Sanitet Sverige AB

Sanitet Sverige AB

www.sanitetsverige.se
  • BadgeTwoYears
4.2

Sanitet Sverige AB är ett företag som arbetar med spolning av avloppssystem och rengöring av ventilationssystem för att skapa tryggare hem. Vi utför inspektioner och det nödvändiga underhåll som krävs för att hålla ditt hem säkert och förebygga framtida problem. Vi rensar och rengör ventilationer från smuts, damm och mögel...

469 omdömen om Sanitet Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2023

Viktor S
Skrev om Sanitet Sverige AB

Uppringd och tydligen hade tidigare ägare gjort rengöring av kanaler enligt Sanitet Sverige AB, vi tog kontakt med tidigare ägare och de hade ingen kännedom om detta. Oseriöst

Meryem C
Skrev om Sanitet Sverige AB

Effektivt utfört arbete och mycket bra bemötande från personal.

Hans O
Skrev om Sanitet Sverige AB

Försäljare ringde och påstod att det var lagkrav att kontrollera imkanal vart fjärde år, jag lät dem komma och göra jobbet, kollade sedan upp hur det ligger till och upptäckte att försäljaren ljugit. Har nu bestridit fakturan. Bluff företag.

Sten Marcus M
Skrev om Sanitet Sverige AB

Kunnig, trevlig och väldigt serviceminded ventilationstekniker var här idag och rengjorde ventilationen! Blev kanon, och jag fick dessutom lära mig massor om hur det funkar. Kunde inte varit nöjdare! Stort tack, och anlitar er gärna igen!

Daniel P
Skrev om Sanitet Sverige AB

Nu har de börjat försöka kränga spolning av avlopp med samma inledning "att de är i området". Det är mig veterligen inte heller något man behöver göra. När vi flyttade in i vårt hus lät vi en firma filma våra avloppsrör. Under de 55år som huset stått så såg det alldelse utmärkt ut. Det finns ju en anledning till att man har vattenlås.

Olivia Alicia B
Skrev om Sanitet Sverige AB

Bra service! Kommer anlita igen när det är dax.🤗

Odd Bolle Ludvig J
Skrev om Sanitet Sverige AB

Anlitade Sanitet för att rengöra mitt FTX-system och kunde inte vara mer nöjd. Allt gick smidigt, de kom i tid och var professionella.

Nora H
Skrev om Sanitet Sverige AB

Bokade in en rensning av mitt avlopp och är supernöjd med resultatet! Snabb, professionell och trevlig service från början till slut. Arbetet utfördes noggrant och allt fungerar perfekt nu. Kan varmt rekommendera!

Nina Eva Birgitta H
Skrev om Sanitet Sverige AB

Bokade in en rensning av min imkanal, det var smidigt att boka och dem gjorde det väldigt bra, rekomenderas!

Kevin J
Skrev om Sanitet Sverige AB

Fantastiskt arbete från bokning till utfört arbete . Bra pris trevlig dag personal kom hem 5 minuter sent hade missat men de var så hjälpsamma och glada ändå . Rekommenderar stark . Mvh Kevin .

Anders P
Skrev om Sanitet Sverige AB

Mycket bra arbete från bokning till utförd rensning. Bra pris och rent ock snyggt efter de lämnat . Mvh Anders. Rekommenderar starkt.

Ethar H
Skrev om Sanitet Sverige AB

Mycket bra service och tjänsterna var underbara. Köpte rensning av mina frånluftskanaler, det var proffsigt och kommer hundra procent anlita de igen. Bra jobb!!!

Lars Oliver G
Skrev om Sanitet Sverige AB

Anlitade Sanitet Sverige AB för att rensa mina avlopp, riktigt smidigt. Trevlig servicetekniker och bra pris, skulle gärna sett lite bättre framförhållning på bokningen men i övrigt kanon. Rekomenderas!!

