Redan dagen efter jag hörde av mig om nya persienner fick jag en snabb tid för mätning osv. Allt funkade perfekt och väldigt trevligt bemötande av alla på företaget. Nu har jag fräscha persienner i alla fönster till hyggligt pris. Ger mina bästa rekommendationer.
Svenska Lamella
Välkommen till Svenska Lamella! Vi har funnits i över 50 år nu och tillhandahåller skräddarsydda gardiner och markiser i Stockholm med omnejd. Hos oss finns det någonting för alla, oavsett om du det är solens strålar du vill skydda dig mot eller kanske ett par nyfikna grannar? Just nu finns det ett stort utbud av markiser på...
691 omdömen om Svenska Lamella
Sedan starten hos Reco 2018
Trevligt bemötande, bra service och bra produkter. dock i dyraste laget.
Snyggt jobb och trevligt bemötande!
vi första leverans av markis Fel mått fick vänta ytterligare tid på installation Veven sitter för nära balkong slår knogeni när jag vevar tycker inte jag ska betala fullt pris .
Svenska Lamella försöker ta betalt två gånger för samma köp, spara kvitto som bevis.
Lamella har varit superbra i allt, bra kontakt både via mail och telefon, bra uppföljning, bra utförande av arbete, anpassat sig efter våra arbetstider dvs upptagna utrymmen som de behövde komma åt. De har gjort ett kanonjobb och vi kan varmt rekommendera dem till andra som vill ha hjälp med sina markiser. Väldigt snyggt resultat. Vi har fått alla våra markisdukar utbytta och de har satt upp 1 helt ny markis.
Tack Haninge Djurklinik för fin recension! Toppen att ni är nöjda med nya markisdukar och en ny markis. Må så gott!
Första kontakten positiv. Kom omgående via mail med prel.kostnad och datum för arbetet. Kom punkligt. Enär markisen stått nerdragen ca. två månader, hade en del fågelsmuts hamnat väl synligt på markisen. I arbetsbeskrivningen ingick ej att ta ned markisen och på golvet rengöra den. Det utfördes dock till stor belåtenhet. Om något negativt skall framföras, så skrevs eller framfördes ingenting om ev. möjlighet till rotavdrag. Men som nämnts, fint utfört arbete.- Stort tack. Lars-Bertil Posner
Trevlig personal. Tillgängliga vid frågor. Punktliga. Utförde ett bra jobb.
Hej Ulla! Så härligt att du är nöjd, välkommen åter till oss!
Fint bemötande och snygg montering
Hej Thore! Skönt med nya, fina persienner. Må så gott!
Hej! Snabb återkoppling för tidsbokning, bra tid och bra bemötande.
Toppen Maria! Så ska det vara!!! :)
Korrekt och artigt bemött Höga förväntningar som infriades Som förväntat proffsig och snabb insats för reparation av rullgardin
Helt OK, har enbart köpt markisduk som verkar, hittills bra.
Trevligt bemötande. Och snabb service. Lagning av persienner.
Tack Lena! Toppen att det gick att laga dina persienner. Välkommen åter!
Förstklassig service och punktlighet!
Björn! Tack för fina ord, vi önskar dig en fin dag!
Superbra service och kvalitativa persienner. Lätt att komma i kontakt med, och trevliga montörer. Rekommenderar stark till er som ska byta persienner eller markiser.
1. Snabb reaktion på min förfrågan 2. Kom i tid 3. Genomförde reparationen professionellt 4. Föreslog kvalitativa förbättringar 5. Trevlig och omsorgsfull
Toppen Ulf! Det lät som alla rätt!!! Må så gott och välkommen åter!
Trevlig säljare, lyhörd och snabb på att svara. Snabb och snygg installation utan någon som helst inblanding från mig!
Proffsigt och vänligt bemötande. Känner mig trygg.
Stort OK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snabb service ,duktig reparatör, . Markisen snabbt lagad och erhållit information och visning av utsliten del ! Nöjd !!!
Otroligt kunnigt och trevligt bemötande.
Fantastisk tillgänglighet mitt i semestertiden, tydligt och snabbt bemötande. De löste problemet med markisen på en dag. Vi planerar nu att byta markis, och har bokat tid för nytt besök i augusti. Stort tack för snabb hjälp.
