Rekommenderar Takio Takmålning AB. De gjorde ett utmärkt arbete i alla avseenden. Trevligt bemötande och god kommunikation. De höll tids- och kostnadsplanen och levererade ett utmärkt slutresultat.
Takio Takmålning AB
Takio Takmålning är ett företag som bryr sig om både din fastighet och miljön! Vi erbjuder professionell taktvätt, takmålning och fasadtvätt i Göteborg, Fjällbacka och Marks kommun. Vårt mål är att ge ditt tak och fasad nytt liv samt skydda dem mot smuts, mossbildning och väderpåverkan. Vi använder oss av miljövänliga metoder...
32 omdömen om Takio Takmålning AB
De var en trevlig arbetsplats. vi ses igen till våren.
Takio Takmålning sätter alltid kunden i centrum. Våra förväntningar var ganska höga och man tog stort ansvar för att det skulle bli bra. Kan varmt rekommendera Takio Takmålning. Vi valde 4-stegs lösningen med tvätt, algmedel, BetSil och målning av takpannorna.
Som ägare vill jag absolut göra mutt bästa. Men glöm inte fågel linan/koppar tråden. De blir hela 5 steg Lena;) Vi ses till sommaren. O tack själva för en mycket fin arbetsplats.
Bra bemötande och bra utfört arbete.
Tack för de Klas. Lycka till med fastigheten. Du verka vara byggare bo själv, händig som fasen. Hälsningar Takio
Det blev mycket fint och fräscht efter målningen✨✨Arbetet är väl utfört och resultatet känns både rent och professionellt. Fortsätt med det goda arbetet!👍
De var trevlig skrivet. Tack Ester
Mycket bra. Allt till belåtenhet.
De var en super fint läge och mysig fastighet ni har. Nu är taket snyggt som nytt. Vi ses framöver
Jag är nöjd och kommer åtterkomma
Väldigt stort projekt och kul att de blev bra resultat.
Proffsigt utförande med bra resultat Trevligt och omtänksamt bemötande Tack för överraskningen Rekommenderas // Hans
De blev väldigt bra. Häftigt läge på tomten med den naturen och korna på ängen. Vi ses snart igen
Takio tvättade mitt tak som hade ganska mycket mossa och gjorde ett mycket bra arbete. Taket blev som nytt. Dom upptäckte en spricka i en nockpanna. Mina pannor tillverkas inte längre. Anand på Takio lyckades efter mycket letande att få tag på en panna i snarlik form och sågade till den. Jag uppskattar den hjälpsamheten!
Vi bor i samma by Fritsla så de var extra kul att jobba på ditt tak. Tack för sammarbetet
Noggrann, seriös och proffsig. Alltid ett trevligt bemötande🙌
Tack för en fin arbetsplats. Inte ofta man får arbeta på 3 byggnader på en tomt. Vi hörs om det är något framöver!
Allt var bra. Kann inte klaga på något. Bra jobbat, bra resultat. Från Jan Hoflund
Kul att ni gick ihop två grannkompisar. De var ett mycket trevligt arbetsställe för oss. Patrik hällsar också!!!
Total misär. Tog inte reda på vattentillgången på mitt hus på landet. Brände nästan min djupvattenpump och stora besvär med skit i systemet i många dagar därefter. Avbröt arbetet och fullföljde inte takmålningen för säkerhets skull.
Hej Larsåke, Tack för din återkoppling. Vi beklagar att du inte är nöjd, men vill förtydliga att vi endast debiterade för den del av arbetet som utfördes – omläggning, sågning och spikning av nockpannor. När vi påbörjade taktvätten tog vattnet slut redan efter cirka 400–600 liter, som motsvarar ca 4 badkar. Du uppgav att vattenförsörjningen inte var något problem då du själv hade tvättat taket 7 år tidigare. Dagen efter ringde du oss och hemvisade oss till en grävd brun att där ska de finnas vatten, vi åkte tillbaka och...
Vi är jätte nöjda över arbetet med Takio, bra jobbat. Fortsätt så
Ni själva jobbar på bra tycker vi. Vi hörs snart igen!
Mycket bra resultat efter taktvätt med borttagning av mossa.
De blev snyggt och rent. Nu har du betsilen som skydd så får du höra av dig om målning är aktuellt.
