Tineks Allstäd HB

53 omdömen om Tineks Allstäd HB

Sedan starten hos Reco 2026

Ulf B
Skrev om Tineks Allstäd HB

Vi har alltid blivit mycket vänligt bemötta av Tineks. Framförallt av ägaren men även av personalen. Arbetet utförs punktligt och noggrant. Jag har själv städad hemma och tyckt att jag är rätt duktig men jag kommer inte ens i närheten av hur städningen utförs av Tineks personal. Framförallt är tjänsten och resultatet fantastiskt prisvärt. Det har helt överträffat alla våra förväntningar. Rekommenderar företaget med värme. / Ulf

Ingegerd D
Skrev om Tineks Allstäd HB

Vi ärmycket nöjda. Kommer i tid och gör ett bra jobb

Ing-Britt L
Skrev om Tineks Allstäd HB

Svarade på förfrågan angående flyttstäd snabbt och hade en bra kommunikation under tiden. Utförde ett jätte bra arbete.

Christian A
Skrev om Tineks Allstäd HB

Vi är mycket nöjda med Tineks. Har nästan alltid samma personal och kommunicerar alltid innan varje städning. Lyhörda och duktiga!

Susanne Ö
Skrev om Tineks Allstäd HB

Bara positivt från bemötandet till utförandet av arbetet! Kan verkligen rekommendera Tineks!

Annelie L
Skrev om Tineks Allstäd HB

Jag har regelbundna städningar av Tinek. Det är alltid ett nöje att komma hem till ett nystädat hus. De utför ett bra arbete, är flexibla och gör det där lilla extra som jag som kund verkligen uppskattar! Rekommenderar de verkligen.

Marianne O
Skrev om Tineks Allstäd HB

Personalen är alltid glada och trevliga när dom kommer. Jag hoppades att det skulle vara rent h fint när det var städat och det var det. Det luktade gott och det var blankt överallt. Jag är nöjd med den städningen som vi har avtalat, dammtorkning och tvätt av golv i två rum och kök plus badrum.

Kerstin L
Skrev om Tineks Allstäd HB

Trevlig personal Bra jobb. Snabba.

Ann-Christin L
Skrev om Tineks Allstäd HB

Alltid tillmötesgående och försöker lösa de önskemål man har. Trevlig personal som gör ett väldigt bra jobb. Jag kan varmt rekommendera Tineks Allstäd

Dennis A
Skrev om Tineks Allstäd HB

Bra, proffsig personal. Trevligt bemötande.

Kitty A
Skrev om Tineks Allstäd HB

Vet inte då jag bor på en demens boende

Monika M
Skrev om Tineks Allstäd HB

Jag är alltid mycket nöjd med städningen och personalen är trevlig att prata med

Brtt-Mari Y
Skrev om Tineks Allstäd HB

Alltid trevligt bemötande. Snabba och noggranna. Har rekommenderat dom till andra. Hemstäd en gång i månaden.

Annelie I
Skrev om Tineks Allstäd HB

Duktig, trevlig och flexibel personal som jag har anlitat under ett par år. Kan varmt rekommenderas!

Inga-Lill H
Skrev om Tineks Allstäd HB

Jag har städning var 6:e vecka.

Birgitta B
Skrev om Tineks Allstäd HB

Alltid trevliga städare och med glatt humör

Anna-Klara E
Skrev om Tineks Allstäd HB

Fantastiskt jobb varje gång! Noggranna och alltid samma personer som kommer.

Anna-Karin M

Trevliga, flitiga flexibla lösningsorienterade

Gösta G
Skrev om Tineks Allstäd HB

Trevliga städare inget att klaga på

Maria E
Skrev om Tineks Allstäd HB

Flyttstäd. Bra kontakt. Nöjd med städningen.

Karin H
Skrev om Tineks Allstäd HB

Fungerar toppen. Bra personal och enkelt med kommunikationen samt är nöjd med städningen.

Per T
Skrev om Tineks Allstäd HB

Fantastiska människor och Fantastiskt bra utfört jobb

Stefan F
Skrev om Tineks Allstäd HB

Dom gör ett riktigt kanon bra jobb jag är riktigt nöjd med dom

Birgitta J
Skrev om Tineks Allstäd HB

Bra bemötande och god service.

Birgit L
Skrev om Tineks Allstäd HB

jTineks allstäd har verkligen levt upp till vad jag förväntade mej Mycket bra.

Karen-Helle K
Skrev om Tineks Allstäd HB

Tineks Allstäd är duktiga, pålitliga, noggranna - helt enkelt bästa städhjälpen man kan anlita !!! De jobbar hos oss sedan 7 sju år tillbaka. De är flexibla och har möjlighet att hjalpa till med flyttstädning, huvudstädning - fönsterputs - och frågar man kanske att man kan få hjälp med något man inte själv kan.

