Kunnig personal. Serviceinriktad & sympatisk. Bra hjälp & trygg affär!
Torvalla Bil Värmdö
Vi på Torvalla bil på Värmdö är återförsäljare & märkesverkstad för nya KIA och Subaru men har även försäljning utav utvalda begagnade bilar av blandade varumärken. Torvalla Bil är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet inom bilbranschen. Torvalla Bil Värmdö öppnade under 2015 och idag är vi över 25 anställda på anläggningen....
933 omdömen om Torvalla Bil Värmdö
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket bra bemötande. Alla på Torvalla uppvisar alltid gott bemötande och är mycket service minded. Vill lyfta Gabriel (säljare) lite extra då han alltid är inlyssnande och försöker alltid hjälpa oss med våra behov och önskemål.
Tack Harald för fint bemötande vid köp av vår Kia EV9. Otroligt serviceminded, tillgänglig och transparent säljare. Varm rekommendation att söka upp Harald vid ert nästa bilköp. ⭐️
Trevligt och bra bemötande från alla
De är trevliga och man känner ett förtroende, vi har gjort många affärer med dem i vår familj det har alltid fungerat bra.
Var nyfiken på Kia och ville byta min Suzuki. Efter att ha tittat runt på bilparken så provkörde jag en Kia Ev3. Bestämde mig för att byta bil och blev väl omhändertagen av en försäljare. Synd att man inte kunde köpa en ny bil utan att ta den på privatleasing, jag ville betala kontant. Då föreslog försäljaren att det gick med demobilar, så jag köpte en sådan. Väldigt nöjd med mitt köp och fick vinterdäck på köpet och däckförvaring.
Bra bemötande och helt enkel korrekta och sakliga, inga bilhandlarfasoner såg jag iaf.
Personlig kontakt och lösning. Enkelt, flexibelt och mycket bra. Tack! (Håller nu alla tummar att service, däckbyten m.m. fungerar lika bra. Min förra ”säljare och bilhandel” lämnade jag för att service m.m. inte fungerade)
Mycket trevligt bemötande vid service. Bra proffsig säljare när jag köpte bil.
Bra bemött på plats. Köpte bilen för 410 000kr årgång 23 En bekant köpte en ny likadan för 400 000kr årgång 25 vilket gör att jag känner mig lurad. Jag mejlade säljaren några gånger men fick bara svar på ett av mejlen. Donald
Hej Donald, Tack för din feedback och du upplevde ett bra bemötande. Om ni är intresserad av att ha en dialog angående ert köp hos oss är ni varmt välkommen att maila mer information till jimmy.suneson@torvallabil.se så tar vi det vidare därifrån. Mvh Torvalla Bil Värmdö
Tack för en trygg affär, köpte bil som strulade efter nån vecka med bromsarna, dom tog in den 2 gånger och hjälpte mig utan bekostnad, som en seriös bilhandlare ska vara. Varit med om oseriösa bilhandlare tidigare, men Torvalla har min tillit och jag kommer köpa där fler gånger. Rekommenderar Hugo som sålde bilen och svarade på Mail snabbt:) Mvh Nino och Meja
Ända från första kontakten till dess vi i februari hämtade ut bilen fick vi ett mycket trevligt och kunnigt bemötande.
Bra, men lite för snabbt med bindande avtal
Trevligt bemötande och proffsiga
Bra bemötande! Proffsigt och tryggt
Trevligt bemötande, snabba återkoppling, bra service.
Bra bemötande. Mycket smidig total hantering. Mycket bra priser på bil och inbyte. Positivt att jag fick med div tillägg till bilen. Jag rekommenderar Torvalla Bil vid köp av bil.
Mycket nöjd! Gabriel levererade snabb och utmärkt service
Har bara gott att säga om Torvalla Bil. Alltid vänliga och proffsiga.
