Kitchens.se

www.kitchens.se
  • BadgeEightYears
4.9
Call 073-388 33 71 Share

Välkommen till Kitchens.se! Vi levererar bänkskivor till hela Sverige och erbjuder komplett service – mätning, leverans och installation. Hos oss får du alltid kvalitetsgaranti och 15 års tillverkar­garanti på våra produkter. Som officiell återförsäljare för Silestone, Dekton och Technistone erbjuder vi marknadens mest hållbara...

472 omdömen om Kitchens.se

Sedan starten hos Reco 2019

Olof Martin Gustav B
Wrote about Kitchens.se

Jag beställde en spis med inbärning och installation. Efter flera dagar fick jag ett mejl om att de endast levererade fram till tomtgräns på min ort, dvs. jag måste bära in själv och kontakta en dyr elektriker om installation av spisen (levereras utan stickpropp). Om man bor på landsbygden skulle jag, innan jag beställde vitvaror, först försäkra mig om att de verkligen levererar med inbärning och installation. Det borde heller inte vara svårt för leverantören att ange det redan i kassan.

Svar från Kitchens.se

Hej Olof, Tack för att du tog dig tid att skriva, och framför allt – jag är verkligen ledsen över hur det här blev. Så här ska det aldrig behöva kännas när man beställer hos oss. När din beställning lades hade vårt serviceteam från leverantören gett oss informationen att de skulle kunna täcka in just ditt område med både inbärning och installation. Det visade sig alltså inte stämma – och du fick veta det först flera dagar efter beställning. Det är både frågande och tråkigt, och det är exakt sådant vi nu utreder internt...

Hans Jonathan L
Wrote about Kitchens.se

Nöjd med snabb och effektiv hjälp av Lesly. Installationen gick smidigt och är väldigt nöjd med resultatet.

Svar från Kitchens.se

Hej Hans Jonathan, Tack så mycket för dina fina ord! Det gör mig riktigt glad att höra att Lesly tog hand om dig på ett bra sätt och att installationen flöt på smidigt. Jag ska absolut framföra ditt beröm vidare till henne, hon kommer bli väldigt glad. Tack för att du valde oss – och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa projekt! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Tilde Emilia L
Wrote about Kitchens.se

Vi är otroligt nöjda med hela processen hos Kitchens och Danna, från början till slut! Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och proffsigt hela vägen. Snabb leverans också vilket var jättekul! Rekommenderar starkt 😊

Svar från Kitchens.se

Hej Tilde Emilia, Vilken härlig recension att vakna upp till – tack! Det värmer verkligen att höra att Danna fick allt att flöda på från start till mål, och att leveransen kom snabbare än väntat är alltid en trevlig bonus. Jag ska se till att Danna får del av era ord, hon kommer bli så glad. Stort tack för förtroendet och rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Baderkhan Ali H
Wrote about Kitchens.se

Beställde en granit bänkskiva, Hade Annie Andersson som kontaktperson. Hon var alltid snabbt & tydligt. Proffsig personal som kom hem och gjorde mätningarna. Snabb leverans och montering. Är supernöjd med min bänkskivan.

Svar från Kitchens.se

Hej Baderkhan, Vad roligt att höra! Annie är verkligen en stjärna på att hålla kommunikationen tydlig och snabb, och jag ska se till att hon får del av ditt beröm. Riktigt kul också att mätningen och monteringen flöt på så smidigt. Tack för att du valde oss – njut av din nya granitbänkskiva! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Nils Leif Ingemar B
Wrote about Kitchens.se

Jag har köpt en bänkskiva, Granit Belvedere, som blev levererad och monterad den 25 april. Lesly på Kitchen har varit hjälpsam och tillmötesgående, trots att vi under tidens gång ändrade en del mått. Jag kan varmt rekommendera Kitchen och Lesly Johansson. Med vänlig hälsning Leif Berggren

Svar från Kitchens.se

Hej Leif, Stort tack för dina varma ord! Det är verkligen kul att höra att Lesly har varit så hjälpsam och flexibel med måttändringarna längs vägen – jag vet att hon lägger sin själ i varje projekt, och jag ska absolut hälsa henne. Granit Belvedere är en riktigt vacker sten, hoppas du får många års glädje av den! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Jens Erik K
Wrote about Kitchens.se

Mycket proffsigt o snabbt bemötande av Annie på Kitchens, rekommenderas starkt! =)

Svar från Kitchens.se

Hej Jens Erik, Kort och kärnfullt – precis som vi gillar! Tack för de fina orden om Annie, jag ska se till att hon får höra dem. Hon kommer att bli glad =) Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Niklas Mikael H
Wrote about Kitchens.se

Snabb och enkel leverans, kan varmt rekommendera Kitchens.se. Hade kontakt med Annie, hon svarade alltid snabbt & tydligt när jag hade frågor. Är supernöjd med min nya bänkskiva.

Svar från Kitchens.se

Hej Niklas, Vad roligt att höra! Annie tar verkligen hand om sina kunder, och jag ska se till att hon får veta vad du tyckte. Riktigt kul också att leveransen flöt på smidigt. Njut av din nya bänkskiva – och tack för de varma orden! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

John Erik David J
Wrote about Kitchens.se

Hade kontakt med Annie som alltid svarade snabbt och var väldigt behjälplig. Vi hade snabba leveranser och är nöjda med vårt resultat. Rekommenderar Kitchens.se för byte av bänkskiva :)

Svar från Kitchens.se

Hej John Erik David, Tack för att du tog dig tid att dela detta! Det gör mig glad att höra att Annie tog hand om er så väl och att leveransen flöt på i bra tempo. Hon kommer bli glad över dina ord. Lycka till med den nya bänkskivan, och tack för rekommendationen :) Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Marju K
Wrote about Kitchens.se

Jag är jätte nöjd med bemötandet, servisen och jobbet som Kitchen genomförde. Rekommenderar till alla.

Svar från Kitchens.se

Hej Marju, Vilken härlig recension, tack! Det värmer att höra att du var nöjd med både bemötande, service och slutresultat. Vi gör vårt bästa varje dag, och ord som dina gör att vi vet att vi är på rätt väg. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Susanne Elisabet B
Wrote about Kitchens.se

Bra service och fint resultat.

Svar från Kitchens.se

Hej Susanne, Kort, men det värmer! Tack för dina ord, och vad roligt att du är nöjd både med servicen och slutresultatet. Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Helena W
Wrote about Kitchens.se

Jag var i butiken på Östermalm och fick kontakt med en trevlig säljare som sedan hjälpte mig att komma fram till köp av stenkompositen Mystery White. Jag fick en offert med ett bra pris. Under hela processen har kitchen.se varit lättillgängliga och återkopplat snabbt vid frågor. Själva utförande med mätning och installation har varit proffsigt och smidigt. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet och kan varmt rekommendera kitchen.se.

Svar från Kitchens.se

Hej Helena, Stort tack för din fina och utförliga recension! Det värmer att höra att hela resan – från butiksbesöket på Östermalm till mätning och installation – kändes smidig och proffsig. Mystery White är en riktigt vacker stenkomposit, ett gott val! Jag ska gärna föra ditt beröm vidare till teamet. Tack för att du valde oss – och för de varma rekommendationerna. Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Liselott C
Wrote about Kitchens.se

Beställde granitbänk, diskho och kran. Vi är väldigt nöjda med hela processen från offert till färdigt arbeta. Alla inblandade har varit proffsiga, kunniga och tillmötesgående. Särskilt tack till dig Annie som vi fick stort förtroende för. Vi kan varmt rekommendera Kitchen.se Vänligen Lotta & Anders

Svar från Kitchens.se

Hej Lotta och Anders, Stort tack för er fina recension! Granitbänk, diskho och kran – ett riktigt fint paket. Det gör mig glad att höra att hela processen, från offert till färdigt arbete, kändes proffsig och tillmötesgående. Och så värmer det att höra om förtroendet ni fick för Annie – jag ska se till att hon får del av era ord. Hon kommer bli så glad. Tack för förtroendet och varmt välkomna tillbaka! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Alf Mikael B
Wrote about Kitchens.se

Leveransen var prefekt och bänken helt enligt önskemål.