Johanna Catharina L
Skrev om Sanitet Sverige AB

Utmärkt service från Sanitet Sverige – 5/5! Jag anlitade Sanitet Sverige för att rensa mitt FTX-system och kunde inte vara mer nöjd. De var punktliga, professionella och väldigt noggranna genom hela processen. Redan efteråt märktes en tydlig skillnad i luftkvaliteten – det blev friskare och behagligare inomhus. Teknikern var både trevlig och informativ, och förklarade tydligt vad som gjordes och varför det är viktigt med regelbunden rengöring av ventilationssystemet. Arbetet utfördes snabbt och effektivt, och de lämnade allt i perfekt skick efter sig.

Mollie Albertina E
Skrev om Sanitet Sverige AB

Bra företag!! Kommer definitivt anlita igen.

Linus Ingvar M
Skrev om Sanitet Sverige AB

Snabbt, smidigt och bra!!!!!!!

Lars S
Skrev om Sanitet Sverige AB

Petri spolade nio rör från kök, badrum, tvättstuga respektive garage och städade efter sig. Vi kommer att boka igen om fem år.

Hanna Karolina J
Skrev om Sanitet Sverige AB

Rensade mitt avlopp, gick snabbt smidigt och var prisvärt.

Jeanette H
Skrev om Sanitet Sverige AB

Tack för hjälpen! Lika nöjd som sist.

Anna S
Skrev om Sanitet Sverige AB

Väldigt trevliga killar som rensade mitt ventilations system! Smidigt, bra & enkelt!

Noel G
Skrev om Sanitet Sverige AB

Jag ringde in och bokade tid rensning av mina frånluftskanaler, enkelt att få tid och en bra service.

Andy E
Skrev om Sanitet Sverige AB

Superbra jobb, blev nöjd! Trevlig kille..

Jenny Maria W
Skrev om Sanitet Sverige AB

Ignorerar Nix-registret och ringer och låtsas att det finns andra "kunder i området" och ska rensa imkanaler. "Stryker från listan" när man påpekar att de bryter mot Nix men verkar inte göra ngt åt det. Hoppas på förbudet mot telefon-försäljning...

Theo André H
Skrev om Sanitet Sverige AB

Tack för en smidig rensning av mitt vent system

Jesper Kaj Erik P
Skrev om Sanitet Sverige AB

Bra service, duktig tekniker och jag kommer använda er igen. Tack för hjälpen med rens utav mitt FTX system. Får 5/5 i min bok!

Alwin K
Skrev om Sanitet Sverige AB

Jag anlitade Sanitet Sverige för att rensa mitt FTX-system. något jag länge vetat behövde göras men inte orkat ta tag i. De kom hem till mig, var punktliga, trevliga och väldigt professionella. Arbetet utfördes noggrant och effektivt, och nu märks verkligen skillnad på luftkvaliteten hemma. Väldigt skönt att få det gjort, och jag är supernöjd med resultatet.

Sofia Karina J
Skrev om Sanitet Sverige AB

Hjälpte mig med avloppet. Både jag och min man är mer än nöjda och kommer ringa samma killar igen!

Pierre Peter Zebastian T
Skrev om Sanitet Sverige AB

Supernöjd med montören och hela arbetet. Trevligt bemötande!! Kunde inte gått smidigare :)

Daniel Wayne B
Skrev om Sanitet Sverige AB

Fantastisk service och proffsigt bemötande! Jag blev kontaktad av företaget angående rensning av imkanalen, och från första samtalet kändes det tryggt och professionellt. Tidsbokningen gick smidigt och de höll exakt den tid vi kom överens om. Teknikern som kom ut var väldigt trevlig, kunnig och förklarade vad som skulle göras på ett tydligt sätt. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och utan några som helst problem. Jag är verkligen supernöjd med både resultatet och bemötandet – det märks att de vet vad de gör! Rekommenderas...

Jonathan T
Skrev om Sanitet Sverige AB

Proffsigt och smidigt! Blev uppringd för rensning av imkanalen och allt fungerade perfekt från start till slut. Punktliga, trevliga och väldigt professionella.

