Välkommen till Måla Nytt i Göteborg. Vi har gedigen erfarenhet och ett stort nätverk av duktiga målare och hantverkare vilket gör att vi kan ta på oss arbeten på alla nivåer.
Ola S:
Tvätt o målning av tak arbete och bemötande har varit utmärkt
Azadeh N:
Jag var väldigt nöjd med deras service. Jag behövde hjälp med att installera tv:n och koppla in TV-boxen, och allt blev klart väldigt snabbt – på mindre än en timme. Jag rekommenderar dem!
Swedol A:
Egzon var här på Swedol och hjälpte oss med att ta bort solfilm på fönster
Vi är oerhört nöjda med resultatet samt vänlighet och service från Egzon
Vi kan varmt rekommendera hans tjänster
//Patrick Andersson
Emil L:
Trevliga killar som gjorde ett kanonjobb med vårt Tak. Lätt att få kontakt med ifall det var några funderingar eller synpunkter man hade under hela jobbet.
Fick även extra ställning på de sidor av huset som de inte behövde för jobbet, så att jag kunde måla eller tvätta fasaden där det behövdes utan extra kostnad.
Nöjd kund! 5av5 tegelpannor i betyg
Magnus C:
Andra gången vi anlitar Carl-Johan. Lika nöjda som första gången. Han förstår behovet man har, tycker till själv och kommer med egna förslag. Alltid flexibel och trevlig, med kund i fokus. Mycket noggrann med förberedelser, genomförande och städning. Kan varmt rekommenderas!
Kreshnik H:
Stort tack till Elitak för ett fantastiskt arbete! Jag är otroligt nöjd med allt från start till slut. De höll alla tider, kom punktligt och använde material av hög kvalitet. Det kändes väldigt tryggt att anlita dem man slipper oroa sig för fuskbyggen eller krångel. Jag rekommenderar dem starkt till alla som ska bygga nytt eller renovera!
Sofia Pernilla E:
Så duktiga killar. Dom har gjort vårt tak så fint redan . För klart resultat kommer senare . Jätte nöjd
Kan varmt rekommendera dessa flitiga trevliga grabbar
Annika A:
Vill varmt rekommendera Björn och Renare hus. Snabb kontakt, jättebra och trevlig service och framför allt: vi älskar vår Cinderella-toalett!
Fredrik B:
Mycket nöjd med både offertarbete, genomförande men framförallt slutresultatet!
Tog längre tid än förväntat, men det var då firman ville vänta in bättre väderförutsättningar.
Jag föredrar ett bra slutresultat mot att det går fort, så för mig var det uppskattat.