Telenor

Campus Gräsvik 12, 371 75 Karlskrona — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Telenor

 • Varning T
  Varning T skrev om Telenor
  VARNING FÖR TELENOR!!!
  Jag köpte 2 telefoner av märket iPhone 4s hos Telenor med tillhörande abonnemang, en till mig och en till min flickvän. Efter 2 månader så slutade plötsligt headsetet i den ena telefonen att fungera. Efter att ha testat med ett annat headset så kunde jag konstatera att det var fel på själva uttaget. Jag lämnade in telefonen till Telenor för reparation och eftersom telefonen endast var 2 månader gammal så ville jag att garantin skulle täcka kostnaden. Efter 1 vecka kom telefonen tillbaka från Telenors serviceverkstad utan att felet åtgärdats. Telenor svarade med att de vägrade att reparera telefonen eftersom det fanns ett litet märke i ena hörnet som knappt var synbart. Jag menade att det märket knappast skulle påverka funktionaliteten i headsets uttaget. Då Svarade Gustav Kraft på Telenor med att deras auktoriserade tekniker hade kommit fram till att märket i hörnet hade orsakat felet på telefonen. Efter c:a 2 månader så träffade jag en tekniker som jobbar med Apples produkter och berättade om mitt problem med min telefon för honom. Han sa att detta fel lät som ett av de vanligaste felen på iPhone och att det avhjälps lätt genom att uppgradera telefonens mjukvara. Jag gjorde som han föreslagit och uppgraderade telefonens mjukvara och därefter var felet avhjälpt.
  Det är under all kritik att Telenors s.k. auktoriserade tekniker inte har vetskapen om ett så vanligt fel och att man dessutom gör en så fullständigt felaktig slutsats om hur felet uppstått.
  Tack vare Telenors oansvariga beteende så blev jag drabbad onödiga kostnader för hyra av en ny iPhone då jag är i dagligt behov av ett fungerande headset i telefonen. Denna kostnad ville naturligtvis Telenor inte heller kännas vid trots att den uppstått p.g.a. Telenor vägrat reparera telefonen.
  Det verkar vara mer regel än undantag att Telenor struntar högaktningsfullt i konsumentköplagen och vägrar att utföra reparationer på produkter de sålt och som sedan gått sönder under gällande garantitid. Telenor har tydligen nischat sig på att leta efter någon liten skråma eller repa på reklamerad produkt och därigenom frånta sig allt leverantörsansvar.
  Om Telenors oansvariga beteende sprider sig till andra leverantörer på marknaden så kommer snart konsumenters garantirätt att vara helt urvattnad. Priset för ens garantirätt ligger inbakat i priset och kan inte leverantören leva upp till den så ska man sälja sina produkter utan detta påslag.
  Naturligtvis så kommer jag fortast möjligt att avsluta mitt och min familjs abonnemang hos Telenor . Även mitt abonnemang hos bredbandsbolaget som ägs av Telenor kommer att avslutas fortast möjligt.
  En gång kund hos Telenor, aldrig mer kund hos Telenor. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier