Svenska Domäner

Svenska Domäner

• BadgeSixYears
4.4

Välkommen till Svenska Domäner! Med över 29 års erfarenhet inom branschen har vi hjälpt tusentals kunder att bli webbaserade. Oavsett vad du har för typ av verksamhet är våra webbhotell skräddarsydda för att uppfylla dina behov med en rik uppsättning funktioner och flexibla betallösningar. * Prova oss riskfritt i 30 dagar...

625 omdömen om Svenska Domäner

Sedan starten hos Reco 2020

Ulf H
Skrev om Svenska Domäner

Snabb och korrekt support, exakt så man vill ha det när man sitter och jobbar och det strular. Harr alltid varit bra, har varit kund många år.

Andrés L
Skrev om Svenska Domäner

Smooth transition, good customer service. Please don't sell my data to third party services, I don't want to start receiving Spam emails and I will be forced to move again. Thanks.

Sadrolin T
Skrev om Svenska Domäner

Jag blev kund hos Svenska Domäner 2018 efter att ha varit mycket missnöjd med min tidigare leverantör. Flytten gick smidigt och med deras hjälp kunde jag snabbt komma igång. Sedan dess har jag haft sju bekymmersfria år med hög säkerhet och en fantastisk support som jag verkligen uppskattar!

Isabella R
Skrev om Svenska Domäner

Mycket snabb och bra kundservice!

/Anders /
Skrev om Svenska Domäner

Mycket snabba att svara på e-post. Fin hjälp vid problem. Saknar dock faktura när jag ska betala.

Prini P
Skrev om Svenska Domäner

Använt mig av Svenska Domäner över 12 år och skulle aldrig byta. Snabba svar från supporten, bra priser och håller vad dom lovar

Agneta L
Skrev om Svenska Domäner

Snabb support. Fungerat bra sen jag började använda dem.

Mathijs S
Skrev om Svenska Domäner

I just wanted a domain name, I think this site showed up first. Worked well enough.

Nathalie O
Skrev om Svenska Domäner

Snabb service, tillmötesgående och alltid väldigt trevliga! Kan varmt rekommendera (:

Mats J
Skrev om Svenska Domäner

Har varit kund sedan 2017. Nu avvecklar jag min verksamhet och har endast mailkonton kvar. Bra webbplats och suverän kundsupport.

Taz S
Skrev om Svenska Domäner

Har haft dem ganska länge, prismässigt mycket bra! Servicen är mycket bra, hjälper en via kundtjänst proffesionellt samt snabb återkoppling. Rekommenderas starkt!

Elza R
Skrev om Svenska Domäner

Bara positivt! Allt enkelt och hjälpsam kundservice

Peter C
Skrev om Svenska Domäner

Bra och snabb service. De är tydliga i sina svar och har en mycket positiv attityd. Alltid hjälpsamma.

Roger J
Skrev om Svenska Domäner

Enkla rutiner, har fungerat utmärkt under alla år.

Nina C
Skrev om Svenska Domäner

Det er enkelt å finne frem, ikke så kostbare produkter.

Per-Olof A
Skrev om Svenska Domäner

Det var inte bra, milt sagt. Ni borde svara på en förfrågan till er. Det gjorde mig + kolleger mer eller mindre rasande. Så oförskämt av er!

Dag W
Skrev om Svenska Domäner

Svenska Domäner känns tryggt för mina behov. Mest e-post. Bra service och trevlig personal. Fungerar bra och finessen med att få besked att mottagaren öppnat ett mail från mig känns också bra!👍🏻

Mifa A

Bra och snabb service. Fått mycket hjälp med flytt mm. Gillar skarpt 👍

Madeleine K
Skrev om Svenska Domäner

Har varit kund i väldigt många år nu och fortfarande lika nöjd. Jättenöjd med deras kundservice som både är snabba på att svara, proffsiga och trevliga. Kan varmt rekommendera Svenska Domäner!

Svar från Svenska Domäner

Hej Madeleine Tack för de fina orden och toppbetyget! MVH Svenska Domäner teamet

Jessica R
Skrev om Svenska Domäner

Jag mailade dem förra veckan och har ännu knte fått nån som helst kontakt ännu.

Svar från Svenska Domäner

Hej Jessica Vänligen kontrollera om ditt mail har skickats till rätt adress eftersom du bör ha fått ett automatiskt svar att ditt mail har levererats och att vi återkopplar till dig. Du får gärna kontakta oss på support@svenskadomaner.se så hjälper vi dig med dina frågor. MVH Svenska Domäner teamet

Gary B
Skrev om Svenska Domäner

The support staff at Svenska Domäner has consistently been top-class all the years I've been a customer. Quick, helpful, instructive at a level that I can easily understand.

Hello Gary Thanks for those kind words! Regards Svenska Domäner team

Tonny A
Skrev om Svenska Domäner

mycket bra support o service, väldigt nöjd med priser o service

Svar från Svenska Domäner

Hej Tonny Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme och för toppbetyget! MVH Svenska Domäner teamet

Jane N
Skrev om Svenska Domäner

Alltid bra service om jag behöver hjälp.

Hej Jane Tack för toppbetyget! MVH Svenska Domäner teamet

Torsten T
Skrev om Svenska Domäner

Flexibla lösningar, bra support.

Svar från Svenska Domäner

Hej Torsten Vi är glada att du är nöjd och tackar för omdömet! MVH Svenska Domäner teamet

Rolf A
Skrev om Svenska Domäner

Varje gång jag haft kontrakt med Svenska Domäner har jag fått perfekt service . Problemen har alltid blivit lösta med suverän bvdeskrivning.

Hej Rolf Tack för det fina omdömet och betyget! MVH Svenska Domäner teamet

Magnus K
Skrev om Svenska Domäner

Snabb och trevlig support. Bra priser.

Hej Magnus Tack för det fina omdömet! MVH Svenska Domäner teamet

Nemanja
Skrev om Svenska Domäner

I had technical problems with the platform I'm currently working on and Swedish Domains helped me a lot in solving the technical problems. I am satisfied with their knowledge, expertise and professionalism.

Svar från Svenska Domäner

Hello Nemanja We are happy that we could help and thanks for your review! Regards Svenska Domäner team

Elsa N
Skrev om Svenska Domäner

Tips på vad du skriver i rutan: Hur var det att handla av Svenska Domäner? Vilka förväntningar hade ni och hur levde Svenska Domäner upp till dem? Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst.

Ove L
Skrev om Svenska Domäner

Har tyvärr inte någon erfarenhet om er. Jag har Webmail genom Svensk bolagsförmedling. Denna slutade att fungera för ca två veckor sedan. Har varit i kontakt med dom och dom har lovat hjälp. Behöver hjlälp att få igång info@hasslovagservice.se mvh Owe Lindahl Hasslö Vägservice AB Tel. +46766336975 Privat mail ove-lindahl@live.se

Svar från Svenska Domäner

Hej Ove Vi kan se att du kontaktade vår support för att få hjälp med din e-post som inte hanteras av Svenska Domäner vilket vi informerade dig om. Du kontaktade alltså fel support och det var orsaken till att du fick länken till Reco för att skriva ett omdöme om den erfarenheten du har haft med oss. Hoppas att du fick hjälp med din e-post av rätt support. MVH Svenska Domäner teamet

Monica H
Skrev om Svenska Domäner

Haft kontakt en gång och fick ett bra bemötande och ett snabbt svar på min fråga

Hej Monica Tack för det fina betyget! MVH Svenska Domäner teamet

Annie M
Skrev om Svenska Domäner

Hade använt mig av andra tjänster innan jag hittade Svenska Domäner 2019 och har upplevt mycket bra service sedan dess. De få gånger jag behövt kontakta kundtjänst har jag alltid fått ett snabbt och mycket bra bemötande. Jag kan varmt rekommendera.

Svar från Svenska Domäner

Hej Annie Vi är glada att du hittade oss och tackar för det fina omdömet! MVH Svenska Domäner teamet

Johan H
Skrev om Svenska Domäner

Okej lite svårt att införa färdig hemsida till svenska domäner har för sökt att importera en hemsida men blir inte samma som den var.

