Moa F:
De skickade inte alla produkter jag beställde, saknade hela 5 produkter…. Fick de levererade iallafall. Jag köpte en tygsax som fanns en bild på som jag trodde var rak men den var mönstrad och de tyckte det va snälla för att det skickade med en returlap för den gratis, kanske istället visa det tydligt på hemsidan är en bättre idé! Fick inget extra för allt besvär att behöva ta kontakt och skicka bilder och skriva exakt vad som inte fanns med etc dåligt och känns som ett oseriöst företag
Andreas W:
EP Service måste stå för Ej Pålitlig Service.
Sämst företaget på denna jord. Får vänta över en vecka innan de kommer hit och när de väl gör detta så har dom fel diskmaskin med sig och säger att det skall ta ännu en vecka innan de kommer igen. Felet har varit hos dom och när man försöker kontakta dom så blir man utlovad att man ska få återkoppling som ej händer, så man får själv ringa som en idiot för att få reda på vad som står på. Får också veta att jag får vänta ytligare ännu en vecka då de är fullbokade på andra jobb.
Nej tyvärr, aldrig mer dessa klåpare. Har man som företag gjort fel så borde man göra allt i sin makt att se till att man gör rätt för sig och har bättre kundkontakt och håller vad man lovar.
stellan p:
Efter att man köpt en Electrolux kyl och frys för 24000kr och man vill att den ska fungera!
VARNING FÖR ELECTROLUX PRODUKTER!
Nedan svaret på mitt mail om att få min kyl att fungera::
Jag har efter att ha läst ditt mail varit i kontakt med Electrolux service och talat med en kille på kundtjänst som heter Thomas för att få information om ditt ärende.
Han kunde se att din lokala servicefirma varit ute hos dig vid 7 tillfällen.
De har vid dessa tillfällen bytt dörren helt, monterat buffert och bytt beslag, bytt gångjärn, bytt hela dörren igen och därefter bytt gångjärnen på den nya dörren.
Anledningen till att din kyl inte blivit utbytt på reklamation beror på
förutsättning att för man ska ha rätt att häva köpet, är att felen som uppkommer är reklamationsfel,
d.v.s fel som har uppkommit i tillverkningen.
Gångjärnen är bara ett exempel på fel som de åtgärdat som inte går under reklamationsfel.
IDIOTER. Enligt deras svar är det inte tillräckligt att Electrolux service varit hemma hos mig 7 ggr
och försökt laga kylskåpet. Det är enligt dom normalt med deras produkter..........
Alltså 7 ggr jag fått ta ledigt för att vara hemma och passa när Electrolux kommer. Och det är normalt för deras skitprodukter och skitåterförsäljare.
MVH
Stellan & Sandra
Peter K:
I januari 2020 flyttade vi in i ett helt nybyggt parhus (BRF) där alla vitvaror var av märket SMEG. Redan våren 2024 hade diskmaskinen, spishällen och nu senast belysningen i spisfläkten gått sönder. Vi har tvingats köpa ny diskmaskin och spishäll inom loppet av bara fyra år. När belysningen nu slutat fungera i spisfläkten måste vi köpa ny elektronik till hela fläkten (själva fläkten fungerar fortfarande) samt en ny ram, eftersom transformatorn till vår modell har utgått!
Detta måste vi göra hos en dyr tredjepartsleverantör som SMEGs kundtjänst hänvisar till. Det kommer att kosta oss över 3000 SEK bara för att få belysningen att fungera igen!
Aldrig mer SMEG!
Leo E:
Ringde och bokade, frågade samtidigt vad det skulle kosta. "Det kan inte ta så lång tid, sa de - 10 minuter kanske".
Bemötandet var bra. Killen som kom kunde sitt jobb. Jobbet var gjort på 10 minuter, som de sa.
När fakturan kom hade de tagit betalt för en (1) timme, och dessutom tagit betalt för framkörning och material (inget användes, jag tillhandahöll den tejp på krävdes). De sa inget om minimidebitering varken vid beställning av jobbet eller i fakturan.
Ett antiklimax, helt enkelt.