Tobluc AB

5.0

3 omdömen om Tobluc AB

Peter A
Skrev om Tobluc AB

Hade obalans i ett hjul. Körde dit och fock hjälp direkt. Tobbe balanserade om alla 4 hjul. Nu rullar bilen perfekt! Snabb service och proffsigt arbete

Lucas John-olof K

Fick ett däck levererat akut till Västerås vid punktering sent en kväll när alla andra hade stängt.

Svar från Tobluc AB

Stort tack Lucas för din recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa till snabbt när punkteringen uppstod, särskilt sent på kvällen. Ibland gäller det att lösa situationen direkt så att man kan komma vidare på ett tryggt sätt. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till Hjulsupport Däckverkstad när du behöver hjälp med däck eller hjul igen! 🚗

Moa R
Skrev om Tobluc AB

Jag är otroligt nöjd med däckservicen och hjulinställningen! Kändes tryggt från första stund, allt gick smidigt och bilen känns fantastisk att köra igen. Rekommenderar dem varmt!

Svar från Tobluc AB

Stort tack Moa för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både däckservicen och hjulinställningen hos oss. Det är precis så vi vill att det ska kännas – tryggt, smidigt och med ett resultat som märks när man kör bilen igen. Varmt välkommen tillbaka till Hjulsupport Däckverkstad i Örebro när det är dags för nästa däckservice eller hjulinställning! 🚗