Fantastiskt bemötande. Över förväntan. Rengöring, impregnering, målning och lina på takåsen. Nu är taket som nytt. Jag är jättenöjd ! Anja
Tack för en fin aebetsplats, maten och din trevöiga man, haha.
Trevlig bemötande, bra arbete och bra resultat. Rekommenderas!
Vi har gärna ert hus som visning ex, de blev riktigt bra.
Perfekt resultat. Taktvätt och därefter målning av taket. Ser nytt ut och perfekt utfört. Vi är mycket nöjd av resultat och till vettigt pris.
Arter var super nöjd med er aom kund med. Bra arbetsplats;)
Bra bemötande av personalen. Är nöjd med arbetet och resultatet.
Kul arbetsplats och grabbarna hällsar.
Tvätten av taket var mycket behövlig.Pannbyte gjordes 1974. Målningen gjorde att taket ser nytt ut.Vi är nöjda. Kajsa o Johnny Hansson.
Kul att ni är nöjda kinnabor.
Duktiga och uthålliga killar. Bra kommunikation under arbetets gång. Vi är väldigt nöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Takio/Anand till andra kunder.
Tack för en bra arbetsplats och go fika
Bra bemötande väldigt trevlig. Lite kort framförhållning om när det skulle ske och lite dålig ordning efter avslutat dagsarbete, men totalt sett bra! Såg annons i lokalblad.
Tack för en bra arbetsplats och fikat.
Fick bra information om hur arbetet skulle gå till. Ett mycket välgjort arbete. Det blev otroligt fint och bra. Taket ser helt nytt ut. Helnöjd.
Kul att du är nöjd. En mycket bra arbetsplats jag fick😀
Mycket bra å noggrant arbete , så blev resultatet helt fantastiskt, vilken underbar människa Anand är , så Stort TACK för ett fint TAK…. Kerstin & Roger i Kinnarumma
Gud vilka fina ord ni skriver. De tack jag för.
Hela vägen- från första kontakten till färdigt målat tak en mycket nöjd kund Kan verkligen rekomendera Takit Takitmålning till andra som har planer att tvätta och måla taket Beställde även en kopparlina som fåglar inte sätter sig på - undvika fågelskit på pannor Anad gjorde ett seriöst uttryck - trevlig och lätt att göra med Åke
Tack själv Åke. De var en mycket trevlig arbetsplats för oss=)
Snabb offert och snabbt till jobb
Vi gör alltid vårt bästa och gör de så smidigt som vi bara kan.
Funkade väldigt bra och snabbt. Trevligt att dom filmade jobbet också!
Nästa gång ska vi filma själva målningen också=)
Kändes rätt från början, fick direkt en bra kontakt med Anand. Super trevligt och professionellt och jag är jättenöjd med resultatet! Tack för ett bra jobb, taket ser nytt ut! Kan rekommendera till 100%!
Vi är så tacksamma för de fina orden.
Professionell och vänligt bemötande.
Tack för orden. Din man hjälpte till med att hämta föreningens stege. Han tänkte på min arbetsmiljö 😀 Vi hörs om ett år om resultatet på Algebehandlingen💪
Trevlig personal! kunde bolla tankar och nyans med dom vilket vi uppskattade. Tvätt och målning med resultat var kanon.
Kul att arbeta på ert tack och jaga era barn med högtrycktvätten när de badar i polen.
Seriös och noggran hantveekare. Trots ett uppgjort pris utförde han arbete som från början inte var planerat.
Kul att du blev nöjd och snart kommer vi till Fjällbacka igen och tar en extra titt.
Det gick fort och resultatet var vad jag önskade, till ett som jag tyckte var ett rimligt pris.
Det var de absolut renaste taket som jag har jobbat på. Du är duktig på algebehandla själv, forstätt med det. Vi ses i sommar i Fjälllbacka.
Första mötet vi hade var mycket bra då Takio verkade vara mycket seriös firma. Vi hade genomgång av taket där vi gick igen hur arbetet skulle utföras, tvätt behandling samt målning av takpannorna blev perfekt. Pris samt utförandet motsvarade alla mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Takio.
Kul att ni belv nöjda och att Du också rekomenderat oss till en ny kund, din vän i göteborg tackade ja=).
Vårat tak blev som helt nytt efter Takmålningen och vi har fått väldigt många komplimanger ifrån grannar som också blivit intresserade att göra samma sak på sitt hus!
Ditt tak blev super bra och vi fick din granne Robert som också gjorde sitt tak. Vi håller kontakten.