timrasalongen.se
  • BadgeTwoYears
Boka tid Ring 08-509 261 94 Dela

Välkommen till Timråsalongen AB! Lämna den vardagliga stressen och kom in till oss på Timråsalongen. Luta dig tillbaka i vår harmoniska salong och låt oss ta hand om dig. Vi har full förståelse för om du bara känner för att ha en lugn stund för dig själv medans vi fixar frisyren eller om du känner för att surra lite med oss...

203 omdömen om Timråsalongen AB

Sedan starten hos Reco 2022

Emma K
Skrev om Timråsalongen AB

Vilken fin salong. Frida tog väl hand om mig och hade mig i fokus under hela vistelsen ❤️

Anna-Lena T
Skrev om Timråsalongen AB

Togs hand av Frida. Vänlig. Lyhörd.och kunnig. Fick tips och råd som efterfrågades av mig. Försökte inte kränga produkter vilket är skönt. Var mycket nöjd med klippningen.

Elvira M
Skrev om Timråsalongen AB

Jag blev bra bemött. Ville bara ha en uppfräschning och klippa bort det som var slitet, det blev som jag tänkte och är nöjd.

Victoria B
Skrev om Timråsalongen AB

Mycket trevligt bemötande av trevlig personal. Väldigt nöjd med klippningen.

Linda F
Skrev om Timråsalongen AB

Trevligt bemötande, jag är väldigt nöjd med behandlingen.

Linnea S
Skrev om Timråsalongen AB

Supernöjd med Rima och Armine, så gulliga och proffsiga!

Svar från Timråsalongen AB

Tack Linnea för att du tar dig tid att lämna omdöme, det betyder mycket för oss! Vi är så glada för att du är nöjd med servicen, varmt välkommen åter Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Skrev om Timråsalongen AB

Jag blev vänligt bemött av båda mina behandlare & är så nöjd med resultatet, som var över min förväntan! Jag förlängde naglarna och permanentade bryn och fransar. Rekomenderar starkt!

Svar från Timråsalongen AB

Vi blir så glada, tack för din tid och varmt välkommen åter ✂️❤️

Cecilia E
Skrev om Timråsalongen AB

Artigt och vänligt men jag saknar det lilla extra som en del frisörer har. Visst är jag väl klippt och tvättade enligt konstens alla regler men att läsa av just min hårkvalitet saknar jag

Svar från Timråsalongen AB

Hej Cecilia. Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme. För att ständigt kunna förbättra oss betyder det mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Lars E
Skrev om Timråsalongen AB

Ett trevligt bemötande och proffsigt utförd hårklippning.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Lars, vi är så glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Therese K
Skrev om Timråsalongen AB

11 årig dotter som klippte sig i ny frisyr. Fantastisk frisör som förstog precis och som var noga med kommunikationen med dottern så hon kände sig otroligt väl omhändertagen. Superbra resultat och väldigt nöjd kund!

Svar från Timråsalongen AB

Hej Therese. Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig & dottern en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Charlotte E
Skrev om Timråsalongen AB

Det är en välskött hårsalong. Bra frisörer som är lyhörda för kundens önskemål men ger även bra tips gällande färg och frisyr. Helt klart en salong som jag kan rekommendera

Svar från Timråsalongen AB

Hej Charlotte! Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi på Timråsalongen önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Christina P
Skrev om Timråsalongen AB

Bra och trevlig frisör. Lugn och metodisk. Fin miljö. En helt underbar upplevelse att bli klippt där.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Christina! Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss! Vi önskar dig en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Ylva B
Skrev om Timråsalongen AB

Bemötandet och resultatet var toppen.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Ylva, vi är glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Rima A
Skrev om Timråsalongen AB

Trevlig personal och Trevlig bemötande, bra atmosfär, fin salong, bara toppen

Svar från Timråsalongen AB

Hej Rima. Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi på Timråsalongen önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Birgitta N
Skrev om Timråsalongen AB

Klippning blev precis som jag beskrev att jag ville ha den :)

Svar från Timråsalongen AB

Hej Birgitta. Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Björn S
Skrev om Timråsalongen AB

Vänligt bemötande, lyhörd. Som helhet är jag mycket nöjd med min klippning.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Björn, vi är glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Camilla C
Skrev om Timråsalongen AB

