Svenska Lumon AB

lumon.com
  • BadgeSevenYears
4.7
Call 0101-50 21 00 Share

Välkommen till Svenska Lumon! Lumon är en internationell koncern som koncentrerar sig på tillverkning, försäljning och montering av ramfria balkonginglasningar och terrasser. Vi hjälper dig som är privatkund, din bostadsrättsförening samt arkitekter och byggföretag. Därför ska du välja en inglasning från oss på Lumon: • Värdet...

576 omdömen om Svenska Lumon AB

Sedan starten hos Reco 2019

Martin J
Wrote about Svenska Lumon AB

Bra inglasningslösning. Snabb montering på monteringsdagen. Bra bemötande. Helnöjd.

Charlotte Å
Wrote about Svenska Lumon AB

Mycket nöjd. Smidig installation o mycket nöjd med resultatet.

Mats F
Wrote about Svenska Lumon AB

Mycket bra, snabb återkoppling efter första mötet. Professionell arbete vid montering av persienner. Snabb hantering av fakturor.

Cecilia B
Wrote about Svenska Lumon AB

Jag blev bra bemött jag skulle ha inglasad balkong den blev bra den blev jättebra

Robin B
Wrote about Svenska Lumon AB

Lätta att ha med att göra. Snabbt och snyggt slutresultat. Bra kvalité. Besvarar frågor snabbt och hjälpsamt.

Manoochehr E

Ett professionellt genomförande.

Ann B
Wrote about Svenska Lumon AB

Kunniga montörer som arbetar rent och systematiskt.

Christina H
Wrote about Svenska Lumon AB

Bästa bemötande från första stund. Först med Malin Vestre och sedan med Pontus Gustavsson. Vilken trevlig person Pontus är! Jag ändrade åsikt från att inte vilja ha inglasat till att ha det när jag såg utställningsex i era lokaler. När resultatet sedan är på plats så är det bara positivt. 10/10! Det här skulle man haft för länge sedan! Så snyggt det är när det inte finns några stålramar runt rutorna.

Christina H gillar detta
Svar från Svenska Lumon AB

Hej! Stort tack för att du tog dig tiden att meddela oss detta! Mycket kul att du är nöjd med säljare och inglasningen. Vi ska ta vidare detta till Malin och Pontus så blir de mycket glada.

Bengt H
Wrote about Svenska Lumon AB

Allt gick smidigt från uppmätning till installation

Svar från Svenska Lumon AB

Hej Bengt! Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension. Mycket kul att allt fungerade bra från början till slut, det ska vi meddela till berörd personal.

Hsb K
Wrote about Svenska Lumon AB

Bra bemötande från offert till leverans. Både säljaren och montören gjorde ett strålande jobb och det blev så bra som säljaren hade utlovat Sedan inglasningen varit klar har vi använt vår balkong mycket mycket mer än tidigare. Det har blivit ett bra rum även om det är litet

Christina H
Wrote about Svenska Lumon AB

Bästa som hänt när jag fick inglasning av balkong från Svenska Lumon AB. Vi är en bostadsrättsförening som hade tittat runt på olika företag som erbjöd inglasning av balkonger och fastnade för Svenska Lumon AB:s produkt. Bästa beslut föreningen gjort! Snygga och stilrena fönster. Lätt att använda. Supertrevlig försäljare och montören gjorde ett jättebra jobb. Imponerande att det endast tog en dag att få inglasningen klar.

Nana H
Wrote about Svenska Lumon AB

Bemötande var mycket bra Fick alla infö vi behövde De gjorde jobbet mycket bra och det var rent och snyggt när de var klara Både service och personal är mycket trevligt

Prof. Dr Siegried S
Wrote about Svenska Lumon AB

Trevlig personal, snabb och professionell

Eva P
Wrote about Svenska Lumon AB

Jag blev bemött på ett vänligt sätt både av försäljaren och installatörer. Lumon levde upp till mina förväntningar. Jag köpte en inglasning av min balkong och jag är nöjd, det fungerar bra med att öppna o stänga glasen.

