Kitchens.se

www.kitchens.se
  • BadgeSevenYears
4.9
Call 073-388 33 71 Share

Välkommen till Kitchens.se! Vi levererar bänkskivor till hela Sverige och erbjuder komplett service – mätning, leverans och installation. Hos oss får du alltid kvalitetsgaranti och 15 års tillverkar­garanti på våra produkter. Som officiell återförsäljare för Silestone, Dekton och Technistone erbjuder vi marknadens mest hållbara...

412 omdömen om Kitchens.se

Sedan starten hos Reco 2019

Ulf H
Wrote about Kitchens.se

Vi beställde bänkskiva, diskho och blandare. Vi fick mycket bra service och förslag från Annie. Smidig samordning med mätning, leverans och tydlig information om hur allt går till. Vi är mycket nöjda med båda administartionen och själva utförandet av jobbet.

Sandra P
Wrote about Kitchens.se

Vi köpte bänkskiva i granit och diskho till köket via Kitchens. Vi är väldigt nöjda och har fått jättebra service från Danna på Kitchens. Mycket proffessionella och serviceminded. Allt har fungerat smidigt från beställning till färdigt resultat. Snabb service av mätning, leverans och montering av bänkskiva. Dessutom snabb leverans, 11 dagar från mätning till montering. Vi kommer definitivt att rekommendera andra att vända sig till Kitchens om behöver hjälp med kök.

Erica C
Wrote about Kitchens.se

Jättebra hjälp av Annie och mätning och leverans fungerade toppen. Vi är nöjda!

Nils S
Wrote about Kitchens.se

Beställde stenskiva. God service, hög flexibilitet för våra behov och tillgänglighet. Rekommenderar!

Sebastian William S
Wrote about Kitchens.se

Beställde en bänkskiva i kalksten efter att ha gjort lite research bland aktörer. Känslan var att prisvärdhet och omdömen låg bra till och detta fick vi verkligen bekräftat efter genomförd installation. Vi är väldigt nöjda med processen! Alltifrån kommunikation till proffsigt genomförande och resultat.

Cathrine W
Wrote about Kitchens.se

Väldigt nöjd med hela processen och kvaliteten på bänkskivan. Från beställning med bra råd från Danna, till mätning och snabb leverans på utsatt tid.

Marie Elisabet S
Wrote about Kitchens.se

Mycket nöjd med allt i processen. Annie har varit väldigt hjälpsam, proffsig och tillgänglig. Bänkskivan kom i tid och är perfekt, trevliga och superskickliga montörer.

Ebba Signe Maria H
Wrote about Kitchens.se

Vi är otroligt nöjda med både service och bänkskiva, rekommenderar varmt Kitchens.se

Sofie H
Wrote about Kitchens.se

Vi köpte bänkskiva och lite annat via kitchens.se och fick superbra hjälp av Annie hela vägen. Alltid snabba svar och stort engagemang i vårt projekt.

Louise H
Wrote about Kitchens.se

Jag fick hjälp från Annie, både med val av bänkskiva och hur jag skulle tänka designmässigt. Annie var alltid tillgänglig för att bolla idéer och hjälpa till - superbra support. Bänkskivan och stänkskydd blev fantastiskt och installationen var smidig och mycket proffsig. Jag kan verkligen rekommendera Kitchens i allt från hjälp innan, kvalitet på bänkskiva, installation och kundorientering. Mycket nöjd!

Ewa Dorota J
Wrote about Kitchens.se

Har fått en ny bänkskiva som är perfekt. Kvalitet, utförande, rådgivning och priset - allt stämde. Har kommit mycket bra överens om tider både för mätningen och installationen.

Johannes Uno Sebastian T

Vi köpte en kalkstensskiva av kitchens.se. Vi är supernöjda med hantering och resultat. Ett extra tack till Danna för bra service och trevligt bemötande. 👍🏻

Sofia N
Wrote about Kitchens.se

Jättenöjd med fin sten, leverans enligt plan och proffsigt bemötande hela vägen. Kan varmt rekommendera Kitchen.

Elin V
Wrote about Kitchens.se

Mycket nöjda med vår bänkskiva. Bra kommunikation, smidig leverans och fint resultat. :)

Moritz L
Wrote about Kitchens.se

Supernöjd med nya bänkskivan och trevlig kontakt med Annie! Tack!

Mats Ingvar G
Wrote about Kitchens.se

Allt har sköts väldigt proffsigt och smidigt!! Är supernöjd med Annie som alltid varit snabb med svar och haft ett trevligt bemötande./ Mats

Martin Shervin H
Wrote about Kitchens.se

Supernöjd med Annie som kontakt på Kitchens.se. Svarar snabbt och alltid proffsig. Rekommenderas starkt!

