Ellen Wikström

Ellen Wikström

Ellen Wikström är mäklare på Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Ellen Wikström har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Ellen Wikström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellen Wikström har haft 7 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-08

9 omdömen om Ellen Wikström

Sedan starten hos Reco 2022
Madelaine P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ellen Wikström en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Ellen gav oss förhoppningar och infriade dom. Ellen visade också ett mycket professionellt kunnande.

Svar från Ellen Wikström

Tack snälla Madelaine för att du tog dig tid att svara. Nöjet var helt på min sida kul att få hjälpa till🤩 välkomna till området 💫

Anna-lena A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ellen Wikström en del av Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Enskededalen

Ellen var från dag 1 ett givet val av mäklare för min försäljning. Alltifrån att sätta ihop annons, välja bilder till att hålla visningar och försäljning har Ellen gjort med stort engagemang och lyhördhet. Jag är mycket nöjd med Ellen som mäklare och rekommenderar henne till kommande säljare.

Svar från Ellen Wikström

Tack för fint omdöme och bra samarbete. Lycka till med nya äventyr som väntar 🤩

Jonathan A
Skärmarbrink

Blev väldigt bra bemött och väldigt smidigt! Jag hade förväntningar av att det skulle bli en bra affär och dem slog in. Det blev en väldigt snabb och smidig försäljning! Jag skulle varmt rekommendera Ellen!

Svar från Ellen Wikström

Tack Jonathan för att jag fick hjälpa till med din försäljning och för att du tog dig tid att svara:) Önskar dig en fin sommar!

Viggo E
Skärmarbrink

Jag blev bemött av Ellen på ett väldigt välkomnade och trevligt sätt där hon berättade lägenhetens information upp till lägenheten! Hon kunde svara på alla frågor jag ville och var väldigt kunnig inom vad som hade hänt inom föreningen och vad som eventuellt skulle göras. Hon berättade att det snart var budgivning och att efter det så går det snabbt! Efter budgivningen så var hon väldigt informativ och ringde upp mig och berättade vad som komma skall, hon bokade in tider och var hjälpsam med allt det finstilta samtidigt som det fysiska mötet. 5/5 mycket nöjd!

Svar från Ellen Wikström

Tack Viggo för fina ord och att du tog dig tid att svara:) Välkommen till området hoppas du kommer stormtrivas!

Alva E
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Ellen har gjort ett underbart jobb. Jag ville sälja på kort varsel och hade inte förväntat mig att vi skulle lyckas med det. Ellen tog sig tiden att förklara processen för mig, var alltid närvaro och trevligt att samarbeta med henne. Försäljningen gick över mina förväntningar.

Svar från Ellen Wikström

Tack Alva för det fina omdömet och för att du tog dig tid att svara! Det var ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen! Jag önskar dig all lycka i erat framtida bostads letande och att ni hittar eran nya drömbostad, med fin fiskbensparkett ;)

Sandra R
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Professionell, trevlig, lätt att få förtroende för, svarar snabbt och får en känsla av att hon vill försöka hitta bästa lösning för både säljare och köpare. 10/10

Svar från Ellen Wikström

Tack så mycket Sandra för ett jättefint omdöme och för att du tog dig tiden att svara! Grattis till din nya superfina bostad, jag är säker på att du kommer stormtrivas både i den och i området :)

Gabrielle L
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Duktig, gav löpande uppdateringar samt höll extra visningar för de som inte kunde närvara vid ordinarie tider.

Svar från Ellen Wikström

Tack bästa Gabrielle för fint omdöme, var ett nöje att få hjälpa till med din försäljning.

Felix P
Blåsut

Ellen Wikström visar upp ett mycket gott bemötande och lever definitivt upp till de förväntningar man kan tänkas ha som köpare. Ellen har varit såväl tillgänglig som flexibel och gått i bräschen för att båda parter ska känna sig nöjda med affären. Ellen kan varmt rekommenderas för uppdrag som mäklare.

Svar från Ellen Wikström

Tack snälla Felix för det fina omdömet! Grattis till din nya bostad och välkommen till området.

Eva-Maria E
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Hon haft mycket tålamod, första gången jag ska investera i lägenhet. Tillgänglig, och hjälpsam. Eva-Maria Engström

Svar från Ellen Wikström

Tack Eva-Maria för det fina omdömet, tror att du kommer trivas kanon bra