Bra utfört arbete men helt fel pris för montering Mycket oskäligt timpris och högst märkligt om Jim visste hur lång tid som normalt behövs. Jag som köpare kan inte bedöma tidsåtgången men när jag följer arbetet som tar precis 2 tim blir pris gör montering helt oskäligt. Som sagt mycket märkligt och dålig reklam för firman. Markisen blev bra men som sagt oskäligt pris
Hej Olle. Fint att du blev nöjd med resultatet av markiserna. Tråkigt att du upplevde priset som för högt. Vi har dock följt samma förfarande som vi alltid gör, lämnat en offert med fast pris som du som kund tar ställning till, och i det här fallet accepterat. Hoppas du får mycket nytta av dina markiser! /Jim
Har handlat hos er förut och har alltid blivit bra bemött Tack Hög poäng
Så snabb och proffsig service! Jag fick hjälp direkt och det bokades en tid som passade mig! Toppen!
Alltid ett trevligt bemötande och professionellt utfört arbete. Vi har anlitat företaget Lamella vid flera tillfällen utspritt under många år då vi bytt bostad samt även våra barn som skaffat egen bostad har anlitat dem. Vi har framför allt beställt produkten persienner som har hållit en god kvalité, Vi kan varmt rekommendera detta företag . En trygg köpupplevelse 😊
Enkelt att ha att göra med, och bra kvalitet på produkterna
Snygg markis, vi är jättenöjda
Lamella höll mig informerad om alla steg och vilka dagar som jobbet skulle utföras. Installationen skedde precis enligt tidsplan och installatörerna var lyhörda och professionella. Tumme upp helt enkelt!
Väldigt trevligt bemötande från första stund. Svarar snabbt både på telefon och mail. Jag upplever att det har funnits en kontinuerlig dialog under hela processen. Från beställning till montering gick det förvånansvärt snabbt med tanke på att vi var sent ute på säsongen. Jag kommer absolut att rekommendera Lamella till alla jag känner
enkelt att kommunicera och bra och snabb pffert
Trevlig personal, brett sortiment och professionellt utfört arbete. Beställde markis till balkong och persienner till hela lägenheten. Kan starkt rekommendera Lamella.
Allt fungerade till full belåtenhet.
Bra och kunnig service. Samma servicetekniker var gång.
Riktigt trevlig upplevelse från start till mål. Snabba och enkla att ha att göra med från första kontakt till själva monteringen av terass- och fönstermarkiserna. Återkommer helt klart när det är dags för komplettering.
Trevlig personal nogrann höll tider
Allt från initial kontakt till utförande (uppsättning av persienner) gick smidigt. Bara trevligt bemötande och bra prisbild.
Fast and good service. A bit slow on email due to too many request maybe, better call or drop in.
Här blev det ’alla rätt’ hela vägen och jag jag har anlitat dem två gånger bara för det. Först träffar man ’D’ i butiken och berättar sina behov. Sen bokas det upp ett möte med ’J’ som kommer hem och ser vad som ska göras, mäter och ger dig pris på direkten. Sen skickas ’A’ och/eller ’P’ ut till dig och monterar. Tror inte jag haft en enda hantverkare/köpt tjänst hos mig som bryr sig om både att göra ett toppjobb och bryr sig om mitt hem samtidig som den är på plats och meckar… Ett stort TACK till hela teamet från mig, för all fin bemötande, service, arbete och hantverk. <3
Proffsigt trevligt bemötande nöjd med markisen
Snabb behandling med platsbesök och leverans/montering enligt överenskommen tid. Utmärkt arbete.
Trevligt bemötande av alla som vi var i kontakt med, snabb återkoppling med offert. Beställde nya markiser samt byte av väv på befintliga. Levererade på utsatt tid, duktiga och proffsiga killar. Vi är mycket nöjda, kan varmt rekommendera dem!
Bytet av markisväven gick snabbt och smidigt tillväga av trevliga killar. Mycket nöjd.
Jag köpte 4 persienner inkl montering. Allting fungerade planenligt. Jättetrevlig montör och butikspersonal.
Snabbt, smidigt och proffsigt!
Jag är mycket nöjd med allt från beställning till utfört arbete. Bra och trevliga killar som monterade markisen.
Bra service, trevligt bemötande i Vällingbybutiken.
Jättefina markiser, bra service och bra i pris.
Fick snabb hjälp med mitt problem med e markis av en mycket trevlig man.
Hej Anders! Toppen att det gick att fixa till med fjärrkontrollen! Önskar dig en trevlig sommar!
Mycket bra jobbat bra priser
Tack Reza! Skönt med ny persienn :)