Svar från Kitchens.se

Hej Alf Mikael, Vad roligt att höra! Att leveransen blev perfekt och att bänken motsvarade era önskemål – just så ska det vara. Stort tack för att du tog dig tid att skriva! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Andreas W
Wrote about Kitchens.se

Vi är verkligen nöjda med hela processen. Allt gick smidigt, tack vare Danna som var med oss hela processen från start till mål. Verkligen att rekommendera!

Svar från Kitchens.se

Hej Andreas, Tack för dina fina ord! Det gör mig glad att höra att Danna fanns med er hela vägen – hon är en riktig klippa, och jag ska absolut se till att hon får del av ditt beröm. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Sara Elinor L
Wrote about Kitchens.se

Vi är jättenöjda med vår stenskiva i kalksten Jura grey. Hela processen var smidig och slutresultatet överträffade våra förväntningar. Vi fick alltid snabb återkoppling och kände oss trygga genom hela projektet med hjälp av vår kontaktperson Danna! Tack för fint jobb och bra samarbete. MVH, Elinor och Petter

Svar från Kitchens.se

Hej Elinor och Petter, Vilken härlig recension att få läsa, tack! Jura grey i kalksten är en så vacker sten, och det värmer att höra att slutresultatet till och med överträffade era förväntningar. Danna kommer att bli så glad när jag visar henne era ord – hon brinner verkligen för att skapa trygghet hela vägen. Stort tack för förtroendet och det fina samarbetet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Jan Ove J
Wrote about Kitchens.se

Vi är mycket nöjda med resultatet på våra nya bänkskivor i kvartskomposit. passform var perfekt och dom limmade även våra egeninköpta spishäll samt diskbänk. Tack till Danna som vi hade kontakt med under hela processen och som gjorde att vi kände oss trygga. //Janne

Svar från Kitchens.se

Hej Janne, Vad roligt att höra! Att passformen blev perfekt och att vi kunde hjälpa till med att limma er spishäll och diskbänk – just så ska det fungera. Stort tack också för de fina orden om Danna, hon har en härlig förmåga att skapa trygghet hos kunder, och jag ska se till att hon får del av dina ord. Njut av era nya bänkskivor i kvartskomposit! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Feliz D
Wrote about Kitchens.se

Toppen service och bemötande av Annie på kitchens.se. Vi köpte en marmorskiva som är fantastisk! Snabb service och vi är otroligt nöjda.

Svar från Kitchens.se

Hej Feliz, Stort tack för de varma orden! Det värmer att höra att Annie tog hand om er så väl och att marmorskivan blev fantastisk. Jag hälsar Annie – hon kommer bli så glad! Njut av er nya skiva och tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Benjamin Nils William L

Beställde bänkskiva via Kitchens, fick hjälp av Annie Andersson. Förstår det som att Kitchens fungerar som en slags mellanhand mellan kund och stenföretag, så inte Kitchens själva som behandlar själva bänkskivan. Vi är supernöjda med den hjälp vi har fått. Snabba och transparenta svar på både mail och telefon genom hela processen. Så smidigt!

Svar från Kitchens.se

Hej Benjamin, Tack för en sådan välformulerad recension! Och ja, du har helt rätt – vi på Kitchens fungerar som länken mellan kund och de stenleverantörer vi samarbetar med, just för att kunna erbjuda ett brett sortiment och en smidig process. Kul att Annie tog hand om er så väl och att kommunikationen kändes snabb och transparent. Jag ska absolut hälsa henne! Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Christoffer E
Wrote about Kitchens.se

Danna hjälpte oss supersnabbt och bra med alltifrån offert, till justeringar och underlag! Leveransen av bänkskivan var snabbare än beräknat och resultatet perfekt. Rekommenderas!