Vi fick ett fint bemötande av frisören som klippte min dotter. Hon var inlyssnande och ställde frågor för att förstå vilken frisyr hon ville ha. Småpratade lite lagom med dottern under klippningen. Eftersom det var vårt första besök där visste vi inte riktigt vilka förväntningar vi kom dit med mer än att vi hoppades att vi skulle känna oss nöjda efteråt. Vilket både mor och dotter blev 😊

Svar från Timråsalongen AB

Hej Camilla. Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi på Timråsalongen önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Lisa P
Skrev om Timråsalongen AB

Frida är så duktig, trevlig och lyhörd för önskemål. Rekommenderas 👏🏼

Svar från Timråsalongen AB

Hej Lisa! Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Joakim V
Skrev om Timråsalongen AB

Jättenöjd Trevlig tjej som klippte mig.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Jokaim! Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Christina L
Skrev om Timråsalongen AB

Mycket bra bemött och håret blev fantastiskt, dit går jag igen.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Christina, vi är glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Susanne A
Skrev om Timråsalongen AB

Ett mycket fint bemötande i en avkopplande miljö. Dessutom mycket proffsigt utfört beställd behandling. Jag är mycket nöjd!

Svar från Timråsalongen AB

Hej Susanne, Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss! Vi önskar dig en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Arja T
Skrev om Timråsalongen AB

Jag var där för klippning. Bemötandet var, som alltid, proffsigt och vänligt. Fick bra konsultation inför kommande besök.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Arja, vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Anneth W
Skrev om Timråsalongen AB

Jag blev väldigt bra bemöt, jag skulle verkligen rekommendera dom till vänner å bekanta.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Anneth, vi är så glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Olivia J
Skrev om Timråsalongen AB

Jag kände mig väldigt positivt bemött, och rent praktiskt var jag väldigt nöjd med mitt besök. Frisören var väldigt trevlig och hjälpsam, och jag kände att hon förstod vad jag var ute efter. Jag ville ha en ny frisyr, och kände att det blev precis som jag ville att det skulle bli.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Olivia! Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Tina N
Skrev om Timråsalongen AB

Trevligt bemötande, är nöjd med min klippning. Kommer definitivt att komma tillbaka.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Tina, vi är så glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Varmt välkommen tillbaka, hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Anja M
Skrev om Timråsalongen AB

Trevlig atmosfär, vänligt bemötande och duktig frisör. Nöjd med min klippning. Återkommer!

Svar från Timråsalongen AB

Hej Anja Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi på Timråsalongen önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Cathrin H

Fint bemötande Skicklig frisör Dyr klippning

Svar från Timråsalongen AB

Hej Cathrin. Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss ett omdöme, det betyder mycket för oss! Vi önskar dig en fantastiskt fin helg, hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Susanne D
Skrev om Timråsalongen AB

Bra bemötande. Förutsatte att bli blond med slingor som vi kom överens om, men resultatet blev en besvikelse. Jag blev grå i håret! Tiden finns inte för en korrigering så några fler besök kommer inte att ske.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Susanne Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi på Timråsalongen önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Ann-Charlotte S
Skrev om Timråsalongen AB

Jag bokade klippning för kort hår & Jag vart jättenöjd. En trevlig pratstund & lite hårstyling.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Ann-Charlotte. Vad roligt att du är nöjd med servicen vi ger dig och tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme till oss. Vi önskar dig en fantastisk helg, hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Majvi W
Skrev om Timråsalongen AB

Vänligt bemötande. Lugn. Kunnig personal.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Majvi! Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Ewa-Marie H
Skrev om Timråsalongen AB

Jag blev väl mottagen på salongen och hade en bra dialog med frisören. Jag känner mig nöjd med resultatet.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Ewa-Marie, vad glada vi blir för att du är nöjd med servicen vi ger! Vi önskar dig en fantastisk helg och varmt välkommen tillbaka till oss ✂️❤️

Christin O
Skrev om Timråsalongen AB

Bemöttes av en engagerad frisör med hög kompetens och lång erfarenhet. Klippning, inkl tvätt, ny frisyr. Mycket nöjd!

Svar från Timråsalongen AB

Hej Christin & tack för att du svarar ärligt, det betyder så otroligt mycket för oss! Vi önskar dig en trevlig helg ✂️❤️

Elin Å
Skrev om Timråsalongen AB

Är så nöjd med mitt besök! Supertrevlig och kunnig personal.

Svar från Timråsalongen AB

Hej och tack för att du tar dig tid till att svara på omdöme, det glädjer oss! Vi önskar dig en trevlig helg och varmt välkommen tillbaka ✂️❤️

Gabriel B
Skrev om Timråsalongen AB

Härlig personal, fick svar på de frågorna man ställer och allmän bra service. Slut resultatet på frisyren blev mycket mycket bättre än det man förväntade sig så bra gjort!

Svar från Timråsalongen AB

Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme Gabriel, det betyder så otroligt mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka hälsar tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Helena R
Skrev om Timråsalongen AB

Otroligt mysigt ställe och trevlig personal. Dottern tog hål i öronen och blev superglad och nöjd efteråt.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Helena, det gläder oss att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Sofie E
Skrev om Timråsalongen AB

Fantastiskt bemötande och riktigt mysig salong!

Svar från Timråsalongen AB

Tack för att du tar dig tid att lämna omdöme Sofie, det betyder mycket för oss. Vi är glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Birgit B
Skrev om Timråsalongen AB

Mycket bra.Jag går alltid dit vid permanent, klippning och läggning av mitt hår.😄❤️

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Birgit, vi är så glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Viveca G
Skrev om Timråsalongen AB

Bra, fick snabbt tid, väldigt nöjd med klippningen.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Viveca, vi är så glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Gördis H
Skrev om Timråsalongen AB

Jag blev väl bemött! De var mitt första besök där! Men jag önskar om jag kommer igen att få en annan av Era anställda ! För att prova fler av Er!!/Hjördis

Svar från Timråsalongen AB

Tack Hjördis, Vi är glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Amelie A
Skrev om Timråsalongen AB

Väldigt trevligt bemötande i en fräsch salong. Blev informerad om varje del i behandling och frisören var ärlig och kunnig. Jag bokade klipp Exclusive och blev jättenöjd. Återkommer gärna och rekommenderar förstås

Svar från Timråsalongen AB

Hej Amelie! Vi är glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig, det betyder mycket för oss att du tar dig tid att lämna ett omdöme. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Björn W
Skrev om Timråsalongen AB

Mysigt väntrum och härliga lokaler. Slutresultatet blev jättebra! Bästa salongen i Sundsvall/Timrå?

Svar från Timråsalongen AB

Hej Björn! Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Ingrid N
Skrev om Timråsalongen AB

Trevligt bemött. Förväntade att bli klippt efter mina önskemål men samtidigt också efter frisören idéer. Resultatet bra.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Ingrid, vi är så glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Stefan L
Skrev om Timråsalongen AB

Beställ en maskinklippning. Fick ett vänligt, uppmärksamt och intresserat bemötande. Jag förväntade mig att få mitt hår klippt som jag önskade efter svar och råd på frågor vilket jag också fick på ett professionellt sätt. Sammanfattningsvis lämnade jag salongen nöjd med klippning och samtal - en trivsam stund i stolen!.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Stefan! Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Jana P
Skrev om Timråsalongen AB

Har gått hos Frida i några år nu och trivs jättebra med henne! Tycker hon är jätteduktig!

Svar från Timråsalongen AB

Hej Jana! Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Eija J

Trevligt och proffsigt. Återkommer

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Eija, vi är så glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Eva H
Skrev om Timråsalongen AB

Så service minded personal trevligt bemötande, proffsiga. Handikapp vänligt med bra entre som hade ramp.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Eva. Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi på Timråsalongen önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Rita S
Skrev om Timråsalongen AB

Alltid bra och professionellt bemötande

Svar från Timråsalongen AB

Tack Rita för ditt omdöme, vi är så glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Ewa H
Skrev om Timråsalongen AB

Mycket bra bemötande, motsvarade min förväntningar och är nöjd med resultatet av både klippning och slingor

Svar från Timråsalongen AB

Hej Ewa! Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du tar dig tid att lämna feedback till oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag! Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Siv B
Skrev om Timråsalongen AB

MYCKET TREVLIGT BEMÖTANDE. Att bli snyggt klippt. Jag blev jättenöjd. Fick förslag om ett schampo som Jag antagligen kommer att köpa. Siv.

Svar från Timråsalongen AB

Tack för ditt omdöme Siv, vi är glada för att du är nöjd med servicen vi ger dig. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️

Gun Ö
Skrev om Timråsalongen AB

Helt nöjd , trevligt bemötande, så nöjd med klippningen och slingorna ! Köpte även en ny hårspray.

Svar från Timråsalongen AB

Hej Gun. Vi är så glada för att du tar dig tid att ge oss på Timråsalongen ett omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar dig en fantastiskt fin dag. Hälsningar från tjejerna på Timråsalongen ✂️❤️