenta, har bra tjänster och hög servicegrad.
Har ett flertal tillfällen behövt hjälp och svar på frågor om domäner, hur man gör en hemsida och vilka tjänster som passar mina behov, de lämnar mig aldrig i sticket.
Rekommenderas varmt 👌🤗
Mycket nöjd kund
Cecilia Gidlund
CDI AB -
skrev om Svenska Domäner
Jag upplever Svensk Domäner som en bra upplevelse. Tjänsterna vi prenumererar på fungerar fint. Framförallt är det enkelt att få hjälp från Kundservice.
skrev om Svenska Domäner
Snabb support trevlig & kunnig personal
har haft med Svenska domäner att göra i några år
har inget att klaga på -
skrev om Svenska Domäner
Toppen service ska handla mer här
skrev om Svenska Domäner
I've received consistently great customer service from Svenska Domaner over 10+ years. They are always responsive, quick and understanding of my needs, and are able to explain technical issues in a language I understand as a non-techie.
skrev om Svenska Domäner
Kund i flera år alltid nöjd! Kan varmt rekommenderas
skrev om Svenska Domäner
Dålig service och urusla avtal
skrev om Svenska Domäner
Snabb och effektiv service, väl fungerande administration och god kunskap inom sitt verksamhetsområde, prisvärda tjänster.
skrev om Svenska Domäner
Bra bemötande och hjälp som alltid av Dragan