Vesa V
Wrote about Svenska Lumon AB

Toppen produkt,sakligt information om projektet,välgenomtänkt och genomfört montering i utsatt tid.Vi är riktigt nöjda med Svenska Lumon.Ni kan ert sak!!

Ingrid Marianne L
Wrote about Svenska Lumon AB

Det gick fort att utföra jobbet och jag fick hjälp med allt. Nöjd med allt.

Anne E
Wrote about Svenska Lumon AB

Det blev jätte fint i min balkong

Oskar A
Wrote about Svenska Lumon AB

Snabbt smidigt och Bästa produkten.

Sirkka L
Wrote about Svenska Lumon AB

Vänliga människor alla.Vår balkong har blivit inglasad för 26 år sedan, när höghuset blev väldigt.Lumon var här för att kolla , det ville vi, typ besiktning. Sen beställde vi solskydd på båda kortsidor. Kanska dyrt, men vi är jättenöjda 👏 Tusen Tack till er alla, kan verkligen rekommendera till alla .

Bengt J
Wrote about Svenska Lumon AB

Det gick fort till en montör kom och mäta måtten på solgardinerna . Det tog ca : 4 veckor innan solgardinerna kom till Sverige. Monteringen gick bra. Är nöjd med arbetet och kontakten med vi aluminium. Hälsningar Bengt Johansson

Terttu H
Wrote about Svenska Lumon AB

Har nya gardiner som är helt perfekta.

Marco B
Wrote about Svenska Lumon AB

Vi är nöjda med Svenska Lumon AB, även om installationen tog längre tid än förväntat på grund av felmätningar och fördröjningar. Lumon skötte om oss väl, vilket gjorde oss glada. Vi blev bemötta på ett professionellt och vänligt sätt. Våra förväntningar på kvalitet och service uppfylldes. Och Svenska Lumon tog hand om oss.

Svar från Svenska Lumon AB

Hej! Stort tack för att du tog din tid för att lämna en recension! Otroligt kul att du känner dig nöjd med oss samt produkten. Det ska vi ta vidare till ansvariga :)

Eva Maria W
Wrote about Svenska Lumon AB

Professionellt och bemötande korrekt och saklig information. Kändes tryggt!

Gunnar L
Wrote about Svenska Lumon AB

Allt har varit till belåtenhet från början till slut

Staffan A
Wrote about Svenska Lumon AB

Bra och professionellt till rimligt pris.

Anna Ö
Wrote about Svenska Lumon AB

Mycket nöjda med inglasningen, både kvalitet och utförande. Med tips på att värma upp balkongen har vi kunnat nyttja större delen av året.

Lars-Inge A
Wrote about Svenska Lumon AB

Vi fick vår balkong inglasad på ett snabbt och utmärkt sätt och allt har fungerat 100 %-igt

Anders L
Wrote about Svenska Lumon AB

Lumon gjorde ett mycket bra jobb rakt igenom. Först vid presentationen av hur den inglasade balkongen kommer att se ut i färdigt skick. Inmätning av måtten på befintlig balkong gick smidigt. Sen vid uppförandet var det vågrätt regn men killen jobbade på. Bra jobbat! Nu har jag avnjutit många frukostar mm på balkongen. Så upplevelsen av att nu kunna använda balkongen mycket mer är fantastiskt.

Svar från Svenska Lumon AB

Hej! Stort tack för din recension. Fantastiskt att allt processen gått så bra och att vi kunde leverera en lösning som gett dig större utrymme att njuta på. Skulle det vara något kan du alltid höra av dig till oss :)

Jan M

Snabb korrekt leverans. Bra paketerat

Nalaka H
Wrote about Svenska Lumon AB

Lumon AB did my balcony glazing, and I'm very satisfied with the work they performed. The sales team, technical staff—everyone was friendly and professional. The materials used are of high quality. I highly recommend Lumon to anyone looking to get their balcony glazed.

