Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
NordFix AB

NordFix AB

5.0

Om oss Nordfix AB är ett Göteborgsbaserat företag med bred kompetens inom måleri – både inne och ute. Men vi stannar inte där. Under mottot “Mer än måleri” erbjuder vi även tjänster inom bygg, snickeri och fastighetsskötsel. Det kan handla om allt från fasadmålning och takarbeten till renoveringar av interiörer – alltid med...

8 omdömen om NordFix AB

Robert N
Skrev om NordFix AB

Aleksander är trevlig, engagerad och ansvarsfull och hela hans team levererar på topp. NordFix anlitades för fasadtvätt och målning av vår villa. Alex är snabb och konkret i kommunikationen och tog oss tryggt igenom hela projektet. Arbetet genomfördes enligt tidsplan och mycket noggrant och det var alltid rent och snyggt efteråt. Resultatet blev så bra som vi kunnat hoppats på, jag är rätt händig själv men hade inte gjort det bättre. Vi är jättenöjda att det blev just NordFix som vi anlitade och ger våra absolut bästa rekommendationer!

Sven K
Skrev om NordFix AB

Bra och trevligt bemötande. Och jobbet blev proffsigt och bra gjort 👍

Göteborg A
Skrev om NordFix AB

Bra service och trevligt bemötande, samarbetet kändes enkelt och proffsigt Rekommenderas

George A
Skrev om NordFix AB

Jag har anlitat Alex på NordFix för diverse jobb och renoveringar på huset och jag är otroligt nöjd med honom och hans professionella arbete och otroliga service. Han förklarar noggrant och ger tips och råd på vägen Jag är supernöjd!! George

Sven A
Skrev om NordFix AB

Mycket trevligt bemötande Höga förväntningar, nordfix uppfyllde dessa Målade hela huset utvändigt,helt nöjjd.

Fredrik S
Skrev om NordFix AB

Väldigt bra utfört jobb och lätta att samarbeta med.

IR N
Skrev om NordFix AB

Kunniga , professionella, noggrant personal och väldigt planerade med tid o städ👌

Supreme A
Skrev om NordFix AB

Jätte bra duktiga och professionella