Mycket duktiga och trevliga. Dottern blev supernöjd.
Timråsalongen AB
Välkommen till Timråsalongen AB! Lämna den vardagliga stressen och kom in till oss på Timråsalongen. Luta dig tillbaka i vår harmoniska salong och låt oss ta hand om dig. Vi har full förståelse för om du bara känner för att ha en lugn stund för dig själv medans vi fixar frisyren eller om du känner för att surra lite med oss...
462 omdömen om Timråsalongen AB
Sedan starten hos Reco 2022
Det bästa salongen , trevlig miljö trevliga tjejer blir väl omhändertagna Dom Bästa
Jag fick håret flätat. Systrarna Avedisian fattade direkt vad jag ville ha. De är duktig och kunniga och flätan höll 3 dagar! Fick dessutom en massa beröm på eventet för håret! 😊
Fräsch frisyr och så fint bemötande
Trevlig bemötande och professionell klippning
Bra bemötande Lyssnade på mina önskemål Det var så skönt att få håret tvättat Ingen press på att köpa produkter utan bara information om vad som fanns
Jag blev bemött på ett trevligt sätt. Jag hade ju förväntat mig att den som skulle klippa mig förstod hur jag ville bli klippt och att hon kom med egna förslag. Och jag tyckte att hon var väldigt kunnig och visste precis hur jag vill ha det och hon hade en bra teknik när hon klippte mig. Jag var väldigt nöjd med min nya frisyr när vi var klara och hon ska jag gå till nästa gång jag ska klippa mig.
Mycket trevlig och lyhörd personal. Rekommenderar starkt👍
Klipper mig där sen många år hos Tesa å blir fint bemött å nöjd med utförandet
Bra bemötande och avstämning under klippningen.
Första besöket mycket nöjd. Kommer att besöka igen.
Fin salong , trevligt och avslappnat. Kände mig ordentligt ompysslad av frisören. Fick bra tips och idéer om mitt hår. Även på produkter på ett jättebra sätt . Nöjd med resultatet, kommer absolut tillbaka
Alltid tryggt att gå till Tesa. Alltid nöjd, proffsig och omhändertagande🙏❤️
Bra bemötande. Trevligt o avslappnat. Nöjd med resultatet.
Trivsam miljö, trevlig och kunnig personal.
Alltid bra bemötande och kunnig personal. Toppenställe!!
Fantastiskt proffsig och trevlig personal. Bästa stället!
Bra och noggrann frisör med bra produkter
Som vanligt trevligt bemötande av alla och väl genomfört av vår (min och min frus) egen frisör Frida
Toppen trevlig tjej som gjorde mina naglar Jag blev jätte nöjd
Mycket nöjd med konsultationen och utförandet. Jättetrevlig personal
Alltid en fantastisk stund med kanonbra resultat! Rekommenderar starkt!
Trevlig salong, mycket nöjd med resultatet.
Skickliga frisörer i helhet men Tesa i synnerhet som fixade min frisör härom dagen.
Trevligt bemötande av en frisör som känns säker och trygg.
Mycket nöjd med bemötande och klippningen
Toppen bra! Elegant o fin service
Trevlig personal som kan sitt jobb
Djduiwb vi zo nu lwpkbw in v LP ä sa vi bwoo opp Nan’s
Har alltid blivit nöjd, har aldrig haft någon negativ erfarenhet.
Alltid jättenöjd med resultatet när jag besökt salongen!
Trevligt bemötande Alltid noggrann med både produkter och arbete En salong jag varmt rekommenderar
Trevligt bemötande och väl utfört
Frida är magisk. Hon ser direkt vad som ska göras och färgar med omsorg .
Förstagångskund som gjorde relativ stor hårförändring. Mycket bra bemött och supernöjd med resultatet! Kommer absolut komma tillbaka i framtiden:)
Väldigt duktigt frisör som tålmodigt klippt min dotter undre en och halv timme. Och klippt väldigt bra också.
Mycket nöjd. Behaglig och inkännande frisör.
Klippt båda mina barn, hos både Frida och Rima, är supernöjd.
Rima är så duktig, alltid nöjd efteråt
Jag blev nöjd med min klippning!
Fint bemötande som vanligt. Uppskattar frisör som inte ”pladdrar”.
Mycket trevligt och professionellt. Härligt samtal på rätt nivå, duktig trainee och lättsamt besök. Jag kände mig ompysslad.
Trevlig och kunnig personal!Miljön välkomnande, vart en klippning precis som jag önskade!
Ett bra bemötande, proffsigt utförande, sonen hade stora förväntningar då han skulle klippa av sig en hel del hår. Han vart riktigt nöjd så kommer definitivt komma tillbaka.
Vart super nöjd med klippningen Trevlig frisör frågade hur man ville ha det fick exakt som jag ville ha det Kommer att återkomma fler gånger
Bra frisörer , lite krånglig boknings sida
Fin lokal. Trevlig och kunnig personal.
Super trevlig personal & lyhörd
Bra bemötande trevlig personal snyggt klippt
Jättetrevligt bemött, fin och fräsch lokal, fick en mycket fin frisyr dessutom.