Svevitak och Bygg

www.svevitak.se
  • BadgeFiveYears
4.7
Call 08-600 41 66 Share

Välkommen till Svevitak! På Svevitak levererar vi skräddarsydda lösningar i enlighet med kundens önskemål. Vi utför ett fackmannamässigt arbete. Vi överträffar alltid kundens förväntningar och förverkligar kundens drömmar – Alltid bekymmersfritt för kunden och på utsatt tid. Vi erbjuder dig en kostnadsfri besiktning och...

235 omdömen om Svevitak och Bygg

Sedan starten hos Reco 2021

Karl K
Wrote about Svevitak och Bygg

Har anlitar er tidigare så jag blev nöjd då och nu tog jag kontakt igen för nästa tak så tack mvh peter kvarnström

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack, Peter, för ditt fina omdöme och för att du återigen valde oss för ditt takprojekt. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vårt arbete och vi ser fram emot att hjälpa dig även framöver. Med vänliga hälsningar Svevitak

Gunvor L
Wrote about Svevitak och Bygg

Snabbt arbete .Mycket trevligt bemötande då vi hade kontakt per telefon. kände mig mycket väl bemött. Gediget arbete utfört. Tack från en nöjd kund !

Björn H
Wrote about Svevitak och Bygg

Proffsiga , Trevliga , håller snyggt o ordning runt arbetsområdet. De vill ha nära kontakt med oss beställare o förklarar vad som kommer att ske i alla steg.

Svar från Svevitak och Bygg

Tack så mycket, Björn, för din fina återkoppling! Det är väldigt uppskattat att höra att ni upplevde oss som proffsiga och att ordning och reda hölls genom hela projektet. Vi tycker att en nära dialog med beställaren är en självklar del av ett bra arbete, så det är roligt att det märktes och uppskattades. Vi är glada över ert förtroende och finns här om ni skulle behöva vår hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar Svevitak

Per P
Wrote about Svevitak och Bygg

Bra. Resultatet får vi se om tjugo år.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Per Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd hittills. Vi arbetar alltid med material och metoder som är framtagna för att hålla riktigt länge och vi hoppas att taket lever upp till dina förväntningar även om många år. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något eller behöver vår hjälp framöver. Med vänliga hälsningar Svevitak

Hans-Göran P
Wrote about Svevitak och Bygg

I stort sett är vi nöjda med det arbete som Sevtak har utfört hos oss. Visserligen drog arbetet ut på tiden, men det får vi i första hand skylla på det regniga vädret. Trots språlkförbistringarna kände vi oss alltid trygga och lyhörda. Alltid fanns det ett glatt leende och en lättsam atmosfär hos killarna. Mycket av det praktiska kunde ordnas genom arbetsledaren Micke. Så med andra ord är vi nöjda med jobbet. Hälsningar Hans-Göran och Sisko Persson

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Hans-Göran Stort tack för ert fina omdöme och att ni tar er tid att dela med er av er upplevelse. Vi är glada att ni kände er trygga och väl omhändertagna under hela arbetet, trots vädrets utmaningar och språkförbistringar. Det betyder mycket för oss att vår arbetsledare Micke och teamet kunde göra processen smidig och att ni uppskattade deras engagemang och positiva inställning. Vi tackar återigen för förtroendet och hoppas att ni får glädje av taket under många år framöver. Med vänliga hälsningar Svevitak

Jurij C
Wrote about Svevitak och Bygg

Bra service, snabbt och väl utfört. Vi är mycket nöjda!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Jurij Stort tack för ert omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att ni är nöjda med både servicen och resultatet. Vi strävar alltid efter att arbeta effektivt och med hög kvalitet, så er feedback betyder mycket för oss. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni behöver hjälp igen i framtiden! Med vänliga hälsningar

Nils A
Wrote about Svevitak och Bygg

Väldigt trevligt företag. Vi tog in en offert för att få ny ytbeläggning på garagetaket och dessutom få en läcka över uterummet fixat. Allt arbete utfördes som planerat och fakturan skrevs ned med 5000kr eftersom man fick byta metod för att fixa läckan över uterummet. Hur resultatet blivit vet man inte förrän nästa stora regnoväder. Vi utgår från att allt är tätt. Kan verkligen rekommendera Svevitak.

