Svenska Lamella

• BadgeEightYears
  • BestInSweden2025
4.7
Call 08-509 238 60 Share

Välkommen till Svenska Lamella! Vi har funnits i över 50 år nu och tillhandahåller skräddarsydda gardiner och markiser i Stockholm med omnejd. Hos oss finns det någonting för alla, oavsett om du det är solens strålar du vill skydda dig mot eller kanske ett par nyfikna grannar? Just nu finns det ett stort utbud av markiser på...

973 omdömen om Svenska Lamella

Sedan starten hos Reco 2018

Michael W
Wrote about Svenska Lamella

Bra lättläst offert. Fina förslag på produkter. Snabb installation.

Marie S
Wrote about Svenska Lamella

Punktliga och bra utförande samt trevligt bemötande.

Annika W
Wrote about Svenska Lamella

Vi har markiser sedan ca 10 år tillbaka som Sv Lamella har satt upp och de är alltid, snabba, kunniga och trevliga att ha att göra med när vi har behövt hjälp. Markiserna sitter på söderväggen på andra våningen (souteränghus) och det är inte alltid det lättaste att stå på stege och reparera, men det klarar de galant! Priserna är jämförbara med andra på marknaden. Mycket bra firma som kan rekommenderas.

Monika E
Wrote about Svenska Lamella

Monterarna kom i tid och var noggranna och ordentliga. Resultatet blev perfekt.

Sayed S
Wrote about Svenska Lamella

Hej! Ni jobbade så brs och förklarade så enkelt.

Lena E
Wrote about Svenska Lamella

Alltid ett trevligt bemötande. Vi är fler i huset som anlitat Lamella så det känns tryggt och säkert.

Cecilia H
Wrote about Svenska Lamella

Precis som vid tidigare köpta tjänster av Svenska Lamells så är de snabba, professionella och trevliga. Kan varmt rekommendera!

Håkan D
Wrote about Svenska Lamella

Reparation av markis/utbyte av markismotor: Kontakten med företaget gick mycket bra. Reparatören kom snabbt och åtgärdade. Han arbetade noggrant och snabbt. Efter ett dygn behövde jag ytterligare support, och då återkom reparatören snabbt och hjälpte mig med inställningarna. Priset blev något lägre än jag förväntat mig. Jag är helt nöjd med den här affären.

Magnus N
Wrote about Svenska Lamella

Bra bemötande i både butiken och av montörerna. Helnöjd.

Carina H
Wrote about Svenska Lamella

Trevligt bemötande, seriöst och noggrant arbete från början till slut. Rullgardiner till vardagsrum och kök totalt 5st + 3 st gardinlängder. Det blev supersnyggt, bättre än det jag föreställt mig.

Birgitta A
Wrote about Svenska Lamella

Markisen över ett av våra fönster hade lossnat i sitt fäste och arbetet utfördes både snabbt och kunnigt.

Sylvia A
Wrote about Svenska Lamella

Professionella och lösningsorienterade! Kom på ett sätt att reparera att en markisarm i utgången standard gått sönder i min motoriserade fasadmarkis. Tog noggranna mått på plats. Jämförde med vad hade på lager, analyserade och återkom snabbt med lösningsförslag/offert. Vid utförandet tog de ner hela markisen, bytte till nya markisarmar och monterade upp den igen på nytt sätt pga de nya armarnas annorlunda design.

Bodil T
Wrote about Svenska Lamella

Jag är mycket nöjd med med Svenska Lamella från början till sist.

JANE A
Wrote about Svenska Lamella

Seriösa. Fina produkter, fint utförande och trevligt bemötande. Om något blir fel är de snabba på att rätta till det.

Titus W

Superbra hjälp och vägledning

Hans J
Wrote about Svenska Lamella

Bra jobb. montören kunde sin sak då han monterade dyra persienner

Christer C
Wrote about Svenska Lamella

Bra bemötande och professionellt jobb. Snabb leverans och de var mycket trevliga och tillmötesgående.

Inger U
Wrote about Svenska Lamella

Trevlig och kunnig installatör. Arbetade snabbt och effektivt.

Christina H
Wrote about Svenska Lamella

Har köpt markiser och persienner härifrån många gånger, även service och reparationer. Det har alltid fungerat toppenbra!

HARRIET L
Wrote about Svenska Lamella

Köpte persinenner till samtliga fönster i vår lägenhet. Mått-tagning skedde på utsatt tid av en trevlig och professionell person. Likaså levererades och monterades persiennerna på utsatt tid. Även detta av en trevlig och professionell person. Monteringen ser snygg ut och anpassades väl till de gamla fästpunkerna. De hål som inte kunde återanvändas sattes igen på ett snyggt sätt. Nu återstår bara att se hur de håller över tid (men känner ingen oro för att de inte ska göra det).

