Swagg
Välkommen till Swagg!
Med lång erfarenhet, snabb service, flexibilitet och kvalitet i fokus hjälper vi på Swagg dig att fixa trycket du länge funderat på att skaffa. Vi besitter den kunskap och det intresse för nya tekniker som krävs för att kunna trycka det just du vill ha.
Våra tjänster
- Brodyr
- Screentryck
- Tampotryck (för böjda ytor)
- Digitaltryck
- Merchandise
Vi hjälper dig var du än bor i Sverige. Vi tar emot mindre såväl som stora beställningar till företag eller diverse evenemang.
Vill du ha profiltryck men inte riktigt vet VAD eller HUR det ska se ut. Besök gärna vår hemsida eller instagram @swagg.se för lite inspiration. Vi kan lösa det mesta!
Öppettider:
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 15:00
Våra tjänster
- Brodyr
- Screentryck
- Tampotryck (för böjda ytor)
- Digitaltryck
Utmärkelser
154 omdömen om Swagg
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Swagg
Otroligt bra service och snabb hantering.
Haft kontakt med Kalle som hjälpt mig från start till slut och det är ingen tveka om saken att vi kommer fortsätta använda dom för att beställa vår merch. -
skrev om Swagg
Grym service och otroligt duktiga!
skrev om Swagg
Grymma! Jättefint resultat och löjligt snabb leverans. Rekommenderas starkt!!
skrev om Swagg
Alltid proffsigt och problem lösande, alltid trevligtbemötande.
Älskar dem. -
skrev om Swagg
Superbra kundservice, lätta att få tag på och snabb återkoppling. SNygga tryck och tillmötesgående. Funkar alltid toppen att jobba med Swagg.
Mycket proffsigt. Snygga saker & leveransen var i tid
skrev om Swagg
Bra service och bra kvalitet på produkterna.
skrev om Swagg
Snabb service, fint resultat och bra bemötande
skrev om Swagg
Vi har köpt jackor och två typer av väskor.
Anledningen till att jag valde Swagg var att dom har ett sortiment som är något utöver vad andra försäljare av profilkläder kan erbjuda. Lite coolare, lite snyggare och med lite mer swag helt enkelt : )
Superbra kontakt med deras säljare Lotta. Tillmötesgående, kompetent, bra tips och coahning vid val av produkter. Helt enkelt super!!
Kan starkt rekommendera Swagg. -
skrev om Swagg
Svårt att avgöra hur kläderna skulle se ut i verkligenheten då det bara var en skiss på yrkeskläderna med profil. Helt OK kvalitet.
skrev om Swagg
Snabb leverans och framför allt mycket väl utfört arbete med brodyr på våra handdukar. Dessutom tänkte ni på detaljer som jag glömt. Tack, jag är mycket nöjd.
skrev om Swagg
Alltid god service, snabba och trevliga
skrev om Swagg
Swagg has been my go to place to get swag printed for 8 years. They never disappoint and are very detail oriented. The best thing about them is how fast they work and flexible they are with helping us split orders and get them shipped to the right place at the right time.
I would highly recommend their services. -
skrev om Swagg
Man får alltid ett trevligt bemötande av Swagg! Otroligt proffsiga och snabba med leveranserna.
skrev om Swagg
Snabba leveranser och proffsigt bemötande.
snabb återkoppling
leverans säkert
duktiga -
skrev om Swagg
Vi blev bemötta väldigt bra till en början och hade förväntningarna att allt skulle gå som en smäck. Vi köpte trycktjänst men våra tröjor blev feltryckta och nu kan man inte göra om de även fast det va kommunicerat innan. Så det var lite sisådär
skrev om Swagg
Jättefina tygpåsar, som är av bra nytta!
Snabb och proffsigt bemötande
Vi beställde mössor och fick information att justera vissa delar i loggan som skulle broderas och det blev suveränt. -
skrev om Swagg
Alltid bra service och proffsigt resultat!
skrev om Swagg
Trevliga enkla och gör riktigt grymma vindjackor!
Skönt material som andas och lätt att bära.
/Clara -
skrev om Swagg
Trevligt bemötande och snabb leverans
skrev om Swagg
Helt fantastiskt! Då jag helt oförhappandes behövde akut hjälp städa ni upp direkt och LEVEREADE! Som kund kan det inte bli bättre.
Stort tack för ert engagemang och lyhördhet för mig som kund!!! -
skrev om Swagg
Proffsig service och bra urval. Dessutom bra på eko - extra plus för oss i solenergibranschen
skrev om Swagg
Snabb service och supernöjda med resultatet av trycket på våra säljarväskor!