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack, Nils, för att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen uppskattat att höra att ni är nöjda både med processen och vårt bemötande. Vi vill alltid hitta den mest effektiva och hållbara lösningen, och därför känns det bra att ni upplevde öppenheten kring metodbytet och prisjusteringen. När det gäller resultatet är vi trygga i det arbete som utförts och hoppas att nästa ordentliga regnfall bekräftar att allt fungerar som det ska. Tack igen för de goda orden och rekommendationen – det betyder mycket...

Elisabeth N
Wrote about Svevitak och Bygg

Mycket bra med information i förväg vad som skulle att ske. Det har lagts på ny takpapp på vår radhuslänga. Hantverkarna har jobbat på bra trots tråkigt väder. Jag är nöjd.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Elisabeth Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med både informationen inför arbetet och resultatet på takpappen. Vårt team strävar alltid efter att leverera kvalitet, även när vädret inte är på vår sida. Tack för förtroendet och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden! Med vänliga hälsningar Svevitak

Anna A
Wrote about Svevitak och Bygg

Tydlig information om vad som behövdes göra. Löpande information om vad de gjorde. Mycket trevlig och glad personal. Kommer absolut rekommendera er firma.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Anna Stort tack för din återkoppling! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattade både informationen under projektets gång och bemötandet från vår personal. Dina rekommendationer betyder mycket för oss. Med vänliga hälsningar Svevitak

Bo S
Wrote about Svevitak och Bygg

Bra kommunikation under hela projektet, från offert till slutbesiktning. Väl utfört arbete.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Bo Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen förtroendet och är glada att du är nöjd både med kommunikationen och det utförda arbetet. Det har varit ett nöje att genomföra projektet hos dig. Med vänliga hälsningar Svevitak

Mikael H
Wrote about Svevitak och Bygg

Jag är nöjd med det arbete Svevitak och Bygg utförde. Den kommunikation vi hade under utförandetiden mötes med lyhördhet.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Mikael Tack så mycket för ditt omdöme och för förtroendet! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både arbetet och kommunikationen under projektet. Det har varit ett nöje att samarbeta med dig. Med vänliga hälsningar Svevitak & Bygg

Lisa B
Wrote about Svevitak och Bygg

Mycket bra bemötande bra trevliga killar

Svar från Svevitak och Bygg

Lisa Tack så mycket för de fina orden! Vi är glada att ni är nöjda med både bemötandet och arbetet. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna. Med vänliga hälsningar Svevitak

Jan O
Wrote about Svevitak och Bygg

Vi är nöjda och jobbarna har gjort ett fint arbete. Vi kan rekommenda er.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Jan Tack så mycket för ert fina omdöme! Vi uppskattar verkligen ert förtroende och är glada att ni är nöjda med resultatet. Det har varit ett nöje att få utföra arbetet hos er. Mvh Svevitak

Ersin C
Wrote about Svevitak och Bygg

Seriöst företag med bra kompetens. Professionella takläggare som behärskar arbetet.

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack, Ersin, för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete och att vårt team lever upp till dina förväntningar. Varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp igen i framtiden! Mvh Svevitak

Eric T
Wrote about Svevitak och Bygg

Bra och trevlig personal, från första kontakt till sista kontakt. Nogranna och personalen som la om taket, frågade oss bla vilken färg på plåt vi ville ha på ett specifikt område iom att grannen hade vit plåt där, men personalen på taket berättade för oss att vi äger det, så det blev svart plåt. Om vi ska ha nåt mer gjort på vårt hus så vänder vi oss till denna firma först. Så vi rekommenderar Svevitak och Bygg.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Eric Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och resultatet på taket – vi strävar alltid efter att vara noggranna och lyhörda för våra kunders önskemål. Tack för förtroendet, och varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags för nästa projekt! Vänliga hälsningar Svevitak