Svar från Kitchens.se

Hej Christoffer, Tack för att du tog dig tid att skriva! Det är riktigt kul att höra att Danna kunde hjälpa er smidigt med allt från offert till justeringar – och att leveransen kom ännu snabbare än beräknat. Jag hälsar Danna! Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Jennifer B
Wrote about Kitchens.se

Fick såå bra hjälp av Annie kring stenskiva. Snabb leverans och är supernöjd med resultatet!! Prisvärt och återigen så bra och hjälpsam service 🙌🏻🙌🏻

Svar från Kitchens.se

Hej Jennifer, Vad roligt att höra! Annie brinner verkligen för att ge en bra service, och jag ska se till att hon får del av dina ord. Hon kommer bli så glad! Njut av din nya stenskiva och stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Carolina Maria F
Wrote about Kitchens.se

Kitchens har levererat noggrant utmätta och vackra bänkskivor av fin kvalitet, vilka också monterades proffsigt. Vi är väldigt nöjda och också väldigt tacksamma att ha haft ett nära samarbete med Danna Arancibia! Danna har varit spindeln i nätet och hjälpt oss genom hela processen, med snabb återkoppling och med trygg hand har hon hjälpt oss hela vägen. Vi kommer absolut använda oss av Kitchens igen!

Svar från Kitchens.se

Hej Carolina, Vilken härlig recension, tack så mycket! Att Danna har varit spindeln i nätet och fått er att känna er trygga – just så ska det vara. Hon kommer bli så glad när jag visar henne era ord. Kul också att mätningen och monteringen sköttes proffsigt och att slutresultatet blev så fint! Stort tack för förtroendet – och varmt välkomna tillbaka när det är dags för nästa projekt! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Ivo F
Wrote about Kitchens.se

Enkelt, snabba leveranser. Bra uppföljning och trevligt bemötande. Min kontaktperson var Lesly.

Svar från Kitchens.se

Hej Ivo, Tack för de fina orden! Det gör mig glad att höra att Lesly tog hand om dig på ett bra sätt – hon är riktigt duktig på att hålla god uppföljning. Jag ska se till att hon får del av ditt beröm. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Arnoldus Nicolaas S
Wrote about Kitchens.se

We are very satisfied with the entire process, from start to finish. Everything was executed perfectly and correctly. Thank you, Danna, for the excellent help and service; we greatly appreciate it.

Svar från Kitchens.se

Hi Arnoldus, Thank you so much for the kind words! It truly makes my day to hear that the entire process went smoothly from start to finish. I'll make sure Danna sees your message – she'll be delighted, she really cares about giving great service. Thank you for choosing us, and enjoy your new countertop! Warm regards, Paul Kitchens.se

Ingela O
Wrote about Kitchens.se

Mycket nöjd med allt från första besök hos Lesley Johansson i butiken på Humlegårdsgatan till installation i köket. Från slutbetalning tog det endast en vecka till bänkskivorna var på plats.

Svar från Kitchens.se

Hej Ingela, Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att Lesly tog hand om dig på ett bra sätt i vår butik på Humlegårdsgatan, och att det bara dröjde en vecka från slutbetalning till färdig installation – just så ska det vara. Jag ska se till att Lesly får del av ditt beröm. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Susanna Maria Madeleine J

Enkelt att beställa, transparenta priser och snabb leverans. Vi är jättenöjda med bänkskivan också!

Svar från Kitchens.se

Hej Susanna, Tack för att du tog dig tid att skriva! Det gör mig glad att höra att beställningen kändes enkel, priserna tydliga och att du blev så nöjd med bänkskivan. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Roberto T
Wrote about Kitchens.se

Beställde en bänkskiva och är supernöjd! Trots krångel med min renovering, vilket gjorde att jag behövde skjuta på projektet i flera månader, var Kitchen otroligt tillmötesgående. Annie hjälpte mig hela vägen och svarade tålmodigt på alla frågor. ​När det väl var dags för mätning och installation kom ett gäng oerhört noggranna och proffsiga yrkesmän som skötte allt perfekt. Kan varmt rekommenderas!

Svar från Kitchens.se

Hej Roberto, Vilken härlig recension, tack! Det värmer extra mycket att höra att vi kunde vara flexibla när din renovering drog ut på tiden – sådant brukar kännas stressigt, så jag är glad att Annie kunde lätta på trycket och svara tålmodigt längs vägen. Och så kul att höra att teamet som skötte mätningen och installationen också gjorde ett så noggrant jobb. Jag hälsar dem alla! Stort tack för förtroendet och rekommendationen. Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Susanna W
Wrote about Kitchens.se

Enkelt att beställa. Professionellt bemötande. Snabb leverans och jättefin stenskiva.