//BABOR -
skrev om Swagg
Dom löser alla problem, världsklass i bemötandet.
Lägger alla jobb hos dom, tryck obrodyr.
Aldrig missat en leverans.
Sigge -
skrev om Swagg
Kundorienterade, professionella och responsiva.
skrev om Swagg
Alltför dyra jämfört med andra och behandlar kunden på ett mindre bra sätt, mer intresserade av vad som är bra för Swagg än för kunden.
Hej Christina, tråkig läsning för oss på Swagg.
Swagg
Ännu mer tråkigt då vi känner att vi alltid levererat i tid, med kvalitet och service.
Prissättningen har alltid varit en anledning till diskussion i vår relation ända sen ni började trycka hos oss för många år sedan.
Den har faktiskt ifrågasatts vid nästan varje offert tillfälle men ändå så har du i slutändan lagt en del jobb via oss.
Vi uppfattar egentligen inte ditt missnöje som mer än att du är frustrerad över att du får betala priser som du anser är för höga för en kvalitets och servicenivå som vi på Swagg håller.
Vi vill ändå passa på att önska er lycka till i framtiden med de andra leverantörer ni väljer att arbeta med och säga tack för de affärer vi haft.
Skulle ni känna att ni återigen vill komma tillbaka till oss är vi alltid öppna för en dialog.
Vi önskar dig en trevlig sommar! :) -
skrev om Swagg
Bemötandet var tillmötesgående och proffesionellt. Har varit väldigt hjälpsamma med att ta fram rätt val av plagg och brodyr som passade vårat koncept.
Vi har köpt Stanley and Stella plagg som känns hållbara både ur ett kvalitet och miljö perspektiv. Vi har sedan valt att brodera på plagget och här har det varit en förvånansvärt lätt process att ta fram brodyrkort och beskriva hur slutprodukten är tänkt.
Kan starkt rekommendera att ta kontakt med SWAGG om ni funderar på kläder med tryck eller brodyr 👌 -
skrev om Swagg
Wow Mycket bra och snabb support med nya tröjor och med brodyr. Fixade att brodera på kort varsel och innan tänkt leveransdag. Kul att det finns företag hjärta och support för sina kunder. Vi som nybliven kund kommer tillbaka
Ellen är en stjärna Jag såg en tidigare omdöme om att de har en order mottagare är kung Då är Ellen drottning -
skrev om Swagg
Proffesionella, snabba på att svara på en frågor samt snabbleverans! Produkterna vi köpte blev över förväntan, vi är så nöjda!
skrev om Swagg
snabbt leverans och bra service
skrev om Swagg
Trevligt och positivt sätt. Leveransen (tröjor med broderade loggor) blev klar i tid och de såg mycket bra ut.
skrev om Swagg
Jättebra och proffsig service, alltid bra kvalité, snabba och enkla. Rekommenderas!
skrev om Swagg
Bra service och bra tryck, bra sortiment!
skrev om Swagg
Bra och positivt bemötande. Snabb leverans av tryck på egna T-shirts.
Vänligen Helena -
Hi Göran,
Everyone at hangmen loved the caps, thanks for your help.
Kelvin -
skrev om Swagg
Snabbt och proffsigt bemötande.
Tydliga skisser som överensstämde med de levererade produkterna. Kan varmt rekommendera! -
skrev om Swagg
Mycket bra service och snabba svar i kommunikationen med tryckeriet. Lätt och enkelt.
skrev om Swagg
Snabbt och engagerat. Hög kvalité på brodyr
Mycket nöjd! -
skrev om Swagg
Jag har jobbat med Swagg i många år
Jag blir bra och proffesionellt bemött
Dom håller alltid hög kvalitet
Dom levererar alltid i tid -
skrev om Swagg
snabb proffsig och kunnig feedback frå idé till slutprodukt! snabba leveranser.
skrev om Swagg
Bästa bemötandet och leveransen, mycket nöjda!
Kalle Telning +46(0) 8 442 79 74 på Swagg är kung 😊 -
skrev om Swagg
Extremt snabba och bra kvalité på kläderna vi fick!
skrev om Swagg
Smidig beställning och superbra kommunikation
skrev om Swagg
Bra service och snabb leverans!
skrev om Swagg
Bra återkoppling på förfrågan, leverans enl ök !
skrev om Swagg
Great quality stuff and fast delivery!
skrev om Swagg
Grym och snabb service! Rekommenderar starkt