Sven R
Wrote about Svenska Lamella

Fint första mottagande, bra hembesök med måttagning. Montaget gick smidigt och en skena som hade brister har nu bytts ut med gott resultat 👍

Gunnel L
Wrote about Svenska Lamella

Beställt både balkongskydd och Maxiskydd. Fått så bra service av Vällingby Persienn när vi har behövt det. Mycket nöjda!

Juejing G
Wrote about Svenska Lamella

Jag är mycket nöjd. Allt gick smidigt och håller hög kvalitet.

Helena G
Wrote about Svenska Lamella

Jag upplevde Lamella som mycket hjälpsamma och duktiga. De utförde uppgiften på ett proffsigt sätt.

Roger Z
Wrote about Svenska Lamella

Mycket bra arbete utfört av er servicetekniker.

Agneta F
Wrote about Svenska Lamella

Jag var i behov av rätt snabb hjälp med min havererade persienn och kontaktade Svenska Lamella. Redan dagen efter fick jag hjälp. Fantastiskt! Dessutom mycket trevligt bemötande av ett proffs, vilket betyder mycket. Har tidigare erfarenhet av företaget gällande markis och lika positivt då som nu! Toppen, rekommenderas varmt!

Lars-olof G
Wrote about Svenska Lamella

Snabb, trevlig och kunnig reparatör. Dock dyrt.

Anna N
Wrote about Svenska Lamella

Bra och pålitlig firma med hög kvalitet på arbete och produkter. Trevliga att ha att göra med och väldigt serviceinriktade. Har anlitat dem i snart 15 år, har aldrig blivit besviken.

Claes D
Wrote about Svenska Lamella

Bra bemötande och bra leverans.

Kristina G
Wrote about Svenska Lamella

Utmärkt service från första kontakt till leverans och installation!

Tanja E
Wrote about Svenska Lamella

Samarbetsvilliga, kom i tid, gjorde ett bra jobb

Pernilla E
Wrote about Svenska Lamella

Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen, från bokning av besök till installation och själva produkterna (vertikalmarkiser samt insynsskydd och rullgardiner). Kunniga och skickliga yrkesmän. Rekommenderas varmt.

Timo L
Wrote about Svenska Lamella

Bra och snabb hjälp med att kapa bredden på 2st markiser .Trevlig personal hjälpsam kan verkligen rekommendera firman 👍🏻🐈‍⬛😎😅

Krister T
Wrote about Svenska Lamella

Bra service kunnig personal. Trevlig personal.

Agneta G
Wrote about Svenska Lamella

Kan rekommendera Svenska Lamella. Har anlitat dem flera gånger för persiennbyte och som nu, även uppsättning av rullgardin. Tillmötesgående personal!

Eva K
Wrote about Svenska Lamella

Det har vsrit mkt bra. Man har hållit inbokade tider och gjort ett bra jobb. Helt ok.

Iren F
Wrote about Svenska Lamella

Vänligt bemötande vid beställning. Vänliga och professionella killar vid montering.

Marianne S
Wrote about Svenska Lamella

Trevligt bemötande av 2 killar som kom o gjorde ett jättefint arbete med en markis vars band hade gått av. Kan rekomenderas varmt.

Margareta O
Wrote about Svenska Lamella

Det är 2 gång som jag använder Svenska Lamell för att byta markisen - kvalité på deras material är jätte bra med bred sortyment och färgskala. Jag rekommenderar Svenska Lamell till alla som behöver hjälp med markiser.

Mats L
Wrote about Svenska Lamella

Snabb och bra hantering från order till leverans

Elinor S
Wrote about Svenska Lamella

Blev väl bemött och fick mitt problem åtgärdat snabbt. Behövde en ny fjärrkontroll till min markis.

Per R
Wrote about Svenska Lamella

Mycket bra bemötande. Vi fick precis den markis vi ville ha. Lite inledande problem med motorstopp i extrem värmen och lite slackande duk efter ett par veckor men det ska rättas till.

Lena M
Wrote about Svenska Lamella

Bra hjälp i butiken med att välja .

Camilla J
Wrote about Svenska Lamella

Snabbt svar på mail och väl utfört arbete.

Anton E
Wrote about Svenska Lamella

Vi installerade automatiserade rullgardiner och är supernöjda med både produkten och servicen. Vi fick även hjälp med en markis som en annan firma hade satt upp, vilket uppskattades mycket. Trevligt bemötande, snabb återkoppling och proffsigt utfört arbete. Rekommenderas!

Stefanie O
Wrote about Svenska Lamella

profsigt, snabbt pålitligt som alla tidigare gånger

Claes Och Karin J
Wrote about Svenska Lamella

Allt fungerade perfekt. Montörerna kom på avtalad tid och var mycket noggranna.

Hans W
Wrote about Svenska Lamella

All kontakt med företaget fungerde mycket bra. Samt ett mycket bra utfört arbete. Tjänsten var persinne byte.

Gunnar G
Wrote about Svenska Lamella

Jag har fått jättebra bemötande av hela vårt köp av markisen.

Kerstin L
Wrote about Svenska Lamella

Allt mycket bra. Från beställning till utförande. Markis på uteplats.