Rune S
Wrote about Svevitak och Bygg

Bra service och trevliga att ha att göra med.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Rune Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och är glada att du är nöjd med servicen och bemötandet. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver. Med vänlig hälsning Svevitak

Ulf S
Wrote about Svevitak och Bygg

Tydlig offert och bra pris. Lätta att komma i kontakt med, och löpande info kommunicerades ut. Lyssnade på synpunkter och åtgärdade småfel omedelbart.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Ulf Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både kommunikationen, prisbilden och hur vi hanterade arbetet. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga, lyhörda och leverera ett resultat som våra kunder känner sig trygga med. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden! Med vänlig hälsning Svevitak

Riitta K
Wrote about Svevitak och Bygg

Snabbt och effektivt åtgärdat vårt problem med läckande tak. Mycket nöjd med utförandet och tillmötessättet!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Riitta Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både arbetet och vårt bemötande. Vi uppskattar verkligen din återkoppling. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen framöver. MVH Svevitak

Hans H
Wrote about Svevitak och Bygg

Renovering av papptak och div plåtdetaljer samt byte av hängrännor, krokar och stuprör. Arbetet utfördes snabbt med bra resultat av kunnig och trevlig personal.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Hans Stort tack för din positiva återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och vårt team. Vi lägger stor vikt vid att leverera ett väl utfört arbete och ett trevligt bemötande, så det är roligt att det märks. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen framöver! Med vänliga hälsningar Svevitak

Maja M
Wrote about Svevitak och Bygg

Snabb och korrekt hantering i alla led. Lyhörda för våra åsikter.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Maja Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du upplevde hanteringen som snabb och korrekt, och att du kände dig lyssnad på. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och ge ett professionellt bemötande genom hela processen. Varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa till igen i framtiden! Mvh Svevitak

Lena B
Wrote about Svevitak och Bygg

Toppen från första besök till besiktning. Gick otroligt fort och det var lätt att få tag på dem vid behov. Inga anmärkningar öht. Dunder! 😊

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Lena Stort tack för ditt härliga omdöme – så kul att höra att du är nöjd med allt från start till slut! Vi blir extra glada över att du upplevde processen som smidig och att det var lätt att få tag på oss – precis så vill vi att det ska vara. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva några rader. Dunderkul att få jobba med dig! 😊 Allt gott Svevitak

Sean C
Wrote about Svevitak och Bygg

Vi och några grannar i området la om våra lågt lutande papptak. Mycket bra bemötande av säljare först som upplevdes som professionell och ärlig. Han kollade bland annat på vår grannes tak som var i bra skick och försökte inte lura på dom en omläggning (vårt tak var betydligt äldre). Tog in offert från flera. Svevitak låg bra i pris jämförelsevis. Utförande har fungerat bra! Knappt märkt av att någon varit på taket och jobbat. Rent och fint på arbetsplatsen. Gick upp och inspekterade själv efter utfört arbete och tyckte...

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Sean Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett så utförligt omdöme – och för att ni valde Svevitak! Det gläder oss att du upplevde både bemötandet och arbetet som positivt, och att du kände dig trygg med processen från offert till färdigt tak. Vi försöker alltid vara ärliga i våra bedömningar, så det känns extra bra att det märktes i kontakten även med dina grannar. Tack också för din synpunkt om en gemensam genomgång efter avslutat arbete – det är ett väldigt bra förslag som vi absolut tar med oss för att bli...

Lars B
Wrote about Svevitak och Bygg

Bemötandet var det allra bästa. All personal var mycket trevliga och tillmötesgående. Allt arbete utfördes profisionellt och snabbt och företaget levde verkligen upp till förväntningarna.Företaget kan varmt rekommenderas. Arbetet bestod av omläggning av papptak samt nytt fall på vattenavrinningen-

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Lars Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet vi gjorde med taket och vattenavrinningen. Hela teamet på Svevitak strävar efter att göra ett bra jobb och vara lätta att ha att göra med, så det är roligt att det märks. Tack också för din varma rekommendation – det uppskattar vi verkligen! Allt gott och varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp igen. Hälsningar, Teamet på Svevitak

Björn H
Wrote about Svevitak och Bygg

Upphandlingen sköttes professionellt och en offert kom snabbt. Om själva jobbet kan man väl tycka att takarbetarna borde hälsa när dom kommer och när dom avslutat jobbet. Vi har inga anmärkningar på utfört arbete och uppföljningen sköttes bra.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Björn, Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Vi är glada att du är nöjd med upphandlingen, offerten och det utförda arbetet. Vi tar till oss din synpunkt om bemötandet från våra takarbetare – det är en viktig del av helhetsupplevelsen och något vi absolut ska se över och förbättra framöver. Tack igen för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer i framtiden! Vänliga hälsningar, Svevitak

Annelie H
Wrote about Svevitak och Bygg

Fick bra information om vad som skulle göras och hur och varför. Trevliga killar som jobbade energiskt hela tiden. Städade och höll snyggt i arbetsområdet, och plockade undan när dom gick hem för dagen. Väldigt nöjd med arbetet och att det blev snyggt gjort. Kan rekommendera Svevitak.

Tahir K och Svevitak och Bygg AB gillar detta
Svar från Svevitak och Bygg

Hej Annelie Stort tack för din fina återkoppling! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både arbetet, resultatet och vårt bemötande. Vår ambition är alltid att hålla ordning på arbetsplatsen och leverera ett snyggt och hållbart slutresultat, så det känns extra roligt att du uppskattar just det. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss! Vänliga hälsningar Teamet på Svevitak

Curt S
Wrote about Svevitak och Bygg

Jag är mycket nöjd med Svevitak Det som var lovat är slutfört Mycket trevligt bemötande av personalen Vi kan verkligen rekommendera Svevitak

Tahir K och Svevitak och Bygg AB gillar detta
Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack Curt för dina fina ord! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både resultatet och bemötandet från vårt team. Din rekommendation betyder mycket för oss och ger oss extra motivation i vårt arbete. Med vänliga hälsningar Svevitak

Martin W
Wrote about Svevitak och Bygg

Väl utfört arbete och bra bemötande med fokus på att kunden ska vara nöjd med resultatet. Bra kommunikation och information från initial kontakt och under arbetet. Arbetet gjordes mycket noggrant och färdigställdes inom utsatt tid. Sammantaget fick jag ett väldigt gott och proffsigt intryck och kan rekommendera Svevitak starkt.

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack Martin för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med både arbetets resultat och vår kommunikation under projektet. Vår målsättning är alltid att leverera noggrant utfört arbete och samtidigt skapa en trygg och smidig process för kunden. Ditt förtroende och rekommendation betyder mycket för oss. Med vänliga hälsningar Svevitak

Anders H
Wrote about Svevitak och Bygg

Taket på vårt snart 100 år gamla hus behövde bytas. Jag tog bl.a. kontakt med Svevitak och blev väldigt väl bemött deras besiktningsman. Han gjorde en mycket noggrann inspektion av taket och återvände efter ett par dagar med en offert som kändes tydlig och realistisk. Svevitak gjorde sedan ett gediget arbete med takrenoveringen. Min oro för att ha att göra med hantverkare kom på skam. Allting gjordes mycket noggrant och helt inom avtalad tid. Jag var faktiskt imponerad av både arbete och arbetsprocess. Nu kan det regna! - Anders

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack Anders för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Att få renovera taket på ett hus med så mycket historia var ett hedersuppdrag för oss, och det gläder oss att du kände dig trygg genom hela processen. Vårt mål är alltid att kombinera noggrannhet med tydlig kommunikation och vi är glada att det motsvarade dina förväntningar. Med vänliga hälsningar Svevitak