Neo A
Skrev om Sanitet Sverige AB

Bra gjort o riktigt snabba, inget o klaga på 👍👍

Isac L
Skrev om Sanitet Sverige AB

Bra företag rekomenderar verkligen bra personal med bra service mycket kompententa 👍

Princess Vilda B
Skrev om Sanitet Sverige AB

Rekommenderas varmt! Effektivt utfört. Bara plus! Kommer använda igen.

Hugo Gustav R
Skrev om Sanitet Sverige AB

Mycket trevlig tekniker som kom hem och rensade ur vårat ventilations system, duktig på sitt arbete, och en rimlig peng, rekommenderas absolut.

S Simba H
Skrev om Sanitet Sverige AB

Det behövde göras, professionellt och trevligt.

Stella Cecilia Mari W

Hjälpsam och värt pengarna 🙏🏻

Emma Linnea L

Inget att klaga på. 👍👍👍👍👍👍

Jörgen T
Skrev om Sanitet Sverige AB

VARNING FÖR BLUFF Jag var nära att gå på deras bluff och nu insett att detta företag REGELBUNDET har använt sig av samma OSERIÖSA säljsamtal med LÖGNER om obligatoriska IM-kanalsinspektioner m m tidigare år. Kolla själv, det finns hur mycket bevis som helst om detta på nätet. Anlitade säljare använder felaktiga påståenden för att få kunder att acceptera inspektioner på felaktiga grunder. Företaget verkar, trots anmälningar, fortsatt med dessa tvivelaktiga metoder och bryter dessutom mot NIX (mot mig och andra) och tydligen...

Ewa B
Skrev om Sanitet Sverige AB

Mycket trevlig tekniker Daniel E. Snabb,smidig och noggrann.Kom med bra tips!!

Per W
Skrev om Sanitet Sverige AB

De ringer till gamla människor och försöker sälja tjänster de inte behöver. De uppger att det är obligatoriskt, vilket det inte är. Jag har även ringt in och bett dem ta bort mina föräldrars uppgifter, vilket de vägrar. Köp inga tjänster av detta blufföretag!!

Jörgen T gillar detta
Christer L
Skrev om Sanitet Sverige AB

Fick ett erbjudande att högtryckstvätta avloppet till en kostnad av 4495 kr efter rotavdrag. Tekniken gjorde ett bra jobb. Däremot tycker jag kostnaden för en timmes jobb exklusive reskostnad ligger på 8980 kr. Hinner teknikern med 5 avlopp per dag, tar företaget in nästan 45000 per dag och genererar på 30 dagar över en miljon. Konstigt att regeringen accepterar detta.

Jörgen T gillar detta
Bo Göran H
Skrev om Sanitet Sverige AB

Helt okay lite för orolig montör som hade problem att ta beslut utifrån problem som dök upp!

Bertil G
Skrev om Sanitet Sverige AB

Löste det problem jag behövde ta tag i.

Sten B
Skrev om Sanitet Sverige AB

Ett gediget arbete med rensning av ventilationssystem. Bra kompetens.

Gunnar G
Skrev om Sanitet Sverige AB

Trevligt besök och snabbt utfört !

Agneta B
Skrev om Sanitet Sverige AB

För dyrt tog ca 50 minuter tog isär ett rör fick vatten på på hela köksgolvet fick lagat det själv.Förväntade att han skulle göra det han sa.

Eva L
Skrev om Sanitet Sverige AB

Mycket trevlig kille Vi fick bra tips också.

Leif J
Skrev om Sanitet Sverige AB

Jag blev bra bemött av en trevlig ung man. Jag ville se hur en ventilationsanl, underhålls och då hade jag en massa frågor som han vänligen svarade på

Per-Åke J
Skrev om Sanitet Sverige AB

Mycket trevlig tekniker. Kunnig inom sitt område

Yvonne T
Skrev om Sanitet Sverige AB

Han rensade köksfläkten snabbt och effektivt , hade egen stege.