Dan Mikael E
Wrote about Kitchens.se

Hej! Vi är otroligt nöjda med hela processen kring vårt köp av bänkskiva. Danna har varit ett riktigt föredöme genom hela resan – engagerad, tydlig och snabb med återkoppling. Mätning och installation utfördes professionellt och med mycket gott resultat. Stort tack till hela teamet på Kitchens! Vänliga hälsningar, Anna och Mikael

Lotta Sofi O
Wrote about Kitchens.se

Väldigt nöjd med all hjälp jag fått av proffsiga Danna! Snabb leverans och snyggt resultat. Skulle absolut gett högsta betyg om det inte vore för en försenad disko som innebar en merkostnad för mig som jag gärna hade sluppit.

David Bror Isak T
Wrote about Kitchens.se

Fin produkt, bänkskivor i marmor, till mycket bra pris. Smidigt levererat och installerat. En måttmiss (5 mm) på ett ställe utlöste viss oro, men efter lite justeringar passade det ändå!

Sara Nazanin T
Wrote about Kitchens.se

Har repor på skivan nsom jag fått vid installationen, Men företaget ska ordna med kompensation samt byte av sten. Har tidigare handlat från dom utan problem.

Matilda L
Wrote about Kitchens.se

Vi är supernöjda! Installatörerna var väldigt duktiga och trevliga att samarbeta med.

Anna Katarina V
Wrote about Kitchens.se

Bra service från sälj till leverans och montering. Fin kvalitet på skivan och snabb leverans, dessutom till bra pris. Rekommenderas!

Martin K
Wrote about Kitchens.se

Väldigt nöja med helheten med köp och installation av en ny bänkskiva, från början till slut. Vi besökte Kitchens butik i Stockholm där vi fick hjälp av Danna. Vi fick tydlig information om hela processen där Danna följde upp och säkerställde framdrift från början till slut och fanns tillgänglig för frågor. Ett stort plus är flexibiliteten där vi fick möjlighet att beställa bänkskivan med leverans och installation på våra villkor. Själva mät/installationsteamet var också professionella och väldigt duktiga förde en nära...

Petra Catharina S
Wrote about Kitchens.se

Proffsigt bemötande, snabb leverans och ett jätte fint resultat. Kan varmt rekommenderas

Julia F
Wrote about Kitchens.se

Väldigt positiv upplevelse av hela processen. Hade nära kontakt med Danna som var snabb, gav personlig support och var väldigt hjälpsam. Kan varmt rekommendera!

Daniel Per Göte S
Wrote about Kitchens.se

Efter prisjämförelser och kontroll av omdömen föll valet på Kitchens.se. Helnöjd med både verktyg för att få en snabb prisuppskattning, uppmätning på plats, diskussioner med säljare samt montering. Riktigt proffsigt och med ett utmärkt resultat! Förskottsbetalning känns lite underligt men fungerade bra.

Paola Lydia C

Prata med Annie. Hon löser allt 🎉

Ola K
Wrote about Kitchens.se

När väl allt var bestämt så levererades och installerades stenskivan på ca 3 v. Bra företag och professionell mätare och hantverkare. Blev en miss med avbetalningen bara, den delades upp på två istället för hela summan. /Ola

Johanna Amanda M
Wrote about Kitchens.se

Allt med vår bänkskiva, från vägledning, beställning och installation, gick supersmidigt och framförallt snabbt. Kan varmt rekommendera att köpa bänkskiva från Kitchens.se! Vi kommer definitivt köpa även framtida bänkskivor härifrån. Stort tack till Danna och gänget! ☺️

Hedda Vinnie Maria B
Wrote about Kitchens.se

Mycket nöjd med beställning av stenskiva till vårt kök. Snabba på att svara, medgörliga kring frågor och specialanpassningar och framför allt gick leveransen mycket snabbare än väntat. Pris jämförtbart med andra, om inte till och med lite billigare.

Solweig Maria Angelika S

Vi beställde bänkskiva till vårt kök, proffsig hjälp och trevligt bemötande. Dimitrios var bra att kommunicera, duktig och tillmötesgående ! Snabb leverans och lätt att få kontakt med kundtjänst under den tid vi hade leverans på gång, snyggt jobb vid monteringen! Vi är nöjda med Kitchens.se

Josefine Sanna Helen J

Supernöjd med hela upplevelsen och resultatet. Snabb och hjälpsam kommunikation av Annie samt trygg service på plats både vid mätning och montering. Vi fick även hjälp att åtgärda en fog som inte blev helt perfekt från start, även detta löstes snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera att beställa bänkskiva härifrån

Lars Anders H
Wrote about Kitchens.se

Positiv upplevelse från start till mål. Professionellt och snabbt bemötande av vår kontakt Danna. Tydliga och raka besked. Smidig och bra process för mätning och slutlig order. Slutligen en snabb produktion och montering med ett mycket fint slutresultat. Motsvarade alla våra högt ställda förväntningar.

