Thebrownpaperbag AB

Tottkällevägen 8, 139 34 Värmdö — Visa karta

2.5 i betyg av av 4 omdömen
 

Läs vad 4 kunder tycker om Thebrownpaperbag AB

 • Kristina Ö

  2019-08-05

  Spontant omdöme
  Kristina Ö skrev om Thebrownpaperbag AB
  Mycket bra och seriöst företag, garanterat äkta produkter. Bra och snabb service och leveranser. Detaljerade foton så man vet exakt vad man köper. Jag handlar mest från Louis Vuittons och Chanels egna butiker men har köpt flera väskor från denna site i modeller som ej längre tillverkas, och jag är jättenöjd och kommer fortsätta handla hos dem.
  Ett tryggt sätt att shoppa lyxgods! Läs mer
  gillar detta
 • Anki B

  2018-11-13

  Spontant omdöme
  Anki B skrev om Thebrownpaperbag AB
  Beställde en Vuittonväska på nätet, det stod att den var i mycket bra skick. Väskan var så torr i lädret att axelremmen gick sönder direkt. Hela väskan var i så dåligt skick och de nämnde inte heller i beskrivningen att den hade sprickor vid locket, inga bilder på detta heller. Jag reklamerade såklart men de hänvisade mig till Vuitton??... . Jag hänvisade till lagen för handel med begagnat och deras ansvar, då fick jag inget mer svar!
  5000 kronor åt skogen.
  Varning för att man kan få en vara som inte motsvarar beskrivningen och att man är helt maktlös inför detta. Skitföretag som inte tar sitt ansvar. Läs mer
  gillar detta
 • Rendas S

  2017-07-05

  Spontant omdöme
  Rendas S skrev om Thebrownpaperbag AB
  Riktigt dålig stil av företaget, sökte efter min favoritbutik "Affordable Luxury" och klickade på alternativet som kom högst upp. Plötsligt är jag istället inne på eran hemsida? FALSK marknadsföring! Företaget är löjligt och oprofessionellt, finns flera andra vintage butiker, bl.a. AFL som säljer nästan alla sina varor i nyskick. Jättefräscha saker säljer AFL och ni utger er för att vara dom. Trist att ni inte kan fånga in kunder på annat sätt än att lura dit dom från ett annat företag.

  Beställde en plånbok ifrån Chanel och Lv, Louis Vuitton plånboken visade sig vara oäkta. Håll er borta från dessa bluffare!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-06-11

  Spontant omdöme
  Nicolina S skrev om Thebrownpaperbag AB
  Helt ok men lite tråkigt utbud. Bra om man vill ha klassiska saker men tomt på variation Läs mer
  gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco