Extremt bra och noggrant utfört jobb!
Svenska Trappsteg - Trapprenovering
Välkommen till Svenska Trappsteg - Vi hjälper dig med trapprenovering från början till slut, steg för steg. Vi började med trapprenovering i Stockholm och har idag verksamhet över flera städer (Göteborg, Gävle, Uppsala, Stockholm) och erbjuder allt från trapprenovering till trappmålning till riktigt bra priser. Över 7000...
451 omdömen om Svenska Trappsteg - Trapprenovering
Sedan starten hos Reco 2018
Vi fick snabbt svar och bokning av hembesök för offert. Trapprenoveringen genomfördes smidigt och hantverkaren gjorde ett fint jobb och var flexibel med ändring. Vi älskar den nya trappen och kan varmt rekommendera företaget!
Jobbet blev bra och blev klart under samma dag. Montörern i Malmö var trevlig och duktig, skyddstäckte väl och städade upp efter sig. Blev ombokning av utförandet, men gick att hantera. Jag trodde att filtmattan behövdes plockas bort för att kunna limma stegen, men montören sa att det inte behövdes av den anledningen så det arbetet utgick. Varma rekommendationer.
Vi är väldigt nöjda med valet av Svenska Trappsteg Kom på utlovat tid och datum. Gick snabbt utan att det kändes slarvig, det var till och med städat varje eftermiddag när hantverkaren lämnat. Mycket trevlig och lösningsfokuserad hantverkare. Att trappan blev bättre än vi trott och fakturan stämde exakt enligt offert gör ju saken inte sämre 😊
Hej Peter. Tack för omdömet. Roligt att höra att allt har fungerat bra och att hantverkaren var lösningsfokuserad och städade efter sig varje dag. Jag hälsar honom att du var nöjd! Önskar dig en fin helg!
Trevlig och kompetent personal
Bra bemötande från första kontakt till färdigt projekt. Trappan blev klar som förväntat och till ett bättre resultat än vad vi trodde från början. Montören Ali var väldigt tillmötesgående, noggrann och ambitiös. Vi valde trestav med hårdvaxolja/halkskydd. Trappan är väldigt bekväm att gå i och stämmer i färgen väldigt bra med vårt anslutande parkettgolv. Kort sagt är vi väldigt nöjda med både trapprenoveringen och Svenska Trappsteg!
Tack för omdömet. Jag hälsar Ali det:) Önskar er en fin kommande Jul!
Mycket fint arbete och bra hantverkare
snabba o snyggt jobb. trevlig snickare
Inga konstigheter. Kom när dom sagt och utförde arbetet professionellt och enligt överenskommelse. Rekommenderas
Suveränt från hembesök till utförande. Trappan blev som ny o stort tack till N som gjorde jobbet!
Tack för omdömet och roligt att tycker att allt har fungerat bra från början till slut. Jag hälsar även till montören det:)
Mycket bra utförd renovering av min slitna och skadade trappa och det till ett bra pris. Hantverkaren som utförde arbetet visste vad han gjorde. Mycket bra spacklat,målat och fogat. Trappan ser ut som ny och det ska tilläggas att den var verkligen inte vacker innan renoveringen så det krävdes en rejäl insats.
Hej Magnus. Tack för omdömet. Ja, trappan var verkligen i dåligt skick. Men är så nära som ny som möjligt nu. Jag hälsar montören att ni är nöjda:) Önskar dig en fin dag.
Professionella och håller vad de lovar
Jag blev mycket bra bemött. De var hjälpsamma både med information om vad som skulle och kunde göras åt en skada vi hade och att hitta en tid för arbetet. Arbetet blev mycket bra utfört så vi är jättenöjda.
Anlitade för trapprenovering och målning. Blev väldigt fin! Seriösa, pålitliga och kunniga. Kan varmt rekommendera.
Vi bestämde oss för att renovera vår trappa. Den var tidigare vitlaserad med ljus nålfiltsmatta, en matta som var ganska fläckig efter 20 års spring upp och ner. Vi valde att måla trappan och handledarna vita, att "stänga" den och att montera nya steg i ek. Den blev väldigt fin och vi är verkligen nöjda!
Fick en jättefin trappa och montören var duktig och trevlig. Trappan målades vit med steg i massiv ek.
Tack för omdömet:) Önskar er en fin höst! Mvh
Otroligt resultat och fantastisk hantverkare. Bra från början till slut
Tack Daniel för ditt omdöme. Kul att ni blev nöjda:)
Toppennöjd med både resultatet och bemötandet! Njuter varje gång jag går i den nya trappan!
