Timråsalongen AB, sid 3
Välkommen till Timråsalongen AB!
Lämna den vardagliga stressen och kom in till oss på Timråsalongen. Luta dig tillbaka i vår harmoniska salong och låt oss ta hand om dig. Vi har full förståelse för om du bara känner för att ha en lugn stund för dig själv medans vi fixar frisyren eller om du känner för att surra lite med oss så gör vi det mer än gärna.
Tjänster: Klippning, färgning, naglar, hairtalk, fransar och bryn, styling, salongskur, permanent, skägg och mycket mer.
Vi på Timråsalongen AB är noggranna och när du bokar tid hos oss så får ser vi till att ha extra tid på oss för att dina förväntningar ska uppfyllas.
Utmärkelser
182 omdömen om Timråsalongen AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Timråsalongen AB
Jag var där för klippning. Bemötandet var, som alltid, proffsigt och vänligt. Fick bra konsultation inför kommande besök.
skrev om Timråsalongen AB
Jag blev väldigt bra bemöt, jag skulle verkligen rekommendera dom till vänner å bekanta.
skrev om Timråsalongen AB
Jag kände mig väldigt positivt bemött, och rent praktiskt var jag väldigt nöjd med mitt besök. Frisören var väldigt trevlig och hjälpsam, och jag kände att hon förstod vad jag var ute efter. Jag ville ha en ny frisyr, och kände att det blev precis som jag ville att det skulle bli.
skrev om Timråsalongen AB
Trevligt bemötande, är nöjd med min klippning. Kommer definitivt att komma tillbaka.
skrev om Timråsalongen AB
Trevlig atmosfär, vänligt bemötande och duktig frisör. Nöjd med min klippning. Återkommer!
Fint bemötande
Skicklig frisör
Dyr klippning -
Bra bemötande.
Förutsatte att bli blond med slingor som vi kom överens om, men resultatet blev en besvikelse. Jag blev grå i håret!
Tiden finns inte för en korrigering så några fler besök kommer inte att ske. -
skrev om Timråsalongen AB
Jag bokade klippning för kort hår & Jag vart jättenöjd. En trevlig pratstund & lite hårstyling.
skrev om Timråsalongen AB
Vänligt bemötande. Lugn. Kunnig personal.
skrev om Timråsalongen AB
Jag blev väl mottagen på salongen och hade en bra dialog med frisören. Jag känner mig nöjd med resultatet.
skrev om Timråsalongen AB
Bemöttes av en engagerad frisör med hög kompetens och lång erfarenhet.
Klippning, inkl tvätt, ny frisyr.
Mycket nöjd! -
skrev om Timråsalongen AB
Är så nöjd med mitt besök! Supertrevlig och kunnig personal.
skrev om Timråsalongen AB
Härlig personal, fick svar på de frågorna man ställer och allmän bra service. Slut resultatet på frisyren blev mycket mycket bättre än det man förväntade sig så bra gjort!
skrev om Timråsalongen AB
Otroligt mysigt ställe och trevlig personal. Dottern tog hål i öronen och blev superglad och nöjd efteråt.
skrev om Timråsalongen AB
Fantastiskt bemötande och riktigt mysig salong!
skrev om Timråsalongen AB
Mycket bra.Jag går alltid dit vid permanent, klippning och läggning av mitt hår.😄❤️
skrev om Timråsalongen AB
Bra, fick snabbt tid, väldigt nöjd med klippningen.
skrev om Timråsalongen AB
Jag blev väl bemött! De var mitt första besök där! Men jag önskar om jag kommer igen att få en annan av Era anställda ! För att prova fler av Er!!/Hjördis
skrev om Timråsalongen AB
Väldigt trevligt bemötande i en fräsch salong. Blev informerad om varje del i behandling och frisören var ärlig och kunnig. Jag bokade klipp Exclusive och blev jättenöjd. Återkommer gärna och rekommenderar förstås
skrev om Timråsalongen AB
Mysigt väntrum och härliga lokaler. Slutresultatet blev jättebra! Bästa salongen i Sundsvall/Timrå?
skrev om Timråsalongen AB
Trevligt bemött. Förväntade att bli klippt efter mina önskemål men samtidigt också efter frisören idéer. Resultatet bra.
skrev om Timråsalongen AB
Beställ en maskinklippning. Fick ett vänligt, uppmärksamt och intresserat bemötande. Jag förväntade mig att få mitt hår klippt som jag önskade efter svar och råd på frågor vilket jag också fick på ett professionellt sätt. Sammanfattningsvis lämnade jag salongen nöjd med klippning och samtal
- en trivsam stund i stolen!. -
skrev om Timråsalongen AB
Har gått hos Frida i några år nu och trivs jättebra med henne! Tycker hon är jätteduktig!
