Trevligt bemötande och bra hjälp!
Telewerket / Telereparation Svenska AB
62 omdömen om Telewerket / Telereparation Svenska AB
Hög kompetens och trevlig personal.
Bästa kaffet i stan, mycket bra hjälp, väldigt trevliga och snälla medarbetare! Väldigt generöst och hjälpsam. Roliga och trevliga försäljare. Ger mig känslan att jag "nästan" ta sönder sin mobil igen bara för att komma tillbaka.
Trevlig personal & service i världsklass.
Super bra service jag fick hjälp med altt så nu kan jag ringe igen. 1000 tack. Lotte
Mycket bra service, professionella och duktiga!
Trevlig personal! Rekommenderas starkt!
Köpte riktigt snyggt skal och glasskydd här som dom satte på PERFEKT.
Bra service! Positiv, trevlig personal. Rekommederar STARKT!
Fantastisk service! Dom får PLUSS PLUSS i betyg och puss puss om jag var yngre
Perfekt bemötande och otroligt god service. Riktigt bra butik för gamla tanter som mig!
Skitbra service! Mycket trevliga!
Trevlig personal med bra hjälp!
Vilken trevlig liten butik och bra personligt bemötande
Här har jag fått hjälp med mitt bredband och mobiltelefoni. Kom ner i kostnad ca 600kr per månad för exakt samma tjänster som jag hade innan. Otroligt nöjd med servicen i denna butik!
Trevligt bemötande! Jag fick jättrbra hjälp!
Otroligt härlig butik med personlig service som heter duga! Rekommenderar alla med telefonproblem att gå hit !
Mycket väl bemött. Fick reda på vad jag ville veta!
Bra besök, mycket bra service!
Skitduktiga, fick väldigt professionell hjälp här inne
Min upplevelse här hos telewerket var helt fantastisk. Fick ett glasskydd på min samsung A36 som sitter som ett smäck!
Riktigt härlig butik med ärliga säljare
Snabb och bra service, mycket trevlig personal. Alltid lika nöjd.
Trevlig personal, bra hjälp och mottagning.
Exceptionellt fantastisk service här!
Trevlig personal, snabb service! Mycket nöjd!
Trevlig personal! Glada och trevliga och verkligen hjälpsamma! Jag går hellre hit än någon annanstans.
Lagar alltid familjens mobiltelefoner här hos telereparation i halmstad city. Bästa Telefonreparatören i halmstad. Laga iphone halmstad eller laga samsung i halmstad eller om du bara vill byta batteri i telefonen i halmstad så är det hit du ska vända dig vi är sååååååååååååååå nöjda!!!!
Här har jag lagat min telefon och gått hjälp många gånger laga telefonen halmstad här mycket bra och härliga medarbetare
Želim da posebno istaknem Telewerket, koji se nalazi unutar Elon Halmstad City, i da ga preporučim svima kojima je potrebna pouzdana pomoć oko mobilnih telefona ili profesionalni servis telefona u Halmstadu. Odnela sam svoj telefon na popravku i celo iskustvo je prevazišlo moja očekivanja. Usluga je bila izuzetno brza i stručna, a od samog početka sam se osećala zbrinuto i sigurno. Osoblje je bilo smireno, strpljivo i detaljno mi je objasnilo šta je potrebno uraditi, što mi je mnogo značilo. Ja sam žena koja živi sama i...
Želim da toplo preporučim Telewerket, koji se nalazi unutar Elon Halmstad City, svima kojima je potrebna popravka mobilnog telefona ili pouzdan servis telefona u Halmstadu. Odnela sam svoj telefon na popravku u Telewerket i bila sam iskreno iznenađena koliko je usluga bila brza, profesionalna i bez ikakvog stresa. Od prvog kontakta dobila sam izuzetno ljubazan i pažljiv pristup, gde je osoblje zaista izdvojilo vreme da sasluša moj problem, objasni svaki korak i učini da se osećam sigurno. Popravka je urađena veoma precizno...
Bäst ingen protest! <3<3<3 Snabb och bra service! Trevligt bemötande.
Fick jättebra service och hjälp med mitt abonnemang och skärmbyte av iPhone! Snabbt, smidigt och professionellt. Rekommenderas varmt!
Telewerket, även känt som Telereparation i Halmstad, är ett pålitligt val för dig som behöver snabb och professionell mobilreparation. De erbjuder reparation av iPhone, Samsung och andra smartphones med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Servicen är personlig och teknikerna är kunniga, vilket gör att du känner dig trygg genom hela processen. Oavsett om det gäller skärmbyte, batteribyte eller felsökning levererar Telewerket snabba resultat. Företaget är välkänt i Halmstad för sin goda kundservice och noggranna arbete....
Köpte ny telefon på elgiganten och de sålde på mig ett abonnemang som inte fungerade. Gick in hit och fick hjälp att komma igång, jättenöjd med denna butik!
Jag har fått hjälp med att göra min högtalare lite starkare och fixa lite strul på min telefon, det är ett härligt par som jobbar här inne! Rekommenderas varmt! 10 av 5
Mycket bra service. Ärliga säljare.
En väldig trygg atmosfär, fick hjälp så fort det gick.
Fantastiskt bra trevlig service. Väldigt serviceminded.
Jättebra ställe. Trevlig personal.
super trevlig personal som verkligen gjorde upplevelsen trevlig. kommer absolut komma hit igen i framtiden!
Kanonaffär! Både för att reparera telefoner och experter inom abonnemang. Jag är så jäkla nöjd!
Hade lite bekymmer med täckningen på min telefon och det löste de här omgående, jättenöjd!
Allt jättebra. Får alltid den hjälp jag efterfrågar.
Otroligt bra service. De går verkligen långt för att lösa kundernas problem. I mitt fall hjälpte de mig att ringa olika företag för att lösa telefoniproblemen jag hade!
Har fått all hjälp jag behöver. Trevlig personal.
5 av 5. Jättetacksam för hjälp.
Supertrevlig personal och fantastiskt bra service och bemötande. Bästa telefonbutiken i Halmstad!
Väldigt bra service, trevlig personal, och bra erbjudanden. Rekommenderar alla att gå hit.
Bara positivt. Jag är så tacksam för att fått hjälp.