Ticket

4.7

7 omdömen om Ticket

Mats H
Skrev om Ticket

Trevligt och proffsigt bemötande som levde upp till förväntningarna. Köpte weekend resa till Sofia.

Kim J
Skrev om Ticket

Supernöjd med bemötandet från Ticket. Säljaren gjorde en bra behovsanalys och vi nappade på första förslaget som kom upp på bordet. Kan tänka mig att jag som köpare inte var helt kristallklar i mina svar men säljaren navigerade igenom det på ett ypperligt sätt med styrande frågor så att ett passande resmål kunde presenteras. Enkelt och effektivt. Vi ville hitta en resa till ett specifikt land och under en specifik period så hatten av för den lösningen som blev. Mycket nöjda vid denna status. Resan är inte gjord ännu men det blir mest troligt bra.

Patric H
Skrev om Ticket

Som vanligt proffsigt och trevligt bemötande med en otrolig känsla för att lösa kundens frågor till fullo

Dick S
Skrev om Ticket

Bra och hjälpsamma! Mycket tacksam för all hjälp vi fått genom åren av Jim och hans kollegor på Ticket i Örnsköldsvik när vi bokat charter och resor för vår son som är i USA

Benny G
Skrev om Ticket

Fått stor stöttning o hjälp av ticket då våra väskor var 7 dagar försenade.

Roger A
Skrev om Ticket

Mycket bra bemötande på Ticket i Örnsköldsvik. Trevlig kunnig personal när jag funderade på en resa till solen. De gör det enkelt att beställa och boka resa.

Seppo L
Skrev om Ticket

Fått ett trevligt bemötande och hjälp att hitta lämpligt resmål. Det är tredje gången vi har vänt oss till Ticket och vi är väldigt nöjda med både resor och hotell. Jim Engvik i Örnsköldsvik får en stor eloge för sitt proffsiga bemötande.