Bra o mycket trevligt bemötande
Sanitet Sverige AB
Sanitet Sverige AB är ett företag som arbetar med spolning av avloppssystem och rengöring av ventilationssystem för att skapa tryggare hem. Vi utför inspektioner och det nödvändiga underhåll som krävs för att hålla ditt hem säkert och förebygga framtida problem. Vi rensar och rengör ventilationer från smuts, damm och mögel...
214 omdömen om Sanitet Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2023
Allt gick smidigt, bra och utan problem.
Trevlig, kunnig och servicemedveten, hjälpte till med beställning av filter på vinden inte helt enkelt annars
Kom på utsatt tid. Trevlig och kunnig tekniker. Som jag hade förväntat mig.
Väldig god arbetare och utförde bra arbetet. Allt var städat och fint efter. Stort tack och jag kan rekommendera till andra.
Totalt värde löst . Hadde hellre get bort pengarna till canser fonden själv hela summan 2000 kr för 30 minuter undrar om ni åker RR efter jobbet med chaför Har sakt till mina vänner att inte svara
Inget att klaga på, ventilationen fungerar som den ska.
Hej! Allt fungerade väldigt bra. Arbetet utfördes på avtalad tid. Resultatet blev bra och han som utförde arbetet var trevlig.
Noggrann gjorde allt man kunde förvänta sig. Inge fusk har inte.
Bemötandet var mycket bra och man fick en bra bild beskrivit som som kom att hända. Förväntningarna var höga och dom infriades oxå. Mycket bra besök och jag har inget att klaga på. Kommer med största sannolikhet att använda era tjänster igen!
7 minuters jobb för 1900kr är ren och skär stöld… vid den muntliga överenskommelsen sa man att jobbet skulle ta ca 1 timma ( blev 7 min)
Mycket proffsigt och trevligt bemötande från rörmokaren som gjorde ett noggrant och väl utfört arbete. Pluspoäng för att han delade med sig av sin kunskap och upplyste om sådant som är bra att veta. Kommer att rekommendera Stefan från Sanitet Sverige till andra!
Med beröm godkänt. Avloppen rensades och allt sköttes fin runtomkring.
Bra kontakt, snabba noggranna och visade även bra vad man behöver göra för att hålla efter själv.
Stod och väntade och de dök inte upp. När jag hörde av mig så fick jag reda på att det var ett sjukdomsfall. Jag blev ombokad och fick själig rabatt. Jobbet blev sedan utfört på gott sätt.
Lämnade rent och snyggt efter sig.
Blev först lite fundersam om det var bluffsamtal men efter det att hantverkaren kom hem blev jag imponerad av hans skicklighet, han gjorde ett bra jobb.
Kunnig och trevlig tekniker som genomförde arbetet och samtidigt lämnade lite extra tips.
Mycket trevlig och tillmötesgående personal, både i telefon och besök. Arbetet bestod i rensning av ventilationssystemet (till frånluftsvärmepump) och kökets imkanal. Vad jag förstod så var den som utförde arbetet kvalificerad för uppdraget. Arbetet tog 45 minuter och debiterades en arbetskostnad på 3285 kronor... Ohemult!
Duktig och kunnig i det de gör
Trevliga, effektiva. Svårt att avgöra kvaliteten på arbetet förstås eftersom jag inte kan sånt, men de kommenterade vad de gjorde och gav lite tips vilket var bra.
Bra service och lätt att få kontakt. De var väldigt tillmötesgående och ändrade min bokade tid till en tid som passade mig och mitt jobb bättre.Det underlättade väldigt mycket för mig. Jobbet gjordes snabbt och smidigt. Tack!
Dyrt så in i helvete. 4500 kr för 20 min jobb. 3500 efter rot. Känner mig våldtagen av den fakturan. Kostar ju mer en va jag själv som är på ett storföretag åker ut på natten på ett akut uppdrag.
Trevlig och punktlig tekniker, förhoppningsvis kunnig. Men alldeles för högt pris (1890kr efter rotavdrag) för åtta minuters arbete och 6 minuters körtid!
Lite tveksam till deras verksamhet. Nät utföraren kontaktade mig dagen före besöket, sa han att han behövde en timma för arbetet. När han väl kom var han här i tio minuter. Tio minuter kostar mig alltså 1695 kr. So sagt jag känner mig tveksam inför deras verksamhet
Jättebra jobb. Supernöjd och kan varmt rekommendera. :)
Hade inga förväntningar. Bara positivt
Enligt förväntningarna och beställning på arbetet
Trevlig personal. Väl utfört arbete inkl bra tips. Något hög timpenning
Gick snabbt o kvickt och trevliga grabbar
Allt har blivit något bättre det är bättre drag så vi kan steka ägg utan att larmet går
Var enkel rengöring så dyr peng för lite jobb. Fick plocka ner fläktarna själv . Så gjorde ju en del av jobbet själv åt dom. Så beställt egna saker att sota med i framtiden.
Mycket bra och proffsigt utfört. Kan verkligen rekommenderas 👍👍. Tack .trevligt bemötande.
Kom på avtalad tid, gjorde sitt jobb bra förutom att de inte lyckades sätta ihop värmeväxlaren rätt
trevliga pöjkar som var4 här, ock rensade fläktkanalerna, även tjejen jag pratade med. trevligt att ni skänker pengar till barncanserfonden. mvh jimmy jacobsen
Trevligt bemötande vid första telefonsamtalet. Bra information. Besöket skedde på utsatt tid. Stefan hade bra bemötande och lämnade bra info på mina frågor och visade mig på ett bra sätt vad jag själ kan göra. Arbetade effekt.
Bra bemötande. Han som kom var lite sen men ringde att han va det och det tycker jag va bra.
Trevligt och professionellt bemötande!
Korrekt bemötande, fick flera bra upplysningar och tips
Proffsigt! Noggrannt! Bra service! Inget att anmärka på!
Vi har inget att jämföra med men upplevelsen var positiv och han som var här var trevlig. Det som vi undrar över är priset? Det var dyrt för 5-10 minuters arbete. Anneli & Per Åkesson
Mycket trevlig och bra utförare, som gjorde arbetet ordentligt.
Mycket bra service trevlig person
Jag tycker det blev bra. Trevligt bemötande. Han gjorde sitt jobb.
väl utfört och trevlig personal.
Kontakten var vänlig, tydlig och professionell. Jag bokade kontroll och regöring av imkanal och hade förväntat mig just detta, vilket uppfylldes på ett mycket bra sätt genom en grundlig rengöring av de inre delarna av köksfläkt och anslutande kanal.
Mycket bra service, och det var verkligen behövligt att göra rengöringen.
Fick besök idag av 2 trevliga och kunniga pojkar. Gick igenom hela mitt ventilationsanläggning och förklarade hur det gick till att rensa systemet. Är mycket nöjd med det arbete som utfördes och kan varmt rekommendera detta företag, många tummar upp
Kunniga och med snabb installation. Bra jobbat!!
Bra kunnıg personal som även kunde förklara tydligt.