Reco logotype För företag

122 omdömen om Telenor

Sedan starten 2009
Eva Ann-Kristin L
Skrev om Telenor Sverige Holding AB Ej verifierat företag

Så fruktansvärt oseriösa!! Har inget avtal/abonnemang med dem trots detta drar de 295 kronor varje månad. Varje gång jag påtalar det så säger dom "Oj, jag plockar bort det och återbetalar". Nästa månad dras pengarna igen. Måste nog polisanmäla dom.

Finn David Lars E
Skrev om Telenor Sverige AB Ej verifierat företag

Har varit kund hos Europolitan, Vodafone och Telenor som de heter nu, så över 30 år alltså.... Men dom har ju tappat det helt. Kundtjänst är krångliga, säger att saker ska ske, men sen händer det inte, folk som inte vet vad dom håller på med, man får ringa och tjata om samma sak om och om igen o.s.v. Bara massa strul, dags och se sig om efter en annan leverantör.

Kourosh H
Skrev om Telenor Sverige Holding AB Ej verifierat företag

det är skit företag. Väntat i 4 timmar denna veckan för att få ett enkelt svar. Ringt 4 ggr och varje gg 1 timme väntetid. Företags avtal som skulle underlätta för företaget. Sjukt va? JAg vill helst säga upp mitt avtal men inte vet hur???

Annika H
Skrev om Telenor Sverige AB Ej verifierat företag

Telenor har oseriösa återförsäljare som lurar på pensionärer med F-skatt dyra företagsabonnemang, ingen hjälp att få hos kundtjänst eller reklamationsavdelning. Privatkund sedan 35 år men aldrig mer Telenor.

Fredrik W
Skrev om Telenor Sverige AB Ej verifierat företag

Snälla, bli aldrig företagskund hos Telenor. Sälja kan de, men hjälpa befintliga kunder? Knappast. Måste vara Sveriges absolut sämsta kundtjänst. Borttappade fullmakter, motsägande information beroende på vem man pratar med, ordrar som inte går igenom trots att de lovat de, nummerporteringar som kräver samtal efter samtal, ärenden som inte återkopplas på.... Du får hela menyn!

Ladda fler omdömen

Platser 7

Visar: 5 av 7
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Telenor har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: