Mycket bra och är nöjd med produkten
Swagg
Välkommen till Swagg! Med lång erfarenhet, snabb service, flexibilitet och kvalitet i fokus hjälper vi på Swagg dig att fixa trycket du länge funderat på att skaffa. Vi besitter den kunskap och det intresse för nya tekniker som krävs för att kunna trycka det just du vill ha. Våra tjänster - Brodyr - Screentryck - Tampotryck...
185 omdömen om Swagg
Sedan starten hos Reco 2019
Fantastisk kundupplevelse rakt igenom.
Otroligt bra service! Snabb återkoppling, trevligt bemötande och framförallt snygga produkter! Är så nöjd med allt! Kläderna som vi broderade och tryckte vart över förväntan! Tusen tack för all hjälp! På återseende 😊
Snabbt och snyggt - som alltid!
Snabb och bra service i kombination med trevligt bemötande.
Bra support och snabb leverans. 10 av 10 i köpupplevelse
Snabb leverans, bra kvalité, trevlig kundtjänst! Rekommenderas varmt.
Fantastisk service. Kvaliteten är oklanderlig och teamet hjälpte mig varje steg på vägen. Rekommenderar starkt och kommer att arbeta med er igen. Tack igen för ert jobb och vi hörs snart!
Kanon, hittar alltid lösningar på div uppdrag. Trycker o broderar allt hos dom. Fixar alltid lev tider.
Jag är supernöjd med Swagg, de har varit supertrevliga, tillmötesgående och proffsiga hela vägen igenom! 10/10!
Vi har beställt produkter från Swagg. Varorna som beställts är ännu ej levererade, men de kontakter som vi haft fram till nu är bara positiva. Får snabba svar osv. De verkar som de kan sitt jobb. MVH Skärhamns Båtcentrum AB Bo Sörensson
10 poäng varje gång. Snabba svar, proffsigt jobb och snabb leverans. Återkommer alltid till Swagg!
Superservice, räddad mig och min sista minuten order! 🤝
Leveransen från Swagg överträffade vår redan innan höga förväntan! Kalle och hans team slet för att få ihop våra kläder i tid och lyckades med en mycket kort deadline från vår sida t.om leverera tidigare än utlovat! Trycket är så snyggt och sitter som berget! Behöver aldrig ens utvärdera ett annat alternativ än Swagg! Tack Kalle med team för en helt fantastisk leverans! Hälsningar, Saltsjöbadens IF F10
Hjälpsamma, bra priser, håller tid och fin kavlité på såväl produkter som tryck/brodyr!
Levererar alltid vad dom lovat
Mycket bra service, snyggt resultat och snabb leverans!
Snabb och mycket proffsig hjälp. Stort tack Kalle.
Extremt snabba och proffsiga! Vi är supernöjda med kläderna, tack Kalle mfl :) //BNBRC
Proffesionellt bemötande mycket kompetent personal
Trevligt bemötande, snabb leverans och fint slutresultat!
Swagg löser alla dina tryck och brodyrer på ett fantastiskt sätt. Alltid väldigt hjälpsamma och extremt snabba. Även om man är ute i sista sekund så löser dem det. Professionella rakt igenom.
Snabb leverans och bra service!
Swagg är ett företag där jag som konsument känner mig trygg genom hela processen. Från första kontakt, genom skisser, bollplank, offerter och genomförande till slutprodukt. Har aldrig blivit missnöjd med en produkt från Swagg och möter alltid väldigt trevliga medarbetare. Ett extra tack till Kalle Telning som hjälpt oss flera gånger, och ibland med väldigt kort varsel ändå lyckas prestera till mer än 100%. Kommer alltid ringa Kalle och Swagg om jag vill ha hjälp med tryck.
Snabb återkoppling med tydliga svar. Var lätt att bolla tankar och idéer med dem!
Trevligt och tydligt bemötande. Snabb återkoppling och super service.
Hög servicenivå, snabba svar - mycket flexibla. Fina t-shirts! Rekommenderar.
Bra bemötande och snabba svar och proffsigt utfört!
Snabba, trevliga och hög servicenivå
Snabba svar, snabb service, trevligt bemötande! Beställde kepsar på express leverans, ska få dom idag. Är väldigt förväntansfull på resultatet.
Snabbt och trevligt bemötande. Snabba svar på frågor och funderingar och lättsamt att bolla ideer med! Flexibel i lösningar och snabb leverans. Vår leverans är inte klar än så får återkomma med betyg på det. Beställde tröjor och kepsar till företag.
Otroligt bra service och snabb hantering. Haft kontakt med Kalle som hjälpt mig från start till slut och det är ingen tveka om saken att vi kommer fortsätta använda dom för att beställa vår merch.
Grym service och otroligt duktiga!
Grymma! Jättefint resultat och löjligt snabb leverans. Rekommenderas starkt!!
Alltid proffsigt och problem lösande, alltid trevligtbemötande. Älskar dem.
Superbra kundservice, lätta att få tag på och snabb återkoppling. SNygga tryck och tillmötesgående. Funkar alltid toppen att jobba med Swagg.
Mycket proffsigt. Snygga saker & leveransen var i tid
Bra service och bra kvalitet på produkterna.
Snabb service, fint resultat och bra bemötande
Vi har köpt jackor och två typer av väskor. Anledningen till att jag valde Swagg var att dom har ett sortiment som är något utöver vad andra försäljare av profilkläder kan erbjuda. Lite coolare, lite snyggare och med lite mer swag helt enkelt : ) Superbra kontakt med deras säljare Lotta. Tillmötesgående, kompetent, bra tips och coahning vid val av produkter. Helt enkelt super!! Kan starkt rekommendera Swagg.
Svårt att avgöra hur kläderna skulle se ut i verkligenheten då det bara var en skiss på yrkeskläderna med profil. Helt OK kvalitet.
Hej Enrique och tack för din feedback, vi tar till oss detta. Dock är kvaliten på kläderna och websidan upphandlad via eran organisation enligt de krav och önskemål de ställt. Vi har alltså inte haft nån påverkan på detta utan det ligger hos eran upphandlade partner. Ha en fin vecka! Mvh Dean
Snabb leverans och framför allt mycket väl utfört arbete med brodyr på våra handdukar. Dessutom tänkte ni på detaljer som jag glömt. Tack, jag är mycket nöjd.
Alltid god service, snabba och trevliga
Swagg has been my go to place to get swag printed for 8 years. They never disappoint and are very detail oriented. The best thing about them is how fast they work and flexible they are with helping us split orders and get them shipped to the right place at the right time. I would highly recommend their services.
Man får alltid ett trevligt bemötande av Swagg! Otroligt proffsiga och snabba med leveranserna.
Snabba leveranser och proffsigt bemötande.
snabb återkoppling leverans säkert duktiga
Vi blev bemötta väldigt bra till en början och hade förväntningarna att allt skulle gå som en smäck. Vi köpte trycktjänst men våra tröjor blev feltryckta och nu kan man inte göra om de även fast det va kommunicerat innan. Så det var lite sisådär
Hej Hostini, det ni skriver stämmer helt och hållet. Felet låg helt och hållet hos när det gäller denna ordern, men efter vidare kommunikation så löste vi helt nya åt er kostnadsfritt :) Som vi förstår det är ni nu idag helt nöjda med leveransen :)
Jättefina tygpåsar, som är av bra nytta!