Svar från Kitchens.se

Hej Susanna, Stort tack för de fina orden! Det gör mig glad att höra att beställningen kändes enkel, bemötandet professionellt och att leveransen kom snabbt – och att stenskivan blev så fin! Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Jan Anders Gustav B
Wrote about Kitchens.se

Från första frågan till sista uppföljningen har Annie på kitchens överträffat allt man kan förvänta. Kundservice samt förmågan att svara och följa upp - allt är i toppklass! Vi är väldigt nöjda med produkter, tider och monteringen också som har gjorts utan några komplikationer. Ska du köpa någon produkt som kitchens erbjuder rekommenderar jag verkligen att köpa från de, kontakta Annie för bästa tänkbara service!

Svar från Kitchens.se

Hej Jan Anders, Wow, vilken härlig recension! Det värmer verkligen att läsa, och så fina ord om Annie – hon kommer bli så glad. Hon är verkligen en stjärna när det kommer till kundservice och uppföljning. Kul också att produkter, tider och montering flöt på utan komplikationer. Stort tack för förtroendet och den varma rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Josef Hugo S
Wrote about Kitchens.se

Allting har fungerat jättebra. Annie på kundservice har varit alldeles lysande! Killarna som tog måtten på köket samt de som installerade bänkskivan var mycket proffsiga. Snygg bänkskiva, prisvärd. 5/5, rekommenderar!!

Svar från Kitchens.se

Hej Josef, Tack för de fina orden! Det värmer att höra att Annie har varit lysande, och att både mätningen och installationen sköttes proffsigt. Jag ska hälsa hela teamet – de blir glada av sådant beröm. 5/5 – stort tack för förtroendet och rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Eskil N
Wrote about Kitchens.se

Fantastiskt rakt igenom. Underbar bänkskiva (just den sten vi ville ha, till bästa priset vi kunde hitta). Dessutom supersnabb leverans och tillgänglighet. Rekommenderar!

Svar från Kitchens.se

Hej Eskil, Tack för det fina omdömet! Det gör mig glad att höra att du hittade just den sten du letade efter, och till bästa pris. Att leveransen dessutom blev supersnabb – ännu bättre! Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Niina Marina S
Wrote about Kitchens.se

Enkelt och smidigt! Jätteduktiga och trevliga installatörer. Och vilken fin bänkskiva. Vi är supernöjda!

Svar från Kitchens.se

Hej Niina, Vilken härlig recension, tack! Det värmer att höra att våra installatörer var både duktiga och trevliga – jag ska hälsa dem. Njut av din nya fina bänkskiva, och stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Sara D
Wrote about Kitchens.se

Riktigt nöjd - så fin finish och vänlig kontakt genom hela resan! /Sara

Svar från Kitchens.se

Hej Sara, Vad fint av dig att skriva, tack! Det värmer extra mycket att det både blev en fin finish och en vänlig resa hela vägen – just så ska det vara. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Thomas B
Wrote about Kitchens.se

Vi fick mycket bra hjälp av Danna Arancibia: Hon lyssnade in våra önskemål, gav konkreta men också lyhörda råd och följde upp om allt hade fungerat som planerat! Vi hade varit och tittar på bänkskivor på olika affärer, men fastnade för den kompetenta hjälpen vi fick av Danna! Jag kan varmt rekommendera Kitchens! Thomas

Svar från Kitchens.se

Hej Thomas, Vilken härlig recension, tack! Det värmer att höra att Danna lyssnade in era önskemål, gav konkreta råd och följde upp er resa hela vägen. Just så vill vi att det ska kännas när man väljer oss – och jag ska absolut hälsa henne! Stort tack för förtroendet och rekommendationen. Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Joanna L
Wrote about Kitchens.se

Vi är jättenöjda med arbetet. Snabb leverans, trevlig personal och jättefint resultat.

Svar från Kitchens.se

Hej Joanna, Stort tack för de fina orden! Det gör mig glad att höra att leveransen gick snabbt, personalen var trevlig och att slutresultatet blev så fint. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Annika Ö
Wrote about Kitchens.se

Väldigt proffsig mätning och installation av köksbänken. Trevlig personal på Kitchens. Vi fick en ny kontakt på Kitchens under processen vilket kunde ha informerats om från Kitchens sida.