Svar från Svenska Domäner

Hej Johan En hemsida som är byggd i en CMS som kan flyttas mellan olika webbhotell kan inte se ut på annat sätt oavsett vilket webbhotell du använder dig av. Om du dock menar importverktyget som finns inkluderat i hemsidebyggaren Site Pro så är det bara en hjälp att kopiera en befintlig hemsida som sedan kan användas som grund för att färdigställa hemsidan. Importverktyget kan alltså aldrig kopiera en hemsida och dess funktioner fullt ut eftersom den kopierade hemsidan kan vara byggt i ett helt annat CMS program som har...

Conny W
Skrev om Svenska Domäner

Lätt at få kontakt och service på de tjänster jag köpte.

Hej Conny Tack för det fina betyget! MVH Svenska Domäner teamet

Eva J
Skrev om Svenska Domäner

Snabb och tillmötesgående , trevlig och skrev så man förstog. Domän m.m

Hej Eva Vi är glada att du är nöjd! MVH Svenska Domäner teamet

Radovan L

Trevligt bemötande och professionellt kunskap ! Mina rekommendationer 10+

Svar från Svenska Domäner

Hej Radovan Tack för det fina betyget och rekommendationerna! MVH Svenska Domäner teamet

Niklas B

Bra service. Dragan är på topp! Direkt till poängen. Problem löst

Svar från Svenska Domäner

Hej Niklas Tack för det fina betyget och Dragan hälsar! MVH Svenska Domäner teamet

Anders A
Skrev om Svenska Domäner

Mycket trevligt bemötande, men webhostingfunktionen riktigt dålig.

Svar från Svenska Domäner

Hej Anders Det var tråkigt att du inte är nöjd med våra hostingtjänster. Kontakta gärna vår support så att vi kan försöka hjälpa dig och se om det är några problem vi kan åtgärda. support@svenskadomaner.se MVH Svenska Domäner teamet

Hugo H
Skrev om Svenska Domäner

Snabb support, ok pris men det börjar kännas lite dyrt jämfört mot andra i branchen.

Svar från Svenska Domäner

Hej Hugo Tack för det fina betyget. Gällande priserna för våra tjänster så ligger vi klart under våra konkurrenter så jämför oss gärna för att se om du hittar billigare tjänster. MVH Svenska Domäner teamet

Mats B
Skrev om Svenska Domäner

Det fungerar helt utmärkt inga probly. Jätte nöjd

Rita N

Snabb åyerkoppling o hjälpsamma

Laila A
Skrev om Svenska Domäner

Jag har inga upplevelser av Svenska Domäner eftersom jag är kassör och bara ser till att fakturan blir betald. Närmare info om Svenska Domäner hänvisar jag till våra dataansvarige Jens Gustafsson jens.a.gustavsson@telia.com

Trimgymnastiken T
Skrev om Svenska Domäner

Prisvärt, bra och snabb support vid behov!

Stefan W
Skrev om Svenska Domäner

Bra support, bra verktyg. Bara positivt

Robert S
Skrev om Svenska Domäner

Bra snabb support. Bra priser. Bra användargränssnitt.

Sebastian M
Skrev om Svenska Domäner

De är snabba i sina svar, bra återkoppling. De är service minded och har i dagsläget fungerade utmärkt.

Berlin B
Skrev om Svenska Domäner

Excellent service. Perfect running system. Thank you.

Muktar B
Skrev om Svenska Domäner

Det var en mycket smidig upplevelse att handla hos Svenska Domäner. Supporten svarade snabbt på mina frågor och jag fick den hjälp jag behövde med att ställa in tjänsten

Leif H
Skrev om Svenska Domäner

Super bra service och alltid hjälpsamma, löser det mesta, kan varmt rekommendera Svenska Domäner. Suss Nacka Hockey

Micke B

15 år av fantastisk och snabb service, det kan inte bli bättre👍🏾 /Nöjd kund

Albin P
Skrev om Svenska Domäner

Exceptionellt! Tycker dom gör ett bra jobb