Roland N
Wrote about Svevitak och Bygg

Ett bra företag med ett bra bemötande, och med ett seriöst tänkande, med fokus på att kunden skall vara helt nöjd med slutresultatet. Arbetet har gått smidigt, och inom stipulerad tidsram. Sammantaget känns det proffsigt.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Roland Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att höra att både bemötande, arbete och tidsramar motsvarade dina förväntningar. Vårt mål är alltid att leverera ett professionellt resultat och att kunden ska känna sig helt nöjd. Med vänliga hälsningar Svevitak

Johan D
Wrote about Svevitak och Bygg

Väl utfört arbete och bra kommunikation från projektledarens sida. De kom igång snabbt med taket från det att vi accepterat offerten.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Johan Tack för förtroendet! Vi är glada att kunna leverera ett väl utfört takarbete med smidig kommunikation och snabb igångsättning. Med vänliga hälsningar Svevitak

Anna Sofia Gertrud J
Wrote about Svevitak och Bygg

Mycket professionellt, strukturerat och allt som utlovades har levererat i tid. Trots inblandning av Länsstryelsen och byggnadsantikvarier pga K-märkning. Kan varmt rekommendera!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Soifa Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med både struktur, leverans och slutresultat. Extra roligt att projektet kunde genomföras smidigt trots de särskilda krav som K-märkningen medförde. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och rekommendation. Mvh Svevitak

Claes M
Wrote about Svevitak och Bygg

En komplett nyanläggning av dubbelfalsat plåttak på en villa, tidigare tegeltak. Mycket bra från början, detaljerad offert med bra tekniska lösningar. Inte dyrast - inte heller billigast. Underarbetet hade en oväntad, men som det visade sig, en väldigt bra teknisk lösning på tilläggsisolering. Utmärkt plåtarbete med högsta kvalitet, speciellt detaljarbetet. Bra och följsam projektledning. Drog över tiden lite, men höll det offererade totalpriset. Bra! Jag kan på alla sätt rekommendera SVEVITAK. /Claes

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack Claes för din fina och utförliga recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med både planeringen, lösningarna för tilläggsisolering och det färdiga plåtarbetet. Extra roligt att du lyfter fram detaljarbetet och projektledningen – det är precis den kvalitet och trygghet vi alltid strävar efter att leverera. Vi uppskattar ditt förtroende och att du rekommenderar oss vidare. Med vänliga hälsningar Svevitak

Ingrid Ö
Wrote about Svevitak och Bygg

Trevligt företag som jag fick förtroende för. Beställde takläggning av papp på 260 kvm tak, samt byte av kantprofiler runt om. Allt gick smidigt och resultatet ser tätt och fint ut.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Ingrid Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att du kände förtroende för oss och att arbetet med ditt tak gick smidigt. Extra roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Med vänliga hälsningar Svevitak

Annelie K
Wrote about Svevitak och Bygg

Jag anlitade Svevitak för att byta tak på min kolonistuga. Kommunikationen mellan mig och projektledaren Jack var bra och transparent. Han var lätt att nå vid frågor och han skickade bilder löpande under arbetets gång. Jag fick ett trevligt bemötande från alla inblandade. Jag har känt mig trygg från första stund och genom hela processen. Trots ett litet bakslag som medförde extra arbete löste sig allt utan problem och på bästa sätt. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera Svevitak.

Margret S
Wrote about Svevitak och Bygg

Vi anlitade Svevitak för att byta ut vårt 40+ år gamla tak och är så nöjda! Förutom att taket blev väldigt fint och korrekt utförd på alla sätt, helt enligt våra önskemål, var Svevitak verkligen så proffsiga och lätta att ha med att göra genom hela processen. Lite extra arbete behövdes utföras, och all kommunikation kring det var tydlig och väl dokumenterat med bilder o.s.v. Självklart är det viktigast att arbetet utförs med hög standard, men god kommunikation och bra bemötande ska heller inte underskattas. Extra höga betyg...

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Margret Vi blir verkligen rörda av era ord och vill tacka er stort för att ni tog er tid att dela en så detaljerad och fin upplevelse. Att ni känner er nöjda både med slutresultatet och med hela processen – från första mötet till färdigställande – betyder otroligt mycket för oss. Ett särskilt tack för era fina ord om vår projektledning och vårt team. Vår målsättning är alltid att kombinera hög kvalitet i hantverket med tydlig kommunikation och ett trevligt bemötande, och det värmer att ni upplevde just detta. Det...

