Korrekt vara och snabb leverans.
Symaskinskungen.se
2359 omdömen om Symaskinskungen.se
Sedan starten hos Reco 2022
Snabbt, enkelt och bra packat. Ett plus hade varit att få med typ en qr-kod till manualen för symaskinen. Vill inte ha någon i pappersform, men en digital hade varit toppen.
Toppen företag!! Fick precis vad jag behövde! Smidigt och till bra pris.
Bra utförliga bilder och beskrivningar på hemsidan, enkelt att beställa, vettiga priser och snabba leveranser.
Maskinen krånglade med att sy baklänges/back. Efter lite ruckande på backspaken så ordnade det sig.
Trevlig kontakt, snabb leverans
Bra sida. Lite dyrt i jämförelse med andra. Tog 8 arbetsdagar att få reservdelen.
Bra hemsida och enkelt att beställa. Leveransen kom efter tre dagar. Jag är lika nöjd som vanligt.
Köpte 3 varor varav 2 levererades kontaktade dom och dom ska skicka det jag saknade.
Jättefin service och snabb leverans. Mycket nöjd!
Fina tyger och snabb leverans!
Symaskinskungen har jag erfarenhet av ett tidigare köp när jag köpte min senaste Husqvarna Viking symaskin. Då kom allt hem i en stor låda på ett par dagar, väldigt snabbt och smidigt. Nu ville jag ha en cover maskin men körde med familjen till den riktiga butiken i Malmö när vi skulle hälsa på familjen. Det var en duktig säljare som visade de maskiner som fanns och besvarade bra de frågor jag hade. Det började som en tanke på att köpa Singer eller Husqvarna overlock symaskin, men hittade ett bra erbjudande i affären på...
Köpte en Singer symaskin, snabb och bra leverans.
Jättebra service när jag gjorde en fel beställning. Tack så mycket för det.
Bra sortiment, lätt att beställa, snabb leverans, bra priser
Snabb omhändertagande , bra produkter.
Perfecto! Jättebra servicen! Jag är mycket nöjd!
Det gick snabbt, besviken över skyddsduken till symaskinen, och varför det inte fanns någon skyddsduk till overlocken.
Snabb leverans. Bra produkt och bra pris.
Snabb leverans och bra pris i jämförelse med andra
Har inte fått paketet ännu mm
Snabb leverans, bra sortiment och bra priser
Bra förpackat och snabb leverans.
Bra produkter till bra pris, snabb leverans.
Supersnabbt korrigerat och överraskande bra efter att de hade missat att skicka med nätsladden till min Husqvarna 1100 symaskin efter service. Tack! Butiken har ett stort sortiment av symaskinstillbehör och trevligt bemötande.
Bra utbud med OK priser. Lite karusell att få kontakt med kundtjänst.
Superbra service , och snabba leveranser
Bra utbud & snabb leverans. Vi har köpt symaskin samt reservdelar och varit nöjda vid varje köp
Jättesnabb leverans, allt som det ska med maskinen.
Kan starkt rekommendera Symaskinskungen då det gäller reparation av symaskin .Skickade in en nästan 50 år gammal Husqvarna med mekaniskt fel som 2 andra firmor misslyckats med att reparera, otroligt att Symaskinskungen hade reservdelar till denna maskin och kunniga reparatörer(10-40 års erfarenhet enl. dom själva) som lagade den. Stort tack ! Kjell
Bra köpupplevelse, snabb leverans, är nöjd med min produkt. Hade dock önskat leveransbekräftelse på att produkten blivit skickad så man är förberedd.
Lätt att välja rätt. Snabb leverans.
Snabb leverans, bra priser och bra produkter
Alltid förstklassig service, fina tyger, snabba leveranser!
Billig och bra kvalitet på sytråd. Snabbt och enkelt att beställa härifrån, det tar bara ett par dagar så har man varorna hos sig.
Snabb leverans. Något undermålig vara.
Jag är jätte nöjd med den här köpet!
Snabb leverans, är såå nöjd med symaskinen😀
Hej En instruktionsbok på svenska vore tacknämligt, vi är inte så vassa på polska ☺️ Tack Mv Kaj Holmqvist
Haj Kaj, Alla kan ju inte vara vassa på polska så det är klart att ni ska få en svensk manual till er symaskin, vi skickar en till er på direkten. Har ni några andra funderingar får ni gärna kontakta oss via mail: kontakta@symaskinskungen.se Ha en fin dag!
Utmärkt snabb leverans! Svärmor glad över provdockan som julklapp!
Bra råd och vänligt bemötande. Fem stjärnor Stort tack för hjälpen. Fem stjärnor till Er också!
Snabb leverans! Fick en symaskin som motsvarade mina krav tack vare bra information på hemsidan.
Jättebra service, supersnabb leverans!
Enkelt handla från Symaskinskungen. Bra beskrivningar av deras produkter och bra priser. Snabba leveranser. Är mycket nöjd med mina köp av både symaskin och overlock ifrån dem.
beställda varor har levererats snabbt och bekvämt. Liten fundering kring portokostnader tar ut 59 kr skickar med brev för 22 kr
Min dotter önskade sig en Symaskin, och efter en liten marknadsundersökning och råd från sykunnig släkt så föll valet på Symaskinkungen! De svarade snabbt på telefon, och vi fick bra råd ang. Symaskinen, och den levererades snabbt. Enkelt och tryggt!
Jag köpte reservdelar till Singer symaskin, fick hjälp rätt snabbt via mejl
Jag har inte monterat dit spolkorgen ännu.. När jag gör det kan jag berätta för er
Fantastisk! Hade beställt fel vara och det upptäcktes och leveransen kom redan dagen efter. Så nöjd.
Det var bra och det gick smidigt och snabbt med leversnsen. Symaskinen funkar bra så inget att klaga på!