Snyggt slutresultat. Jobbet startade respektive avslutades enligt avtal.
Vi är nöjda, det blev bra och hantverkaren gjorde ett mycket bra jobb och var trevlig. Vi kan verkligen rekommendera Svenska Trappsteg.
Renovering av två trappor.utfördes mycket professionellt. Lite luddiga instruktioner från projektledning, både för oss som kund och för utförare. Men det redde ut sig på bästa sätt. Mycket nöjda!
Hej Magnus. Vid start så har montören en arbetsorder som är baserad på offerterna samt vad vi har pratat om på hembesöket. För att undvika eventuella missförstånd så går montören tillsammans med kunden igenom vad det är som ska göras på plats vid start. Om någonting misstämmer från ordern så ska montören ringa in till mig och dubbelkolla. Jag tror att det är det som du kan ha upplevt som "luddigt" och inte upplevt att montören inte hade fullständiga instruktioner. Men som sagt montören hade 100% koll:) Önskar er en fortsatt fin sommar.
Jag ger ett toppbetyg till Svenska Trappsteg. Vi valde eksteg , målning och ett räcke i ek. Det är så snyggt gjort ! Snabbt. Allt gick på 2 dagar. Hantverkaren var så proffsig snabb ordningsam och trevlig. Kan med varmt hjärta rekommendera detta företag 🙏🏻
Tack Anette för omdömet. Jag hälsar montören detta. Önskar dig en fin midsommar.
Vi är mycket nöjda med renoveringen av vår trappa. Nya eksteg och målning av trappvang och spaljé, och nya ledstänger av ek. Hantverkaren gjorde ett fantastiskt jobb. Trappan blev som ny.
Tack för omdömet. Ha en fin midsommar:)
Vi är jättenöjda. Duktig hantverkare som har gjort ett fantastiskt arbete. Vår gamla trappa med nålfilsmatta har förvandlas till en modern ektrappa!
Tack Agneta för omdömet. Vi önskar dig en fin sommar.
The service and the quality of the work was very good. We are Satisfied :) Regards /Dahmane
Det blev en otrolig skillnad i trappan, så fint! Väldigt enkel kontakt med företaget
Mycket smidig kommunikation och fantastiskt resultat!
Tack Anna för omdömet. Jättekul att ni blev nöjda:) Önskar dig en fin sommar!
Vi är mycket nöjda med renoveringen i oljad ek av vår gamla trappa. Killen som gjorde jobbet var noggrann och skicklig. Nersmutsning och nerdamning minimal.
Mycket proffsigt och effektiv säljprocess. Sedan en fantastisk hantverkare som jobbade hårt och var mycket noggrann med detaljerna och kvalitet. Vi är så nöjda och njuter verkligen av vår nu mycket vackra trappa.
Tack snälla Karin för omdömet. Jag hälsar montören detta. Önskar dig en fin sommar.
Det blev snyggt. Trevliga kontakter. Men dyrt.
Tack för omdömet och att du tyckte att kontakterna var trevliga. Gällande priset så är allt relativt. Vi har lägst priserna gällande trapprenovering av massivt material och även för 3-stav av med prisgaranti och prismatchning om man mot förmodan kan få det billigare på annat håll. Vi har även lägst pris för målning av trappa. Vi uppskattar din feedback. Ha en fin vecka.
Väldigt proffesionellt och väl utfört arbete- Noggrant och fint. Priset var ok. Dock var inte administratören som skickade ut offert/faktura helt van vid systemet. Det blev lite strul med namn/summor osv. Bra att hålla koll.
Hej Lasse. Tack för omdömet. Tack för att du tyckte att det var proffissionellt utfört och att priset var ok. Beklagar att namnet blev fel pga nytt system. Tur i oturen är att det är bara en person som har drabbats:) Önskar dig en fin vår/sommar.
Trevlig personal. Bra service och perfekt resultat.
Tack för omdömet och vi önskar dig en trevlig vecka.
Jag är mycket nöjd med Svenska Trappsteg. Företaget "färgade" in trappen i samma kulör som golvet. Snickaren gjorde trappen på plats, han hade ett mycket trevligt sätt och stor kunskap. Resultatet blev helt otroligt, mycket bättre än vad jag hoppas på. Jag kan varmt rekommendera Svenska Trappsteg.
Hej Ulrika. Tack för omdömet. Roligt att ni var nöjda med oss och arbetet. Önskar dig en fin vår och sommar.