Carl A
Wrote about Svevitak och Bygg

Jag har en nästan uteslutande positiv upplevelse av Svevitak och deras underentreprenörer. Det var bra och transparent kommunikation med projektledaren. Min enda konstruktiva kritik är att undanstädningen hade kunnat vara aningen bättre.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Carl Stort tack för din fina återkoppling och för att du delar med dig av din upplevelse av oss på Svevitak. Vi är glada att höra att du uppskattade kommunikationen och arbetet som helhet. Vi tar också med oss din synpunkt gällande städningen – det hjälper oss att bli ännu bättre framåt. Med vänliga hälsningar Svevitak

Nils N
Wrote about Svevitak och Bygg

Mycket nöjd med Svevitak. Bra bemötande och bra utfört uppdrag.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Nils Stort tack för din fina återkoppling! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Med vänliga hälsningar Svevitak

Frida L
Wrote about Svevitak och Bygg

Proffsigt och tryggt bemötande samt utförande av arbete. Trevlig och smidig kontakt. Mycket nöjd med hela processen. Kan starkt rekommendera Svevitak!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Tack så mycket Frida för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du känt dig trygg genom hela processen och är nöjd med resultatet. Dina rekommendationer betyder mycket för oss – varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden. Mvh Svevitak

Per F
Wrote about Svevitak och Bygg

Allt har fungerat helt problemfritt är väldigt nöjd med resultatet ock priset

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Per Stort tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att allt fungerat problemfritt och att du är nöjd både med resultatet och priset. Vänliga hälsningar Svevitak

Johan S

Mycket bra Snabbt utfört Trevligt bemötande

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Johan, Stort tack för din fina feedback! Vi uppskattar verkligen dina ord och är glada att du är nöjd med både arbetets kvalitet och bemötandet. Vänliga hälsningar, Svevitak

Ulf G
Wrote about Svevitak och Bygg

Mycket bra bemötande. Trevliga att ha och göra med. Våra förväntningar stämde precis vad vi fick. Vi köpte ett nytt papptak inkl. montering samt diverse målningsarbeten. Eftersom många pratade svenska samt var snabba och svara på våra frågor så gick allt som en dans. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera denna firma.

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack för ert fina omdöme. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och det gläder oss att ni är nöjda med både arbetet och kommunikationen genom hela processen. Det har varit ett nöje att utföra ert tak- och målningsarbete och vi önskar er stort lycka till med det nya taket framöver. Med vänliga hälsningar Svevitak.

Kjell A
Wrote about Svevitak och Bygg

Uppdraget gällde utbyte av papptak på carport. Trevligt och kompetent bemötande innan offert. Arbetet utfördes på bästa sätt inom avtalad tid. Fick också goda råd gälland tak på huset.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Kjell Tack för det fina omdömet! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med både bemötandet och utförandet. Det är alltid roligt att kunna bidra med råd för framtida arbeten också. Med vänliga hälsningar Svevitak

Hans Å
Wrote about Svevitak och Bygg

Har gjort ett bra jobb.har inte tittat på taket själv men det är ju 15 års garanti.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Hans Tack så mycket för din återkoppling! Vi är glada att du är nöjd, och precis som du nämner – arbetet omfattas av 15 års garanti, så du kan känna dig trygg med kvaliteten även framöver. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Vänliga hälsningar Svevitak

Ulf L
Wrote about Svevitak och Bygg

Mycke nöjd ser fint ut har inget att klaga på

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Ulf Tack så mycket för det fina omdömet! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och processen. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden. Med vänliga hälsningar Svevitak

Ing-Marie B
Wrote about Svevitak och Bygg

Mycket trevligt och bra bemötande. Hade höga förväntningar efter att hört från vänner som anlitat Svevitak. Förväntningarna infriades. De satte raskt upp byggnadsställning vid min gavel och målade snyggt och snabbt runt mina fönster högt upp. Målade skorsten och plåten runt och och snyggade till taket. Skall gärna anlita dem igen, Ing-Marie Broddner