Roger J
Wrote about Kitchens.se

Allt fungerade perfekt,från beställning till montering av bänkskiva.Professionellt arbete av både mätkillen och de som monterade. Annie som vi beställde av, ska ha en stor eloge för sitt arbete. Trevlig och snabb återkoppling värderas högt.Tidsplanerna fungerade fullt ut. Med andra ord ,vi rekommenderar varmt detta företag.(Annie extra mycket).

Ellen H
Wrote about Kitchens.se

Bra service, snabb återkoppling och väldigt hjälpsam handläggare (Dimitrios). Kan varmt rekommendera ✨

Lisa S
Wrote about Kitchens.se

Fått mycket bra och professionell hjälp av Annie i alla våra frågor! Kan varmt rekommendera henne!!

Matilda Christina H
Wrote about Kitchens.se

Supernöjd med slutresultatet, otroligt bra service hela vägen!

Anna M C O
Wrote about Kitchens.se

Förstklassig service av handläggare Danna! Så tillmötesgående och hjälpsam genom hela processen med våra nya bänkskivor. Rekommenderar varmt Anna

Rasmus Erik Niklas A
Wrote about Kitchens.se

Supernöjd överlag med pris, kommunikation, service och allt. Fick en snabb prisindikation, efterföljande var en delbetalning, därefter uppmätning och bekräftande kring mått och allting sedan slutbetalning. Därefter påbörjades produktion och allting hölls samman av företaget och tredjepart. Väldigt väl kommunicerat rakt igenom med förväntningar, tidsplan och inbokade tider. Vår säljare Dimitrios var informativ, kunnig och saklig. Rekommendation rakt igenom. Tack för en fantastisk köksbänk

Fatme C
Wrote about Kitchens.se

Jag har varit runt och kollat hos olika stenfirmor i Stockholm, men blev till slut rekommenderad Kitchens.se. Paul och hans team har varit superhjälpsamma och hela processen — från leverans till montering — gick riktigt smidigt! Jag kan varmt rekommendera Kitchens för bänkskivor och vitvaror. Bra priser och snabb leverans!

Lars Olof D
Wrote about Kitchens.se

Mycket bra, snabb leverans, proffsig mätning och stenen var jättefin.

Alexander Johannes A
Wrote about Kitchens.se

Så nöjd med både mer bänkskivan och vår kontakt person Annie. Otroligt hjälpsam genom hela processen.

Mathias H
Wrote about Kitchens.se

Fantastisk service och snabb leverans. Tog kontakt med Kitchens för bänkskiva till ett nytt kök. Jämförde priser och vad för produkter som erbjöds. Kitchens hade helt klart bäst totalpris. Hela arbetsgången från första kontakt med Danna till leverans och installation av bänkskivan var föredömlig. Hög servicenivå, snabb på att svara och förklara. Från första betalning till mätning och slutlig leverans av skivan tog inte mer än 2 veckor - Fantastiskt ! Bilderna på hemsidan var mycket representativ för skivan också. Så nöjda och kommer anlita Kitchens igen! Stort tack

Adam H
Wrote about Kitchens.se

Superfint bemötande och bra hjälp i showroomet. Leverans och montering gick supersmidigt med, kan inte annat än rekommendera!

Ebba Kristina Andersdotter E

Mycket nöjda genom hela processen. Snabb återkoppling, tillverkning och leverans/installation av bänkskiva. Vi bor i Göteborg och är också mycket nöjda med Kitchens partnerföretag som genomförde mätning och installation. Kändes till en början lite osäkert att betala innan leverans men med facit i hand var det inga konstigheter och vi är otroligt nöjda! Så tack Dimitrios och partnerföretaget för att ni var så serviceminded genom hela processen!

Johan S
Wrote about Kitchens.se

Mycket bra bemötande och leverans. Väldigt nöjd!!

Saranya A
Wrote about Kitchens.se

Annie was great, provided great service and really helped us. Extremely responsive and helpful

Joy Robin S
Wrote about Kitchens.se

Vi är så himla nöjda med både service och med stenskivan till vårt kök. Vi hade kontakt med Dimitrios som var lätt att få tag på, gav jättebra service och ordnade så vi snabbt och enkelt fick en bänkskiva levererad mitt i sommaren. Även mätning och leverans av bänkskiva var av toppkvalitet. Inga överraskningar, leverans enligt tidsplan och Dimitrios som direkt efter följde upp så att allt gått enligt plan. Rekommenderar verkligen kitchens.se!

Per Håkan Niklas W
Wrote about Kitchens.se

När vi köpte bänkskiva till nya köket fick vi kanonbra stöd av Dimitrios på kitchens, avseende såväl praktiska tips och om själva processen som estetiska val. Kitchens är både seriösa och bra att ha att göra med! Förvisso blev det någon veckas försening av bänkskivan, men vi har ganska stor förståelse för det då allt arbete skedde mitt under högsommaren.