Svar från Svenska Lumon AB

Hi! Thank you so much for leaving a review. We're so glad that you feel satisfied with us and the product. I noticed you gave us the grade 1/5 here but as far as I can tell from what you wrote it seems to be the other way around. If you have the time feel free to set the appropriate grade you seem fit. Otherwise, thank you again for your kind words :)

Stefan B
Wrote about Svenska Lumon AB

Smidigt och bra från början till slut. Leverans och installation på utlovad tid. Vi stormtrivs i vårt extra rum.

Dan A
Wrote about Svenska Lumon AB

Mkt bra och proffsig montering sämre med leverans info

Svar från Svenska Lumon AB

Hej! Tack för din recension. Härligt att montaget gick bra. Jag ska ta vidare dina ord kring leveransinformation så ska vi försöka bli tydligare kring detta framöver.

Annika M
Wrote about Svenska Lumon AB

Vänligt bemötande. Proffsigt utfört.

Hans J
Wrote about Svenska Lumon AB

Snabb och professionell handläggning. Effektiv montering och vi är mycket nöjda med resultatet.

Tommy C
Wrote about Svenska Lumon AB

Trevliga och kunniga montörer. En bra produkt. Vi är jättenöjda.

Åke B
Wrote about Svenska Lumon AB

Ett professionellt bemötande från början till slut, och trevligt dessutom! Servicen med att få bygglov för inglasning av uteplats var supersnabb. Monteringen gjordes också snabbt och bra. Alla förväntningar överträffades.

Gun S
Wrote about Svenska Lumon AB

Höll lovad leveranstid. Rent och snyggt efter avslutat arbete.

Ingela E
Wrote about Svenska Lumon AB

Yrkeskunnig Presenterade sitt företag, utmärkt Bra garantier Kvalite Kund vänlig personal Utmärkt utfört arbete.

Andreas G
Wrote about Svenska Lumon AB

Mycket fint utfört arbete. Kvalite i toppklass.

Massoud R
Wrote about Svenska Lumon AB

Från början till slut väldigt nöjd med valet av Lumon när vi glasade in balkongen ! Toppen säljare som inte var "pushig" och lyhörd!

Birgitta E
Wrote about Svenska Lumon AB

Helt ok. Bra info vid försäljning och demo. Vi har ännu inte haft några problem med vår inglasning efter 6 månader. Kanske lite svårt att få utsidan helt fläckfri efter putsning.

Alfredo Walter Candan G
Wrote about Svenska Lumon AB

Ett företag med erfarenhet, ansvarsfull som kan leverera det det lovar.

Raja J
Wrote about Svenska Lumon AB

Vi har bestämt oss att skaffa lumon inglasering till våra balkong Personalen som jabbar där var jätte trevliga och kunniga. Själva jobbet och säkerhet på jobbet var utmärkt Tack varar inglasningen från lumon är balkongen numera en plats där familjen samlas och umgås Jag rekommenderar dem varmt

Bo L
Wrote about Svenska Lumon AB

Sakkunnig rådgivning,klar och ren offert,leveranstid hölls, imponerande montage/montör.

Birgitta B
Wrote about Svenska Lumon AB

Vi beställde inglasning av balkongen på 18 kvm vecka 46 2024. Personal kom på utlovad tid och klarade att glasa in hela balkongen på en dag! Samtidigt berättade personen ingående om hur allt skulle skötas. Vi är jättenöjda med resultatet!

Jan E
Wrote about Svenska Lumon AB

En väldigt gedigen konstruktion, samt en fin lösning med ventilation och öppningsmöjlighetert!

Danica B
Wrote about Svenska Lumon AB

Bästa möjliga sätt jag är så nöjd med det dom gjort hos mig ,bemötande med personerna i telefon är det bästa rekommenderar verkligen 🙏🏼bara bästa så från början till slut 🤷🏼‍♀️🫶🥰 MVH mycket nöjd kund Danica☀️

Elisabeth Chaya R
Wrote about Svenska Lumon AB

Snabba trevliga kunniga och väldigt positivt inställda.

Ingrid W
Wrote about Svenska Lumon AB

Bra service. Bra bemötande. Bra utfört arbete.

Lars C
Wrote about Svenska Lumon AB

De kom i tid och gjorde vad de skulle och behandlade lägenheten respektfullt