Bra respons på förfrågan med snabbt inbokat personligt besök innan beställning Snar återkoppling med tydligt specad offert. Bra och tydlig dialog innan arbetet påbörjades. Punktlig och erfaren montör som gjorde ett gediget arbete- både förarbete & formning av trappsteg samt målning höll schemat perfekt. Mycket snyggt resultat - vi är jättenöjda. Vi kan varmt rekommendera Svenska Trappsteg- Trapprenovering i Täby
Hej Carl. Tack för omdömet. Jag hälsar montören att ni är nöjda:) MVh
snabba svar och leverans enligt överenskommelse
Snabb hjälp och tillmötesgående bemötande. Vi är jättenöjda med resultatet och hur smidigt det gick! Allt gick helt enligt vad som utlovades. Mycket nöjda och skulle verkligen rekommendera Svenska Trappsteg till alla som funderar på en trapprenovering...det blev ett oerhört lyft!
Vi är Väldigt nöjda med arbetet Svenska trappsteg gjorde hos oss. Trappan blev super fin. Ali som kom den tid vi avtalat utförde ett fantastisk arbete. Hade jag gjort jobbet själv hade jag sparat några tusenlappar men det hade tagit längre tid och troligen inte blivit tillnärmelsevis så bra som det blev med ett proffs som utförde arbetet. .
Hej Martin. Vi tackar för omdömet. Ja, Ali är väldigt duktig och jag hälsar honom att ni är nöjda:)
Vi har renoverat vår trappa och är mycket nöjda med hela processen från början till slut. Allting flöt på enligt planering. Montören var väldigt proffsig med känsla för detaljerna. Svenska trappsteg uppfyllde våra förväntningar med råge.
Tack Sergio för omdömet. Verkligen roligt att ni känner er mer än nöjda. Jag hälsar så klart till montören det;) Ha en fin vår/sommar! Mvh
• Proffsigt och engagerande bemötande • Mina förväntningar införlivades till 100% • En mycket skicklig hantverkare installerade trappstegen och viloplanen av trestavs ek till att trappan uppfattas som genuin och original!
Tack Mikael. Jag hälsar montören det😊 Vi önskar dig lycka till i ert nya boende. Ha en fin vår/sommar:) Mvh
Otroligt otrevligt och arrogant bemötande. Vart tog service, hjälpsam eller allmänt hyfs vägen?
Hej, Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att du uppfattade bemötandet som otrevligt och arrogant – det är självklart inte den känslan vi vill lämna någon med. Vi tar din feedback på största allvar och ser det som en viktig möjlighet att förbättra oss. Om du har möjlighet att berätta mer om vad som hände, lyssnar vi gärna – vi vill förstå och lära av situationen. Tack igen för att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Svenska Trappsteg
Mycket bra från början till slut, höll avtalade tider.
Jag har redan svarat på detta. Upplevelsen är utmärkt. Ledstången fungerar utmärkt och fakturan blev samma som offerten
Vi sökte företag som kunde förädla vår gamla trapp och även måla om väggarna i trappen samt hallen på övre plan. Vi fick kontakt med Svenska Trappsteg. Snabba svar och bokning för hembesök. Vid hembesök visade de upp olika modeller av trappsteg och handledare vilket gjorde det lätt att visualisera och välja. Erbjöd frihet i hur offert skulle läggas upp. Vi valde att köpa golvet till vilplanet som skulle monteras av Svenska Trappsteg. Montör/målare kom på utsatt tid vid start och öste på. Efter 1 vecka hade vår trapp nya...
Hej Jonas. Tack för omdömet. Roligt att ni blev nöjda med allting. Jag hälsar montörerna det. Jag hoppas att ni kommer att trivas med trappan och allting som belv utfört. Önskar er en fin vår och sommar.
Hela processen gick smidigt ända från första kontakten tills dess att arbetet var klart.. Jag kan rekommendera dem om ni funderar på en trapp renovering..
Min gamla slitna källartrappa blev jättefin. Ali gjorde ett strålande jobb och noggrann med att förklara allt i processen.
Det blev snyggt, knarret försvann och gick snabbt och smidigt!
Trevligt och med gott bemötande. Jag har alltid höga förväntningar på ett arbete och de gjorde oss inte besvikna. Proffsig finish!
Tack Pia för ditt omdöme:) Önskar dig en fin dag!
Trappan blev superfin!
Vi målade om vår trappa. Mycket smidigt och enkelt hela vägen. Schysst bemötande både Mail och av hantverkaren på plats. Tack!
Över förväntan, fick en fint renoverad trappa 99% dammfritt, vilket lyft! Allt tog bara 2 långa dagar, supernöjd, kunde inte blivit nöjdare. Tonny Delin
Tack Tonny. Jag hälsar montören att du var nöjd:)