Svar från Kitchens.se

Hej Annika, Stort tack för dina ord, och särskilt för din feedback! Vad roligt att mätningen och installationen blev proffsig och att du upplevde personalen som trevlig. Jag tar verkligen till mig din synpunkt om att vi borde ha informerat tydligare när din kontaktperson byttes under processen – du har helt rätt, det är en sak vi kan göra bättre. Tack för att du delade det, det hjälper oss att bli bättre. Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Anna Josefin R
Wrote about Kitchens.se

Jättenöjd med service och montering. Snabb återkoppling och förstod hur jag ville ha det. Rekommenderas!

Svar från Kitchens.se

Hej Anna Josefin, Stort tack för dina fina ord! Det värmer att höra att vi både var lyhörda för dina önskemål och kunde leverera snabbt. Just så ska det vara. Tack för förtroendet och rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Rajib S
Wrote about Kitchens.se

Kitchens har ett fint och brett sortiment till rimliga priser. Stort tack till Danna på Kitchens som hjälpte oss genom hela processen så att vi fick den perfekta bänkskivan till vårt drömkök. Rekommenderas varmt.

Svar från Kitchens.se

Hej Rajib, Stort tack för de varma orden! Det gör mig glad att höra att ni hittade just den perfekta bänkskivan till ert drömkök – och att Danna kunde guida er hela vägen dit. Jag hälsar henne! Tack för förtroendet och den varma rekommendationen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Mattias S
Wrote about Kitchens.se

Enkelt och smidigt att använda sig av. Kunniga och mätning och installation gick som smort. Föreslog ändrad tjocklek även om på skivor för de produkter jag hade tänkt vilket verkligen uppskattades.

Svar från Kitchens.se

Hej Mattias, Tack för de fina orden! Vad roligt att det blev en smidig process – och extra kul att våra mätare och installatörer kunde komma med ett bra förslag på tjockleken som gjorde slutresultatet ännu bättre. Det är just sådant vi vill bidra med. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Jenny Sofi S
Wrote about Kitchens.se

Briljant! Vilka proffs hantverkare som levererat fantastisk bänksiva till oss och super snyggt arbete. Kan varmt rekomenderas. Trevliga och mycket kunniga. Även hantering vid beställning / offert har fungerat super. Topp betyg, tack Annie mfl.

Svar från Kitchens.se

Hej Jenny, Vilken härlig recension, tack! Så kul att höra att våra hantverkare gjorde ett snyggt och proffsigt jobb, och att också beställnings- och offertprocessen flöt på fint. Stort tack också för de fina orden om Annie – jag hälsar henne och alla andra inblandade! Topp betyg tillbaka till dig för en sådan fin recension! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Tove Johanna B
Wrote about Kitchens.se

Vi är fantastiskt nöjda med hela köpet och processen med att få vår nya fina bänkskiva på plats! Ett extra tack till Annie som är otroligt serviceminded och som fick allt att kännas tryggt och svarade väldigt fort på alla frågor. Även superproffsigt bemötande av de som mätte inför stenen skulle skäras till och vid installation. Vi ger solklart 10/10 i betyg och våra starkaste rekommendationer!

Svar från Kitchens.se

Hej Tove Johanna, Wow, vilken härlig recension – tack! Det värmer verkligen att höra att Annie fick allt att kännas tryggt och att bemötandet under mätning och installation var så proffsigt. Hon kommer bli så glad av era ord! 10/10 tillbaka till dig för en sådan fin recension. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Sari Helena L
Wrote about Kitchens.se

Vi är väldigt nöjda med all service och alltid korta svarstider if man undrat eller haft frågor .

Svar från Kitchens.se

Hej Sari Helena, Stort tack för de fina orden! Det värmer att höra att du upplevt servicen som bra och att svaren alltid kommit snabbt när du haft frågor. Just så vill vi att det ska kännas. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Carl Erik Valdemar L
Wrote about Kitchens.se

Fick hjälp av både Annika och Danna. Deras service och hjälp var utöver det vanliga. De löste allt och jag är supernöjd med mina nya bänkskivor. Kommer fortsätta använda kitchens framöver.

