Christer L:
Fick ett erbjudande att högtryckstvätta avloppet till en kostnad av 4495 kr efter rotavdrag. Tekniken gjorde ett bra jobb. Däremot tycker jag kostnaden för en timmes jobb exklusive reskostnad ligger på 8980 kr. Hinner teknikern med 5 avlopp per dag, tar företaget in nästan 45000 per dag och genererar på 30 dagar över en miljon. Konstigt att regeringen accepterar detta.
Välkommen till Måla Nytt i Göteborg. Vi har gedigen erfarenhet och ett stort nätverk av duktiga målare och hantverkare vilket gör att vi kan ta på oss arbeten på alla nivåer.
Ola S:
Tvätt o målning av tak arbete och bemötande har varit utmärkt
Kerstin S:
Mycket bra å noggrant arbete , så blev resultatet helt fantastiskt, vilken underbar människa Anand är , så Stort TACK för ett fint TAK…. Kerstin & Roger i Kinnarumma
Annika A:
Vill varmt rekommendera Björn och Renare hus. Snabb kontakt, jättebra och trevlig service och framför allt: vi älskar vår Cinderella-toalett!
göran p:
Varning! totalt värdelöst företag, dom skulle tömma och rengöra min villatank inför besiktning och den blev inte ren öht, dock lyckades dom skada tanken så svårt att enda alternativet var att skrota tanken och detta gick på totalt 23 000. Dålig kontakt efteråt, får inte tag på dom.