K3 Gruppen är ett företag som tycker att nöjda kunder är det bästa som finns och vi jobbar varje dag för att ha just det. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, förvaltare, BRF, och både ko...
ERIC O:
Superbra service och kundbemötande. Svarade snabbt på frågor och var hjälpsamma med råd och tips. Vi var även jättenöjda med våra nya golv
Låt oss på MaxFix fixa allt ditt småfix i hemmet. Det du inte fixar, det fixar vi!
Liisa I:
En trevlig och punktlig fixare från MaxFix monterade två Ikea-kökskåp hos mig. Proffsigt! Även två spegelskåp i badrummet monterades med önskat resultat. Bästa hjälpen!
Sebastian William S:
Beställde en bänkskiva i kalksten efter att ha gjort lite research bland aktörer.
Känslan var att prisvärdhet och omdömen låg bra till och detta fick vi verkligen bekräftat efter genomförd installation.
Vi är väldigt nöjda med processen! Alltifrån kommunikation till proffsigt genomförande och resultat.
Välkommen till Svenska Trappsteg! Vi hjälper dig med renovering av din trappa - steg för steg.
Svante L:
Riktigt fint precisionsarbete i varje detalj. Arbetet var helt klart över förväntan och trappan blev som ny. Kan helt klart rekommendera Svenska Trappsteg för liknande arbeten.
Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
Fredrik Göran Walter L:
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
På Alltreko Bygg är vår främsta prioritet att du som kund blir helt nöjd med vårt arbete. Därför lägger vi stor vikt på att bygga starka och förtroendefulla kundrelationer.
GST TAK :
Vi har haft ett mycket gott samarbete med Alltreko Bygg AB.
De är pålitliga, professionella och levererar alltid i tid med hög kvalitet. Vi ser fram emot fortsatt samarbete. 👍
Välkommen till Liljeholmens Måleri AB - Låt inte namnet lura dig. Vi åtar oss snickeri, El/vvs och badrumsrenoveringar. Hög standard är det enda vi kan!
Anna Kristina A:
Liljeholmens måleri har hjälpt oss med en komplett badrumsrenovering inkl. flytt av stor varmvattenberedare och uppbyggnad av platsbyggda, belysta nischer. Vi är mycket nöjda med resultatet och med hantverkarnas yrkesskicklighet.
Leif Olof Rickard H:
Billy från Byggalliansen satte kakelplattor i vårt nyrenoverade kök med perfekt resultat, såå snyggt! Han kom på avtalad tid, gav kunniga råd och var dessutom väldigt trevlig! Det är ett nöje att rekommendera Billy!
ALMASI Bygg AB hittar lösningen på ditt byggprojekt! Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar.
Tina K:
Vi är mycket nöjda och hade gett sex stjärnor om det fanns möjligt. Tredje gången vi samarbetar med Almasi Bygg AB och den här gången var det en rätt omfattande arbete med kök, badrum, terrass och måleri. Det utförda arbetet var över förväntan. Förutom en perfekt finish gjorde gänget ett gediget grundarbete vilket både märks och syns. De var så duktiga att även grannar och brf anlitade dem för andra uppdrag. De håller det de utlovar och arbetet håller en hög kvalitet. De är alltid professionella och tillmötesgående samtidigt som de är tydliga när något inte är görbart eller avviker från offerten så inga överraskningar heller när det väl var dags för fakturering. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Almasi Bygg AB.
Bertil W:
Efter våra 20 år i huset var det nu dags att byta golvbeläggning.
Jag och Margaretha har efter mer än 30 år i fastighetsbranschen som egenföretagare vana att anlita underentreprenörer för olika arbeten. Efter att vi fått in offerter från flera företag så föll vi för Upplands-bro Golv AB. Vi är supernöjda med resultatet och kan varmt rekommendera detta företag. Isac som hjälpte oss hade en blick för detaljer som till och med överraskade oss.
Besök oss gärna i vår köksbutik i Abrahamsberg (Bromma) för inspiration, vår adress är Bävervägen 53-55, 168 30 Bromma.
Eva L:
Byte av samtliga köksluckor.
Mycket professionella hantverkare både i planeringsstadiet och vid utförandet.
Bra bemötande. Vi är mer än nöjda, det blev t.o.m. bättre än vad vi förväntade oss.
Brf A:
En stor Vattenskada i 2st bostadsrätter.
Vi är Jätte nöjda med allt arbete av snickare plastsättare,rörmokare,målare mfl det är noggrant utfört och trevligt bemötande.
Alla han
Ya C:
Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och servicen som vi fick från Entreo Entreprenad.
Kommer definitivt att anlita dem igen för framtida uppdrag.
Alfredo N:
Vi har jobbat ihop med Hantverksbyrån ett bra tag nu och vi kan verkligen säga att de vet vad de gör. Som målare uppskattar vi när hantverkare håller samma nivå av noggrannhet och yrkesstolthet som vi själva – och det gör grabbarna här till 100%. En självklar 5 av 5 från oss.
Med vänlig hälsning,
4 Väggar AB
Robert V:
Mycket smidig!
Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet.
Allt var klart i tid och städat o snyggt.
Det blev bättre än förväntat.
//Ekeröväsby samfällighetsförening
Samuel Hans S:
Jag anlitade Turan Bygg & Måleri AB för att genomföra en omfattande renovering av min lägenhet, där de målade, spacklade och slipade väggarna. Resultatet blev över förväntan och jag är oerhört nöjd med det utförda arbetet.
En av de största fördelarna var deras punktlighet och respekt för tidsramarna. De höll exakt tidplan och slutförde arbetet på endast fyra dagar, vilket är något jag värdesätter högt.
Utöver målningen och spacklingen genomförde de även några andra arbeten, som att stänga en dörr från sovrummet och bygga en vägg där, samt komplettera med lister som saknades. Detta utfördes med stor precision och kvalitet.
När jag klev in i lägenheten efter renoveringen var jag verkligen imponerad. Det kändes som att kliva in i en helt ny lägenhet, utan att överdriva. Det var en total förvandling.
Jag uppskattade också deras kommunikation. Eftersom jag inte är så mycket för telefonsamtal, uppskattade jag att all kontakt kunde skötas via SMS. Vid frågor fick jag alltid snabb och tydlig återkoppling. Efter att arbetet var slutfört hörde de av sig för att säkerställa att jag var helt nöjd, vilket jag självklart var.
Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med både arbetskvaliteten och den service jag fick från Turan Bygg & Måleri AB, och jag rekommenderar dem varmt till andra.
Vi på Honkonen Bygg hanterar de flesta byggprojekt. Kontakta oss så får du pålitliga hantverkare med lång erfarenhet!
G L Christina T:
Mycket bra och trevligt bemötande. Snabbt och proffsigt utfört arbete av elektriker Anders som också kom med smarta lösningar och tips samt arbetade effektivt utan att tumma på kvaliteten. Fint installerad belysning. Tack! Jag rekommenderar Honkonens Byggnads AB.
Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
Hans Peter L:
Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid
Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar.
Mycket nöjda men kanske inte billigast...
Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris!
Använder mycket gärna Eklöws igen
Hans-Peter
Hoffen AB är ett erfaret byggföretag som erbjuder snickeri, renovering, tillbyggnation och nyckelfärdiga attefallshus – alltid med fokus på kvalitet, service och trygghet.
Jenny S:
Vi är otroligt nöjda med Hoffen från början till slut. Snabba, professionella och kommunikativa. Rekommenderar varmt!