Monica S
Skrev om Tineks Allstäd HB

Mycket bra bemötande. Bra och noggrant utförd flyttstädning.

Axel S
Skrev om Tineks Allstäd HB

Vi är väldigt nöjda med de tjänster vi fått utförda av Tineks Allstäd. Så härlig känsla att komma hem efter att de städat hos oss! De har varit väldigt tillmötesgående när vi haft vissa önskemål och lyhörda för vår feedback från första tillfället för att säkerställa att vi blir nöjda varje gång! Det är även smidigt att ha att göra med dem om vi behöver avboka eller boka om enskilda tillfällen

Monica P
Skrev om Tineks Allstäd HB

Väldigt bra städat. Och väldigt trevlig personal.

Anders M
Skrev om Tineks Allstäd HB

Trevlig personal som är noggranna o utför sitt jobb på bästa sätt.

Bodil W

Flexibla samt tillmötesgående.

Lennart M
Skrev om Tineks Allstäd HB

Det bästa jag haft. Man blir glad, det känns som ett nytt hem varje gång dom varit här. Kom hem från sjukhusvistelse till nyputsade fönster rent och fint på mina altaner och inte minst rent nystädat i hela huset. Ett företag jag varmt kan rekommendera

Joakim P
Skrev om Tineks Allstäd HB

Jag är mycket nöjd med Tineks. Det som jag värdesätter mest är att jag inte behöver tänka på material mm. Tineks har med sig allt som behövs. De är också väldigt enkla att ha att göra med. Blir det problem med sjukdom eller liknande så löses det snabbt och effektivt med SMS. 5-stjärnor helt enkelt.

Bengt Göran S
Skrev om Tineks Allstäd HB

Haft olika personer som städat. De flesta har gjort ett bra arbete men en och annan gjort ett mindre bra bl a blivit klara före den avtalade tiden. Noggrannheten har jag svårt att bedöma eftersom jag inte kliver upp på stol/pallar eller böjer mig ner och kollar under säng/soffa.

Sandro S
Skrev om Tineks Allstäd HB

Otroligt nöjd med Tinek. Vi har provat andra med stannade med dem! Rekommenderas.

Siv M
Skrev om Tineks Allstäd HB

Det känns bra när dom kommer. Man kan verkligen ”luta” sig tillbaka när dom är här. Allt arbete sker tyst och diskret . Jag är mycket nöjd med deras arbete.

Annika B

Alltid varit nöjd.Trevlugt bemötande. "Mina" 2 flickor är duktiga

Solveig M
Skrev om Tineks Allstäd HB

Mycket noggranna kommer i tid

Helena E
Skrev om Tineks Allstäd HB

Vi har anlitat Tineks Allstäd flera år. Har alltid varit nöjda. Ett proffsigt och serviceinriktat bemötande. Alltid mån om att göra ett bra jobb. Som kund är jag alltid nöjd.

Glenn K
Skrev om Tineks Allstäd HB

Vi är mycket nöjda med kvaliteten i städet utfört av Tineks. Bra personal och flexibla vid förändrade önskemål och tider.

Bojan A
Skrev om Tineks Allstäd HB

Vi är helnöjda med städningen o alla vi har träffat har varit tillmötesgående ❤️

Marianne A

Trevlig personal. Städningen är exemplarisk 😀. Jag är mycket nöjd.🙏🙂

Tage A
Skrev om Tineks Allstäd HB

Jättenöjd med den tjänst jag erhållit.

Ola M
Skrev om Tineks Allstäd HB

Tineks Allstäd HB har alltid levt upp till mina förväntningar. Dom är trevliga och mycket lätta att ha med att göra.

Fredrik L
Skrev om Tineks Allstäd HB

Bra bemötande. Köpte toalett-/WC-städ. Inga konstigheter. Dock upp strax före utsatt tid och jobbade på bra. Överlag nöjd med resultat och bemötande

Inger T
Skrev om Tineks Allstäd HB

Fick ett mycket gott bemötande av Kristina Ek på Tineks Allstäd. Lätt att komma i kontakt med och lyssnade på synpunkter och enkelt att göra överenskommelser om tid mm. Det jag köpte var en flyttstädning och firman rekommenderades av Svensk Fastighetsförmedling.

Svar från Tineks Allstäd HB

Tack Inger för fina ord . Önskar dig lycka till i ditt nya boende 😊/ Kristina Ek

Monica E
Skrev om Tineks Allstäd HB

Mycket trevligt bemötande. Lägenheten var som ny efter dom varit där . Stort tack 🤩

Tony H
Skrev om Tineks Allstäd HB

Proffsigt, bra pris och smidigt.

Solveig M
Skrev om Tineks Allstäd HB

Mycket bra och noggrant Kan inte med ord beskriva hur nöjd jag är Rekommenderar dom .

Helena E
Skrev om Tineks Allstäd HB

Gör det man kommit överens om. Kort sagt bra,