Svar från Kitchens.se

Hej Carl Erik Valdemar, Vilken härlig recension, tack! Det gör mig extra glad att höra att både Annika och Danna kunde hjälpa dig långt utanför det vanliga – jag ska se till att de får del av dina ord. Kul också att du är supernöjd med dina nya bänkskivor! Tack för förtroendet, och vi ses gärna igen i framtiden. Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Tova Mathilda W
Wrote about Kitchens.se

Det fanns vissa utmaningar med kommunikationen under beställningsprocessen. Efter att jag tog upp detta hörde Paul av sig personligen, tog ansvar och följde upp på ett bra sätt. Jag blev också kompenserad för besväret, vilket jag uppskattar.

Svar från Kitchens.se

Hej Tova, Tack för att du tog dig tid att skriva, och för din öppenhet kring det som inte fungerade så bra i kommunikationen. Det var jag som hade kontakt med dig direkt, och jag uppskattar verkligen att du gav oss chansen att ställa det till rätta. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och jag är glad att vi kunde landa det på ett bra sätt. Tack för förtroendet trots krumelurerna på vägen! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Åsa L
Wrote about Kitchens.se

Kändes mycket seriöst och bra under hela processen (bänkskiva inkl mätning och installation). Tydlig information och man höll vad man lovade. Vi var nöjda med både resultat och pris.

Svar från Kitchens.se

Hej Åsa, Stort tack för dina fina ord! Det värmer att höra att hela resan – från beställning till mätning och installation – kändes trygg och tydlig, och att ni blev nöjda både med resultat och pris. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Irene Louise A
Wrote about Kitchens.se

Vi behövde en ny slang till vår handdusch från Dornbracht och Therese hjälpte oss fantastiskt bra! Vi är supernöjda med servicen! Rekommenderas varmt 🤩 Iréne i Alingsås

Svar från Kitchens.se

Hej Irené, Vilken härlig recension, tack! Så kul att Therese kunde hjälpa dig snabbt med en ny slang till handduschen – jag ska absolut hälsa henne. Hon kommer bli så glad! Hälsa Alingsås, och stort tack för de varma orden! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Jenny A
Wrote about Kitchens.se

Till mötesgående, bra service och hjälpsamma under projektets gång! Väldigt nöjd med resultatet!

Svar från Kitchens.se

Hej Jenny, Stort tack för de fina orden! Det värmer att höra att vi varit tillmötesgående och hjälpsamma under projektets gång – och särskilt att slutresultatet blev så bra. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Måns P
Wrote about Kitchens.se

Tillmötesgående och snabb hantering!

Svar från Kitchens.se

Hej Måns, Kort och fint, tack! Vad roligt att hanteringen kunde kännas både tillmötesgående och snabb. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Fredrik Z
Wrote about Kitchens.se

bra service ,bra hjälp, trevligt bemötande

Svar från Kitchens.se

Hej Fredrik, Kort och fint, tack! Vad kul att höra att du var nöjd med både servicen, hjälpen och bemötandet. Stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Bengt Roland Bertil W

Vi köpte både kyl, frys, ugn, diskmaskin, fläkt och spishäll från Kitchens och är mycket nöjda med all service, personlig och snabb. Detta var speciellt värdefullt eftersom Miele strulade lite under köpets gång.

Svar från Kitchens.se

Hej Bengt Roland, Stort tack för de fina orden! Det värmer extra mycket att höra att vår service var till hjälp just när det blev lite struligt från Mieles sida – sådana stunder är ju där personlig och snabb service spelar störst roll. Lycka till med ert nya kök med kyl, frys, ugn, diskmaskin, fläkt och spishäll, och stort tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se

Roland H
Wrote about Kitchens.se

Fick fel del först men sedan kom det rätt och bemötandet var mycket bra

Svar från Kitchens.se

Hej Roland, Tack för att du tog dig tid att skriva, och för din utåtriktade inställning trots att det blev fel del från start – jag är ledsen att det blev så. Det gör mig samtidigt glad att höra att det löste sig, och att vi kunde möta dig med ett bra bemötande hela vägen. Tack för förtroendet och din tålmodighet! Vänliga hälsningar, Paul Kitchens.se