Riktigt fint resultat efter tvätt. All beväxning på fasaden är borta. Resultatet blev över förväntan. Proffsigt bemötande från vår kontaktperson c
Glans Fasadvård AB
11 omdömen om Glans Fasadvård AB
Mycket trevligt bemötande, fantastiskt resultat på fasad och tak. Inga konstigheter otroligt professionella killar. Jag är mycket nöjd! Bernardo Appiano
Trevlig bemötande och bra resultat på fasad. Sannolikt detsamma på taket men tar lite tid innan man ser skillnaden.
Kommunikationen från beställning till att man kom och utförde kunde varit lite bättre, annars en femma. Supernöjd med resultatet!
Har fått min fasad tvättad och är supernöjd med resultatet 👌 /Annika
Mycket bra service och trevlig kontakt. Fantastiskt bra resultat till en rimlig kostnad. Kommer definitivt att använda Glansfasad igen.
Riktigt bra företag med grym service och bra erbjudande. Vi beställde en fasadtvätt och var lite novisa på vilken metod som var bäst. Vi valde Glans för att dom hade en skonsam tvätt utan högtryck då vi var nervösa över om färgen skulle klara av det. Deras metod fick huset att se ut som nytt, även i svåra vinklar och där det var riktigt smutsigt. Värt att anlita Glans :)
Magnus H, trevligt bemötande, förstklassigt arbete, mycket nöjd med utförande och resultat.
Seriöst företag som kan sina saker! Beställde tvätt av fasader inför ommålning. När vi och målaren såg resultatet så sköt vi vidare åtgärder på framtiden. Ser i det närmaste nymålat ut och till en bråkdel av kostnaden för målning! Svante B
Jesper gjorde ett fantastiskt bra jobb! Kan bara rekommendera företaget!
Fick mycket bra service och ett super bra resultat på min fasadtvätt.