Svar från Svevitak och Bygg

Tack så mycket för det fina omdömet Ing-Marie Vi är glada att vi levde upp till dina förväntningar och att du är nöjd med resultatet. Det var ett nöje att få hjälpa till med arbetet vid din fastighet. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när behov uppstår. Med vänliga hälsningar Svevitak

Peter E
Wrote about Svevitak och Bygg

Jättebra. Offert och lite tillägg enligt avtal. Duktiga killar, bra jobb och städning efteråt.

Svar från Svevitak och Bygg

Stort tack för ditt fina omdöme, Peter! Vi är glada att du är nöjd med både arbetet och bemötandet. Det betyder mycket för oss att du uppskattade helheten – från offert till avslutad städning. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer i framtiden. Med vänliga hälsningar Svevitak

Julia W
Wrote about Svevitak och Bygg

Projektet hade några små oförutsedda problem, men dessa löstes på ett mycket tillmötesgående och proffsigt sätt. Jag skulle absolut rekommendera Svevitak.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Julia Tack för ditt omdöme och för att du lyfter fram hur vi hanterade de oförutsedda momenten. Vi gör alltid vårt bästa för att lösa saker snabbt och smidigt, så det är glädjande att du upplevde det som professionellt och tillmötesgående. Tack för rekommendationen, Mvh Svevitak.

David J
Wrote about Svevitak och Bygg

Duktiga, håller vad dem lovar samt överdebiterar inte utan gör det som är bäst för kunden.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej David, Stort tack för ditt omdöme. Det betyder mycket att du uppskattar vårt arbete och att vi levererar som utlovat utan onödiga kostnader. Vi strävar alltid efter att göra det som är bäst för kunden. Med vänliga hälsningar Svevitak

Peter D
Wrote about Svevitak och Bygg

Fick mitt garagetak reparerat. Lättförståelig offert, kom på utlovad tid. Arbetet klart inom budget och tidsram. Hade önskat lite mer återkoppling under arbetet och en möjlighet att inspektera isoleringen under taksponten innan man lade takpappen, men var inte tillräckligt tydlig med det och missade den chansen. Som vanligt med byggfirmor är det just kommunikation före och under arbetet som är det svåra. I övrigt nöjd!

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Peter, Stort tack för din återkoppling och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet, tidshållningen och offerten. Vi tar till oss det du nämner om kommunikationen och möjligheten till inspektion under arbetets gång – det är värdefull feedback som hjälper oss att bli ännu bättre i våra projekt. Vi strävar alltid efter tydlighet och god dialog, och här ser vi att vi hade kunnat vara mer proaktiva. Tack igen för förtroendet och för ett gott samarbete! Med vänliga hälsningar Svevitak

Martin S
Wrote about Svevitak och Bygg

Svevitak lade om vårt tak tíll lertegel och därtill bytte samtliga vindskivor och all plåt på tak och ett garage, snyggade till skorstenen samt bytte alla fönsterbleck på fasaden. Det var alltså många moment som skulle göras och jag ville inte släppa in vem som helst för detta jobb. För mig var det viktigt att vårt snart hundraåriga hus skulle dels behålla karaktären, dels få ett tak som håller sig fint många år framåt. Mycket professionellt utfört och jag kan varmt rekommendera Svevitak.

Svar från Svevitak och Bygg

Hej Martin, Stort tack för ditt fina omdöme och för det stora förtroendet du visade oss. Det betyder mycket att du valde oss för ett så omfattande och viktigt arbete – särskilt med tanke på husets ålder och unika karaktär. Vi är glada att höra att du är nöjd med både resultatet och helheten i projektet. Att få bidra till att bevara ett snart hundraårigt hus med moderna, hållbara lösningar är något vi verkligen uppskattar. Tack igen för dina rekommendationer och ett mycket gott samarbete! Med vänliga hälsningar, Svevitak