Takmålarexperten

5.0

7 omdömen om Takmålarexperten

Mattias Ö
Skrev om Takmålarexperten

Han va jättetrevlig och professionell och vi rekommenderade honom till en annan som är jättenöjd

Håkan R
Skrev om Takmålarexperten

Min överskrift är enkel....Takmålarexperten överträffade våra förväntningar rejält. Proffsigt bemötande från början till slut och jag är som person ganska kräsen när det gäller köpa tjänster, men från första kontakten ( där Takmålarexperten var snabbast på att återkoppla vår förfrågan) har det löpt på med hög kvallitet hela vägen genom projektet. Vi fick Tvättat, Behandlat och Målat vårt tak (3 målningar) och resultatet är vi mer än nöjda med. Takmålarexperten såg till att täcka och skydda närliggande Utemöbler, Bilar, Poolskydd...

Hans S
Skrev om Takmålarexperten

Dom var trevlig och professionell och lyhörda Det var snyggt o rent när dom lämnade för dagen . Dom tog hand om mossan som fanns på taket .dagen för målningen täckt dom över allt i vår trädgård så jag kan varmt rekommendera dom till vänner o bekanta

Jonas H
Skrev om Takmålarexperten

Noggrant utförd takmålning. Städade undan efter sig. Trevligt bemötande. Höll utlovade tidsrum.

Henrik M
Skrev om Takmålarexperten

Hade kontakt med 2 större aktörer. Varav en inte kunde kolla på taket så sent att faktiskt redan blivit målat. Den andra aktören kom bara ut och tittade på taket från gräsmattan och mätte area. Efter att kollat på referenstak så blev det Takmålarexperten. Då det var stor skillnad på slutresultatet och dom faktiskt gjorde en förbesiktning av mitt tak. Takmålarexperten var väldigt noga och måna om att resultatet. Jag är väldigt nöjd med bemötande, resultat och dom jobbade väldigt snabbt. Rekommenderar starkt Takmålarexperten.

Gabriel B
Skrev om Takmålarexperten

Supernöjd! De hörde av sig ett par dagar innan, dels för koll på väder och att meddela att bilar skulle flyttas undan och även grannarnas. De kom i utsatt tid/dag. ringde på och sa att de skulle täckte noggrant fasaden och häckar samt flyttade även undan möbler m.m. det var en mycket god dialog med Adrian och hans familj. Jobbet tog två dagar, första dagen så tvättade de mycket noggrant, de kom andra gången ett par dagar senare pga dåligt väder. Resultatet blev perfekt, de målade även vindskiveplåtarna efter förfrågan i...

Magnus W
Skrev om Takmålarexperten

Tvätt, behandling o målning av villatak med betongpannor. Trevligt o proffsigt bemötande från första början tills det var färdigt. Tydlig kommunikation gällande tillvägagångssätt o utförande. Även städningen efter utfört arbete var kanon. Syntes inte att de hade varit här. Stort tack till Jimmie o Adrian med kollegor. Mvh Magnus, nöjd villaägare. 👍