Trevligt och proffsigt. Återkommer
skrev om Timråsalongen AB
Så service minded personal trevligt bemötande, proffsiga. Handikapp vänligt med bra entre som hade ramp.
skrev om Timråsalongen AB
Alltid bra och professionellt bemötande
skrev om Timråsalongen AB
Mycket bra bemötande, motsvarade min förväntningar och är nöjd med resultatet av både klippning och slingor
MYCKET TREVLIGT BEMÖTANDE.
Att bli snyggt klippt.
Jag blev jättenöjd.
Fick förslag om ett schampo som
Jag antagligen kommer att köpa.
Siv. -
skrev om Timråsalongen AB
Helt nöjd , trevligt bemötande, så nöjd med klippningen och slingorna ! Köpte även en ny hårspray.
skrev om Timråsalongen AB
Jag har inte träffat på en så trevlig och gemytlig salong som er tidigare. Er besättning skapar en avslappnande och trevlig atmosfär. All heder till personalen! Stig
skrev om Timråsalongen AB
Som vanligt infriades mina förväntningar, jag fick ett väldigt trevligt bemötande, förslag och tips på frisyr och färgning.
skrev om Timråsalongen AB
Mycket bra bemötande och service.
skrev om Timråsalongen AB
Duktiga frisörer med bra resultat
skrev om Timråsalongen AB
Bra bemötande och lyssnar på kundens önskemål! Alltid nöjd med resultatet!
skrev om Timråsalongen AB
Fantastiskt, min dotter blev så himla fin i håret och hon var så glad att frisören direkt förstod hur hon ville ha det. Hon fick även bra råd hur hon ska göra med sitt hår. Är mer än nöjd.
skrev om Timråsalongen AB
Perfekt service med kunnig personal som sätter kunden i fokus!
skrev om Timråsalongen AB
Trevliga frisörer, hjälper en hitta sin style tack!
skrev om Timråsalongen AB
Trevligt och personligt bemötande. Lämnar alltid välklippt👍
skrev om Timråsalongen AB
Det var ett trevligt och välkomnade bemötande, de hejjade så fort jag kom in. Inga speciella förväntningar är stammis hos en av frisörerna och gillar henne skarpt så går jämt till henne. Hon är anledningen till att jag går till timråsalongen.
Var lika trevligt som vanligt att gå dit, man känner sig alltid välkommen.
Jag klippte mig och min son var oxå där o klippte sig. -
skrev om Timråsalongen AB
ETT MYCKET BRA BEMÖTANDE AV TESSAN man känner sig omhändertagen så Positivt trevlig miljö blev klippt och köpte mousse övrig personal glada o trevliga blev bjuden på kaffe o choklad en trevlig stund
skrev om Timråsalongen AB
en skön stund där man blir ompysslad av kunnig personal
Mysig miljö!
Trevligt bemötande och jättenöjd😀
Min dotter går oxå där och är lika nöjd!
Klippte mig o gjorde inpackning😊 -
skrev om Timråsalongen AB
Trevligt bemötande och nöjd med resultatet.
Tack Tesa. -
skrev om Timråsalongen AB
Ett proffsigt och vänligt bemötande av personalen. Lyhörd frisör som också föreslår färg och form. Jag är jättenöjd med resultatet och kommer tillbaka!
skrev om Timråsalongen AB
Trevlig personal som lyssnar på kunden. Resultatet av klippning och färg blev bättre än väntat. Otroligt nöjd!
skrev om Timråsalongen AB
Bästa salongen! Super trevlig och proffsig personal. Både klipper och färgar, alltid lika nöjd när man går därifrån!
Rekommenderas varmt! -
Kommer gärna tillbaka/Birgitta
skrev om Timråsalongen AB
Superbra och trevlig personal.
Trevlig personal , bra bemötande. Anlitar dem igen
skrev om Timråsalongen AB
Hej, man blir alltid bra bemött av trevlig personal.