Mycket bra bemötande och mycket hjälp med all teknik som idag finns i nya bilar. Vi kan komma in och fråga lång tid efter att bilen levererats. Stort tack till personalen. Vi känner oss trygga med er.
Jättenöjd med min bilaffär hos Torvalla Bil Värmdö, trevligt och hjälpsamt bemötande när jag köpte min bil.
Ok Bra info trevlig säljare med empati
Hej Anita, Tack för ditt svar och det verkar som du upplevde oss bra. Hoppas vi får framtida fortsatt förtroende och att det kan generera i ett ännu högre omdöme :) Mvh Torvalla Bil Värmdö
Trevligt bemötande från alla i hallen. Säljaren var precis lagom ”säljig”.
Trevligt bemötande och bilen dom sålde var i nästa skick.
Bra kundfokus och vänligt bemötande.
Jag fick ett trevligt bemötande av kunnig personal då jag köpte en Ev4.
Bra bemötande och slutligen en bra affär!
Väldigt trevligt bemött av en mycket trevlig och informativ säljare Harald Isaksson. Bokade provkörning på en EV5 slutade med ett köp av bilen. En säljare dom återkommer dom han han lovat, han tar sig tid att gå igenom vad man kan välja. Väldigt trevlig
Reko bemötande, hjälpsam vid oväntade händelser. Gått den extra metern vid varje tillfälle hittills.
Alltid trevligt personal med ett fantastiskt bemötande.
Tillmötesgående och trevliga trevliga lokaler rikt utbud av modeller
En mycket trevligt bemötande och dom sålde den bilen jag letade efter!
Väldigt bra bemötande av försäljaren.
Trevlig försäljare, avslapnat atmosfer, stabila avtal
Ett mycket trevligt bemötande av kunnig och intresserad säljar som förstod våra behov som omsatte i en passande affär.
Vi fick bra service och bemötande innan vi köpte bilen men mycket dålig service och bemötande efteråt. Vi blev lovade ett lackstift till bilen vilket även står i köpekontraktet men vi har efter över två månader ännu inte fått något. När vi provkörde bilen stod det att batteriet på bilnyckeln behövde bytas vilket företaget lovade fixa men sedan inte gjorde. Dom hade inte heller stämplat serviceboken efter utförd service utan det fick vi be om.
Superbra service och trevlig personal
Mycket bra bemötande. Alla önskemål tillgodosedda….och vi är mycket nöjda med vår bil.
All personal är alltid på när jag kommer, positivt. Känns som man är en viktig kund! Mvh Lennart
Bra bemött och trevlig personal. Inget att klaga på.
Ett väldigt bra och hjälpsamt bemötande!
Fick ett enkelt, serviceinriktat och trevligt bemötande vid köp av kia ev6 inkl inbyte av min gamla bil
Bra utbud av nya och begagnade bilar och trevlig säljare
Jag blev mycket bra bemött av säljsida på Torvalla bil. Min förväntning var att få en bekymmerfri bil de närmaste åren. Än så länge har inte bilen hållit vad ni lovat. Jag har fått mycket hjälp, men bilen är inte den bil ni lovat när jag köpte den. Hälsningar Leif
Har blivit mycket väl bemött efter mitt bilköp av Min Kia Niro. (Förutom trassel med vinterdäcken, det löste sig emellertid helt ok.) Thomas.
Vi blev mycket bra bemötta, och kunde relativt snabbt bestämma oss för att köpa en begagnad Kis e-niro från 2021. Upplevde att vi fick bra svar på de frågor vi hade bl a om livslängd på batteri. Fick tips om laddbox-leverantör. Fick bra betalt för vår inbytesbil. Vi är på det hela taget helnöjda med köpet och trivs bra med denna bil. Professionell och kunnig personal! Stort tack!
Harald Isberg ger alltid snabb och bra service
Ett mycket trevligt och vänligt bemötande inför, under och efter vårt köp av vår nya bil.
Kunnig och vänligt bemötande personal.
Jättebra personal och service