Kunde jag ge 0 hade jag gett det, ett skämt hur försäljning går till med långa låstider och pissiga villkor. Lägg på direkt om nån ringer och har ett "erbjudande"!
Telenor
Vi vill faktiskt varna er som har äldre föräldrar för telefonförsäljning av mobilabonnemang. Vår mamma blev kontaktad av Telenor Sverige och övertalad att byta sitt fullt fungerande mobilabonnemang hos Telia till vad hon uppfattade som ett billigare abonnemang hos Telenor. Problemet är att vi nu försöker reda ut vad hon egentligen har tackat ja till. Priset anges till 299 kr/mån, men enligt Telenor ska någon form av rabatt dras av. Vi har ännu inte lyckats hitta tydlig information om denna rabatt eller vad det faktiska priset blir. Dessutom visar det sig att abonnemanget ska vara bundet i TVÅ ÅR. Hennes tidigare Telia-abonnemang kostade 269 kr/mån och saknade bindningstid. Telenor uppger att mamma har godkänt avtalet med BankID. Vi har därför bett dem visa exakt vilket erbjudande och vilka villkor som presenterades för henne när hon godkände avtalet. Det som gör oss ännu mer irriterade är bemötandet. När vi ifrågasatte hur det här gått till fick vi kommentaren: ”Om man inte förstår hur ett BankID fungerar så borde man inte ha ett BankID.” Det tycker vi är ett ganska anmärkningsvärt sätt att bemöta anhöriga som försöker hjälpa en äldre person att förstå vad hon faktiskt har blivit såld. Vi kommer nu att gå vidare och begära ut allt avtalsunderlag och kontrollera exakt vad som presenterades vid försäljningen och BankID-signeringen. Vid behov kommer vi även att ta ärendet vidare till Konsumentverket. Så ett råd till er som har äldre föräldrar: var uppmärksamma när de blir kontaktade av telefonförsäljare och hjälp dem gärna att kontrollera villkoren innan något godkänns med BankID. Och till företag som säljer abonnemang på det här sättet: ett BankID är inte ett frikort för att slippa ansvar för hur en försäljning har gått till.
V Det absolut sämsta bolaget jag någonsin haft. Det är ständig röra och total brist på ordning. Personalen är överlag väldigt inkompetent, med ett enda undantag: en tjej som hjälpte mig när min senaste faktura var helt felaktig med ett alldeles för högt belopp. Utöver henne har allt varit en katastrof. Rekommenderas inte!
Behövde hjälp med bredbandet. Blev bortkopplad fr samtal 4 ggr...otrevliga,en av de som skulle hjälpa pratade knappt svenska...okunniga..Hela samtalet gick ut på att dom hade inga fel på sitt system,medans det var mina grejor som det var fel på. 4 tim idag åt h-vete och dessutom ingen hjälp.Tragiskt🤬 Det blev återköp och Tele 2 istället
Vi beställde ett bredbandsabonnemang till vår son men han fick inte hämta ut routern i Telenorbutiken i Växjö med den delade postnordkoden. Det räckte inte heller att min fru legetimerade sig med bankid och skickade bild på körkortet. De vill att hon kör 4 timmar för att legetimera sig fysiskt. Det gick inte heller säga upp abonnemanget i butiken. Verkligen riktigt uselt och inkompetent av butiken, undrar om det speglar hela Telenors organisation.
Platser 7
Telenor Sverige AB
1.3 av 88 omdömenTelenor Sverige Växsjö
1.3 av 6 omdömenTelenor Sverige Stockholm
1.0 av 5 omdömenTelenor
3.0 av 2 omdömenTelenor Sverige AB - Store Solna Mall Of Scandinavia
1.0 av 1 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Telenor har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Låg
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.
- Mycket Bra
- Bra